Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest plafondplaten verwijderen:

Asbest plafondplaten verwijderen

Asbest plafondplaten uit garage (circa 5 x 6 meter) verwijderen.
Onze klant uit Kerkrade (Limburg) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest plafondplaten verwijderen uit heel Nederland:

Isoleren van het dakkapel en dak

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : > Ik wil graag mijn dak met dakkapel laten isoleren. > Het gaat om een rijtjeshuis uit 1962 met een hellend pannendak van ongeveer 35 m2 (schatting). Daarnaast is er ook een dakkapel met plat dak aanwezig van ongeveer 10 m2 (schatting) van ongeveer 20-30 jaar oud. Graag zou ik hier de wangen en het platte dak van laten isoleren. > Vanuit de binnenzijde isoleren is geen optie, gezien de plafondplaten en daarop 'iets' van zeer oude en dunne isolatie lijkt te liggen (voor verwijdering zou het plafond eruit moeten denk ik). Het dak zou van mij iets verhoogd mogen worden indien nodig, maar heb mij laten vertellen dat dit wat voeten in de aarde heeft gezien ik in een rijtjeswoning woon. > Ik heb reeds wel een bedrijf gevonden wat isolatieparels onder de dakpannen kan spuiten als optie, maar sta open voor andere suggesties. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? : dakpannen, andere, namelijk: Wat is de huidige situatie? : bestaand dak zonder asbest Welke bedekking moet er over de isolatie geplaatst worden? : Ik laat mij adviseren door de vakman

Asbest plafondplaten verwijderen

We hebben een garage box met plafondplaten van asbest. Afmetingen bedragen 2.5 m x 5m. Het zit aan de binnenzijde, het lijkt vast gespijkerd aan de balken en volgens mij vrij makkelijk te verwijderen. Graag zou ik willen weten wat dit kost om te laten verwijderen.

Asbest plafondplaten uit garage verwijderen

In de garage zijn platen met asbest als plafond gebruikt. Weghalen: 17 m2. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt, maar het is wel zeker dat het asbest is.

Asbesthoudende plafondplaten saneren

In de garage hebben wij gespijkerde plafondplaten. Deze asbest platen wil ik graag laten verwijderen. De platen dienen ook afgevoerd te worden. Het gaat om een oppervlakte van 24 m2. Er is nog geen inventarisatierapport opgemaakt.

Asbest plafondplaten en wandplaten uit garage verwijderen

Het gaat om het verwijderen van asbesthoudende wand- en plafondplaten. Plafond 10 x 3.30 meter = 33 m2. Wanden circa 40 m2. Dit mag allemaal weg. Optioneel is afvoeren van de materialen, kunt u dit apart vermelden in de offerte. Locatie is goed bereikbaar.

Asbest plafondplaten verwijderen

20 m2 asbesthoudende plafondplaten verwijderen. Er is al een inventarisatie gedaan. Het is niet-hechtgebonden, 30/35% asbesthoudend, De platen zijn gespijkerd. Zouden ze graag begin januari laten verwijderen.

Asbest plafondplaten verwijderen

Het verwijderen van asbestplafond platen en enkele wandpanelen. Totaal ongeveer 65 m2 plafond en ongeveer 5 m2 wand. Het plafond bevindt zich in een garagebox onder een woonhuis. Je kan er vanaf de straat gewoon voor komen en alles is op een niveau. Werkhoogte is circa 2,5 à 3 meter. Het betreft een garagebox te Alkmaar. Het gaat alleen om het slopen.

Asbest plafondplaten verwijderen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van ongeveer 19 m² asbesthoudend dakbeschot/plafondplaten in onze garage. In het bestek van de woning uit 1973 staan de materialen als asbesthoudend omschreven. Ik bezit verder geen asbestinventarisatierapport. Ik heb geen haast met de klus. Deze kan in overleg worden ingepland.

Asbesthoudende plafondplaten en standpijp verwijderen

Wij gaan binnenkort onze woning fors verbouwen en willen voor die tijd graag een asbestsanering laten verzorgen. We zijn al in het bezit van een inventarisatierapport. Het gaat om ongeveer 20 m² platen met niet-hechtgebonden bruine asbest uit het plafond in de garage. Daarnaast is er ook een standleiding met hechtgebonden asbest op de begane grond en 1e verdieping aanwezig. Wij kunnen er zelf voor zorgen dat de pijp helemaal zichtbaar is en alleen verwijderd dient te worden. Tevens zorgen wij ervoor dat de garage leeg is. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij dan uw offerte.

Asbest plafondplaten verwijderen

Ons garageplafond van 16 m² is afgewerkt met asbesthoudende plafondplaten. Op enkele plaatsen zijn deze platen beschadigd. Het betreft hechtgebonden asbest dat ik wil laten verwijderen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Ik ontvang graag uw offerte.