Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Limburg.

680 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, prefab zelfbouwwoning maken, complete woning renovatie, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping, verdieping opbouwen, uitbouw achterzijde aanleggen, opbouw extra verdieping, ophogen van het dak middels houten constructie, dakopbouw casco opleveren, opbouw op garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

dinsdag 9 oktober 2018

Renovatie beton balkon

Ik zoek een balkonspecialist die mijn balkon kan restaureren/inspecteren. Het gaat om een balkon met een coating die los aan het laten is. Daarnaast is aan de voorkant van het balkon "iets" van scheurvorming ontstaan. Het gaat om het vervangen van de coating. Het balkon is 6 m2 groot.
woensdag 3 oktober 2018

Terrasoverkapping plaatsen

De houten terras overkapping moet vervangen worden, 6 x 3,5 meter. Oude overkapping graag weghalen. Gewenst is een aluminium overkapping met verlichting en eventueel verwarming en heldere licht doorlatende platen.
maandag 1 oktober 2018

Vervangen van kozijnen en ramen

De afmetingen van de ramen zijn: Raam 1 dubbel: 1630 cm breedte, 1070 cm hoogte. Raam 2 enkel: 830 cm breedte, 1070 cm hoogte. Kunststof kozijnen, draai-kiepraam.
woensdag 26 september 2018

Schouw in woonkamer slopen

Ik ben zelf al begonnen met het slopen van de schouw in de woonkamer, maar ben bang dat ik ervoor ga zorgen dat mijn huis gaat instorten. Ik wil daarom dat er iemand langskomt en mij op z'n minst helpt met het sloopwerk. Het is een gemetselde schouw van 60 bij 60 bij 60 cm. De vakman hoeft het puin niet af te voeren. Er is geen asbest.
zondag 23 september 2018

Deur omzetten in de woonkamer

Er dient een deuropening vanuit de gang naar de woonkamer dicht gemaakt te worden. Daarna zal er een nieuwe opening gemaakt moeten worden vanuit de gang naar de keuken. Oorspronkelijk hoorde hier een deur te zitten, dus ik verwacht geen problemen wat betreft stroom en dergelijk. De deur zal ook daarna afgehangen moeten worden.
zaterdag 22 september 2018

Nokverhoging tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die bij onze tussenwoning een casco nok-verhoging kan realiseren. De verhoging moet tweezijdig 3 á 4 meter groot worden.
zaterdag 15 september 2018

Opbouw op plat dak

Ik wil weten of het mogelijk is om op mijn dak een opbouw te plaatsen. De opbouw mag niet boven het pannendak uitkomen dus deze moet aansluiten op het schuine dag. Ik wil graag weten wat er mogelijk is en hoe groot de opbouw maximaal mag zijn. Ik had ook geen contact met de gemeente hierover. Ik weet niet of er ook op gebouwd mag worden.
donderdag 13 september 2018

Waterschade aan het plafond herstellen

Ik zoek een aannemer die het plafond, de muren en het dakraam kan restaureren/renoveren na waterschade. Het gaat om lekkage die is ontstaan bij de uitbouw, waardoor ongeveer 15 m2 aan wanden aangetast is.
donderdag 13 september 2018

Afdak met lichtkoepels laten maken

Ik zoek een aannemer aan de achterzijde van ons gebouw een afdak kan realiseren. De afdak moet 750 cm breed en 350 cm diep zijn. Daarnaast zie ik graag twee lichtkoepels terug in de afdak.
donderdag 6 september 2018

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Ik heb een 25 a 30 jaar oud serredak van Zonneranda (waarbij de onderste twee stroken onder de bovenste konden schuiven) met een oppervlakte van ongeveer 21 vierkante meter (5,75 x 3,6 m) dat ik wil vervangen door een vast dak. Dit kan zowel een glasdak als ook een polycarbonaat dak worden. Voor beide soorten bedekkingen graag een globale offerte.
maandag 3 september 2018

Vloertegels leggen en schilderen

We are looking for assistance for floor tiling and painting at ground floor. Area for floor tiles: 50 square meters. We are looking for professional people who can help us with the tiles with priority. We're also looking for a painter.
vrijdag 31 augustus 2018

Draagmuur verwijderen en constructie plaatsen

Ik wil graag een dragende muur gesloopt hebben, die tussen de woonkamer en de keuken. Het betreft een stenen muur van circa 200 cm breed en circa 250 cm hoog. Er zal dan een stalen balk geplaatst moeten worden. Een eventuele constructieberekening/vergunning aanvraag dient dan nog gedaan te worden. Het slopen en afvoeren van puin kunnen we zelf verzorgen.
donderdag 30 augustus 2018

Dakterras maken op het dak

Ik wil een dakterras aanmaken op de 2e verdieping. Dit moet met vlonders. De afmeting is 8,25 meter bij 3,5 meter. Dit moet van Bankkirai worden. Het dak is nu van grind wat moet blijven liggen.
maandag 27 augustus 2018

Funderings- en metselwerk

Graag willen wij 17 meter fundering laten controleren en eventueel verbeteren, uitgraven kunnen we zelf regelen. Daarna dient er 25 m2 binnenblad en 25 m2 buitenblad gemetseld te worden.
maandag 27 augustus 2018

Lateien met betonrot herstellen

De lateien op de 1e , 2e en 3e verdieping moeten worden hersteld. Het betreft schade door betonrot. Gaat om 3 stuks van circa 1,5 meter aan de achterkant van het huis. Aan de voorkant van het huis zit 1 stuk van circa 1 meter.
donderdag 23 augustus 2018

Opbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw op mijn eerste verdieping kan realiseren. De opbouw moet ongeveer 30 m2 worden. De binnenkant dient geïsoleerd te worden. Daarnaast moet er ook een vloer geplaatst worden. De opbouw moet zijn voorzien van elektriciteit, verwarming en verlichting. In de hoek op de dak staat reeds een huisje met zonnepanelen op. Bedoeling is dat de opbouw erlangs gebouwd word.
donderdag 23 augustus 2018

Uitbouw achterzijde bovenverdieping

Realiseren van grotere slaapkamers door een uitbouw / verlenging van onze 2 bestaande slaapkamers. Afmeting breedte ± 5 meter, lengte ± 3,5 meter.
woensdag 22 augustus 2018

Uitbouw en opbouw realiseren

Ik zou graag een graag grove prijsindicatie willen voor het realiseren van een uitbouw van 15 m2. En dan nog opbouw van circa 15 m2 en een opbouw van 20 m2. Alvast dank voor de moeite!
zaterdag 18 augustus 2018

Uitbouw achterzijde

Ik zit graag een uitbouw aan de achterzijde van mijn huis willen realiseren. De maten bedragen 5 x 1 meter.
dinsdag 14 augustus 2018

Betonrot in de kruipruimte herstellen

Het gaat om het herstellen van beton rot in de kruipruimte. Het gaat om 40 m2. De kruipruimte is tussen de 50-60 cm.
maandag 13 augustus 2018

Praktijkruimte uitbouwen

Uitbouw van ca 80qm aan de bestaande praktijk
maandag 6 augustus 2018

Kozijn met deur in dragende muur plaatsen

Ik zoek een partij die in een (dragende?) muur een kozijn inclusief deur kan plaatsen. Het werk moet plaatsvinden op de vierde verdieping en is goed bereikbaar per lift.
maandag 30 juli 2018

Uitbouw aan achterzijde huis bouwen

Aanbouw achterzijde woning (begane grond). 2 meter diep, 3,6 meter breed. Schuin dak.
vrijdag 27 juli 2018

Wmo aanpassing badkamer en eventueel andere aanpassing

Zie bijlagen de maat. Voering is niet geheel correct. Ik kan de beschrijving en de tekening in pdf niet als bijlage toevoegen
donderdag 19 juli 2018

Ruwbouw woning bouwen

We hebben een partij voor funderingen en zoek nog een partij voor de ruwbouw van het huis, garage, uitbouw (evt incl dak) Bijgaand stuur ik u benodigde gegevens voor het uitbrengen van offerte. A = Kalkzandsteen of betonblokken d = 150, uitgaande van een isostucsysteem. B = Houten gordingen 71x221 mm. C = Stalen spant HE 200 A. D = Kalkzandsteen d = 120 mm of betonblokken d = 120 mm. E = Kalkzandsteen d = 150 mm of betonblokken d = 150 mm. F = Breedplaat d = 230 mm. G = HE 240 B. H = koker 90. 90. 8,0 mm. J = Houten balken 71x171-610 mm. K = UNP 300 in vloer. L = HE 220 A. M = koker 80. 80. 5,0. N = Houten balken 71x221-610 mm. O = betonvloer d = min. 200 mm met vorstrand 300x800 mm. VS = Versterkte vloer in breedplaatvloer.

Partners

Partners van Casius