Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering storten voor garage:

Fundering storten voor garage

Ik wil mijn huidige garage van 1950 afbreken. Deze heeft geen fundering. Voor de nieuw te plaatsen houten garage met dezelfde opprervlakte van 5,75 bij 6 meter, moet een volledige fundering gestort worden.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering storten voor garage uit heel Nederland:

Garage en extra ruimte aanbouwen

We willen 5 bij 15 meter bouwen. Garage en extra ruimte, komt geen verdieping op. Het huis ligt hoger dan de tuin (circa). Het voorste gedeelte moet garage worden. In het achterste gedeelte komt ook een natte cel. Het gaat enkel om het storten van de fundering.

Fundering storten ten behoeve van Roadblockers

Het gaat om een 2 x fundatie van 3,798 m3 aanleggen voor roadblockers. Maten 4,20 m x 3,60 m x 0,45 m met een uitname in het midden (zie tekening) van 1,738 m x 2,270 m x 0,45 m. Type beton: hoge sterkte beton met bewapening(c25/c30) (door jullie aan te brengen, inclusief bekisting). Draadstaal bewapening. De roadblockers moeten op een grindbed geplaatst worden (het gat is al afgegraven). Het draadstaal moet aan de roadblocker gelast worden. Specificaties van draadstaal en wijze van lassen zijn voorradig. De locatie is in in Valenciennes (Noord Frankrijk) de roadblocker zelf staat op locatie in Valenciennes en er moet op locatie gewerkt worden. We zitten in een aanbiedingsfase. Zodra de klus binnen is, zal er begin april gestart worden met het project.

Fundering storten ten behoeve van roadblockers

Het gaat om een 2 x fundatie van 3,798 m3 aanleggen voor roadblockers. Maten 4,20 m x 3,20 m x 0,4 m met een uitname in het midden (zie tekening) van 1,738 m x 2,270 m x 0,4 m Type beton: hoge sterkte beton met bewapening (door jullie aan te brengen, inclusief bekisting). Draadstaal bewapening. De roadblockers moeten op een grindbed geplaatst (het gat is al afgegraven) Het draadstaal moet aan de roadblocker gelast worden. Specificaties van draadstaal en wijze van lassen zijn voorradig. De lokatie is in in Valenciennes (Noord Frankrijk) de roadblocker zelf staat op lokatie in Valenciennes en er moet op lokatie gewerkt worden. We zitten in een aanbiedings fase. Zodra de klus binnen is, zal er begin april gestart worden met het project.

Fundering verlengen van de garage

Wij willen de garage verlengen middels houtskeletbouw. Graag zouden wij u willen vragen om een offerte te maken voor het storten van de fundering en vloer. Oppervlakte circa 4,5 x 4 meter. Ook moet er aangrenzend nog een strook fundering gestort worden (8 m lang) voor de staanders en glazen schuifwanden van een terrasoverkapping.

Fundering en betonvloer storten

We willen een tuinhuis achter in de tuin plaatsen en hebben hiervoor een fundering nodig het tuinhuis is 6.25 bij 3.58 meter. Er zal een bekisting gemaakt moeten worden en een betonvloer gestort. We zijn begonnen met graven maar komen er niet meer uit. De achtertuin van de 2 onder 1 kap woning is te bereiken via de carport.

Borstwering bij de schuur metselen

Ik wil graag een borstwering voor onze nieuwe schuur laten metselen. De borstwering moet 40 cm hoog zijn. De schuur wordt 5 x 8 meter, met uitzondering van een deur van ons 1 meter en een deur van 2,5 meter breed. We laten een betonnen fundering storten op de rand met de borstwering komen. Graag hoor ik van u wat hiervoor de kosten zijn.

Uitbouw achter het huis aanbouwen

Aan ons huis willen we graag aan de achterzijde een aanbouw realiseren. We willen graag 2 meter bij het huis trekken. Aan de linker zijde is reeds een muur aanwezig, van de garage. De aanbouw zou betekenen: leggen van de fundering, rechter muur optrekken en het dak en de voorkant van de aanbouw volledig van glas voorzien. Gezamenlijk met het leggen van de fundering willen we graag beton storten in ons huis, á 74 m2. De vloer van de aanbouw en het huis moeten in elkaar lopen met onderliggende vloerverwarming. Het leggen van de vloer en de verwarming is geen onderdeel van deze offerte, mogelijk wel het storten van beton voor zowel in huis als de aanbouw. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden zonder het toevoegen van een steunbalk en met het toevoegen van een steunbalk. Het liefst willen we deze hele muur van de achtergevel met ramen en deuren verwijderen. We zitten echter met de draagpilaar. Kunt u ons een offerte doen toekomen voor een aanbouw van 7 m breed en 2 meter diep, volledige oplevering? Er is nog geen vergunning aangevraagd. De afwerking dient separaat vermeld te worden.

Geïsoleerde fundering maken

Ik wil graag weten wat een geïsoleerde fundering van 40 m2 maken kost aan een bestaande fundering. Het betreft betonplaat op zand. Ik hoef geen kruipruimte, gewoon storten en en volgooien. Er moet ook een afvoer komen. Ik doe zelf het voorwerk.

Betonvloer storten

Het storten van een beton fundering. De gehele vloer in de huiskamer is eruit en er zal beton gestort moeten worden. Het huis is uit de jaren 50. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter.

Aangebouwde schuur wijzigen in een gemetselde garage

Rond eind januari 2018 wordt onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning opgeleverd. Er is aan de zijkant een standaard schuur aangebouwd, die is geschakeld met de schuur van onze buren. Wij willen daar graag een gemetselde garage laten maken van 3050 x 7700 cm en ongeveer 2900 cm hoog. De huidige schuur heeft 2 deuren en we willen 1 deur laten hergebruiken in de nieuwe garage. We willen een garage met een plat dak en deze casco laten opleveren. Er ligt al een kleine fundering voor de huidige standaard schuur en die moet worden vergroot. Tussen de garage en de uitbouw van onze buren wil ik alvast een funderingsvloer laten storten van 2400 x 5000 cm. Daar wil ik in de toekomst dan een serre op laten bouwen.

Partners

Partners van Casius