Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bocholtz te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bocholtz heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bocholtz u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bocholtz of directe omgeving.

41 klanten uit Bocholtz bevelen een bij Casius in Bocholtz aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bocholtz bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Bocholtz staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bocholtz:

Renovatie gevel

Ik ben op zoek naar iemand die mijn voorgevel opnieuw kan voegen. De precieze afmetingen weet ik niet maar ik schat dat de voorkant 6 meter breed is. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van circa 6,50 × 3,50 meter aan de achterzijde van onze woning realiseren. De uitbouw komt in plaats van de bestaande tuinkamer. De nieuwe uitbouw moet goed geïsoleerd kunnen worden. Ik wil een houtskelet uitbouw die volledig afgewerkt moet worden.

Draagmuur verwijderen

Een draagmuur verwijderen en berekenen constructie. En de vergunningaanvraag doen, er is nog geen bouwtekeningen aanwezig.

Overkapping met koepel plaatsen

Wij willen aan de achterzijde van onze woning graag een houten overkapping laten maken. Het gaat om een overkapping van ongeveer 550 x 450 cm, inclusief een koepel van PMMA van 160 x 220 cm. Aan één kant moet de overkapping aan de scheidingsmuur worden geplaatst, aan de andere kant moeten er staanders worden geplaatst. Het dak moet op afschot worden geplaatst en worden voorzien van bitumen dakbedekking met een HWA. De overkapping wordt aan 2 zijden open, maar ik wil al voorzieningen laten treffen voor de toekomst, zodat ik er later 2 puien in kan plaatsen met glas. Ik denk dan aan een fundering die nu al kan worden aangelegd. Het is onze wens om deze klus in het voorjaar van 2017 te laten verzorgen. Ik wil indien mogelijk ook wat arbeid voor deze klus verrichten en wil dat even bespreken. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte voor de levering van de materialen en voor de plaatsingskosten. Ik kan dan even bekijken welke arbeid is zelf zal verrichten.

Stalen balken leggen en vloer storten

Ik ben mijn huis aan het verbouwen. In de woonkamer heb ik de oude houten vloer eruit gehaald, de balken liggen er nog. Ik wil hier graag stalen balken voor terug laten leggen met eventueel isolatie ertussen en dan een nieuwe vloer hier bovenop laten storten.

Garage afbreken en afvoeren

De garage dient afgebroken te worden en het puin moet afgevoerd worden. De garage is ongeveer 7.5 meter breed en 10 meter lang. Daarnaast ligt er puin in de tuin, dit moet ook afgevoerd worden. Wanneer alles is afgevoerd dan dient de plek voorzien te worden van Moederaarde.

Spanten plaatsen

Wie kan 2 stalen kopspanten en 2 tussenspanten plaatsen, afstand 4 meter. Inclusief gordingen monteren. Afstand tussen spantbenen 8 meter, nokhoogte ca. 4,30 m.

Plaatsen van een puntdak , zolderruimte. ...

Plaatsen van een puntdak , zolderruimte. Een trap plaatsen om zolder te bereiken. Uitbreiding aan de zijkant van het huis waar de keuken komt. Doorgang maken door dubbelsteens dragende muur naar aanbouw.

Het betreft het aanbouwen van een ...

Het betreft het aanbouwen van een keuken. De ruimte waar nu de keuken is zal als kantoor ruimte gebruikt worden. Het huidige kunstof raam zal hergebruikt moeten worden en er zal een nieuwe kunstof buitendeur deur geplaats moeten worden. Electriciteit, loodgieter werk en het verplatsen van de huidige aanbouw keuken zal zal vermoedelijk onder eigen beheer gedaan worden. Stucadoorwerk, plafond, het leggen van een hardstenen vloer met vloerverwarming, het doorbreken en het plaatsen van deuren het maken van de eventuele buiten luifel behoren ook tot de werkzaamheden. Graag zou ik de kosten van de verschillende posten afzonderlijk in een offerte zien

Serre 2,10 b x 9,00 l met dak

Serre 2,10 b x 9,00 l met dak