Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Montfort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Montfort heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Montfort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Montfort of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Montfort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, prefab zelfbouwwoning maken, complete woning renovatie, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping, verdieping opbouwen, uitbouw achterzijde aanleggen, opbouw extra verdieping, ophogen van het dak middels houten constructie, dakopbouw casco opleveren, opbouw op garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of bouw en nieuwbouw in Montfort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Montfort:

Erker aan de zijkant aanbouwen

Wij willen weten wat de kosten zouden bedragen voor het realiseren van een erker van ongeveer 4 x 2 meter aan de zijkant van de woning (hoekwoning). Er is waarschijnlijk een vergunning nodig. Er is nu een groot raam op die zijgevel. (van hout). Eventueel in de stijl van bijgevoegde foto. Graag advies voor wat betreft hout of kunststof. Als er tekeningen nodig zijn regelt de klant dat zelf.

Stacaravan slopen of opkopen en afvoeren

Ik wil een stacaravan laten slopen of opkopen. Deze caravan is 10 bij 3 meter en gemaakt van hout en aluminium. De caravan is van binnen en buiten nog in goede staat zoals te zien op de foto's. Ook wil ik dat er 2 tuinhuisjes van 2 bij 2 meter weggehaald worden en de voortent verwijderd wordt. Graag wil ik ook dat de plek van de caravan puinvrij en opgeruimd achtergelaten wordt.

Kangoeroewoning bouwen

Zij kant en dan naar achter voor =8 meter lang =13 meter keuken kamer een 2 slaapkamers eenouder een klein halletje toilet trap naar bestaande kelder woonkamer keuken een bijkeuken voor witgoed en veel opbergruimte.

Terrasoverkapping laten maken

Ik wil een terrasoverkapping laten maken voor aan de achterkant van de woning. Het zal een meter of 3 diep zijn en een meter of 8 lang. Graag bespreek ik welke materialen mogelijk zijn en hoe dit eruit komt te zien. Ik wil graag duurzaam materiaal, hout lijkt me niet zo'n goede optie in verband met het lastig schoon houden ervan.

Graag offerte of goede indicatie voor ...

Graag offerte of goede indicatie voor het volgende: Aanbouw woning (serre aanbouw van steen, lichtstraat en ramen/deuren). (binnen)maten zijn breed 5,5m * diep 4,5m Tevens bijkeuken aanbouw (acher garage) van +/- 3m * 3m Nette afwerking met electra, afvoeren en stucwerk. Alvast dank

In de garage wil ik naar buiten ...

In de garage wil ik naar buiten openslaande deuren van kunststof of hout. Verder 2 velux ramen op de 1e verdieping van het huis en gevel en voegwerkzaamheden.