Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering en betonvloer storten:

Fundering en betonvloer storten

We willen een tuinhuis achter in de tuin plaatsen en hebben hiervoor een fundering nodig het tuinhuis is 6.25 bij 3.58 meter. Er zal een bekisting gemaakt moeten worden en een betonvloer gestort. We zijn begonnen met graven maar komen er niet meer uit. De achtertuin van de 2 onder 1 kap woning is te bereiken via de carport.
Onze klant uit Gennep (Limburg) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering en betonvloer storten uit heel Nederland:

Fundering voor schuur met veranda

Voor onze nieuw houten schuur met overkapping van 5.95 x 3.50 meter wil ik graag een fundering inclusief betonvloer waarna er geen verzakking meer mogelijk is laten plaatsen. Heel graag ontvang ik een prijsindicatie voor zo'n fundering.

Heiwerk, EPS broodjesvloer en onderheid terras maken

Graag ontvang ik een offerte voor heiwerk van stalen buispalen en storten van betonvloeren. Korte omschrijving vindt u hieronder: - Heiwerk t.b.v. toekomstige aanbouw (5 meter breed, 3 meter diep). Aanbouw zelf wordt de komende jaren nog niet geplaatst. Aantal, plaatsing, diameter, wapening en lengte in overleg met vakman. Grove inschatting: 4 stalen buispalen van +/- 15m, Diameter=219mm. - Fundering t.b.v. toekomstige aanbouw (bij voorkeur niet gekoppeld aan bestaande fundering, uitgevoerd in rechthoek; 4 balken). - EPS broodjesvloer t.b.v. toekomstige aanbouw. - Heiwerk t.b.v. terras (5 meter breed, 6 meter diep). Aantal, plaatsing, diameter, wapening en lengte in overleg met vakman. Grove inschatting: 6 stalen buispalen van +/- 15m Diameter=168mm. - Betonvloer t.b.v. terras (voorzien van tegels en houten blokhut). Dikte betonvloer in overleg met vakman. Grove inschatting dikte betonvloer: 15cm, lokaal dikker (rondom palen). Indien noodzakelijk kan ik meer informatie aanleveren. Sonderingen van een paar straten verderop zijn aanwezig. Houten heipalen onder het huis zijn +/- 17m lang. Suggesties ten aanzien van constructieve verbeteringen zijn welkom. Bij voorkeur een transparante prijsindicatie (met bijvoorbeeld meer-/minderprijs bij langere/kortere palen).

Fundering voor een schuur realiseren

Ik wil een schuur realiseren van 6,50 bij 4 meter en 4 meter hoog. De zandlaag schijnt op 6 meter diep te zitten. Nu wil ik een offerte opvragen voor ongeveer 6 schroef palen of iets van dien aard en een bijbehorende betonvloer van ongeveer 10 cm dik. De rest wil ik zelf verder uitvoeren, daar op wil ik ongeveer 30 cm hoog rondom metselstenen plaatsen en daarboven potdekselen tot 2,3 meter en dan begint het zadeldak met dakpannen.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren in de vorm van een serre met schuifpui over de volle breedte van onze woning namelijk 5,80 meter. De diepte van de uitbouw bedraagt 1,40 meter. De serre moet gerealiseerd worden door middel van stalen liggers in te brengen in de fundering en deze strak onder de betonvloer van de woning te schuiven. Zodat er niet geheid hoeft te worden. Aan 1 kant van de woning grenst een garage, dus daar is geen zijkant van de serre nodig. Wel moet de deur van de garage naar achteren verplaatst worden om via de tuin toegang te blijven houden tot de garage. De schuifpui moet van aluminium worden over de volle breedte van drie delen die allemaal te verschuiven zijn. Glazen dak zo licht dunne stijlen. De gehele pui moet met drielaags HR ++ glas 60 mm uitgevoerd worden en 2 zijdig gelaagd.

Betonvloer voor de blokhut maken

Er dient een betonvloer als fundering voor een blokhut gestort te worden. De afmeting hiervan is 5.40 bij 3.50 meter. De dikte van de vloer is ongeveer 12 cm. De tuin van mijn tussenwoning heeft een achterom en is goed bereikbaar.

Betonvloer in schuur storten

Betonvloer storten. We willen een nieuwe houten schuur van 5 x 6,5 meter. Er ligt nu zand. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het storten van een betonvloer en het glad afwerken van deze. Er is geen fundering nodig, kan rechtstreeks op zandbed. Inclusief isolatie en bewapening. Schuur is goed bereikbaar voor de vakmensen.

Betonvloer aanbrengen

Wij willen graag een indicatie voor het aanbrengen van een betonnen vloer van ongeveer 57 m2, inclusief fundering en isolatie. Het gaat om de woonkamer 4 x 8 meter, keuken 2 x 4 meter, badkamer 2 x 2,5 meter en een aanbouw woonkamer 4 x 3 meter. Nu is de woonkamer voorzien van een houten vloer, de andere ruimtes zijn voorzien van beton, maar is niet geïsoleerd. Wij zijn van plan alles te laten verwijderen en volledig te laten voorzien van een geïsoleerde betonnen vloer. Graag een geschatte prijsopgave.

Heien en funderingbalken plus betonvloer aanleggen

Ongeveer 17 heipalen van 10 meter slaan. Betonfunderingsbalken aanbrengen voor schuur van 12 x 7 meter met daaraan een carport van 6 x 7 meter en een tussenbouw naar de woning van 2,75 x 2,15 meter. Gevlinderde betonvloer in garage/schuur. Tussenbouw en carport alleen betonvloer. Schuur en tussenbouw geïsoleerde fundering en vloer.

Betonvloer storten

Het storten van een beton fundering. De gehele vloer in de huiskamer is eruit en er zal beton gestort moeten worden. Het huis is uit de jaren 50. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter.

Fundering met schroefpalen en betonvloer maken voor aanbouw

Graag zou ik een prijs opgave ontvangen voor het maken van een fundering voor mijn houten aanbouw van 24 m2. De vorm is in een L. Het gaat om de fundering in een achtertuin en een geïsoleerde vloer. Locatie is Diemen en funderingspalen palen zullen ongeveer 14 meter lang zijn.

Partners

Partners van Casius