Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achterzijde woning:

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning van 3,6 m x 7,4 m Voorzien van 2 openslaande deuren en een raam van 2 x 1 met klap functie. Totaal grond oppervlak is 31 m2 deze voorzien van vloerverwarming. geïsoleerde muren vloer en dak. Compleet of casco is in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden en er moet een fundering in komen. De buitenkant moet metselwerk zijn. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Grevenbicht (Limburg) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achterzijde woning uit heel Nederland:

Woonserre achterzijde

Ik wil graag een stenen (en deels glazen) uitbouw realiseren. Er hoeft geen elektra/stucwerk gedaan te worden. Afmeting: 300 x 160 cm Zijkanten spouwmuur, beton fundering 15 cm aan woning + schuifpui/openslaande deuren. Glazen dak.

Uitbouw naar extra kamer achterzijde 1e verdieping

Dakopbouw realisatie van 2,5 meter bij 5,5 meter. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk, en het moet van hout gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig.

Casco uitbouw achterzijde

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken met een aannemer om een casco uitbouw van 6.3 x 6 meter te realiseren aan de achterzijde van een woning. Ik bevind mij nog in de beginfase dus ik laat mij ook graag informeren over het type fundering en constructie. Een eventuele vergunningsaanvraag besteed ik waarschijnlijk uit aan de aannemer.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren achter. Afmetingen zijn 3 x 6 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Er is geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren. De afmetingen van 1,5 x 5,5 meter, plat dak. Als het kan hergebruik van de kozijnen of een stukje muur aan beide zijde + een schuifdeur en goede isolatie. Voor de Cv, elektra en stucen en afwerkingvloer doen we zelf als het kan. hiervoor moet wel een fundering komen.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 2.5 m bij 6 m moeten worden. Vergunning is niet nodig. De uitbouw komt aan de achterkant. Wat voor soort fundering nodig is, ontvang ik graag advies. Ik wil een stenen uitbouw met aan de achterkant geheel glas. Elektra en stucwerk hoeft niet. Ik wil graag een offerte voor een casco oplevering en een offerte voor een complete oplevering. Graag ontvang ik een offerte.

Fundering voor uitbouw achterzijde woning realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een uitbouw van 120 cm diep en 500 cm breed. De zijmuren van ons huis lopen door, vandaar de 120 cm (zie foto). Wat zijn de kosten als uw bedrijf de volledige fundering met afwerkvloer gaat verzorgen? Het gaat dus alleen om de fundering en de vloer. Het moet een betonnen fundering zijn, verankerd aan de vloer waar wij nu wonen. Wij hebben zandgrond. Er is geen vergunning nodig.

Ventilatie in voorgevel maken

De vloer van mijn woning is geïsoleerd en dat zorgt er voor dat er weinig ventilatie is waardoor de kruipruimte vochtig is. Aan de achterzijde van de uitbouw zijn wel gaten geboord en ventilatieroosters geplaatst die uit komen in de kruipruimte. Ik zou graag aan de voorzijde van de woning ook ventilatieroosters willen laten plaatsen die uitkomen in de kruipruimte zodat er voldoende ventilatie kan plaats vinden.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag uitbouw van 5,2 meter breed en 2,0 meter diep. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, kunststof kozijnen en glas. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Ik wil een uitbouw van 8 m2 met een metselskelet. Deze wil ik compleet zien opgeleverd om er een keuken in te realiseren, dus vloeren, leidingen, elektra etc.

Partners

Partners van Casius