Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Limburg.

672 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen, uitbouw met kelder bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

woensdag 10 januari 2018

Betonvloer slopen en afvoeren

Beton vloer slopen en afvoeren 14 vierkante meter
dinsdag 9 januari 2018

Fundering storten voor garage

Ik wil mijn huidige garage van 1950 afbreken. Deze heeft geen fundering. Voor de nieuw te plaatsen houten garage met dezelfde opprervlakte van 5,75 bij 6 meter, moet een volledige fundering gestort worden.
maandag 8 januari 2018

Asbestverwijdering

We hebben een huis op het oog om te kopen uit 1923. Echter de gevelbekleding (rondom het hele huis) bestaat uit asbest in. Het is een half vrijstaand huis met een woonoppervlakte van 123 m2. Wat zou dit kosten?
zondag 7 januari 2018

Fundering verlengen van de garage

Wij willen de garage verlengen middels houtskeletbouw. Graag zouden wij u willen vragen om een offerte te maken voor het storten van de fundering en vloer. Oppervlakte circa 4,5 x 4 meter. Ook moet er aangrenzend nog een strook fundering gestort worden (8 m lang) voor de staanders en glazen schuifwanden van een terrasoverkapping.
zaterdag 6 januari 2018

Vergunde kelder naast het woonhuis bouwen

Wij hebben een bouwvergunning (en tekeningen) voor het bouwen van een kelder naast ons woonhuis met afmetingen 12 meter lang x 11 meter breed, L-vorm en 4 meter hoog, inclusief fundering en breedplaatvloer. Wij zijn zoekende naar welke type kelderbouw en geschikte kelderbouwer. Bouw staat gepland over 3 maanden. Gaat om een kelder voor onder een uitbouw. Uitbouw is al uitbesteed.
donderdag 4 januari 2018

Keuken uitbreiden met aanbouw

Onze keuken willen we uitbreiden. We willen ongeveer 4 x 4 uitbreiden. De buitenmuur van de keuken gaat eruit en we hebben dan 3 nieuwe muren nodig. We willen graag 1 muur geheel gemetseld met een smal raam boven, 1 muur gemetseld met een raam in het midden, en 1 muur met tuindeuren en glas. We willen kunststof kozijnen, en HR++ glas. Verder vloerverwarming en tegelvloer.
woensdag 3 januari 2018

Convectorputten dichtmaken

Twee convectorputten dichtmaken in verband met de aanleg van vloerverwarming en een nieuwe vloer. Convectorput van 3,5 meter en de ander 2 meter.
woensdag 3 januari 2018

Kelder onder prefab loods plaatsen

Wij willen een kelder voor onder een prefab loods van 8 meter lengte bij 6 meter breed en 3.20 meter hoogte laten plaatsen. In de prefab loods willen we wel een hefbrug plaatsen. Nokhoogte loods 4 meter. Kelder van 5 bij 5. Gaat ons eerst even om prijsindicatie maar de bovenkant van de kelder moet wel stevig genoeg zijn voor brug en auto.
dinsdag 2 januari 2018

Schoorsteen verwijderen van het dak

Schoorsteen van dak verwijderen. Dak weer dichtmaken, pannen nog op voorraad, overig niet, schoorsteen is ongeveer 1 meter hoog en 1,5 meter breed. Evt schoorsteen ook binnenshuis op de zolderverdieping verwijderen. Andere optie: schoorsteen renoveren. Momenteel lekkage op zolder. Geen open haard meer aanwezig. Door 1 van de rookkanalen loopt nu wel de afvoer rookgassen van de cv ketel. Deze moet dis op het dak gezet worden. Graag van beide optie een prijsindicatie. Indien gewenst heb ik nog meer foto's. Gezien de lekkage, kan ik niet weken wachten.
dinsdag 2 januari 2018

Fundering en betonvloer storten

We willen een tuinhuis achter in de tuin plaatsen en hebben hiervoor een fundering nodig het tuinhuis is 6.25 bij 3.58 meter. Er zal een bekisting gemaakt moeten worden en een betonvloer gestort. We zijn begonnen met graven maar komen er niet meer uit. De achtertuin van de 2 onder 1 kap woning is te bereiken via de carport.
dinsdag 2 januari 2018

Keldervloer betegelen, plafond en muren schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij de vloer van een kelderkamer kan betegelen. De tegels zijn al aanwezig. De vloer is 4 x 4 meter. Verder wil ik graag de muren en het plafond schilderen. De muren zijn van gemetselde stenen die al eens geverfd zijn. Het plafond is van beton.
vrijdag 29 december 2017

Dragende muur uitbreken

Er moet een draagmuur doorgebroken worden op de 2e etage. Afmeting ongeveer 2.40 h x 280 l. Er staat een constructie ter herbeoordeling! Graag vakman die dit afmaakt. De muur bevindt zich op de 2e verdieping. Heb een bouwadvies maar constructie is niet volgens voorschrift gemaakt en denk zelfs gevaarlijk. Graag een goeie beoordeling dus ik zoek iemand met verstand van zaken.
zondag 24 december 2017

Extra verdieping opbouwen

Ik zou graag weten wat de kosten zijn voor een woonruimte te realiseren. Op plat dak in centrum van de stad.
vrijdag 22 december 2017

Dakopbouw boven garage laten bouwen

De garage is gesitueerd tussen 2 huizen. Afmeting: 11 meter diep en 3 meter breed. De huidige asbesthoudende dakbedekking wordt verwijderd.
dinsdag 19 december 2017

Draagmuur vervangen door een balk

We willen een draagmuur vervangen door een balk. Deze muur in ongeveer 7. 20 meter lang. Wat zal dit ongeveer kosten?
maandag 18 december 2017

Verbouw werkzaamheden

Graag wil ik een offerte vragen voor het weghalen van schrootjes op de zolder en er gipsplaten te plaatsen. Daarnaast is er een achterdeur (in buitenmuur van de garage) en een tussenwand nodig in de garage. Ik heb de afmetingen van het oppervlak voor de gipsplaten nog niet en van de tussenwand ook niet, maar die zal ik via de mail toesturen.
zaterdag 16 december 2017

Geheel nieuw dak met isolatie en dakkapel

Het gaat om een 2 onder 1 kap uit 1958 met Eternit platen als dakbeschot. Niet geïsoleerd. Onze wensen: geheel nieuw dak inclusief isolatie en een dakkapel aan een zijde. Dak is 7 meter breed en heeft een nokhoogte van 2 meter. Dakkapel wordt 4 meter breed. Offerte inclusief asbest verwijderen.
vrijdag 15 december 2017

Betonnen vloer egaliseren

De betonnen vloer in de woonkamer en de keuken dient te worden geëgaliseerd. De oppervlakte totaal is ongeveer 90 m2.
vrijdag 15 december 2017

Renoveren voorgevel, nieuwe deur, kozijn en dorpel plaatsen

Ik zoek een vakman om de gevel van mijn huis te renoveren. Ongeveer 15 m2. Nu mergel met cement of beton? Dit moet er af en in overleg met iets anders bestrijken. Ook moet er een nieuwe eenvoudige houten voordeur zonder glas met een nieuw kozijn en dorpel gemaakt en geplaatst worden. En de oude 2 deurs voordeur vervangen voor een enkele deur met een raam er naast.
donderdag 14 december 2017

Vloer storten in woning

Wij hebben een woning aangekocht waarbij er een houtenvloer in de woonkamer ligt met daaronder zand. Wij zouden hier graag tegels in willen leggen met vloerverwarming. Voordat wij dit kunnen doen moet er beton gestort worden en moet het worden geïsoleerd. Ik ben erg benieuwd naar wat ons dit zou gaan kosten. Het gaat om een vloer van ongeveer 27 m2 en dan met name het isoleren en het beton storten. In de foto gaat het om de woonkamer, want in de gang en de uitbouw (keuken) ligt al beton.
donderdag 14 december 2017

Dragende muur slopen

Een dragende muur slopen. +\- 3 bij 2,5 meter.
woensdag 13 december 2017

Fundering voor tuinhuis laten maken

IK wil op mijn kavel een tuinhuis laten bouwen. Deze wordt 13,00 bij 4,30 meter. De funderingsplaat wordt echter 15 bij 5,80 meter. Links en rechts van kavel is het nog vrij. Er kan met een tractor of vrachtwagen opgereden worden. Het tuinhuis is nog in de ontwerpfase.
woensdag 13 december 2017

Uitbouw met vloerverwarming realiseren

We willen een stenen uitbouw aan de achterzijde van 3.70 bij 3.70 meter. De woning ligt in L vorm deze willen we tot een geheel maken. Er moet vloerverwarming bij komen, deze ligt al in de rest van de woning.
dinsdag 12 december 2017

Woonkamer uitbouwen

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw plaatsen van 2.50 bij 5 meter. Het kozijn wat nu aanwezig is willen wij graag laten verplaatsen in de nieuwe gevel. De elektra en verwarming zal moeten worden doorgetrokken en verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden.
zondag 10 december 2017

Vaste overkapping aan achtergevel maken

Een vaste overkapping aan de achtergevel van mijn huis van ongeveer 4 x 4 meter. Het liefste een overkapping van hout en eventueel met een lichtkoepel en verlichting. Ik heb geen achterom en de fietsen moeten door het huis naar de tuin toe gebracht worden. Er hoeft maar 1 paal geplaatst te worden.

Partners

Partners van Casius