Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Landgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Landgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Landgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Landgraaf of directe omgeving.

335 klanten uit Landgraaf bevelen een bij Casius in Landgraaf aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Landgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, pand onderkelderen en uitbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, achterzijde over 2 verdiepingen uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Landgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Landgraaf:

Garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen

Ik wil graag bij mijn 2 onder 1 kap woning gaan bouwen. Hiervoor zal de garage die achter in de tuin staat verplaatst moeten worden naar de zijkant van de woning. Deze stenen garage is 3.25 bij 5.50 meter groot. Daarna wil ik aan de achterzijde van de woning een uitbouw plaatsen van 5 meter lang en 8 meter breed. Deze ruimte dient de woonkamer te verlengen. De wanden en het plafond moeten worden gestuukt, elektra en verwarming aangelegd en de huidige kozijnen dienen opnieuw gebruikt te worden. Verder heb ik het idee om onder de aanbouw een kelder te plaatsen. Hiervoor zal er dan een trap in de aanbouw naar beneden geplaatst moeten worden. Voor de afmetingen zou ik graag advies willen ontvangen van de vakman. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Garage afbreken en fundering maken

De oude garage zonder fundering en gemaakt van betonplaten moet worden afgebroken. Daarna moet er een fundering worden gemaakt voor een nieuwe garage. Afmetingen 9,5 x 3 m.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Graag had ik eens dat u kwam kijken voor een offerte voor het plaatsen van 1 balk van 6,10 meter, 1 x 4,60 meter, en 1 x 5,10 meter. Eveneens had ik graag dat u naar de balken in de kelder keer het gaat hier om 3 kleinere balkjes van +/- 1,40. Het pand is een bestaand woonhuis van 1919. De eerste 2 balken zijn voor de hal, de 3e voor woonkamer/keuken deze muur is tevens een draagmuur. Mij zou vandaag of donderdag aanstaande uitkomen.

Houten vloer door geïsoleerde betonvloer vervangen

Ik wil mijn houten woonkamervloer door een betonvloer laten vervangen met vloerisolatie. De oppervlakte is ongeveer 31 m2. De houten vloer halen wij zelf weg.

Kelder onder prefab loods plaatsen

Wij willen een kelder voor onder een prefab loods van 8 meter lengte bij 6 meter breed en 3.20 meter hoogte laten plaatsen. In de prefab loods willen we wel een hefbrug plaatsen. Nokhoogte loods 4 meter. Kelder van 5 bij 5. Gaat ons eerst even om prijsindicatie maar de bovenkant van de kelder moet wel stevig genoeg zijn voor brug en auto.

Verbouw werkzaamheden

Graag wil ik een offerte vragen voor het weghalen van schrootjes op de zolder en er gipsplaten te plaatsen. Daarnaast is er een achterdeur (in buitenmuur van de garage) en een tussenwand nodig in de garage. Ik heb de afmetingen van het oppervlak voor de gipsplaten nog niet en van de tussenwand ook niet, maar die zal ik via de mail toesturen.

Verbouwing van een woning

Ik heb een woning op het oog met een huidige nok hoogte van 1.60 meter. De breedte van het dak is circa 10 meter, de diepte circa 7 meter. Ik wil het volgende: - hellingshoek verhogen; - nok verhogen (tot circa 2,20 - 2,50 meter), - (grote) dakkapel erin; - nieuwe dakpannen (momenteel bitumen dak) - vlizotrap door vaste trap vervangen (nieuwe doorbraak in zoldervloer noodzakelijk). Ik wil hiervoor graag een offerte of globale prijsindicatie ontvangen.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw achter realiseren van 3 x 4 meter. Er moet een muur in de keuken eruit van 3 meter en een balk geplaatst ter ondersteuning. Verder willen wij aan het eind van de uitbouw een raam van 3 meter breed en zo hoog als de uitbouw. In de muur die parallel loopt aan de garage muur een raam van 0,5 x 2 meter. De uitbouw moet van steen gemetseld worden en de ondergrond is aarde waar een cementfundering moet komen. Verder komt er een betonnen vloer waar tegels en de keukeninstallatie op geplaatst kunnen worden. De bestaande muur van de garage moet gestuukt worden en de buitendeur van de garage moet aangepast worden naar een binnendeur en het raam van de garage dichtgemetseld. Op de bouwtekening ziet u dat de buitenmuur van de garage een binnenmuur wordt in de aanbouw. We hebben het huis net aangekocht en de overdracht is in april 2018. Wij willen ook de vloer in keuken en woonkamer laten leggen en een keuken laten plaatsen met al het leidingwerk en dergelijk. Indien mogelijk dit ook meenemen in offerte.

Grote verbouwing van een woonhuis

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1976. De overdracht daarvan zal plaatsvinden in april 2018. We willen die woning laten verbouwen. Het gaat om het slopen van de keuken en badkamer. We willen een aanbouw van 3 x 4 meter met een schuifpui van 3 meter en een convectorput voor die schuifpui. Er moet een steunbalk in de achtergevel worden geplaatst. In die aanbouw komt een nieuwe keuken met kookeiland. De benedenverdieping van 60 m² moet een nieuwe tegelvloer krijgen met vloerverwarming. Als het mogelijk is moeten de sleuven in de huidige tegelvloer worden aangebracht, zo niet, dan moet die er uit. We willen een nieuwe badkamer van 2,9 x 2,3 meter, met inbouwtoilet, inloopdouche, bad en dubbele wastafel. Alle wanden en vloeren moeten betegeld worden. De bestaande garagemuur heeft nu een buitendeur. Er moet een raam worden dichtgemetseld en in de muur moet een binnendeur met kozijn worden geplaatst. Vanuit de aanbouw is dat dan de nieuwe ingang van de garage. Verder alles netjes stuken en elektra, water, riolering en cv aanpassen en verleggen in de aanbouw en badkamer zodat alles netjes aangesloten kan worden. De woning staat op internet met plattegronden. Indien er mensen serieus een prijsopgave willen maken hiervoor graag contact opnemen om onze wensen en vragen te bespreken. Alvast bedankt voor uw reactie.

Bestaande villa slopen

Wij willen onze bestaande villa op korte termijn slopen en ter plaatse een nieuwe villa realiseren. Bouwvergunning is gehonoreerd en asbestonderzoek is negatief, geen asbest aanwezig. De te verwachte sloopdatum is voorzien voor eind oktober 2017.

Woonhuis bouwen

Begeleiding nieuwbouw woning 1200 kuub

Kelder achter de woning bouwen

Ik wil graag zelf een uitbouw aan de achterzijde van de woning maken. Wij hebben een lange garage, daar willen we de aanbouw aanbouwen en hieronder wil ik graag een kelder. De garage is ongeveer 15 meter lang en 5 meter breed. De garage heeft een spits dak. We willen een aanbouw van 3 meter diep en 13 meter lang en daaronder willen we graag een kelder laten bouwen. Betreft de ruwbouw van de kelder. Wij hebben geen vergunning nodig.

Polynorm binnendeurkozijn verwijderen en sparing maken voor nieuw kozijn

Verwijderen van bestaand metalen Polynorm binnendeurkozijn, ingemetseld in een 10 cm dikke muur van bims betonblokken en het maken van een sparing voor een nieuw te plaatsen meranti deurkozijn.

Betonrot herstellen

Het plafond van de kelder heeft aan 1 zijde betonrot. De vlechtmat is hierbij bloot en de roest is zichtbaar. Ik ga ervan uit dat dit over een lengte van 8 meter is en waarschijnlijk 1 meter breed. Dat is wat nu zichtbaar is. Wat zijn de mogelijkheden en de kosten om dit probleem op te lossen?

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Aanbouw over de gehele breedte van het huis. Maten zijn 2.50 bij 8 meter. De bestaande kozijnen willen we graag hergebruiken.

Opening creëren door draagmuur verwijderen

Wij hebben een jaren dertig woning. Er is een keuken aangebouwd in het verleden die het oude huis met de keuken verbind. De opening is een boog in de draagmuur. Wij willen graag deze opening vergroten door 1 geheel te creëren met de woonkamer. Het liefst willen we een balk over de gehele breedte van de woonkamer naar de aanbouw. Onze vraag is of dit mogelijk is? Het gaat dus over de draagmuur/buitenmuur naar de keuken. Deze muur is 5,10 m breed. We zouden de helft of meer van de muur verwijderd willen hebben. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en de kosten.

Betonvloer laten storten

Gaarne offerte voor het storten van een betonvloer

Dak van de aanbouw verhogen

Bestaande situatie: Aanbouw gebruikt voor washok. Vloeroppervlakte 7,5 m2, 2.26 x 3.22 meter. Schuin dak. Laagste punt 196 cm hoogste punt 235 cm. Doel: muur deels verhogen en aflopend dak recht maken op hoogste punt, 235 cm.

Draagmuur slopen en afvoeren

Betreft het slopen van een draagmuur van in totaal ongeveer 9 m2. Indien mogelijk het afvoeren van het puin. Ik heb nog geen constructieberekening laten maken. Het gaat om een hoekwoning. Bij voorkeur contact via mail.

Betonrot laten herstellen

Wij verhuizen begin volgend jaar naar onze nieuwe woning. Deze heeft aan de voorzijde een balkon van 120 cm breed x 100 cm diep. Deze heeft betonrot aan de voorzijde, dit laat ik graag repareren.

Betonrot aan onderzijde balkon repareren

Het beton aan de onderkant van mijn balkon over een lengte van 1 meter aan de zijkant bladdert af.

Grote aanbouw laten plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen met een formaat van 9 meter breed bij 8.50 meter diep. Een gedeelte van 4 bij 4 wordt terrasoverkapping en een gedeelte van 5 bij 5 wordt slaapkamer. Afwerking met houten kozijnen, plat dak en stucwerk binnenzijde.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Ik wil graag een dragende muur verwijderen en een stalen balk plaatsen. De uit te breken muur is 3 meter breed. Er blijft 20 cm staan. Uitvoerdatum 20 juli 2016, constructieberekening balk is aanwezig. Ik kan u de digitale tekening versturen als u dat wenst.

Daklicht plaatsen in aanbouw

Wij krijgen binnenkort een aanbouw van 3 meter lang en 6 meter breed met daarachter een overkapping van dezelfde maat. Om er toch voldoende licht te krijgen zijn we op zoek wat het beste is (daklicht).

Plafonds met waterschade repareren

Mijn plafond is beschadigd door waterschade (lekkage) dak door overmatige regenval. Waarschijnlijk timmerwerk en stucwerk aan plafond en muren. Het plafond is 100 m2. Een plafond met een lichtkoepel erin. Daar is het water binnen gekomen. Ook ornamenten zijn beschadigd. De wanden, ook 100 m2 zijn gestucte wanden.