Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest plafondplaten verwijderen:

Asbest plafondplaten verwijderen

Asbest plafondplaten uit garage (circa 5 x 6 meter) verwijderen.
Onze klant uit Kerkrade (Limburg) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest plafondplaten verwijderen uit heel Nederland:

Asbest plafondplaten verwijderen

20 m2 asbesthoudende plafondplaten verwijderen. Er is al een inventarisatie gedaan. Het is niet-hechtgebonden, 30/35% asbesthoudend, De platen zijn gespijkerd. Zouden ze graag begin januari laten verwijderen.

Asbest plafondplaten verwijderen

Het verwijderen van asbestplafond platen en enkele wandpanelen. Totaal ongeveer 65 m2 plafond en ongeveer 5 m2 wand. Het plafond bevindt zich in een garagebox onder een woonhuis. Je kan er vanaf de straat gewoon voor komen en alles is op een niveau. Werkhoogte is circa 2,5 à 3 meter. Het betreft een garagebox te Alkmaar. Het gaat alleen om het slopen.

Asbest plafondplaten verwijderen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van ongeveer 19 m² asbesthoudend dakbeschot/plafondplaten in onze garage. In het bestek van de woning uit 1973 staan de materialen als asbesthoudend omschreven. Ik bezit verder geen asbestinventarisatierapport. Ik heb geen haast met de klus. Deze kan in overleg worden ingepland.

Asbesthoudende plafondplaten en standpijp verwijderen

Wij gaan binnenkort onze woning fors verbouwen en willen voor die tijd graag een asbestsanering laten verzorgen. We zijn al in het bezit van een inventarisatierapport. Het gaat om ongeveer 20 m² platen met niet-hechtgebonden bruine asbest uit het plafond in de garage. Daarnaast is er ook een standleiding met hechtgebonden asbest op de begane grond en 1e verdieping aanwezig. Wij kunnen er zelf voor zorgen dat de pijp helemaal zichtbaar is en alleen verwijderd dient te worden. Tevens zorgen wij ervoor dat de garage leeg is. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij dan uw offerte.

Asbest plafondplaten verwijderen

Ons garageplafond van 16 m² is afgewerkt met asbesthoudende plafondplaten. Op enkele plaatsen zijn deze platen beschadigd. Het betreft hechtgebonden asbest dat ik wil laten verwijderen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Ik ontvang graag uw offerte.

Asbest plafondplaten verwijderen

Vermoedelijk hebben we tegen ons plafond in de schuur asbestplaten zitten. Het zijn zachte platen en je kan er goed bij. De oppervlakte is 8 bij 3. 5 m.

Plafond uit de garage verwijderen

Het weghalen van 20 m2 asbesthoudende plafondplaten uit de garage. Vermoedelijk zit er asbest in de platen, blijkt uit de bouwkundige keuring. Wat zijn de kosten voor het onderzoeken en mogelijk verwijderen van de platen? Of kunt u er een coating op aanbrengen?

Muren doorbreken en asbest verwijderen

Graag wil ik weten wat de kosten en doorlooptijd zijn van de sloopwerkzaamheden aan ons huis. Betreft: 1) doorbraak van 3 meter door buitenmuur naar aanbouw + draagbalk plaatsen 2) doorbraak van 3 meter door dragende binnen muur + draagbalk plaatsen 3) slopen openhaard 4) verwijderen asbest (vermoedelijk) plafondplaten keuken en gang ca 22 m2

Diverse sloopwerkzaamheden

Graag wil ik weten wat de kosten en doorlooptijd zijn van de sloopwerkzaamheden aan ons nieuwe huis. Betreft: 1) doorbraak van 3 meter door buitenmuur naar aanbouw + draagbalk plaatsen. 2) doorbraak van 3 meter door dragende binnen muur + draagbalk plaatsen. 3) slopen openhaard. 4) verwijderen asbest (vermoedelijk) plafondplaten keuken en gang ca 22 m2. Er zijn nog geen constructieberekeningen gemaakt. Het betreft een 2 onder 1 kap woning. De sleutel is reeds in ons bezit dus de werkzaamheden kunnen in overleg worden ingepland.

Verwijderen van plafondplaten met asbest

Wij hebben een vrijstaande garage van ongeveer 6 x 3 meter waarin tegen het plafond asbestcementplaten zijn verwerkt. Om deze te mogen verwijderen moet er eerst een inventarisatierapport komen voordat de gemeente de asbestmelding kan goedkeuren.