Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Limburg.

656 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, vrijstaande woning bouwen, schuur bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen, grote verbouwing/renovatie aan te kopen woning, uitbouw zijkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

woensdag 1 juli 2020

Betonrot reparatie

Ik ben op zoek naar iemand voor Beton reparatie ivm betonrot in de kruipruimte woning ca 50 m2. Graag ontvang ik en offerte.
dinsdag 30 juni 2020

Een recent aangekochte woning uitbouwen

Wij hebben al een tekening door een bouwconstructeur laten maken, echter is op die tekening de berging erbij getrokken (uitbouw is hier over de hele breedte meegenomen). Dit is voor ons niet noodzakelijk. Wij wensen alleen een uitbouw achter de bestaande woonkamer. Lengte van de uitbouw 3 meter (buitenmuur), waardoor je binnen overhoud +/- 2.70m en +/- 5,5 meter breed. Tevens hoeven wij de schuifpui niet over de hele breedte, mag gewoon standaard worden teruggeplaatst. Op deze tekening is de schuifpui wel over hele breedte meegenomen. In de bestaande bouw (woonkamer) dient een deur te worden gemaakt, zodat we inpandig naar de berging/garage kunnen.
maandag 29 juni 2020

Cement dekvloer

Wij willen een cement dek vloer van 20 vierkante meter en 10cm dik op de begane grond in een aanbouw in de tuin. Wij hebben het cement niet zelf in thuis.
vrijdag 26 juni 2020

Cementdekvloer leggen woonkamer

In de woonkamer heb ik een nieuwe constructievloer storten. Hier komt isolatie op en vloerverwarming en daarna wil ik er een cementdekvloer op. Na drogen gaat een ander bedrijf de vloer egaliseren met Egaline en voorzien van een PVC-vloer. De dikte van de cementdekvloer bedraagt zo'n 5 cm. In een klein deel van de kamer loopt de vloer iets op, waardoor de vloer daar dunner zal worden (ca. 3-5 cm. Totale oppervlakte is 37m2. Ik hoor graag van u wat het zou kosten om op zeer korte termijn een cementdekvloer aan te brengen.
donderdag 25 juni 2020

Plaatsen dakkapel en onder andere zolderverbouwing

Dakkapel plaatsen 3 m , achterzijde . Opp 15 m2 . Zolder tot slaapkamer maken. Vloer en muren afwerken, extra stopcontact, radiator, koof om de hr ketel maken. Er is vaste trap, ingang wel prive maken met eigen opgang en deur, trap dichtmaken, gipswand of muur langs trap plaatsen. Meedenken met uitvoering en indeling.
donderdag 25 juni 2020

3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel

Geluidswering in de vorm van een glazen gevel voor bestaande gevel. Het gaat om circa 3000 m2 t.b.v. studentenhuisvesting.
maandag 22 juni 2020

Beton reparatie

Heb momenteel betonrot in de kelder. De kelder is 2,50 breed en 2 meter hoog. Ik wil dit graag laten verhelpen.
zaterdag 20 juni 2020

SPOEDKLUS: Plafond vervangen

Het bestaande plafond moet eruit gehaald worden. Ik heb ratten gehad en gif gevoerd. Nu vallen de made uit de kleine gaatjes van het plafond. Dus wil graag zo vlug mogelijk weer veilig onder me douche staan. Wie durft de klus aan. Plafond is ongeveer 2.50 bij 2.50 meter.
vrijdag 19 juni 2020

Nokverhoging plaatsen

Wij willen een nokverhoging van 7 m breed en 2.50 hoog. Kunststof kozijnen en nieuwe dakpannen. Indien het niet mogelijk is willen we graag een dakkapel naast die van onze buren. Vergunning en bouwtekening is niet aanwezig. Voorkeur voor een complete oplevering.
vrijdag 19 juni 2020

Fundering en geisoleerde vloer maken voor een houtskeletbouw woning

Schroeffundering met een kruipruimte en geisoleerde beganegrondvloer aanleggen. Sondering geeft aan dat er vaste grond is op 37.5 meter. In eerste instantie gaat het om de kosten globaal in beeld te krijgen zodat de haalbaarheid van het project bepaald kan worden. Tekeningen worden nu gemaakt en worden dan ingediend.
donderdag 18 juni 2020

Enkele nokverhoging achterzijde

Huis dateert uit 1925. Dak voorgevel is zadel/schilddak, achtergevel schuin dak. Wij willen de zolder vergroten door aan de achterkant de nok te verhogen. De zoldervloer is van hout. De breedte van de woning is circa 5 meter. Onze voorkeur gaat uit naar het doortrekken van achtergevel in baksteen en daarop de nieuwe raamkozijnen met draai-kiepramen.
dinsdag 16 juni 2020

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Wij krijgen 01 juli 2020 de sleutels van ons huis. Het gaat om een 2-onder-1 kap woning waar de vorige eigenaar ooit een aanbouw aan de achterzijde heeft laten plaatsen. Er zit daarom een draagbalk in de achtergevel. Ik wil nu graag de muur tussen de keuken en de woonkamer openbreken om een open keuken te krijgen. Dit blijkt een draagmuur te zijn dus moet hier ook een draagbalk komen die haaks op de bestaande draagbalk van de achtergevel komt te staan. De keukenmuur die weg moet is circa 4,50 meter lang.
vrijdag 12 juni 2020

Huis slopen en puin afvoeren

Een bungalow-achtige woning slopen van circa 110 m2. vloeroppervlakte, alles gelijkvloers (met uitzondering van een kleine zolder) Er is geen asbest aanwezig. Al het puin afvoeren. Kavel is goed te bereiken, woning ligt vrijwel direct aan de straat.
donderdag 11 juni 2020

Aanbouw realiseren

Het betreft een aan/bijbouw achter in de tuin van ongeveer een 60 m2. De elektra kan ik zelf, verder hoeft er alleen gestuct te worden, moet er een fundering in komen, en wil ik dat de aanbouw een houten constructie krijgt, met een gemetselde buitenkant. Graag zou ik met u de mogelijkheden willen bespreken met eventueel een vrijblijvende offerte.
woensdag 10 juni 2020

Opbouw op garage

Wij willen een casco opbouw boven onze garage realiseren middels prefab oplossing. Dit willen we evt samen met de buren realiseren. De totale oppervlakte van beide garages is circa 36 m2.
woensdag 10 juni 2020

Garage aanbouwen

Ik wil een garage laten bouwen tegen de zijgevel van ons huis 6,5 meter lang en 3,5 meter breed 2,8 meter hoog met een plat dak. De garage moet casco opgeleverd worden, en hoeft geen fundering te hebben.
woensdag 10 juni 2020

Draagbalk plaatsen

Ik wil graag een stalenbalk met kolommen laten plaatsen ter vervanging van een draagmuur. In de bijlage vindt u ook de draagkracht. De muur kunnen wij zelf gaan slopen, het gaat echt om de balk.
maandag 8 juni 2020

Enkele nokverhoging aan achterzijde

Graag een offerte voor een enkele nokverhoging (achterzijde) zoals in tekening beschreven. Het betreft een dakpannen dak wat herbruikt moet worden. Constructieberekening wordt op dit moment gemaakt en is 1e week July 2020 gereed. Ook graag het uitzagen (betonnen zoldervloer) van een nieuw trapgat voor een te leveren, in te meten en te plaatsen nieuwe vaste trap. Het huidige kleine (vlizo)trapgat dichtmaken. Tevens een binnenmuur opmetselen. Compleet afgewerkt dus binnenwerk afgetimmerd en gestuct. Loodgieterswerk en elektra doen we echter zelf. Ik wil kunststof raamkozijnen met draai-kiepramen en iets van rolluiken of screens.
zondag 7 juni 2020

Badkamer renoveren

Ik woon via de woningbouw, heb ooit een lekkage gehad en mijn ex dacht het te kunnen verhelpen. Hij heeft de badkamer vreselijk 'gemaakt'. Ik wil graag dat iemand langs komt en mij vertelt wat ik allemaal moet vernieuwen en hoe ik de badkamer het best kan laten opknappen en natuurlijk een prijssschatting
zaterdag 6 juni 2020

Dak uit 1925 laten vernieuwen (balken hangen door) en dakopbouw achterzijde realiseren

Wij hebben aan de achterzijde van onze tussen woning (1925) een nieuwe aanbouw. Ik wil echter nog meer woonruimte creeren en omdat het complete (pannen)dak van de woning aan vervanging toe is (draagbalken hangen door) wil ik advies van een constructieve Aannemer om meteen aan de achterzijde van het nieuwe dak ook een soort van dakopbouw te maken. Graag een Aannemer die hier ervaring mee heeft en met een goed idee/voorbeeld komt. Daarom ook de vraag of het mogelijk is om een dakopbouw te plaatsen op de bestaande aanbouw op de BG en deze door te trekken tot aan de zolder. Het kan gewoon van hout zijn. Ben nieuwsgierig naar wat dat kost. Als dat buiten ons budget valt wil ik alleen aan de achterzijde een dakopbouw/zolder uitbouwen, maar geen standaard dakkapel plaatsen. Het hele dak moet sowieso vervangen worden en volgens de vorige bewoner moet er 1 etherniet plaat inzitten. Foto is slechts inspiratie en niet meer dan een voorbeeld van mijn idee.
woensdag 3 juni 2020

Aanbouw (twee verdiepingen) achterzijde van het huis realiseren

Ik zou graag een aanbouw op twee niveaus willen realiseren aan de achterkant van mijn huis. Woning betreft een drive in woning, waarbij op tuinniveau en op niveau van de woonkamer uitgebouwd wordt. Is dus in totaal twee verdiepingen, hoogte wordt 7 meter. De afmetingen zijn verder: 4 meter diep en zeker 5 tot 7 meter breed. De vergunning is rond en er is al een bouwtekening. We zijn er nog niet helemaal over uit of we de aanbouw casco of afgewerkt opgeleverd willen hebben. De achterzijde is goed bereikbaar.
dinsdag 2 juni 2020

Opbouw prefab op uitbouw

Wij willen gaan uitbouwen en daarop een opbouw laten plaatsen. De uitbouw hebben we de tekening en berekeningen al klaar mbt stalen balken enz. Nu willen we weten wat een extra opbouw op de uitbouw kost. Wat zijn de maten waar we uit kunnen kiezen. Mvg
maandag 1 juni 2020

Vaste trap naar zolder maken en plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten maken en monteren. Er moet dan ook een nieuw trapgat gemaakt worden en het oude trapgat moet gedicht worden.
maandag 1 juni 2020

Vervangen kozijn badkamer

Wij willen het kozijn van de badkamer vervangen door kunststof draaikiep met hr++ glas. De maat van dit kozijn is ongeveer 134,5cm breed en 71cm hoog. Ook willen wij graag in twee kozijnen het enkel glas laten vervangen door hr++ beglazing. Hier gaat om een houten kozijn met daarin drie ramen van +- 140x70 en een houten kozijn met daarin twee ramen van +- 140x70.
zaterdag 30 mei 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 5,67 meter breed en 2.60 meter lang. Fundering gewenst. Het huis is net gekocht, de sleutel krijgen we over 8 weken. Kozijnen met openslaande deuren en glas aan de zijkanten ervan. Aan een kant is e een garage. Deur van de garage verplaatsen. Aan de andere zijde buren met een gemetselde muur. Volledige afwerking en een lichtstraat in het platte dak.

Partners

Partners van Casius