Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering en betonvloer storten:

Fundering en betonvloer storten

We willen een tuinhuis achter in de tuin plaatsen en hebben hiervoor een fundering nodig het tuinhuis is 6.25 bij 3.58 meter. Er zal een bekisting gemaakt moeten worden en een betonvloer gestort. We zijn begonnen met graven maar komen er niet meer uit. De achtertuin van de 2 onder 1 kap woning is te bereiken via de carport.
Onze klant uit Gennep (Limburg) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering en betonvloer storten uit heel Nederland:

Betonvloer storten

Het storten van een beton fundering. De gehele vloer in de huiskamer is eruit en er zal beton gestort moeten worden. Het huis is uit de jaren 50. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter.

Fundering met schroefpalen en betonvloer maken voor aanbouw

Graag zou ik een prijs opgave ontvangen voor het maken van een fundering voor mijn houten aanbouw van 24 m2. De vorm is in een L. Het gaat om de fundering in een achtertuin en een geïsoleerde vloer. Locatie is Diemen en funderingspalen palen zullen ongeveer 14 meter lang zijn.

Afbouw op casco houtskelet

Wij hebben een kavel gekocht in Boskoop en willen ons droomhuis natuurlijk bouwen. Wij gaan een houtskelet woning laten plaatsen (wind en waterdicht) inclusief 'hr+++' glas en zoeken een aannemer die dit voor ons wil afmaken? Doen jullie dat ook? De woning heeft een afmeting van 8 bij 12 meter. Zie de bijlage. (Zonder schoorsteen). De architect is dit aan het tekenen en krijgen 6 december een tekening en wordt de vergunning gelijk aangevraagd. Aantal punten die moeten gebeuren - Heipalen (13 meter en wij hebben een sonderingsrapport) - fundering - Betonvloer op alle verdiepingen - 0 op de meter als doel en gasloos - vloerverwarming - lucht/water warmte pomp - volledige elektra werk. Stopcontact dozen en kunstig buizen zijn al aanwezig. - stucen hele woning - trap naar 1e verdieping en zolder leveren en plaatsen - gevelstenen plaatsen. Keuken en badkamer wordt door een ander partij gedaan. Ik hoor graag of jullie dit doen en of wij zo snel mogelijk een af.

Betonvloer storten voor nieuwe houten schuur

Betonvloer storten. We willen een nieuwe houten schuur van 3 x 8 meter. Er ligt nu zand. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het storten van een betonvloer en het glad afwerken van deze. Fundering niet nodig. Ergens medio maart wordt de schuur gebouwd.

Fundering maken voor een uitbouw

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een uitbouw gaan maken van ongeveer 320 x 260 cm en zoeken een aannemer die voor ons de fundering met betonvloer kan maken. Daarop zullen wij dan zelf de uitbouw maken met 1 stenen muur en verder houten wanden. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Fundering maken voor een loods

Ik wil in verband met het zelf bouwen van een houten schuur van 8,5 x 5,5 meter een offerte uitgesplitst ontvangen: A. Betonfundering/balk (zandgrond) leveren/maken. Het maaiveld is circa 600 a 700 mm. De totale hoogte van de betonbalk is het maaiveld -124 mm (= 2 lagen metselwerk). Exclusief grondwerk (graven en weer aanvullen). B. 5 lagen metselwerk op de fundering opmetselen van het maaiveld -124 mm tot het maaiveld+ 186 mm) ( in totaal 525 stenen=7 m2). C. Een (gewapende) betonvloer leveren/maken van circa 120 mm dik. C. Betonvloer afwerken

Vorstrand en betonvloer in de garage storten

Ik wil in week 47 graag een betonvloer laten storten met vorstrand in een vrijstaande garage. De pompwagen kan dicht bij de garage op de openbare weg staan. De fundering is 60 cm diep en de vloer is 10 cm dik en 650 x 680 cm groot. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Fundering en betonvloer maken voor bedrijfshal

Graag zou ik een prijsindicatie willen voor een bedrijfshal. Ik ben informatief bezig voor mijn kostenplaatje. De bedrijfshal is 20 x 20 meter en de fundering komt op een algemene vloerplaat. De betonvloer krijgt een dubbele wapening met een draagkracht van 2000 lg per m2. De betonvloer dient daarna gevlinderd te worden.

Uitbouw, sloop en verbouw van een woning

Wij ondertekenen op 19 september het koopcontract van onze woning. De overdracht vindt over ongeveer 6 weken plaats. Wij willen aan de woning een stuk laten aanbouwen van ongeveer 28 m² inclusief de fundering. Er moeten in de woning diverse muren worden gesloopt. Ook willen we de houten vloeren laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer. We willen nu met aannemers in gesprek over de mogelijkheden en kosten. De klus zal pas in 2018 ingepland gaan worden.

Fundering met heipalen voor schuur en carport realiseren

Ik wil graag een fundering realiseren voor de in de toekomst te maken schuur en carport. Het oppervlakte is 8.50 x 8 meter. Er zou 6 extra heipalen komen plus 3 bestaande van de woning. De heipalen van de woning zijn 9 meter lang. Ik ontvang graag een kostenindicatie voor het realiseren van de betonvloer.

Partners

Partners van Casius