Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nuth te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nuth heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nuth u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nuth of directe omgeving.

24 klanten uit Nuth bevelen een bij Casius in Nuth aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nuth bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw achterzijde woning, opbouw plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Nuth staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nuth:

Gat in beton zagen voor een vaste zoldertrap

Op dit moment hebben wij een vlizotrap naar zolder. Deze trap wil ik graag vervangen voor een vaste trap. Hiervoor zal er in de betonnen vloer een gat gezaagd moeten worden. Het oude trapgat moet worden gedicht en de vaste trap geplaatst.

Aanbouw maken aan half vrijstaande woning

Wij wonen in een halfvrijstaande woning en willen aan de zijkant een aanbouw laten maken van 8 x 5 x 3 meter. Het moet een gemetselde aanbouw worden met een plat dak en aan de voorzijde een glazen pui met toegangsdeur. De ruimte zal gebruikt gaan worden als kapsalon en beautysalon. Ik heb al contact gehad met de gemeente en gehoord dat deze afmeting vergunningsvrij gebouwd mag worden. Ik wil graag op korte termijn in gesprek met aannemers die hier tijd voor hebben. Ik wil hiermee vanaf half juni al laten starten. Er is nog geen bouwtekening. Heien is hier niet nodig, een betonnen fundering is voldoende.

Betonvloer storten in een werkplaats

Wij gaan een loods/werkplaats bouwen van 7 x 14 meter en willen daar een betonnen vloer in hebben. Er moet wel met een tractor over de vloer gereden kunnen worden, dus de wapening en dikte moeten daarvoor geschikt zijn. De vloer moet ook gevlinderd worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Kelder onder de nieuwbouwwoning

Middels zogenoemde catalogusbouw wil ik een woning bouwen in Nuth (Zuid-Limburg). Deze woning wil ik graag realiseren incl. kelder, echter behoort dit niet tot de mogelijkheden van de catalogusbouwer. Hieromtrent ben ik op zoek naar een partij die voor mij een kelder naar wens kan realiseren die voldoet aan de eisen van de aannemer van het hoofdgebouw. Het betreft een kelder onder de woning voor zowel het hoofdgebouw (15.30 meter * 8. 71 meter) alsook de garage (8.41 * 7.29 meter). Onder de serre is niet direct vereist. Voor een plattegrond zie bijlage. De eisen aan de kelder: - Volledige geïsoleerd (buitenzijde) met een RC van minimaal 3.5; typisch middels XPS platen van 12 CM; daarnaast ook voorzien van koudebrug isolatie. - Kelder afgedekt middels kanaalplaatvloeren (zonder isolatie) met een dikte van 275 mm vanwege deels gebruik als garagevloer; incl. afstorten rondom en naden. - Kelder dient volledig waterdicht opgeleverd te worden, incl. overgang tussen kelderwand en kanaalplaatvloer afgeplakt middels foamglas. - Uitsparing voor een keldertrap in de kanaalplaatvloer. - Kelderwand dikte 38 cm, gelijk aan de dikte van volledige spouwmuren bovenbouw. - Fundering middels gestorte gewapende keldervloer over volledige oppervlak. - Binnenwand tussen twee kelderdelen en langs de keldertrap. Onderbouw klaar voor start metselwerk binnen/buiten van begane grond. Verder hebben we nog de volgende wensen: - Gewenste plafondhoogte rond de 260-265 cm. - Een 4-tal licht schachten (dubbelglas kiepraam, +/- 60*100 cm). - Een pompput. - Omtrent de serre (2.36 * 4.53 meter), deze dient gefundeerd en van geïsoleerde (Rc >3.5) kanaalplaatvloer voorzien te worden. Of ook middels onderkeldering, mocht dit niet te veel schelen in prijs. De realisatie van de kelder dient plaats te vinden rond Q1 2017. Er is een plattegrond beschikbaar.

Verzakte fundering onder tuinmuur repareren

Ik wil graag de verzakte fundering onder de tuinmuur laten repareren. Op de muur rust de terrasoverkapping. Een gedeelte van de muur is enkele centimeters verzakt. De tuinmuur is ongeveer 3.50 meter lang. Het onderste gedeelte is beton de rest is gemetseld. De tuinmuur is tevens een kering.

Aanbouw of uitbouw naast het huis

Wij willen een offerte laten maken voor een uitbouw naast het huis. Wij willen graag een uitbouw over de gehele breedte van ons huis. Dat betekent dat de uitbouw ongeveer 7 x 3 meter zal worden. Er hoeft niet geheid te worden, een vergunning is wel nodig.

Verbouwing in de woning

Aannemer

Dakplaten laten vervangen

Dakplaten.

Balkon verwijderen

Verwijderen van balkon en @afwerken

IJzeren balk in draagmuur plaatsen

Een draagmuur gedeeltelijk (ongeveer 2 meter breed, niet geheel tot aan het plafond) verwijderen en een ijzeren balk plaatsen.

Kleine aanbouw aan de keuken bouwen

Het gaat om een kleine aanbouw aan de keuken van 2.31 x 4.00 meter. In de lengte van 4.00 meter staat aan de ene kant een eigen buitenmuur, aan de andere kant niet. Hoogte is niet bekend, maar bouwjaar 1976. De aanbouw moet een plat dak hebben met een lichtbak in het dak. De nieuwe achterzijde van 2.31 breed bevat dan een normale deur naar buiten en daarnaast een raam over de hele hoogte. Er ligt nog geen fundering en heien is waarschijnlijk niet nodig. Daarnaast moet binnen in de huidige woning een muurtje van gips worden uitgebroken en een nieuwe worden geplaatst van 2.30 x 2.00 met een binnendeur erin.

Muur verwijderen, balk plaatsen

Heb een huurwoning en wil na goedkeuring indienen tekening wat veranderingen laten aanbrengen. Betreft muur verwijderen (ik weet niet of het een draagmuur is) tussen keuken en kamer, deur dichtmetselen keuken, balk plaatsen, nieuwe deuropening kamer naar gang.

Nieuwbouw vrijstaand woonhuis(2 woonlagen

Vrijstaand woonhuis (2 woonlagen). Grondwerkzaamheden en uitzetten van de bouw. Afvoeren van de oude sloopwoning, is ongeveer 10 x 6 x 4.5m. Legekosten en vergunningen. Tekening. Sleutelklaar met badkamer (ongeveer 10000 euro) en keuken (10000 euro) Spitsdak met bergzolder, geen woonlaag ivm de hoogte. Alle cv aansluitingen en HR ketel en plaatsingen inclusief vloerverwarming. Prefab/normale kelder ongeveer 3.50 x 4.80 x 2.30. Ongeveer 9 ramen (kunstof met dubbelglas) en 1 schuifpui of dubbeldeur? Elektra volledig, meterkast en bedrading. NB Postcode 6360.

Aanbouw keuken 4x4 m aan achterzijde. ...

Aanbouw keuken 4x4 m aan achterzijde. Openslaande deuren in achtergevel. en advies tbv draagbalk plaatsen. Waarschijnlijk fundering, verder metselwerk, plat dak etc. Afwerking binnen in overleg. Grof idee en kleine manquette aanwezig.

Betreft houten schuifpui loopt niet ...

Betreft houten schuifpui loopt niet meer goed Deze SCHUIFPUI is ongeveer 25 jaar oud. Gaarne vrijblijfende offerte

Wij zijn wezen kijken bij een pand te ...

Wij zijn wezen kijken bij een pand te nuth die we misschien willen kopen, dit huis toont scheefstand en nu haden we gehoord dat dit evt de vloeren met een zand-cement kunnen worden recht gestreken de verloop is van 0 naar ongeveer 5 cm zowel boven verdiepng als beneden het gaat over een oppervlakte van ongeveer 70 vierkante meter, en tevens de vraag als de scheefstand door zal zetten wat het zou kosten om de fundering zodanig aantepassen dat dit niet meer doorzet.

Serre grens door kunststof schuifpui aan ...

Serre grens door kunststof schuifpui aan huiskamer,wil in de huiskamer en serre vloerverwarming met plavuizen,een gedeelte in serre een kleine badkamer met toilet,plafond verlagen en muur isoleren. Wasmaschine en droger komen op een andere plaats dus leidingen veranderen.Een houtkachel in de veranda tussen de nieuwe kunstof kozijnen met zicht op de tuin.de afbraak zouden we evt zelf kunnen.Maar ook hier als het kan een apparte rek, allemaal opspuiten in wit.

Aanbouw maken inclusief afwerking etc. ...

Aanbouw maken inclusief afwerking etc. nieuwe dakkapel, nieuwe badkamer!

het bouwen van enkele binnenwanden( om ...

het bouwen van enkele binnenwanden( om oude (en slechte wanden te verbeteren) mbv gipsbetonblokken of vergelijkbaar materiaal

Op bijbouw een nieuw dak plaatsen mbv ...

Op bijbouw een nieuw dak plaatsen mbv unideck platen.De bestaande pannen wil ik blijven gebruiken

Het maken van een nieuwe plafond in ...

Het maken van een nieuwe plafond in woonkamer(stukwerk) en de wanden in de woonkamer opnieuw van stukwerk voorzien