Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Maastricht of directe omgeving.

1188 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen, uitbouw met kelder bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Maastricht:

Fundering storten voor garage

Ik wil mijn huidige garage van 1950 afbreken. Deze heeft geen fundering. Voor de nieuw te plaatsen houten garage met dezelfde opprervlakte van 5,75 bij 6 meter, moet een volledige fundering gestort worden.

Betonnen vloer egaliseren

De betonnen vloer in de woonkamer en de keuken dient te worden geëgaliseerd. De oppervlakte totaal is ongeveer 90 m2.

Dragende muur slopen

Een dragende muur slopen. +\- 3 bij 2,5 meter.

Verbouwing van een woning

Plaatsen een vaste trap naar zolder, betonnen vloer. Trapgat nog maken en oude trapgat dicht maken. Zolder afwerken tot leefruimte.

Verbouwing van een woning

Grote verbouwing op zolder (circa 2.5 x 6 meter). Het maken van een nieuw trapgat en plaatsen van een vaste trap naar zolder, waar een betonnen vloer ligt. Het oude trapgat moet dan worden gedicht. Verder moet de zolder worden afwerkt tot leeftruimte. Geïsoleerd en gipsplaten aangebracht. De HR ketel wordt 1 meter verplaatst.

Pand slopen

Ik wil een pand slopen circa 15 meter x 15 meter van twee verdiepingen compleet met puien en pannendak.

Kelder maken onder huis

Wij zouden graag ons huis onder kelderen. Er is nu een kruipruimte, die moet eerst verder uitgegraven worden. Kunt u mij een indicatie van de prijs geven voor zowel een prefab als beton kelder? De kelder is 6 meter breed en 8 meter lang. De hoogte nu is 80 cm en moet 220 cm worden. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Asbest dakbeschot verwijderen

Ik wil het asbest dakbeschot van een rijtjeshuis saneren. Het gaat om ongeveer 40 m2. Daarna moet er een nieuw dakbeschot op geplaatst worden.

Plafond met lekkage en verbouwschade herstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het opsporen van een lekkage aan het plafond in onze woonkamer en daarnaast van de herstelwerkzaamheden hiervoor.

Uitbouw tussen keuken en woonkamer bouwen

Wij willen een uitbouw tussen de keuken en de woonkamer realiseren. Wij zijn uitgegaan van een (buiten)hoogte van 290 cm en een (binnen)hoogte van 250 cm. Aan de keuken kant is een breedte nodig van 270 cm. Het bestaande raam en deur moet verwijderd worden. De binnen hoogte van de muur is 250 cm: te verdelen in een muur van (circa) 200 cm hoog en een raamhoogte van ten minste  50 cm. Om de uitbouw voldoende functioneel te maken zal de diepte naar de tuinkant tenminste 250 cm moeten zijn. Tussen de woonkamer en de uitbouw zit nu een deur van 90 cm . Dit moet een doorgang van 180 cm worden. De deur naar de tuinkant kan openslaand of schuifdeur worden. Ik wil weten wat mijn opties zijn en wat het handigst is, metselen of prefab of houtskelet?

Tuinkelder bouwen

Ik wil graag een kelder van 17 meter lang op 6 meter breedte 250 hoogte. Mogelijk prefab? In de tuin aanbrengen. De locatie is goed bereikbaar, ook met groot materieel.

Terrasoverkapping laten plaatsen

Het plaatsen van een terrasoverkapping met de afmetingen 606 x 350 x (280) cm met 3 staanders waarvan 1 met hemelwater afvoer, inclusief poeren en hemelwateraansluiting. In overleg met de vakman wil ik bepalen of het een prefab wordt of een andere optie. Prefab bijvoorbeeld via Tuinmaximaal of Ferason. De tuin zelf wordt al gedaan, althans: die opdracht loopt. De tuin zou dus klaar moeten zijn voor het plaatsen van een overkapping. Via de garage is de achtertuin te bereiken. Ik weet nog niet precies hoe ik het vorm wil geven, zou er iemand langs kunnen komen om de opties te bespreken?

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van 2,70 meter breed en 3 meter hoog inclusief de stalen balk en het verwijderen van het puin. Het gaat om de muur tussen de woonkamer en de keuken. De afwerking is niet onderdeel van de opdracht. Het gaat om een bovenwoning. De opdracht vindt plaats in Maastricht. Wij krijgen in oktober de sleutel van de woning.

Fundering storten voor border

Storten van een fundering voor border van 45 cm hoog. Er is al een gat gegraven van 30 diep en 30 cm breed voor de fundering over een lengte van 7 meter. Het is een halve cirkel en een deel wat recht is.

Draagmuur weghalen en draagbalk plaatsen

Wij krijgen op 8 september de sleutel van de door ons gekochte tussenwoning uit bouwjaar 1965. Wij willen daar een draagmuur van ongeveer 3 meter breed tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen en een draagbalk laten aanbrengen. Ik beschik nog niet over een constructieberekening, tekening en omgevingsvergunning. Ik wil hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen. Er staan foto's van de woning op Internet.

Betonrot aan het balkon herstellen

Graag een offerte voor het herstellen van mijn balkon, bijgaande foto is wat onduidelijk maar beter heb ik helaas niet voorhanden. Het balkon meet 2,20 bij 0,8.

Draagmuur slopen

Draagmuur slopen van woonkamer naar de keuken.

Latei plaatsen

Er moet een latei/stalen balk geplaatst worden van circa 6200 mm en afgewerkt. In een gevel waar over de gehele breedte een schuifpui komt. De gevel uitbreken en stempelen in overleg met u.

Gat zoldertrap uitzagen

Zoldertrap gat uitzagen, zodat er een normale trap geplaatst kan worden. Er zit een betonnen vloer.

Eterniet platen uit dak halen

Het gaat om het verwijderen van Eternit platen die als isolatie dienen in het dak. Totaaloppervlakte circa 30m2.

Eternitplaten met asbest verwijderen

Het gaat om het verwijderen van ethernit platen van een dak van een tussenwoning, ik schat het op een 60 à 70 m2.

Draagmuur weghalen + draagbalk plaatsen

Tussenmuur keuken/woonkamer verwijderen, afvoeren en draagbalk plaatsen. Er zit een deur in de muur. Aan de kant van de keuken is een verwarming bevestigd en een stopcontact. Aan de woonkamerkant is een stopcontact. Het muurtje is ongeveer 4 m lang.

Betonvloer storten en vlinderen

Ik wil graag de kruipruimte (24 m2) in de woonkamer met beton opvullen. graag wil ik hier een offerte laten maken.

Draagmuur weg laten halen

Weghalen van een draagmuur. Het gaat om een doorgang van ongeveer 2 meter. Er zijn al twee deuropeningen. Links en in het midden anderhalve meter en twee meter verwijden en het het gedeelte boven de deuren ook weghalen. Er zijn 2 verdiepingen boven de muur en een eronder. Er moet nog een draagkrachtberekening voor gemaakt worden. Kunt u komen kijken en hier offerte voor maken?

Lekkage aan de serre verhelpen

De vorige bewoners van mijn huis hebben een kunststof serre aangebouwd. Dat wil zeggen het dak is van kunststof platen, er zit een schuifpui in en de zijkanten zijn van steen. De ene zijkant grenst aan de bijkeuken, de andere zijkant grenst aan de aanbouw van de buren. Sinds een tijdje heb ik in de hoek van de aanbouw, welke grenst aan de bijkeuken een lekkage. Volgens verschillende dakdekkers zou dit komen door het dak, van de bijkeuken en fietsenstalling die daaraan weer grenst. De laatste dakdekker denkt dat de lekkage niet door de daken komt maar dat het een lekkage van de serre is. Probleem is dat de serre al wat ouder is, onbekend is wie deze serre heeft gemaakt. Een kunststofplaat weghalen om te kijken waar de lekkage zit is 1 ding, deze plaat weer goed terugleggen en vastzetten is een ander ding. Vandaar mijn vraag of iemand met verstand langs kan komen om te kijken of de lekkage inderdaad door de serre komt en hoe dit dan te verhelpen is.