Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor balkon coaten en boeiboorden vervangen of schilderen:

Balkon coaten en boeiboorden vervangen of schilderen

Ik heb een klein balkonnetje wat opnieuw gecoat moet worden, betreft een balkon van 1.20 bij 1.20 meter. Daarnaast heb ik drie boeiboorden die of geverfd moeten worden ofwel (indien mogelijk) vervangen voor Trespa. Dit balkon bevindt zich op de eerste verdieping en is zowel vanuit buiten als binnen goed bereikbaar.
Onze klant uit Herten (Limburg) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon coaten en boeiboorden vervangen of schilderen uit heel Nederland:

Balkon coaten

Het balkon moet gecoat worden van 2 bij 4 meter. Er zitten scheurtjes in en er komt soms vocht doorheen.

Balkon coaten

Ik wil beton en coating op het balkon laten leggen. Het balkon is 3 bij 1 meter ongeveer.

Betonnen balkon schuren en coaten

Balkon is ongeveer 14 m2. Betonverflaag is aan het bladderen. Zou graag offerte willen om dit te laten verhelpen. Ik denk aan schuren en opnieuw verven of coaten. Graag offerte.

Balkon egaliseren en coaten

Ik heb een balkon van ongeveer 8 m2 die moet worden voorzien van een nieuwe laag egaline. Het balkon is op de eerste verdieping en is goed bereikbaar.

Balkon repareren en coaten

Reparatie van betonrot en tevens waterdichte coating

Balkon opknappen en kolenkast aanpassen

Balkon cementen deklaag vernieuwen en coaten. Oppervlakte 1,30 x 3,20 meter = 4,16 m2. Kolenkast op balkon aanpassen: wegbreken onderste, voorste deel, bestaande uit bakstenen, en dit afwerken.

Balkons herstellen

Ik zou graag een offerte willen voor de volgende werkzaamheden: - voor het weghakken van het losse beton en bij de stalen draagbinten van de balkons voor het ontroesten en primeren van de draagbinten in de kleur zwart. - Het opnieuw aansmeren van de beton onder het balkon en de voorrand - het sausen van de onderkant van de balkons en de opstaande rand in de kleur wit. De balkonmuren op de opstaande rand met de muur van de balkonkasten antraciet grijs. - Het vloer coaten van 3 balkons. - De doorvoer van de balkons vernieuwen en aansluiten op het bestaande systeem hoop dat ik zo duidelijk mogelijk heb aangegeven

Afvoeren op balkon met PMMA coating vernieuwen

Het balkon is onlangs gecoat in PMMA, maar de afvoeren zijn daarbij overgeslagen. Nu vermoed ik dat er bij de afvoeren een bron van vochtdoorslag zit. Gaarne offerte voor plaatsen van nieuwe afvoeren (1 grote en een kleintje), maar dan rekening houdend met het verlijmen aan PMMA coating op het balkon. Tevens klein stukje PMMA extra coaten naast afdak kleine afvoer (zie foto’s). Gaarne op korte termijn.

Waterdichte coating op het balkon aanbrengen

Ik zou graag mijn balkon opnieuw willen laten coaten met een waterdichte coating. De oude coating laat namelijk op enkele plaatsen los. Betreft een balkon van ongeveer 8 m2.

Werk in badkamers en balkonvloer coaten

Wij hebben een dubbele bovenwoning gekocht en die laten verbouwen door een aannemer. De afronding van enkele zaken laat zo lang op zich wachten, dat we nu op zoek zijn naar een vakman die hier tijd voor heeft. Het gaat om werkzaamheden in een badkamer van 3 x 3 meter en van 1,5 x 1 meter. Er zijn al vloeren gestort en afvoeren geplaatst. Er moet nog een waterdichte kitrand worden gezet. Daarna willen we de wanden en vloer met een waterdichte coating laten afwerken. Er moeten ook 4 wastafels worden opgehangen, een bad geïnstalleerd worden en 2 douchekranen. Verder hebben we lekkage gehad op ons balkon en daar is een nieuwe vloer gestort. Nu willen we daarop ook graag een nieuwe afwerklaag (coating) laten aanbrengen. Het materiaal daarvoor hebben we al staan. De coating voor de badkamers hebben we nog niet. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius