Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Roermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Roermond heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Roermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Roermond of directe omgeving.

401 klanten uit Roermond bevelen een bij Casius in Roermond aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Roermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, moderne villa onderkelderen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, uitbouwen achterzijde woning, prefab uitbouw of ruimte onder woning realiseren, dakopbouw, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Roermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Roermond:

Inloopdouche plaatsen

De oude douche moet verwijderd worden en in de plaats ervan een inloopdouche plaatsen indien mogelijk. Als dat niet mogelijk is halen we het bad eruit en komt op de plek van het bad de inloopdouche. Er moet zo min mogelijk aan gedaan te worden. Ik wil geen deuren of schuifdeuren. De tegels kunnen aangepast worden.

Fundering leggen voor uitbouw

Ik wil een fundering laten leggen voor een uitbouw van 6x9 mtr. begane grond. Verlengen woonkamer. Geen verdieping.

Opbouw woonkamer

Wij hadden graag een prijsopgave voor een opbouw van 25 m2 met spitsdak. Metselwerk en casco oplevering. Er is geen vergunning voor nodig.

Betonvloer vlinderen

Heeft u de mogelijkheid om in week 35 (augustus) op de maandag een vloer te komen vlinderen? Ongeveer 75 m2. Vloer dient nader te worden gecoat in verband met de klant die geen vlekken wil in vloer bij knoeien van kinderen. Kunt u mij een totaalprijs geven voor het werk. Vloer heeft een hoogte van 14 cm.

Aanbouw aan de keuken bouwen

Ik wil graag mijn oude keuken gaan verbouwen naar een ruimere, nieuwe keuken. Deze zal ongeveer 4 bij 6 meter worden. Hierbij wil ik graag een platdak, vloerverwarming met aansluiting op CV en een goede lichtinval. In principe wil ik dit volgend jaar realiseren. Grote oprit dus allemaal goed toegankelijk.

Trappenhuis renoveren

Ik wil graag een trap laten schuren, ook wil ik graag de wanden van het trappenhuis bekleden met panelen en het plafond verlagen, en bijbehorende schilderswerkzaamheden. Ik heb 14 traptreden. Betreft totaal zo'n 3.60 m2.

Kiosk maken in een winkelcentrum

Ik wil graag een kiosk laten maken in een Duits winkelcentrum. Circa 15 m2, ook water en stroom aansluiting nodig. Ik heb een foto's toegevoegd als voorbeeld. Wie kan mij helpen?

Fundering voor een uitbouw maken

Wij zouden graag willen weten wat de funderingskosten zijn voor een uitbouw te realiseren van 5,60 meter breed en 4 meter diep. Alvast bedankt.

Knieschotten op zolder maken

Ik wil knieschotten laten maken op zolder. De afmetingen zijn 4 meter breed en 1,55 hoog (onder schuin dak).

Balken op zolder schilderen en knieschotten maken

Ik wil graag op zolder de balken laten schilderen en tevens knieschotten laten maken onder het schuine dak. Afmeting daarvan is 4 meter breed en 155 hoog

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 9 m2. Vanuit de keuken naar de woonkamer. Het puin ruimen wij zelf.

Fundering realiseren voor een aanbouw

Ten behoeve van een aanbouw van ongeveer 30 m2 dient de fundering te worden gerealiseerd. Het moet metsel klaar zijn en stalenconstructie klaar. De fundering dient van beton te worden met bewapening, heipalen zijn niet nodig.

Uitbouw of aanbouw achter

Wij willen graag een uitbouw van 2.50 meter diep en 6 meter breed gerealiseerd hebben met geveldoorbraak. De openslaande deuren die wij nu hebben willen wij graag opnieuw gebruiken. Wat zullen de kosten van een casco aanbouw zijn waarvoor wij geen vergunning nodig hebben?

Kant en klare kelder laten plaatsen

Ik wil een kant en klare kelder plaatsen van 8 meter lang en 5 meter breed. Situatie is hier uitgraven en plaatsen.

Meterkast met ombouw en vloerplaat

Ik wil graag een kleine meterkast van elektra uitbreiden met gas en wateraansluiting. Er moet een NEN meterruimte komen met een vloerplaat voor de aansluitingen. Eerst moet die meterkast er zijn, waarna het energiebedrijf kan aansluiten.

Glasplaten op het serredak vervangen

1 van de glasplaten op ons serredak is aan het verschuiven en hierdoor zal er op den duur een kier ontstaan tussen de gevel en de serre aanbouw. Waarschijnlijk zijn de draag-rubbers versleten waardoor de glasplaat is gaan schuiven. Ik ben op zoek naar iemand die de de schuivende glasplaat terug kan zetten en nieuwe draag-rubbers kan aanbrengen. Is er een nieuwe glasplaat nodig of alleen montagemateriaal? Graag op korte termijn wil ik dit verholpen hebben. Of kunt u tijdelijk een noodoplossing bieden?

Houten vloer vervangen door beton

Ik wil in een bestaande woning de houten ondervloer graag vervangen voor een betonnen ondervloer (via balken broodjesvloer of renovatievloer). Maar ik wil wel de kruipruimte behouden. Graag tevens een losse offerte indien ik er ook nog vloerverwarming bij zou pakken voor hele woonkamer. Woonkamer is half houten vloer half beton. Bouwtekeningen zijn aanwezig. Woning staat leeg en sloopwerk kan voorbereid worden in overleg. Het gaat voornamelijk om de woonkamer, deze is ongeveer 32 m2. Voor de offerte inclusief vloerverwarming zal het gaan om 44 m2.

Prefab kelder naast de woning

Wij willen graag een prefab kelder plaatsen naast onze woning ongeveer 24 a 30 m2, 6 x 4 a 6 x 5 meter. Liefst met een toegang vanuit het huis. De tuin is goed bereikbaar. Wat zou dit ongeveer kosten?

Zolderverbouwing met isolatie en installatiewerk

Ik wil graag een aantal klussen op mijn zolder laten verzorgen. Ik wil de zolder laten isoleren, er een scheidingswand laten plaatsen en een kast om de cv-ketel. Verder wil ik een bestaand dakraam laten verplaatsen en 2 nieuwe dakramen laten monteren. Als laatste wil ik op de 1e verdieping aansluitingen laten maken voor de wasmachine en de droger. Dat gaat om waterleidingen, een afvoer, stopcontacten en aanpassen van de meterkast. Ik maak graag een afspraak, zodat de klus kan worden ingemeten en ontvang daarna uw offerte.

Aanbouw en overige verbouwingswerkzaamheden

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1967, waarvan we volgende week de aankoop afronden. De overdracht zal daarna vermoedelijk snel kunnen plaatsvinden. We willen achter de woning graag een aanbouw laten maken van 3 tot 3,5 meter diep en 6,30 meter breed met een grote schuifpui en een raam aan de zijkant. De aanbouw krijgt een plat dak met daarop een lichtkoepel of een lichtstraat. In de woning moet een draagmuur tussen de woonkamer en keuken worden gesloopt. We willen ook een kozijn met deur naar de keuken laten verwijderen en de opening laten dichten. We willen alles ook netjes laten afwerken. Op Funda staan foto's en een plattegrond van de woning. We hopen dat de aanbouw nog dit jaar gerealiseerd kan worden en ontvangen graag uw offerte.

Aanbouw aan de zijkant van de woning

Aanbouw aan de zijkant van de woning. Aan de linkerzijde is er al een garage en eraan vast een berging van 4 meter breed en 10 meter lang. Dat willen we aan de rechterkant van het huis ook hebben. Met veel ramen. In een gedeelte komt de keuken, in een ander gedeelte een kamer mer badkamer. Aanbouw met platdak. Ik heb een verwijzing naar Funda voor een plattegrond.

Zolder renoveren, isoleren en dakramen maken

Muren en plafonds stuken.

Aanbouw plaatsen aan de achterzijde

We willen graag een aanbouw plaatsen achterzijde huis. Een glazen dak is reeds in bezit. 6 mtr breed. 4 mtr diep=24 m2 Graag horen we waar we aan moeten denken qua kosten.

Aanbouw in tuin met hoogteverschil plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren om een huis te kopen en daarbij aan te bouwen. Het gaat om een aanbouw voor alleen de keuken of over bijna de gehele lengte van het huis. Het huis ligt alleen hoger dan de tuin. Alleen keuken aanbouw: 2,25 x 2,00 meter. Plat dak, kunststof kozijnen, stukwerk binnen. De tuin ligt lager dus er is geen vloer gelijk onder de aanbouw. 6. 90 x 2,00 meter. Met plat dak, kunststof kozijnen, en stukwerk binnen. Voor een deel is een terras opgehoogd en stukje bij keuken niet. Het hoogteverschil is ongeveer 1,5 meter. Het huis is van 1925. Er moet veel aan het huis gebeuren. Wat zou de verbouwing gaan kosten?

Aanbouw en garage laten bouwen

Graag vragen wij een offerte aan voor een aanbouw en nieuwbouw garage van ons nieuwe huis. De tekeningen zijn in de maak. Klant zorgt zelf voor de fundering. De aanbouw aan het huis bedraagt 12 m² en er dient dan ook een draagbalk geplaatst te worden, verder 2 openslaande deuren en een enkele deur (van kunststof). Tevens willen we een garage realiseren van 24 m² die aangesloten wordt aan de aanbouw, met raam en deur (van kunststof). E.e.a. moet opgemetseld worden en met plat dak. De offerte willen we graag in de vorm van ruwbouw. Vergunning is niet nodig, valt binnen de maten.