Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kiosk maken in een winkelcentrum :

Kiosk maken in een winkelcentrum

Ik wil graag een kiosk laten maken in een Duits winkelcentrum. Circa 15 m2, ook water en stroom aansluiting nodig. Ik heb een foto's toegevoegd als voorbeeld. Wie kan mij helpen?
Onze klant uit Roermond (Limburg) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kiosk maken in een winkelcentrum uit heel Nederland:

Kiosk bouwen

Wij hebben een kiosk die helemaal opnieuw gebouwd moet worden. De maat zal 6 x 6 meter worden. De fundering (heien) moet nog gemaakt worden. We hebben tekeningen van een architect. Bouw met metselwerk en grote kozijnen en een plat dak. Mogelijk willen we er ook meteen een kelder onder laten maken. Dit graag als optie opnemen. De oude kiosk hoeft niet afgebroken te worden. Deze halen we zelf opzij als de nieuwe gebouwd gaat worden. We zijn een boorbeeld voor andere Kiosken in Den Haag. Alle kiosken moeten binnen een bepaald aantal jaren verbouwd/vernieuwd worden. De gemeente en lokale tv zender geven er nu en straks aandacht aan.

Kiosk bouwen voor schoolproject

In verband met een wedstrijd ben ik bezig met het ontwerpen van een kiosk welke eenvoudig en snel op te bouwen en af te breken is. De kiosk zou, voor bepaalde periodes, middels een verankering in de grond, in het centrum van steden moeten kunnen staan. Aangezien u ervaring heeft met het bouwen van kiosks zou ik u willen vragen of u een globale inschatting zou kunnen maken over hoeveel het zou gaan kosten om deze kiosk te bouwen. Het gaat om de kiosk zoals aangegeven in de toegevoegd bouwtekening. Het gaat nog puur om een conceptidee, de tekening is derhalve nog niet zo uitgebreid. Als alles meezit dan zouden er in de toekomst meerdere van deze kiosks gebouwd moeten worden. Dit zijn de eigenschappen van de kiosk: de kiosk heeft 6 zijden materiaal is witgeverfd hout 1 zijde heeft een soort loket dat afgesloten kan worden met een rolluik. 1 zijde heeft een deur de kiosk moet eenvoudig te demonteren zijn zodat deze opgeborgen kan worden de kiosk moet in het midden van de bodemplaat te verankeren zijn zodat deze niet door onbevoegden mee kan worden genomen.. hier moet ook de aansluiting voor stroom zitten elke wand is 1,75 m breedte x 2,20 m hoogte binnen moet een stroomaansluiting zitten Het is een vrij algemeen verhaal maar ik wil eigenlijk alleen weten waar ik aan zou moeten denken qua kosten. Het zou fijn zijn als u mij een indicatie kon sturen voor 29 april. Mocht dit niet gaan lukken zou u mij dit dan aub willen laten weten. Bij voorbaat

Vaste kiosk realiseren

Een mobiele kiosk moet worden vervangen door een vaste kiosk. Hieraan zijn randvoorwaarden van de gemeente verbonden. Deze ontvangt u van mij. Graag informatie over: - Verschillende materialen en daardoor verschillende prijsklassen. - Verschillende indelingen van de kiosk. - Installaties zoals ventilatie, afvoer, wasbak, wc etc. De eigenaar heeft zelf apparatuur voor het maken van het eten. Aan de bouw zijn randvoorwaarden van de gemeente verbonden zoals maximale afmetingen: 4 x 4,5 x 3,5 meter (dxbxh).

Kiosk bouwen

Ik wil een kiosk laten bouwen en heb ik bestek en tekeningen en ik wil graag binnen 2 weken offerte ontvangen voor de bouw. Betreft de nieuwbouw van de kiosk. Aluminium kozijnen en gevel van hout/aluminium en veel glas. Geheel van binnen ook afwerken - vloer, electra, plafond, wanden, loodgieterij etc. Plat dak. Ook fundering maken. Kiosk wordt 36 m2.