Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Maastricht of directe omgeving.

1294 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, huis laten bouwen op eigen stuk grond, vrijstaande casco woning bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster, 4 Dakopbouwen realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Maastricht:

Een serre realiseren achter een hoekwoning

Wij zijn op zoek naar een serre met glazen dak dubbelglas i.v.m warmte. Aluminium strak design. Schuifdeuren over de gehele breedte van 5,5 meter, diepte 4 meter. Er is waarschijnlijk nog een fundering nodig voor de serre. Daarnaast zou er een tegelvloer in mogen. De buurzijde mag worden voorzien van een betonnen muur.

Groter dakraam plaatsen en ruimte ombouwen tot slaapkamer en tussenwand plaatsen

Ik wil mijn dakraam vergroten door een grotere dakraam zo dat er meer dag licht binnen kan kommen. Het is nu 43 x 52 cm. Ik wil een raam van ongeveer 1 x 1 meter. Het oude raam wil ik houden. Kozijnen graag van kunststof. Dan wil ik de zolder ook verbouwen tot slaapkamers. Er moet een tussenwand van 3 meter komen en de wanden moeten afgetimmerd worden met gipsplaten. Vloer leggen en schilderen doe ik zelf. De ruimte is ongeveer 5 x 2 meter.

Verplaatsen van een Romneyloods in Maastricht

In de tweede helft van dit jaar verplaatsen we een Romneyloods van 200 m2 en 5,5 meter hoog naar een andere locatie in Maastricht. Graag offerte voor: -afbreken Romneyloods -transport naar nieuwe locatie (ongeveer 5 km) -opbouwen van de Romneyloods

Bitumen dak vervangen, zink plaatsen en loodslabben schoorsteen vernieuwen

Het bitumendak van onze dakkapel is 20 oud en aan vervanging toe. Daarnaast zijn de zinken zijwanden van de dakkapel te vernieuwen. Verder zijn de zinken slabben aan de schoorsteen te vernieuwen en willen we bij deze gelegenheid het dak laten inspecteren op beschadigde pannen en deze laten vervangen (reserve-dakpannen zijn beschikbaar). Zie foto's

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een aanbouw aan onze woning met een oppervlakte van 35 m2. Constructie van hout en compleet afgewerkt. Inclusief fundering, (uitgraven, beton storten, isoleren.) Voor deze klus is geen vergunning vereist.

Betonrot aan het balkon repareren

het gaat om balkon van tussenwoning, 1e verdieping, circa 7 meter breed en 2 meter diep, met betonnen vloer dat betonrot en onregelmatigheid vertoont; er is metalen hekwerk dat op zich goed is, maar op enkele plekken in betonvloer roest vertoont. gaarne repareren via egaal maken van vloer en opnieuw coating aanbrengen.

Fundering voor tuinhuis

Ik zoek iemand die bij ons de fundering kan leggen voor een tuinkamer. De kamer wordt ongeveer 5.26 breed en 3.00 m lang. grond die er nu ligt wordt al tot 50 cm afgegraven en afgevoerd indien nodig.

uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren. De maten zijn ongeveer 2,5m diep en 4,5 meter breed. Het liefst een metselwerk, er is nog geen fundering aanwezig. Het gaat om een complete oplevering. Een tweede deel van de aanvraag is als volgt: de keuken(keukenaansluitingen gas, waterleidingen) zal verplaatst moeten worden naar voorzijde van woning. (Nu, heden is daar de huiskamer).

Serre van 50 m2 van een café vervangen

Het betreft een feest accommodatie en een café met aansluitend een serre van 50 m2. De bestaande serre heeft 2 schuifpuien van ieder 1,50 m en een deur. De complete serre moet vervangen worden. Ik ben zeer nieuwsgierig naar een prefab variant. Ik kom graag in contact met een vakman die langskomt om de situatie te bekijken en mij kan adviseren.

Kelder met een halve meter verdiepen

Ik heb een kelder die ongeveer 2 meter hoog is en deze zou ik met ongeveer een halve meter willen verdiepen. Het gaat om ongeveer 55 m2. Nu is het een sport ruimte, maar ik denk er aan om er een keer een slaapkamer van te maken. Of een vergunning nodig is, weet ik niet. De constructie nu is denk ik van beton. Graag zou ik willen weten wat de prijs voor een casco en een complete oplevering zou zijn. Er is wel al wat elektra aanwezig, maar er zou misschien nog een stopcontact bij moeten komen.

Draagmuur weghalen en draagbalk plaatsen

In onze zoektocht naar bedrijven die onze wens kunnen realiseren met betrekking tot het doorbreken van draagmuren en draagbalken plaatsen, kwamen wij bij jullie uit. Het doel is om een aanbouw te realiseren. Afhankelijk van het financiële plaatje gaat het nu om één draagmuur. De gemeente is verantwoordelijk voor de bouwtekening. De bouwtekening is voor de rekening van de gemeente. Graag zou ik willen weten welke gegevens jullie nodig dienen te hebben voor een vrijblijvende offerte voor deze diensten. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik deze graag.

Een bestaande kelder uitbreiden onder een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een kelder kan realiseren onder onze tussenwoning. Er is momenteel al een kleine mergelkelder aanwezig in de woning van 250 bij 200 cm. We willen de kelder graag laten uitbreiden naar 4,5 bij 11 meter, zodat de kelder van het begin tot het eind van de woning doorloopt. Daarnaast willen we graag dat er aan de voor- en achterzijde kunststof kozijnen en ramen geplaatst worden om licht in de kelder te creëren. We willen dat de kelder een doorloophoogte heeft van 210 cm en dat de kelder woon-klaar wordt opgeleverd. Ook willen we vloerverwarming in de kelder laten aanleggen. Er moet ook een constructieberekening gemaakt worden in verband met de kelder.

Kelder in tuin bouwen en bestaande kelder uitdiepen

Kelder in tuin (prefab) van ca 6 bij 5. Bestaande kelder is ca 4,5 bij 5,5 stahoogte ca 2.00 m vochtvrij, ventilatie etc

Fundering tuinmuur

Ik wil graag een tuinmuur laten realiseren van 20 meter lang en 2.20 meter hoog. Vroeg me af wat de fundering van deze muur moet gaan kosten. Coniferen zullen moeten worden verwijderd.

Nieuwbouw 2 onder 1 kap

We zijn opzoek naar een aannemer die met ons een 2 onder 1 kap houtskeletbouw wil bouwen. De binnen afwerking zouden wij zelf kunnen doen. Zolang het gebouw maar waterdicht en weersbestendig word opgeleverd. Het zijn 2 woningen, het gaat om 120 m2 per woning. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen, en de bouwtekeningen heb ik nog niet. Er moet een fundering onder de huizen komen en er hoeft geen elektra aangesloten te worden. De buitenkant wil ik wel laten stucen. Verder wil ik per huis: - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - 1 keuken - 1 woonkamer Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn.

Eternietplaten dakbeschot verwijderen

Het gaat om een woning in maastricht met slecht dak en eternietplaten dakbeschot. Ik wil het huidige dakappel met asbest laten verwijderen. Vervolgens dient er bij het nieuwe dak: isoleren van dak, nieuwe dakpannen en nieuwe dakkapel (2.5 meter), totaaloppervlak 50 m2.

Balkon met balustrade renoveren

Ik wil het vloertje van mijn balkon vervangen door een epoxy vloer en deze moet waterdicht aansluiten aan de gevel. De balustrade moet vervangen worden door 3 geborsteld RvS staanders met daar tussen melkglas platen 2 aan de voorkant en 1 per zijkant. De bestaande balustrade sloop ik zelf. De tegels van het vloertje moeten door jullie verwijderd worden. Aan de onderkant wil nog een Trespa beplating van afmeting 1 x 280 x 20 cm en 2 x 90 x 20 cm. De afmeting van het balkon is 90 x 280 cm.

Balkons repareren

Ik wil een betonnen vloer repareren ( coating indien mogelijk ) 2x stalen buis repareren . Het zijn 2 balkons van 2 bij 1 meter.

Schuifdeur voor trappengat plaatsen

Graag willen wij een schuifdeur voor het trappengat plaatsen in de woonkamer.

Oude keuken en tegelvloer verwijderen, oude groepenkast vervangen, kozijnen nakijken

Mijn huis moet verbouwd worden. Het gaat om het volgende: de oude keuken en tegelvloer verwijderen, oude groepenkast vervangen, kozijnen nakijken, en nieuwe tegels in de keuken leggen. De afmetingen heb ik niet, maar ik zou graag willen dat een vakman langskomt om alles even op te meten en te bekijken.

Extra verdieping op woning

Ik wil graag een spits maken op een plat dak. De vergunning heb ik nog niet, deze ga ik nog aanvragen. verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stuc en metselwerk. Elektra in overleg. Graag van hout. Het gaat om 60 m2 met 2 dakkapellen. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Graag iemand/een bedrijf die/dat zijn afspraken nakomt.

Draagmuur weghalen tussen woonkamer en keuken

Ik ben op zoek naar iemand die de draagmuur tussen de woonkamer en de keuken kan verwijderen. Ook moet de draagmuur berekend worden door evt. stalen balk. Daarbij moet worden gesloopt 3.10 m breedte en 2.50 hoog=7.75 vierkante meter.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van 5x3 meter voor plaatsing keuken. Op het dak moet een balkon komen. Kozijn met deur hebben we hiervoor reeds. Indien er een vergunning voor nodig is dan besteed ik dat bij voorkeur uit aan de aannemer. Prefab behoort tot de mogelijkheden.

Betonrot aan het balkon repareren

Van twee balkons van een appartementencomplex moet betonrot hersteld gaan worden. Het gaat om relatief kleine balkons. Deze zijn ongeveer 4-5 m2 per stuk.

Uitbouw achterkant woning met een overkapping

We willen graag een overkapping laten maken achter de woning 3 meter breed 5 meter lang.