Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Limburg.

669 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

maandag 16 september 2019

Opbouw achterzijde woning

Ik wil graag een opbouw op de 2de verdieping van circa 45 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, gips aan de binnenkant en bakstenen aan de buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.
zondag 15 september 2019

Ramen vervangen en scheidingswand met deur plaatsen

Een ruimte van +/- 35 m2 moet worden ingericht als slaapkamer en als kantoortje. daarvoor dient een scheidingswand (met deur) te worden geplaatst. In het slaapkamergedeelte dient een vast raam te worden vervangen door een draai/kiep raam.
zondag 15 september 2019

Bestaande serre vervangen

Onze bestaande serre (1990) lekt en is aan vervanging toe. Er zijn dus al 2 zijmuren en een fundering. De afmeting is ca. 3.5 m x 7 m. We horen graag wat de mogelijkheden zijn. De toekomstige serre hoeft dus niet identiek te zijn.
donderdag 12 september 2019

Polycarbonaat serre dakplaten vervangen

De polycarbonaat dakplaten zijn kapot gegaan in een hagelbui. Het gaat om 5 platen van 2 meter lang en iets meer dan 1 meter breed. Ik wil ze graag laten vervangen (en afvoeren) door nieuwe platen.
dinsdag 10 september 2019

Een bestaande kelder uitbreiden onder een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een kelder kan realiseren onder onze tussenwoning. Er is momenteel al een kleine mergelkelder aanwezig in de woning van 250 bij 200 cm. We willen de kelder graag laten uitbreiden naar 4,5 bij 11 meter, zodat de kelder van het begin tot het eind van de woning doorloopt. Daarnaast willen we graag dat er aan de voor- en achterzijde kunststof kozijnen en ramen geplaatst worden om licht in de kelder te creëren. We willen dat de kelder een doorloophoogte heeft van 210 cm en dat de kelder woon-klaar wordt opgeleverd. Ook willen we vloerverwarming in de kelder laten aanleggen. Er moet ook een constructieberekening gemaakt worden in verband met de kelder.
zondag 8 september 2019

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw met maten 8,5 meter breed en 3,5 meter diep. Vanuit de tuin gezien komt linkerzijde aan woonhuis en aan rechterzijde vast paneel. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Het dak moet polycarbonaat (platen) worden, en de rest moet van glas zijn. Er hoeft geen fundering in.
zondag 8 september 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen uitbreiding van ons woning aan de achter zijde 4 bij 6 meter. Het moet casco opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk. Er moet een fundering in komen en het moet afgewerkt worden met bakstenen. Er is geen vergunning nodig.
donderdag 5 september 2019

Bouwen vrijstaande woning

Momenteel hebben wij een optie op een kavel van 565 m2. We willen er een jaren 30 huis met een puntdak (nok gericht naar de straatkant, voorkant en zijkant erker) en een bepaalde kleur bakstenen. Het hoofdgebouw word 7 bij 12 meter, met een eerste verdieping en een garage van 6 bij 8 meter. Het moet casco opgeleverd worden zonder elektra, stucwerk, maar er moet wel een fundering in komen, alleen weet ik nog niet wat voor soort fundering het moet zijn. Ik heb nog geen vergunning, en ook geen bouwtekening, alleen een schets. Verder wil ik dat het huis 4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken (1 garage, moet minimaal 1 auto in passen, en een bijkeuken) krijgt.
donderdag 29 augustus 2019

badkamer vernieuwen

ik wil mijn badkamer compleet vernieuwen het betreft sloopwerk ,betegelen nieuw sanitair plaatsen. De badkamer is 6 m2 en ik regel de nieuwe materialen. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
zaterdag 24 augustus 2019

Meerdere dakramen vervangen

Wij willen dit jaar onze zolder gaan verbouwen en willen onze 2 dakramen van +-90 bij 70 cm vervangen voor 2 nieuwe ramen. Aangezien de ramen vrij hoog zitten, is het van belang dat de ramen aan de onderkant geopend kunnen worden. We willen graag in allebei de ramen een verduisterend rolgordijn en in 1 raam een geïntegreerde hor. Zouden jullie een prijsinschatting kunnen maken op basis van deze informatie? Inclusief montage. Indien mogelijk 1 prijsinschatting alles handbediend,1 prijsinschatting elektrisch bediende rolgordijnen.
dinsdag 20 augustus 2019

Kruipruimte verbouwen tot kelder

Wij overwegen onze kruipruimte te verbouwen tot kelder. Betreft een rijtjeswoning bouwjaar 1988. Huidige diepte kruipruimte is 60-100 cm. We willen een kelder met stahoogte 250 cm. Bedoeld als extra leefruimte/etage voor hobby, speelruimte en relaxen -waterdicht -geïsoleerd -geluidsisolatie (ivm muziekhobby) -ventileerbaar -verwarmbaar -voorzien van benodigde leidingwerk (elektra, water, CV). De kruipruimte is droog en zandgrond. Woning is zowel aan de voorzijde als achterzijde uitgebouwd. Onder beide uitbouwen bevindt zich op dit moment geen kruipruimte. Mag wel betrokken worden in de kelder ivm voorkeur om daglicht toe te laten (voorzijde woning lijkt dan meest voor de hand liggend). We willen toegang vanuit de woning naar de kelder (trapkast met huidige luik naar kruipruimte lijkt meest logische plek). Huis is 5 meter breed en insteek is om 12 tot 15 meter te onderkelderen.
maandag 19 augustus 2019

Dakopbouw casco

Ik wil graag een offerte voor een prefab casco-dakopbouw op een plat dak. Het is een 2-onder-1-kap. De dakopbouw komt op de uitbouw van het huis. 1 zijde van de dakopbouw wordt dus bevestigd aan het huis. De afmetingen zijn: 7 meter x 6 meter. Het materiaal graag onderhoudsvriendelijk: kunststof, zink, aluminium ect. Inclusief 3 draaikiepramen hardhout met dubbelglas. Dakbedekking: epdm. Egale cementdekvloer. Zonder trap. Vergunningsprocedure besteed ik in overleg uit aan de aannemer.
maandag 19 augustus 2019

Dubbele uitbouw achterzijde woning

Het betreft een uitbreiding van de woning op de begane grond en 1e verdieping. Begane grond dient er een aanbouw te komen van 4 x 3 m om de woonkamer en keuken met elkaar te verbinden. Muur keuken en woonkamer dient opengebroken te worden zodat het 1 gehele open ruimte wordt. Verder dient er boven de aanbouw een opbouw gemaakt te worden. Dit wordt 1 kamer ter grote van de onderliggende aanbouw. Complete oplevering is in overleg, maar er moet wel elektra aangelegd worden, er moet een fundering in, en de uitbouw moet van steen zijn. Er hoeft niet gestuct te worden. Misschien is er een vergunning nodig. Als dit zo is, zal ik hem zeker aanvragen.
zaterdag 17 augustus 2019

Aanbouw aan stacaravan

Ik wil een aanbouw met hout en bovenaan een soort tent dat je de ramen kunt open ritsen de aanbouw mag 3 meter diep zijn. De afmeting van de stacaravan is 10,5 meter. De afmeting van de aanbouw moet ongeveer 10,50 meter X 3 meter worden. Voor de fundering wordt er een soort terras gebouwd waarop de aanbouw komt. Er is geen vergunning nodig.
donderdag 15 augustus 2019

Kelder in tuin bouwen en bestaande kelder uitdiepen

Kelder in tuin (prefab) van ca 6 bij 5. Bestaande kelder is ca 4,5 bij 5,5 stahoogte ca 2.00 m vochtvrij, ventilatie etc
dinsdag 13 augustus 2019

Aanbouw realiseren

Aanbouw waarbij de bijkeuken samen wordt gevoegd met de rest van het huis. Hier wordt dan de nieuwe woonkamer gerealiseerd en de keuken gaat naar de voorkant. De buren hebben al een aanbouw gerealiseerd waardoor al een muur aan de zijkant beschikbaar is (zie tekening rode lijn). Uitvoering met centrale leiding, elektra en netjes afgewerkt. De aanbouw moet 3 bij 2.83 meter worden. Ik weet niet welke fundering er nodig is. De vergunning aanvragen is niet nodig.
maandag 12 augustus 2019

Dragend muurtje door een draagbalk vervangen

Graag willen wij in ons nieuwe huis ( per 25-09-2019) een gedeelte (+/- 2,5 m) van de dragende keukenmuur slopen om er een doorkijk van te maken en zodoende een ‘bar’ idee te creëren. Om dit te realiseren moet er waarschijnlijk een horizontale steunbalk geplaatst worden. Er is een al een verticale draagbalk aanwezig die geplaatst is na aanleiding van het weghalen van de gevel (aanbouw). Het liefst willen we een stalen constructie.
maandag 12 augustus 2019

Nokverhoging realiseren

Onze slaapkamer bevindt zich op de benedenverdieping en heeft een hoge nok, graag zouden wij deze willen verhogen tot het zelfde niveau als de rest van het huis, 1 verdieping hoger. De oppervlakte is naar schatting 3,5 meter diep en 4,5 breed. De muren zijn mergelmuur en de opbouw willen we geheel uit hout en een pannendak. Eventueel twee offertes waarbij 1 met grote dakkapel aan 1 zijde.
zaterdag 10 augustus 2019

Fundering leggen voor kas-serre en kelder in serre realiseren

Voor het plaatsen van een kas-serre moet een fundering geplaatst worden van 1 betonsteen. Omtrek kas is 236 x 458 cm. In de serre moet een kelder gemaakt worden van 1 meter diep waarvoor muurtjes gemetseld moeten worden in de helft van de kas.
donderdag 8 augustus 2019

Balkon balustrade vervangen

Ik wil een nieuwe balustrade laten plaatsen op een balkon, geen houten balustrade. Evt. indien nodig, renovatie van het balkon. Afmetingen van het balkon zijn 110 bij 280. Misschien RVS > Kunstof
woensdag 7 augustus 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een uitbouw van hout willen realiseren van 4 bij 5 meter. Met daarbij een lichtstraat. Dit zouden wij graag aan de zijkant van het huis willen laten realiseren. Daar zit onze keuken van 5 bij 2 meter. Daar willen wij een muur laten weghalen en de nieuwe aanbouw op laten aansluiten. Ik denk zelf dat er een betonnen fundering nodig is, maar dit durf ik niet met zekerheid te zeggen. De oplevering zou ik graag met de vakman overleggen. Ik heb nog geen vergunning, deze is waarschijnlijk wel nodig. Of ik dit zelf aanvraag wil ik graag ook met de vakman overleggen.
woensdag 7 augustus 2019

Een uitbouw en een aangrenzende serre realiseren achter een woning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw en serre kan realiseren achter/naast onze twee-onder-een-kap-woning. De uitbouw moet ongeveer 200 bij 490 cm groot worden en een gemetselde constructie hebben. Daarnaast moet de serre ongeveer 335 bij 600 cm groot worden. We zien graag kunststof kozijnen terug in de uitbouwen. Daarnaast moet het casco worden opgeleverd. Verdere specificaties van de uitbouw bespreek ik graag met de aannemer.
vrijdag 2 augustus 2019

Fundering tuinmuur

Ik wil graag een tuinmuur laten realiseren van 20 meter lang en 2.20 meter hoog. Vroeg me af wat de fundering van deze muur moet gaan kosten. Coniferen zullen moeten worden verwijderd.
donderdag 1 augustus 2019

Nieuwbouw 2 onder 1 kap

We zijn opzoek naar een aannemer die met ons een 2 onder 1 kap houtskeletbouw wil bouwen. De binnen afwerking zouden wij zelf kunnen doen. Zolang het gebouw maar waterdicht en weersbestendig word opgeleverd. Het zijn 2 woningen, het gaat om 120 m2 per woning. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen, en de bouwtekeningen heb ik nog niet. Er moet een fundering onder de huizen komen en er hoeft geen elektra aangesloten te worden. De buitenkant wil ik wel laten stucen. Verder wil ik per huis: - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - 1 keuken - 1 woonkamer Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 30 juli 2019

Nieuwe aluminium balustrade

Wij hebben nieuwe dakbedekking op ons balkon. Nu willen we een nieuwe balustrade van Aluminium/metaal ? Deze graag bevestigen aan de muur. Graag geen gaten in de bodem ivm lekkage water.

Partners

Partners van Casius