Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Heerlen of directe omgeving.

861 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van woning, een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, huis bouwen, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, nieuw huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, uitbouw achterzijde, vloerverwarming en badkamer renovatie, het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder, dubbelzijdige nokverhoging realiseren, een aan- en opbouw realiseren, kelder nieuwbouw Almere, dakop- en uitbouw inclusief balkon realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heerlen:

Huis opknappen

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen in onze nieuwe woning kan uitvoeren - Nieuwe voordeur - Haard uitkappen - Badkamer (2,50m - 1. 10m) + WC verbouwen - Tegelvloer gelegd worden (+/- 25m2) - Bijkeuken nieuwe muren. (+/- 15 m3) Daarnaast nog een paar kleine werkzaamheden wat ik graag bespreek met de aannemer.

Fundering maken voor garage

Ik wil een fundering laten maken, dus er moeten graaf- en stort werkzaamheden gedaan worden. Het moet 7 meter lang bij 3 meter breed worden.

Balkon betonrot reparatie

Wij hebben ernstige scheuren aan de woning en betonrot aan het balkon, om erger te voorkomen zal het gerepareerd moeten worden.

Overkapping ombouwen

Aan de achterzijde van mijn woning wil ik graag een overkapping van hout bekleed met Trespa laten bouwen. De afmeting is 6.50 meter breed, 4.50 meter diep en de onderzijde van het dak is 2.60 meter hoog. Het dak dient te worden bekleed met bituum of EPDM.

Uitbouw achterkant

Ik wil graag een uitbouw van 6 meter bij 3 meter. Ik weet nog niet wat ik er wel en niet in wil hebben dus ik wil graag dat de vakman mij hierover adviseert . Er moet in ieder geval elektra in. Graag ontvang ik hier een offert voor.

Sparing maken in dragende muur voor dubbele deur

Voor een opdracht van Zuyd Hogeschool moeten wij als projectgroep, als onderdeel, een plan hebben voor een dubbele deur die twee ruimten verbindt. Wij zoeken daarom naar een offerte en uitleg over hoe dit in zijn werk gaat. Wij zullen u, als u ons kan helpen, dan ook aanbevelen bij de opdrachtgever. De deur gaat er namelijk hoe dan ook komen. Ik hoop graag iets van u te horen. De muur is ommenabij 4 bij 5. Als u een schatting kan geven zonder bezichtiging zou dit erg gelegen komen. Wij horen het graag.

Serre aanbouwen

Aluminium Serre van 8×4 m HR+++ glas met gemetselde spouwmuren aan de zijkanten kleur antraciet grijs. 2 a 3 (weet niet wat de mogelijkheden zijn) schuifpuien. Muur en fundatie zorg ik zelf voor. Vergunning nodig? Niet nodig Complete oplevering? Ja

Asbest verwijderen uit schoorsteen

Ik wil de schoorsteen schoonmaken. Er zit asbest in. Dit in verband met het monteren van een nieuwe cv ketel. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 7 meter.

Uitbouw aan achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen zijn 3.50 bij 6 meter gemetseld. We gaan de huidige schuifpui verplaatsen. Verder dient er een dak met daklicht te komen, fundering en kan de oplevering casco.

Zolderverdieping verbouwen tot kamers

In mei kunnen we ons nieuwe huis betreden. Er zijn enkele klussen die gedaan moeten worden maar ons hoofdproject is de zolder ombouwen tot 2 slaapkamers. In de bijlage ziet u de documenten. Graag een complete offerte inclusief materialen en manuren.

Terrasoverkapping plaatsen

Overkapping breed ongeveer 400cm polycarbonaat

Muurdoorbraak realiseren van woonkamer naar keuken

Ik wil graag een stuk muur doorbreken van de woonkamer naar mijn keuken. De muur is ongeveer 2 meter lang maar er hoeft alleen een doorgang in gemaakt te worden. Het is een huis uit 1933. De doorbraak wil ik ongeveer zo groot als een normale deur hebben. Ik wil geen kozijn plaatsen en de muur gewoon vlak afgestuct hebben. We kunnen zelf het overtollige materiaal verwijderen.

Trapgat zagen in een betonvloer

Vrijblijvende offerte ter behoeve van het maken van trapgat in betonvloer, en het dichten van het vlizo trapgat. Eventueel kan er ook een trap geplaatst worden. De locatie wordt bewoond, dus graag zo min mogelijk stof dan wel overlast van koelwater. Het te maken gat van ongeveer 190 cm x 100 cm zal boven de huidige trap van de begane grond naar de eerste verdieping gemaakt moeten worden. Dit is een gelakte grenen trap die 180 graden draait. Tevens is er in onze situatie ook een aanpassing van niet dragende muren noodzakelijk, waar nu de ingang van de badkamer is gesitueerd, om zo plaats te creëren voor de te plaatsen trap. Hierbij vraag ik me af of dit ook in uw expertise ligt. Het puin mag door de vakman afgevoerd worden.

Extra verdieping opbouwen

Ik zou graag weten wat de kosten zijn voor een woonruimte te realiseren. Op plat dak in centrum van de stad.

Asbestsanering in een dakbeschot

Ik wil dat de vakman het asbest van het dakbeschot gaat saneren. Dit is 80 m2 groot en ik wil ook dat de vakman het puin afvoert en de vergunning regelt.

Draagmuur slopen en verwijderen

Het betreft het weghalen van een draagmuur van 3.15 meter lang, 2.77 meter hoog en 13 cm dik. Hierna dient er een steunbalk geplaatst te worden. Het puin dient eventueel te worden afgevoerd. De afwerking verzorgen wij zelf.

Draagmuur verwijderen

Het verwijderen van een draagmuur van ongeveer 3 meter bij 2,50 meter. Hierna moet er een steunbalk geplaatst worden en de afwerking doen wij zelf. Het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden.

Lekkage van een balkonvloer herstellen

Het betonnen balkon op de 1e verdieping van mijn woning lijkt te lekken. De maat is ongeveer 100 x 500 cm. Ik wil dit graag laten beoordelen en ontvang daarbij uw reparatievoorstel en prijsopgave.

Niet bewoonde woning uitbouwen

Het bestaande onbewoonde woonhuis wordt uitgebouwd met een aanbouw van 80 m2..... deels komt hier ook een tweede verdieping op... ( 30 m2) De aanbouw komt los te staan van het reeds bestaande huis.... het wordt dus wel 1 huis, maar de aanbouw staat op zichzelf...

Berging maken en carport verbouwen tot garage

Aan de achterkant van de woning is een uitbouw, deze steekt 2.40 meter uit. Nu wil ik deze graag doortrekken met 4 meter in de breedte. Achterkant is al een stenen berging. Maten: 4 meter bij 2.40 hoogte 2.60 meter. In de 4 meter moet een deur verwerkt worden, standaard baksteen.Tevens veranderen van carport in garage. Lengte 5 meter, celbetonblokken. Het is nu dubbele carport met buren. En een pilaar om de poort aan te bevestigen.

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een draagmuur laten verwijderen van 2.55 meter hoog en 3 meter lang. Hierna dient er een steunbalk geplaatst te worden. Het puin dient te worden verwijderd en de afwerking zullen wij zelf verzorgen. Er is eventueel een vergunning nodig.

Zolderverdieping afwerken met gipsplaten of houtmateriaal

Zolderverdieping, welke al is geïsoleerd tegen de wand aan, afwerken op balken met gipsplaten of houtmateriaal. Het betreft, denk ik, ongeveer 55 vierkante meter. De woning is heeft een puntdak en de nog is ongeveer 3 meter hoog vanaf de zoldervloer.

Aanbouw achter maken

Wij willen graag een aanbouw van 3.50 meter diep en 6 meter breed. Ik wil graag openslaande deuren. Ik wil graag een gemetselde aanbouw met fundering. Ik wil graag een plat dak met een daklicht. Ik wil de binnenzijde ook graag af laten werken. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Fundering storten voor een tuinmuur

Storten van fundering met pomp over afstand van 40 meter. 25. 00 x 04 x 06 = 6. 75 m3 met 5% extra = 7. 1 m3.

Oude stuclaag verwijderen

Er zal een oude stuclaag verwijderd en afgevoerd moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 20 m2.