Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor erker aan de zijkant aanbouwen:

Erker aan de zijkant aanbouwen

Wij willen weten wat de kosten zouden bedragen voor het realiseren van een erker van ongeveer 4 x 2 meter aan de zijkant van de woning (hoekwoning). Er is waarschijnlijk een vergunning nodig. Er is nu een groot raam op die zijgevel. (van hout). Eventueel in de stijl van bijgevoegde foto. Graag advies voor wat betreft hout of kunststof. Als er tekeningen nodig zijn regelt de klant dat zelf.
Onze klant uit Montfort (Limburg) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor erker aan de zijkant aanbouwen uit heel Nederland:

Erker aan zijkant huis bouwen

We willen aan de zijkant van de woning een erker later plaatsen. Hier is op dit moment een oprit aanwezig. Er zal een fundering geplaatst moeten worden en verder mag deze casco, inclusief smeervloer, worden opgeleverd. De afmeting zal ongeveer 2.50 bij 1.50 meter moeten worden en de elektra willen wij laten doortrekken. De erker mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Erker aan zijkant huis maken

Wij willen graag een erker aan de zijkant van ons huis van 1 meter diep bij 4 meter lang. Vooral glas en van hout. We hebben een woning uit 1910.

Buitenschilderwerk laten doen

Het schilderen van: - 2 Dakkapellen, voor en achter; - Zuidzijde goot aanzicht, onderzijde schoonmaken; - Serre buiten + deurpartij; - Achterdeur groen. Aan de voorzijde: - Aanzicht goot; - Erker buiten. Aan zijkant een goot schoonmaken. Een houten goot. De verf en andere materialen die nodig zijn mee aanbieden.

Erker maken aan de zijkant van een kwadrantwoning

Wij wonen in een kwadrantwoning en willen aan de tuinzijde een serre laten aanbouwen van 1 meter diep en 260 cm breed. We willen een kunststof kozijn met houtnerfstructuur en rondom ramen. We willen graag in contact komen met bedrijven die hier ervaring mee hebben. Er is nog geen fundering aanwezig. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Erker aan de voorzijde bouwen

Ik wil graag een erker laten bouwen van plus minus 4.50 meter bij 1.20 meter. Ik wil graag een erker laten bouwen aan de voorkant van de woning. Er is wel een vergunning nodig, er hoeft niet geheid te worden. Er zullen nog tekeningen gemaakt moeten worden en ik wil ook graag dat de aannemer de vergunning aanvraagt. Ik wil graag 5 ramen aan de voorzijde en 2 aan de zijkant. Ik wil graag een lage borstwering. Ik wil graag in de zijramen graag roosters. Het hoeven allemaal geen openslaande deuren te zijn.

Erker plaatsen

Wij willen aan de zijkant van ons huis een erker laten plaatsen. Maten ongeveer 2 x 3 meter.

Erker aan de zijkant maken

Ik wil graag een erker met een plast dak aan een nog te bouwen vrijstaande woning. De erker zal 3.70 meter bij 1 meter worden.

Erker aan zijkant woning plaatsen

Mogelijkheden om een erker te plaatsen aan de zijkant van mijn woning.

Erker uitbouwen om keuken te vergroter

In onze wijk zijn keukens (voorzijde huis) bij sommige huizen met de bouw 80 cm uitgebouwd over een breedte van ongeveer 4 meter. Dit is 1 kozijn die er nu inzit die dan naar buiten geplaatst is. Inclusief een plat dak en extra kozijn aan zijkant van uitbouw 1 zijde andere zijde en boven kozijn gewoon steen. Graag offerte voor deze 80 cm, maar ook voor 140 cm, ligt eraan of dit mag van gemeente. Graag afwerking binnenzijde apart vermelden.

Een erker bouwen

ERKER Breedte is 1,75m hoogte +/- 2,5m en diepte +/- 0,75m, zodat we in de erker het natte gedeelte van de keuken erin kunnen verwerken. Een gemetseld muurtje van +/- 1,1 m hoog. Kunststof kozijnen rondom. De kozijnen boven de erker worden ook vervangen door kunststof. Als het mogelijk is ook een luifel vanaf de erker tot voorbij de voordeur. VOORDEUR We hebben nu een voordeur met glas ernaast, totale breedte 1,5m hoogte 2,5m. De uitbouw komt dan zo'n 1,5m naar voren. Op de foto (is een voorbeeld) staat de deur aan de voorzijde, deze willen we dan aan de zijkant met een luifel erboven. Is er een optie van de prijsopgave mogelijk als zijkant en voorzijde uitgevoerd wordt met steen of met gevelbekleding?