Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Limburg.

668 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

vrijdag 17 november 2017

Verbouwing van een woning

Een nieuwe etagevloer realiseren op plek waar nu een "vide`' in de woonkamer is. Doel extra slaapkamer realiseren. Oppervlakte 600 x 332 cm/ hoogte 260 cm. Verder dan op 1e verdieping 2 wanden maken (een van L 600 x H 240 cm en een van L 332 x H 240 cm) een deur en kozijn plaatsen en een kunststof raam van 200 x 100 cm in buitenmuur plaatsen. Afwerking met elektriciteit (10 groepen in de meterkast) en verwarming (kunnen van bovenaf aangevoerd worden). Alles in bestaand huis van 1996.
donderdag 16 november 2017

Verbouwing van een woning

Plaatsen een vaste trap naar zolder, betonnen vloer. Trapgat nog maken en oude trapgat dicht maken. Zolder afwerken tot leefruimte.
donderdag 16 november 2017

PS-renovatievloer laten plaatsen

We gaan onze bestaande vloer vervangen door een PS-renovatievloer met vloerverwarming. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen/slopen en afvoeren van de bestaande vloer (30 m2 holle baksteenvloer en 60 m2 stampbetonvloer). Voor vloerverwarming hebben we reeds een geschikte leverancier gevonden. De vloertegels zijn eveneens al besteld en een tegelzetter is bekend. De PS-renovatievloer dient een Rc van 5 te hebben.
donderdag 16 november 2017

Asbest dak verwijderen en afvoeren

Ik heb op mijn huis een hellend dak met daarop ongeveer 130 m² asbesthoudende betonleien. Deze leien wil ik laten verwijderen en afvoeren.
donderdag 16 november 2017

Verbouwing van een woning

Grote verbouwing op zolder (circa 2.5 x 6 meter). Het maken van een nieuw trapgat en plaatsen van een vaste trap naar zolder, waar een betonnen vloer ligt. Het oude trapgat moet dan worden gedicht. Verder moet de zolder worden afwerkt tot leeftruimte. Geïsoleerd en gipsplaten aangebracht. De HR ketel wordt 1 meter verplaatst.
woensdag 15 november 2017

Latei vertoont betonrot

Boven de voorramen en de voordeur, voorgevel, zit een betonnen latei, 10 meter lang 03/0,4 meter hoog, welke scheuren vertoont en bij een voorraam is afgebrokkeld. Ik kijk daar tegen betonnen staven aan. Mocht u meer info nodig hebben, verneem ik dit graag.
woensdag 15 november 2017

Asbest leien verwijderen en afvoeren

Saneren van lessenaarsdak van ongeveer 130 m2 voorzien van asbesthoudende betonleien. De bouwkundige keuring is 3 jaar geleden gedaan. Mogelijk zijn de leien asbesthoudend, maar een officiële inventarisatie is nog niet gedaan. Retourplaatsing: Pannen (indien het dak stevig genoeg is), leien. Dit is afhankelijk van de prijs en de opname van het pand.
maandag 13 november 2017

Erker aan de zijkant aanbouwen

Wij willen weten wat de kosten zouden bedragen voor het realiseren van een erker van ongeveer 4 x 2 meter aan de zijkant van de woning (hoekwoning). Er is waarschijnlijk een vergunning nodig. Er is nu een groot raam op die zijgevel. (van hout). Eventueel in de stijl van bijgevoegde foto. Graag advies voor wat betreft hout of kunststof. Als er tekeningen nodig zijn regelt de klant dat zelf.
zondag 12 november 2017

Terrasvloer met betonrot herstellen

Onderkant terrasvloer vertoont betonrot. ongeveer 40 m2
vrijdag 10 november 2017

Beton storten op PS combinatievloer voor uitbouw

Het betreft het leggen van een volledig vlak gevlinderde funderingsvloer, op basis van PS combinatievloer met kruipruimte en fundering op staal. De afmeting is 4.20 x 6.60 meter, aansluitend aan de fundering bestaande woning. Op de vloer komt verder geen cementdekvloer meer.
dinsdag 7 november 2017

Verbouwing van een jaren dertig woning

Wij zitten in het aankooptraject van een woning uit 1934 waar het een en ander verbouwd/gerenoveerd dient te worden. We willen graag een globale prijsindicatie krijgen voor de volgende zaken: - Verwarmingssysteem (evt. volledig vernieuwen) - Isolatie (dak, muren, evt. vloer) - Verschillende vertrekken tot een geheel maken zodat er een woonkeuken gerealiseerd kan worden (muren slopen, plafond gelijk maken/ophogen) - Gang en toilet opknappen - Eerste verdieping: badkamer in een andere kamer plaatsen, rest van de kamers opknappen - Zolder opknappen Uw globale indicatie is voor ons op dit moment voldoende. De woning staat op Funda en is al leeg momenteel. Op een later moment kunnen we dan uitgebreid met u inventariseren voor het opmaken van een gedetailleerde offerte.
maandag 6 november 2017

Pand slopen

Ik wil een pand slopen circa 15 meter x 15 meter van twee verdiepingen compleet met puien en pannendak.
zaterdag 4 november 2017

Onderkelderen van onze bestaande aanbouw

Aan ons huis is een aanbouw waar nu de keuken en een deel van de woonkamer is. Het is vrijwel 1 ruimte met 1 draag muur op de helft. De hele keuken en vloer mag eruit zodat alleen de wanden nog staan. We willen deze ruimte laten uitgraven om er een kelder onder te maken. Op de nieuw gestorte vloer komt daarna onze nieuwe keuken. Oppervlakte van de ruimte is ongeveer 60 m2. Hoe kunnen we tot een vrijblijvend gesprek/offerte komen?
vrijdag 3 november 2017

Verbouwing van een woning

Ik heb een woning op het oog met een huidige nok hoogte van 1.60 meter. De breedte van het dak is circa 10 meter, de diepte circa 7 meter. Ik wil het volgende: - hellingshoek verhogen; - nok verhogen (tot circa 2,20 - 2,50 meter), - (grote) dakkapel erin; - nieuwe dakpannen (momenteel bitumen dak) - vlizotrap door vaste trap vervangen (nieuwe doorbraak in zoldervloer noodzakelijk). Ik wil hiervoor graag een offerte of globale prijsindicatie ontvangen.
vrijdag 3 november 2017

Project lunchroom

Ik ben een Interieurarchitect in opleiding en zou graag zou ik een offerte willen aanvragen voor een aanbouw van 13. 5 meter bij 5 meter en een offerte van een aanbouw van 4 meter bij 4 meter. Het gaat om een lunchroom project waar een aanbouw wordt geplaatst. Kunt u z.s.m. (het liefst voor zaterdag) een prijsopgave sturen.
donderdag 2 november 2017

Asbest dakplaten verwijderen

Bij een cliënt van ons dienen er ongeveer 600 m2 asbest dakplaten verwijderd te worden en afgevoerd. Onder de platen zit geen isolatie materiaal. Het inventarisatierapport is aangevraagd en wij hopen daar deze week een antwoord op te krijgen.
woensdag 1 november 2017

Renovatie van een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht, gebouwd in de periode 197-1980. We willen de woning graag verbouwen/renoveren. We willen de houten kozijnen met ramen en enkel glas laten vervangen door kunststof kozijnen met isolatieglas. We willen ook een dakkapel laten plaatsen van 3 meter breed. Verder willen we ons oude pannendak laten vervangen. We hebben gisteren de sleutel gekregen. We willen met de aannemer de woning bezoeken zodat we al onze wensen kunnen bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten. Ook horen we graag of er nog subsidiemogelijkheden zijn voor de isolatiemaatregelen.
maandag 30 oktober 2017

Gips plafond vervangen

We hebben een lekkage gehad waardoor een aantal gipsplaten eruit moesten. Aan de andere kant van het plafond zitten ook beschadigingen van een oud lek. We willen dus het hele plafond van circa 32 m2 vervangen. Eruit halen, afvoeren oude plafond, nieuwe gipsplaten en glad/strak afwerken. Graag een offerte hiervoor. Het is een hotel. In verband met de kerstmarkt zal het project ergens na december kunnen plaatsvinden.
zaterdag 28 oktober 2017

Aanbouw op de bovenverdieping maken

We zijn bezig met het koop van een ander huis. Het huis heeft een kleine bovenverdieping en er is geen badkamer/toilet. Omdat de oppervlakte klein is willen we een aanbouw maken boven op de aanbouw van de begane grond. Het gaat om 4 x 2,5 meter. We willen dus een badkamer creëren met een douche, toilet en een dubbele wastafel. Het huis ligt in Budel Dorplein die status beschermd dorpsgezicht heeft. De vergunning moet ook aangevraagd worden. Hoeveel zou deze verbouwing ongeveer kosten?
woensdag 25 oktober 2017

Muur zagen en latei plaatsen in gemetselde gevel

Wij willen graag een raam laten plaatsen van ongeveer 3 x 2 meter in onze nu nog dichte achtergevel, eventueel nog iets breder dan 3 meter. Hiervoor moet dus de boel gestut worden, een gat gezaagd worden en de constructie voldoende dragend gemaakt worden. En daarna een kozijn geplaatst.
zondag 22 oktober 2017

Balken op zolder schilderen en knieschotten maken

Ik wil graag op zolder de balken laten schilderen en tevens knieschotten laten maken onder het schuine dak. Afmeting daarvan is 4 meter breed en 155 hoog
zaterdag 21 oktober 2017

Schoorsteen vervangen inclusief pijpen

De schoorsteen op mijn tussenwoning dient te worden afgebroken en opnieuw opgemetseld. De schoorsteen is ongeveer 1 meter breed en 1 meter hoog.
donderdag 19 oktober 2017

Balkon renoveren

Wij hebben op de 1e verdieping van onze woning aan de voorgevel een balkon hangen van 100 x 176 cm. Het is een betonnen balkon met een metalen hekwerk. Het beton is rondom gebarsten, er brokkelen stukjes beton af en de waterafvoer is slecht. We willen een afspraak maken om het balkon hier te laten beoordelen. Graag ontvangen wij uw advies en een prijsopgave voor de benodigde renovatie.
woensdag 18 oktober 2017

Nieuw te bouwen garage

Ik zou graag een vrijblijvend offerte ontvangen voor het laten bouwen van een garage. Wij zijn bezig met een nieuwbouw-project in Swalmen en wil daar een garage naast de woning laten plaatsen. De afmeting van de garage ± 8 meter lengte 3 meter breed en hoogte ca 2,5. Plat dak. 1 raam en 1 deur aan de achterzijde garage, 3 stroompunten, muren en vloeren afgewerkt en geïsoleerd. Er is geen fundering aanwezig.
dinsdag 17 oktober 2017

Garage naast het huis bouwen

Betreft: Een stenen garage naast het huis bouwen met schuin (punt) dak. De garage zal van voren smaller zijn (3.60 meter) dan van achteren( 5 meter). De lengte van de garage zal ongeveer 6 á 7 meter worden. Het is de bedoeling om de garage iets hoger dan gemiddeld te bouwen, zodat hier gemakkelijk een ruimte boven kan worden gerealiseerd. Het liefst starten we meteen met de bouw. Dit is echter afhankelijk van de toestemming van de gemeente.

Partners

Partners van Casius