Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dubbelzijdige nokverhoging plaatsen:

Dubbelzijdige nokverhoging plaatsen

Mijn woning heeft een vloeroppervlakte van 7 bij 7 meter en het dak heeft een helling van 30 graden. De bovenste verdieping is nu 1.80 meter hoog en wil ik graag met 50 cm laten verhogen. De afwerking zal ik zelf verder verzorgen. Er zal nog wel een vergunning aangevraagd moeten worden.
Onze klant uit Melick (Limburg) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbelzijdige nokverhoging plaatsen uit heel Nederland:

Dubbelzijdige nokverhoging plaatsen

Wij willen graag een dubbelzijdige nok verhoging. De breedte is ongeveer 5 meter. Beide buren hebben al een opbouw staan en wij willen die van ons er precies tussen hebben. Wij hebben nog geen vergunning hiervoor aangevraagd. Materialen in overleg. Het dak is goed bereikbaar.

Dubbelzijdige nokverhoging plaatsen

Wij willen een nok verhoging tweezijdig laten plaatsen. Zoals je op de foto kunt zien hebben de vuren er al 1 opzitten om een idee te krijgen wat ik bedoel.

Dubbelzijdige nokverhoging uitvoeren

Wij willen graag onze zolder verbouwen tot bruikbare ruimte door het laten uitvoeren van een dubbelzijdige nokverhoging. De nok is circa 6 meter lang. De stahoogte bij de nok is 1.90 meter. De nok zal verlegd moeten worden. De nog zit op een meter of acht. Het dak start bij de vloer van de zolderverdieping. De helling van het dak is circa 45 graden aan beide kanten.

Dakopbouw plaatsen

Voor een hoekhuis met een nokhoogte van 350 cm en een hoek aan beide zijden van 45° op de 2de etage, zijn wij op zoek naar een dubbelzijdige nokverhoging van ongeveer 4 meter. De dakvlakken zijn ongelijk. Misschien opgemetseld, zou dat kunnen? Door de hoogte willen we ook graag een vliering/kamer in de opbouw met een vlizotrap. De opbouw mag casco worden opgeleverd en de vergunning is nog niet aangevraagd.

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Graag een offerte voor een dubbelzjjdige nokverhoging/daklift. Over de breedte van de woning van circa 5.50 meter. De lengte is 7 meter. De dakhelling is circa 45 graden. Vanaf de eerste balk zou het dak gelift moeten worden, als dat mogelijk is. Dan zou een oppervlakte van 4.50 x 5 hoger worden. Graag even komen kijken en bespreken.

Nok van de zolder tweezijdig verhogen

Wij zijn opzoek naar een bouwbedrijf voor de volgenden opdrachten: Het plaatsen van een dubbelzijdige nokverhoging met een breedte van 500cm en een hoogte van minstens 190cm. Dak Helling 25 graden. De zijkanten willen we als metselwerk opgeleverd zien. Aan de voor en achterkant graag bekleed met kunststof. De nokverhoging moet geschikt zijn voor een PVT installatie (zonnepanelen met zonneboiler) Naast het nieuwe dak van de nokverhoging willen wij het “oude” dakgedeelte voorzien van nieuwe pannen. In totaal is de huidige dakoppervlakte rond 55m2. Verder willen wij binnen de complete verdieping voorzien van isolatie, dus het oude en het nieuwe gedeelte. Het maken van een vaste trap incl. Trapgat, de zolder is nu te bereiken door een vlizotrap, is ook onterwerp van ons opdracht. Oed advies en overleg zijn voor ons net zo belangrijk als goede kwaliteit. Hopelijk van jullie te horen.

Zolder met dubbele nokverhoging uitbouwen

Wij zijn opzoek naar een bouwbedrijf voor de volgenden opdrachten: Het plaatsen van een dubbelzijdige nokverhoging met een breedte van 500 cm en een hoogte van minstens 190 cm. Dak Helling 25 graden. De zijkanten willen we als metselwerk opgeleverd zien. Aan de voor en achterkant graag bekleed met kunststof. De nokverhoging moet geschikt zijn voor een PVT installatie (zonnepanelen met zonneboiler) Naast het nieuwe dak van de nokverhoging willen wij het “oude” dakgedeelte voorzien van nieuwe pannen. In totaal is de huidige dakoppervlakte rond 55 m2. Verder willen wij binnen de complete verdieping voorzien van isolatie, dus het oude en het nieuwe gedeelte. Het maken van een vaste trap inclusief trapgat, de zolder is nu te bereiken door een vlizotrap, is ook onderwerp van ons opdracht. Goed advies en overleg zijn voor ons net zo belangrijk als goede kwaliteit. Er is nog geen vergunning aangevraagd, dit graag meenemen in het totaalplaatje.

Dubbelzijdige nokverhoging uitvoeren

We willen de prijs weten voor een nokverhoging, dubbelzijdig vanaf 5 meter en langer. De zolder is 9,5 meter lang en 4 meter breed en heeft nu een nokhoogte van 3 meter.

Enkel- of dubbelzijdige nokverhoging maken

Wij willen een nokverhoging en twijfelen nog tussen enkelzijdig en dubbelzijdig ivm de kosten. Graag willen wij een offerte. Ook het ophogen van het dak (en dus hellingshoek veranderen) met 1 of 2 dakkapellen is een optie.

Flinke uitbouw en woningaanpassing

Wij zouden graag een uitbouw willen over de gehele breedte van de woning, dit zal zo'n 6 x 2 meter zijn. De uitbouw mag casco opgeleverd worden met een plat dak en een schuifpui. Daarnaast willen wij graag ook een dubbelzijdige nokverhoging ook over gehele breedte laten plaatsten. Dit zal zo'n 5 meter breed zijn. Op dit moment kan je alleen in het midden van de zolder rechtop staat. Ook de nokverhoging mag casco opgeleverd worden. Er zijn hiervoor nog geen vergunningen aangevraagd. Er zijn nog veel meer dingen die wij willen doen, badkamer vernieuwen, keuken van achter naar voren verplaatsen, alle vloeren aanpakken, nieuwe trap naar eerste verdieping, afwerking. Is er middels deze wijze een indicatie van de prijs af te geven, met name voor de uitbouw en verhoging daar dit de duurste kosten zullen worden.