Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Cadier en Keer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Cadier en Keer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Cadier en Keer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Cadier en Keer of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Cadier en Keer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande woning bouwen, woning bouwen op een kavel, kubus huis bouwen, een eenvoudige schuurwoning bouwen op een kavel, kelder maken onder woonetage, souterrain realiseren, 4 dakopbouwen realiseren, kelder bouwen, een uit- en opbouw realiseren achter een tussenwoning, aanbouw realiseren, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken, funderingsaanleg, extra verdieping bouwen op plat dak, dakopbouw plat dak, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Cadier en Keer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Cadier en Keer:

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel laten plaatsen van 5 meter en daar had ik graag een richtprijs van. Het moet compleet afgewerkt worden aan de binnenkant en het moet van kunststof zijn. Ik zie alleen problemen met het ijzeren spant. Hopelijk is er een oplossing voor en een prijsindicatie.

Draagmuur verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die de draagmuur tussen de woonkamer en de keuken kan verwijderen. Ook moet de draagmuur berekend worden en stalen balk worden geplaatst. Het door te breken stuk is 2.70 x 2.50 meter.

Kleine renovatie jaren '80-woning

Kleine renovatie jaren '80-woning: stuken woonkamer, keuken, hal en trappenhuis + (plaatsen) rvs-trapleuning - het toilet moet geheel gestript en opnieuw opgebouwd worden met een nieuw hangend toilet, fonteintje en tegelwerk. De materialen zal ik zelf aanschaffen. - aanpassen leidingen tbv plaatsen keuken. - het schilderen houten deuren en deurposten, 3 stuks. Vanaf 11 mei heb ik de sleutel van het pand. Vanaf dat moment wil ik starten met verbouwen.

Sloopwerk woning en afvoer van puin

Gaarne prijsindicatie voor het slopen en afvoeren van het puin van een woning gelegen in de gemeente Maastricht. De woning is ca. 10 x 10 meter groot en op eigen terrein gelegen aan de openbare weg.

Betonvloer in de kelder storten

Ik heb een oud huis uit 1900 met een gewelfde kelder van 6 x 3 meter groot. In deze kelder zit geen vloer en ik zou graag willen weten of het mogelijk is om hier een betonnen vloer in te leggen? En natuurlijk of deze vloer een bepaalde vochtigheidsgraad aankan. De afstand van de weg (waar een betonwagen kan staan) tot beneden in de kelder is 15 meter. Graag hoor ik of dit technisch een goeie oplossing is en wat de kosten zijn. Dank u, Camiel

Muurdoorbraak maken in woning

Mijn broer is de aankoop aan het afronden van een woning. Er moet daar een gedeelte van een stenen muur tussen de keuken en woonkamer worden doorgebroken. Daar moet dan een bar ontstaan. Het is een dragende muur dus er moet ook een stalen balk of latei worden geplaatst. De muur is 325 cm breed en 230 cm hoog. Graag overleggen wij ter plaatse over de mogelijkheden en ontvangen een prijsindicatie.

Optrekken nieuwe gevel inclusief isoleren

Bouwjaar huis 1964: spouw 7 cm, metselwerk 73 m2 (excl. kozijnen) lxb kozijnen: 2.93 x 2.14, 1.20 x 0.38, 1.28 x 1.36, 0.35 x 0.73, 1.9 x 1.8 en 2 x 1.3. (deur 2.15 x 1). Gevel inzagen tpv grens buren (hoogte 6.1 m, achtergevel uitbouw 3 m). Verwijderen 6 rolluiken, trespa tpv dak (3x7m), pvc goot (7m) en PVC-afvoer(4,2m). Stutten overstek garage. Verwijderen gevel tot op de fundering incl. afvoer bouwpuin, verwijderen "neus" boven kozijn voorgevel (lengte 2.93m). Optrekken vanaf fundering incl. isoleren (uitzoeken optimale isolatie), geen latei boven kozijnen, werken met profielen. Dilitatievoeg tussen oud en nieuw. Herplaatsen rolluiken, trespa, goot en afvoer. Ongeveer 5500 stenen, 2 kleuren, dienen nog uitgezocht te worden.

Uitbreiding van bijkeuken om hier daarna ...

Uitbreiding van bijkeuken om hier daarna een keuken in te plaatsen. uit te breiden deel is 3,10m breed en 1,60m diep, met plat dak; plaatsen 3 dakramen op zolder (Velux). huis is uit 2002, isolatie met unidek platen. Huis ligt in Cadier en keer. Afmetingen en type velux dakramen te bepalen samen met vakman. leggen van parket of houten vloer. huis in cadier en keer. op dit moment ligt er laminaat.

uitbreiding woonkamer en garage met 4m ...

uitbreiding woonkamer en garage met 4m cq 2m diepte, plaatsing nieuwe keuken en tevens etage boven uitbreiding middels 2 puntdaken boven woonkamer/keuken en boven garage die in elkaar overlopen. Waar de daken snijden balk om doorloopruimte te winnen. Tevens renovatie en geringe uitbreiding badkamer. Bestaande bouw houtskeletbouw. Op etage met uitbreiding worden 3 slaapkamers onder de puntdaken gerealiseerd. In keuken tegelvloer.