Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kerkrade te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Kerkrade heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Kerkrade u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Kerkrade of directe omgeving.

362 klanten uit Kerkrade bevelen een bij Casius in Kerkrade aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Kerkrade bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning maken, zelfbouwkavel woning bouwen, nieuwbouw casco woning realiseren, kelder & zijkant uitbouw bouwen, nieuwbouw casco woning realiseren, nieuwbouw vrijstaand huis, kelder onder voorrtuin/keuken, kelder onder woning en serre erbovenop, kelder uitgraven en plaatsen, kelder onder bestaande woning laten maken, uitbouw realiseren, uitbouw aan achterzijde van de woning, uitbouw achterzijde woning, uitbouw achterzijde bouwen+keuken+badkamer, dakopbouw garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Kerkrade staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kerkrade:

Fundering voor een garage laten maken

12,5 m3 fundering voor garage, bezorgen en een slang van minimaal 12 meter

Dakopbouw op plat garagedak

Wij willen graag een dakopbouw op ons garagedak realiseren van 5 bij 3 meter, waarin een vergroting van de badkamer en een 4e slaapkamer zou moeten komen. Gezien ons huis vrijstaand geschakeld is, zal in deze opbouw een voor-en achterpand en dak nodig zijn. Zijwanden voor deze opbouw betreft dan onze eigen muur en de muur van de buren. De elektra en verwarming dient te worden doorgetrokken naar de nieuwe slaapkamer en de wanden schilderklaar gemaakt. De gehele badkamer, oude deel en uitbreiding, dient te worden betegeld en het sanitair aangesloten. Het zal dan gaan om een douche, ligbad, designradiator, toilet en wastafel. Er dient een vergunning aangevraagd te worden.

Nokverhoging met nieuw dak

Wij hebben een vrijstaande woning met 2 woonlagen en een zolder van 1.40 meter hoogte die niet toegankelijk is. Wij zouden hier graag een woonlaag van maken. Het plafond van de eerste etage bestaat uit platen en isolatie. Er zal een dubbel nokverhoging van minimaal 80 cm hoog geplaatst moeten worden over de volledige breedte van de woning. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en verder mag hij casco worden opgeleverd. Het dak dient ook vervangen te worden. Nieuwe pannen willen wij laten plaatsen en laten isoleren. De 2 schoorstenen dienen ook verhoogd moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Toog in een draagmuur maken

Draagmuur slopen van 6 m2 en draagbalk plaatsen.

Convectorputten dichtmaken

Twee convectorputten dichtmaken in verband met de aanleg van vloerverwarming en een nieuwe vloer. Convectorput van 3,5 meter en de ander 2 meter.

Keldervloer betegelen, plafond en muren schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij de vloer van een kelderkamer kan betegelen. De tegels zijn al aanwezig. De vloer is 4 x 4 meter. Verder wil ik graag de muren en het plafond schilderen. De muren zijn van gemetselde stenen die al eens geverfd zijn. Het plafond is van beton.

Dakopbouw boven garage laten bouwen

De garage is gesitueerd tussen 2 huizen. Afmeting: 11 meter diep en 3 meter breed. De huidige asbesthoudende dakbedekking wordt verwijderd.

Asbest plafondplaten verwijderen

Asbest plafondplaten uit garage (circa 5 x 6 meter) verwijderen.

Kunststof serre dak repareren

Bij ons oude serredak zijn diverse lekkages, graag hadden wij offertes van het vernieuwen van de rubbers en het afkitten en dergelijke. De waterschade hoeft niet gerepareerd te worden. Over twee jaar wordt de serre toch afgebroken dus het gaat er om dat ik er dingen onder kan zetten.

Garage naast het huis bouwen

Betreft: Een stenen garage naast het huis bouwen met schuin (punt) dak. De garage zal van voren smaller zijn (3.60 meter) dan van achteren( 5 meter). De lengte van de garage zal ongeveer 6 á 7 meter worden. Het is de bedoeling om de garage iets hoger dan gemiddeld te bouwen, zodat hier gemakkelijk een ruimte boven kan worden gerealiseerd. Het liefst starten we meteen met de bouw. Dit is echter afhankelijk van de toestemming van de gemeente.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik wil mijn woning verbouwen. Er moeten 3 kleine ruimtes tot een grote ruimte worden gemaakt. Er is al een constructeur geweest die een berekening heeft gemaakt op basis waarvan de stalen balken zijn besteld. We zoeken nu nog een firma die de sloop kan uitvoeren in het najaar. Het betreft doorbraak en stutten muren, plaatsen van de balken, afvoeren puin, afbreken schoorsteen.

Draadglas op een serre vervangen door polycarbonaat kanaalplaten

Ik heb een kleine serre met een dak van 3 x 5 meter dat bestaat uit aluminium balkjes met draadglas. Ik wil het draadglas laten verwijderen en daar dubbelwandige polycarbonaat kanaalplaten laten plaatsen. Er moet ook nieuw lood worden geplaatst bij de aansluiting met de gevel. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Betonrot aan balkon herstellen

1 balkon aan drive in woning. Betonrot. Vocht binnen in woonkamer.

Asbest dakbeschot verwijderen

Asbest verdacht dakbeschot circa 40 vierkante meter, zo staat het in de bouwtechnische keuring. Kunt u een asbestinventarisatie doen? En wat zou het verwijderen ongeveer gaan kosten?

Eenzijdige nokverhoging met dakkapel

Wij willen een eenzijdige nokverhoging dmv een dakkapel. De breedte moet ongeveer 4 meter worden. Ik heb een foto toegvoegd van hoe ik het in gedachte heb. Voor meer info neem contact op met me

Linoleum met asbest verwijderen

Onze keuken van 3,50 x 2,20 meter ligt een asbest linoleum dit is door een bedrijf ontdekt we zitten midden in een verbouwing en dit komt er nog bovenop daarom zoeken en vergelijken wij alle bedrijven. Ik wilde een foto bijvoegen maar ik zag dat ik er geen had vandaar het zwarte scherm

Keldervloer betegelen en plafond en muren schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij de vloer van een kelderkamer kan betegelen. De tegels zijn al aanwezig. De vloer is 4 x 4 meter. Verder wil ik graag de muren en het plafond schilderen. De muren zijn van gemetselde stenen die al eens geverfd zijn. Het plafond is van beton.

Betonnen terras storten

We willen in de achtertuin grenzend aan de garage een terras van beton van 5 bij 6 meter. Er is reeds een terras van koppelstones op deze plek, de koppelstones zullen we zelf verwijderen. De tuin is lastig bereikbaar, niet bereikbaar van achter.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het slopen van een draagmuur van 10 m² en plaatsen van een steunbalk. Het puin wordt zelf afgevoerd.

Aanbouw met dakterras maken

Het maken van een aanbouw van ongeveer 35 m2 (5 meter lang en 7 meter breed) met dakterras en een tuinafscheiding (stenen muur - verlenging van de aanbouw). Daarbij het slopen van een buitenmuur en terugplaatsen van een nieuwe pui. Ik heb een huis met een plat. Onder het huis heb ik een grote kelder. Het wordt een uitbouw van de kelder, de kelder is niet helemaal ondergronds. Er zal wel een deel afgegraven moeten worden.

Dubbele muur met draagbalk plaatsen

Graag willen we het balkon bij de badkamer trekken. Er moet dus een draagbalk geplaatst worden en een binnen en buiten muur gezet worden l: 2. 50 m ong. H: 2. 30 m ong. Inclusief plaatsen klein kozijn.

Betonvloer voor een trap uitbreken

Er moet bij ons stuk betonvloer uit voor een vaste trap naar boven voor de zolder nu bezoek die dat kan maar zoek ook eentje die dan stuk er op kan zet

Fundering voor houtskeletbouw maken

Graag had ik wat meer informatie over wat voor een fundering we nodig zullen hebben voor een compleet woonhuis. Een zgn hout skeletbouw, 2 woonlagen met plat dak. De grove afmetingen zijn 10 X 15 meter.

Zolder verbouwen en afwerken

De zolder is op dit moment geheel kaal. De zolder moet geïsoleerd, afgetimmerd en geverfd worden. Ongeveer 100 m2 moet er geïsoleerd worden (zijwanden en het dak). Er moet een nieuwe grotere dakkapel ingezet worden, zodat de zolder gebruikt kan worden als slaapkamer. De dakkapel zal 2.50 tot 3 meter lang moeten zijn. Er moet een vliering gemaakt worden die met een (vaste) trap te bereiken is. Er zal een muur gesloopt moeten worden. Tevens moet er nieuwe stroompunten water en verwarmingsbuizen aangelegd moeten worden.

Kelder van gewapend beton maken

Heer mevrouw, we overwegen de bouw van een nieuw huis, dat wij willen voorzien van een gewapende betonkelder. Het kelderoppervlak is ongeveer 100 m2. Kunt u ons een eerste indicatie geven van de kostprijs? Is het mogelijk ons morgen te berichten.