Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw realiseren aan achterzijde:

Uitbouw realiseren aan achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren van 17 x 4 meter over de volledige achterzijde van de woning. De woning heeft geen bovenverdieping alleen bergruimte.
Onze klant uit Reuver (Limburg) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw realiseren aan achterzijde uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren in onze woning. De breedte is ongeveer 5 meter en we zouden graag 2 prijzen willen ontvangen. 1 voor een uitbouw van 3 meter en 1 voor een uitbouw van 4 meter. Tevens hebben wij nu de keuken in een andere ruimte. Deze willen wij verplaatsen naar de woonkamer om zo een derde slaapkamer te realiseren. Er moeten dus leidingen worden omgelegd (dit kan middels de kruipruimte) en we zouden in onze gang een extra toilet willen.

Uitbouw achterzijde aanbouwen

Wij willen een uutbouw realiseren aan de woning van 2,25 x 3,90. Een buitenmuur a 2,25 diep moet hierbij gesloopt worden.

Aanbouw / uitbouw aan koopwoning bouwen

Aanbouw van 4 bij 6 meter realiseren. Wij willen een badkamer en slaapkamer op de begane grond realiseren. Aanbouw wordt gerealiseerd aan de zijkant van het huis (waar nu de garage staat). Het slopen van de garage doen wij zelf. Wij hebben nog geen vergunning voor deze werkzaamheden aangevraagd.

Uitbouw achter het rijtjeshuis bouwen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een uitbouw aan de achterzijde van mijn tussenwoning. De afmeting is ongeveer 5.80 bij 2.50 meter. De ruimte mag casco opgeleverd worden. Wel zou ik een gedeelte dakterras willen realiseren en een hoop glas gebruiken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij hebben een woning gekocht gebouwd in 2014. Aan de achterzijde willen wij graag de woonkamer uitbouwen met een uitbouw van 1.80 bij 5 meter. Beide buren hebben deze uitbouw al gerealiseerd. Er zal vloerverwarming en elektra geplaatst moeten worden en de wanden en plafond mogen behangklaar worden opgeleverd. Er is een achterom aanwezig.

Serre aan de achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van een woning dat wij misschien willen kopen. De uitbouw willen wij gebruiken als eetkamer/loungekamer met heel veel licht inval. Wij willen de gehele breedte van het huis gebruiken met een diepte waarvan geen vergunning hoeft te hebben.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren. Ongeveer 5 bij 4 meter, verlenging van de woonkamer. Graag zouden wij hier een offerte voor ontvangen. We hebben geen vergunning nodig. Er hoeft geen draagmuur verwijderd te worden, alleen een stuk gevel. We willen een schuifpui en aan de zijkant deels kozijnen.

Huis uitbouwen in de tuin

Graag een uitbouw realiseren aan het huis van 3.75 x 2.50 meter. Er is geen bouwvergunning voor nodig. Er moeten kozijnen inkomen, daar even over overleggen. Huis heeft geen achterom, werkzaamheden moeten door het huis heen gebeuren. Er moet een ligger geplaatst worden, omdat er een gedeelte van een draagmuur weggehaald moet worden, één pilaar.

Uitbouw realiseren

Wij willen uitbouw realiseren van 6 m breed en 1,5 m diep. Met een grote ramen en openslaande deuren.

Uitbouw achterzijde woonkamer

We willen onze woonkamer 3 meter naar achteren uitbouwen de tuin. Daar willen wij een stenen gemetselde uitbouw realiseren met in het dak een lichtstraat geplaatst. Daarnaast willen wij een raam in de zijmuur laten plaatsen. Wij zoeken iemand die ons hierin kan adviseren en begeleiden.

Partners

Partners van Casius