Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Limburg.

676 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: mantelzorgwoning in Almere, dakopbouw op een plat dak + aanbouw, een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen, uitbouw en een opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, kelder onder woning, hele huis verbouwen en renoveren, uitbouw woonkamer, uitbouw achterzijde, dak opbouw op plat dak, uitbouw of serre aan achterzijde woning, een extra verdieping bouwen, opbouw op aanbouw plaatsen, dakopbouw plaatsen, uitbouw woonkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of renovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

dinsdag 23 april 2019

Huis opknappen

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen in onze nieuwe woning kan uitvoeren - Nieuwe voordeur - Haard uitkappen - Badkamer (2,50m - 1. 10m) + WC verbouwen - Tegelvloer gelegd worden (+/- 25m2) - Bijkeuken nieuwe muren. (+/- 15 m3) Daarnaast nog een paar kleine werkzaamheden wat ik graag bespreek met de aannemer.
dinsdag 23 april 2019

Complete serre aanbouw realiseren

Wij willen een serre realiseren van 6,5x3,70 meter van aluminium. Met aan de voorkant een schuifpui, 3 deling met een loopdeur. Aan de zijkant een vaste wand. Inclusief een geisoleerd dak met een lichtstraat en een vloerverwarming. Voor de fundering kan ik eventueel zelf zorgen.
zaterdag 20 april 2019

Kozijn en deur vervangen door draagbalk

Het betreft een glazen kozijn met deur van ongeveer 2 meter. Dit is een dragende muur waar ik een draagbalk wil laten leggen.
maandag 15 april 2019

Keuken renovatie

Onze keukenruimte is klein, op smalste deel 1,8 mtr. Lengte is 2,8 mtr, waarvan 1,3 mtr. smal is. Momenteel zit er een standaard keuken in die de woningbouw destijds geplaatst heeft. Wij hebben een landelijke keuken gezien, op een alternatieve manier. Met open legplanken. Wat moet er gebeuren? Keukenblad vervangen, nieuwe spatwand, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), plafond, vloer of wanden aanpassen.
maandag 15 april 2019

Dak opbouw op plat dak

Ik wil graag een complete, houten dak opbouw (plat dak) breedt 7. 5 meter lengte totaal 12 meter waarvan 2 meter balkon. Graag met elektra en afwerking aan de binnenkant. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 12 april 2019

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een casco uitbouw laten plaatsen van steen. De uitbouw welke wij in gedachten hebben is 4 meter diep en over de volle breedte van het huis. Dit is 10,90 m. Er is al een (eerste) ontwerp door de architect gemaakt (zie bijlage). Veranda, schuur en carport zijn wel al geschetst, maar zijn voor ons een vervolgfase (nu niet mee te nemen).
vrijdag 12 april 2019

Fundering maken voor garage

Ik wil een fundering laten maken, dus er moeten graaf- en stort werkzaamheden gedaan worden. Het moet 7 meter lang bij 3 meter breed worden.
maandag 8 april 2019

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Het gaat om het doorbreken van een draagmuur, en het plaatsen van een stalen balk (ca. 4 meter) met constructietekenconstructietekening. Ik hoor graag wat de kosten zijn.
zaterdag 6 april 2019

Dakopbouw plaatsen

Op de keuken zouden wij graag een opbouw laten plaatsen van 3.30 bij 4.80 meter. De kozijnen in de gevel nu wil ik graag verplaatsen en de gevel verder openbreken. De opbouw mag verder casco worden opgeleverd. De vergunning is nog niet aangevraagd.
donderdag 28 maart 2019

Funderingsherstel voor verzakkende aanbouw

Onze aanbouw (4x9 m) is flink aan het zakken, fundering niet diep genoeg gemaakt. Met de droogte van afgelopen jaar flink verergert. Duidelijke scheuren in naden plafond en muren. Bijgevoegd een foto hoever bovenaan aanbouw al van huis af staat. Graag willen we weten wat onze opties zijn om erger te voorkomen/herstellen en wat dit ongeveer gaat kosten.
woensdag 27 maart 2019

Uitbouw l-vorm, achterzijde en zijkant

Aanbouw aan achter- en zijkant huis. 3,5 meter naar achter uitbouwen over de volledige perceelbreedte, = +/- 9 meter. Daarnaast aan de linker zijkant van het bestaande huis een ruimte van 3x3 meter, grenzend aan de achteruitbouw. Totale oppervlakte uitbouw, 31,5 m2 achterkant, plus 9 m2 aan de zijkant= 40,5 m2. Aan de achterzijde grote raampartij, 6 of 7 meter breed. Aan de zijkant met buitendeur naar de oprit. Ik weet nog niet zeker of ik hier een vergunning voor nodig heb. Complete oplevering in overleg. Er hoeft geen elektra in en ik weet ook nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus ik heb graag dat de vakman mij hierover adviseert.
dinsdag 26 maart 2019

Balkon betonrot reparatie

Wij hebben ernstige scheuren aan de woning en betonrot aan het balkon, om erger te voorkomen zal het gerepareerd moeten worden.
maandag 25 maart 2019

Slaapkamer vergroten door uit te bouwen

Vergroten slaapkamer door uit te bouwen op 1e verdieping bovenop het platte dak van de keukenaanbouw. 3 meter lang en 2,5 meter breed Huidige slaapkamer is te klein. Is 1.90 x 1.90 nu. Vervangen dak tussen keukenaanbouw dmv. beton of hout door, buitenmuur doorbreken, muur buiten opmetselen met kozijn, en plat dak er boven op. (huidige kozijn zou nog hergebruikt kunnen worden wellicht. Uitbouw maatwerk en prefab berekening. Elektrapunten aanpassen, radiator aanpassen.
vrijdag 22 maart 2019

Erker voorzijde

Ik wil graag een erker laten plaatsen. Afmeting erker: 1,20 diep en 3 meter breed. Meranti hout met ingebouwde rolluiken. Alles in overleg. Ik hoor het graag!
donderdag 21 maart 2019

Asbest verwijderen

Er dienen asbestplaten van de garages te worden verwijderd en afgevoerd. De afmeting daarvan is ongeveer 300 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.
donderdag 21 maart 2019

Aanbouw zijkant en achterzijde

Wij hebben serieuze plannen voor het laten bouwen van een aanbouw ( 9,5 bij 4,2 m) aan ons huis zoals op de tekening. Het gaat om een (nieuwbouw)woning uit 2016. De aanbouw moet goed geïsoleerd inclusief verwarming, (warm)water en elektriciteit. In de aanbouw willen we 2 deuren en 1 raam. De binnenkant moet van kalk zandsteen gemaakt worden en de buitenkant van metselwerk. Binnenmaat hoogte 2,6 meter. Graag ontvangen we een offerte.
woensdag 20 maart 2019

Overkapping ombouwen

Aan de achterzijde van mijn woning wil ik graag een overkapping van hout bekleed met Trespa laten bouwen. De afmeting is 6.50 meter breed, 4.50 meter diep en de onderzijde van het dak is 2.60 meter hoog. Het dak dient te worden bekleed met bituum of EPDM.
maandag 18 maart 2019

Schuifdeur voor trappengat plaatsen

Graag willen wij een schuifdeur voor het trappengat plaatsen in de woonkamer.
maandag 11 maart 2019

2 Verzamelputten vervangen

Oude gemetselde verzamelput veroorzaakt afvoerproblemen toilet. Deze wellicht nodig te vervangen. Graag een offerte.
zondag 10 maart 2019

Betonrenovatie

Grijze, betonnen balken aan voorzijde huis boven de ramen zijn aan het scheuren en afbrokkelen. Dit willen we graag laten herstellen. Het zou fijn zijn als ik hier een offerte voor zou kunnen krijgen.
dinsdag 5 maart 2019

Aanbouw achterzijde

Uitbouw die het hele jaar gebruikt kan worden. Goed geïsoleerd, Geen glazen dak! Zijwanden gesloten, geïsoleerde wanden. Hele voorkant glas tot de grond met schuifpui. Graag nog met elektra. Ik heb geen voorkeur voor materiaal. Ca. 800x350. Er hoeft geen muur weggehaald te worden, toegang via de huidige achterdeur. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!
dinsdag 5 maart 2019

Nieuwbouw stenen garage

Nieuwbouw van een stenen garage van +/- 25 m2 oppervlakte voorzien van een betonnen vloer, een rolpoort en losse deur. Voorkeur gaat uit naar een schuin dak, hoeft niet een pannendak te zijn. Standaard voorzieningen zoals water en stroom dienen te worden aangelegd. Startdatum zal medio juni wezen. Vergunning is nog niet aangevraagd, in overleg eventueel uit te besteden aan de vakman.
donderdag 28 februari 2019

Oude keuken en tegelvloer verwijderen, oude groepenkast vervangen, kozijnen nakijken

Mijn huis moet verbouwd worden. Het gaat om het volgende: de oude keuken en tegelvloer verwijderen, oude groepenkast vervangen, kozijnen nakijken, en nieuwe tegels in de keuken leggen. De afmetingen heb ik niet, maar ik zou graag willen dat een vakman langskomt om alles even op te meten en te bekijken.
woensdag 27 februari 2019

Fundering nieuwbouw woonhuis

Voor de realisatie van een nieuwbouwwoning in Sittard zijn we op zoek naar een partij die voor ons de fundering kan realiseren. De fundering moet 15 x 8 meter worden. Er moet niet geheid worden maar de grond moet wel verbeterd worden.
maandag 25 februari 2019

Paalfundering plaatsen

Uit sondering is gebleken dat paalfundering noodzakelijk is. De constructeur heeft uitgerekend 25 palen, diameter 30 mm en 10 meter diep. Daarop funderingsbalken van 400x600. Kunnen jullie hier een prijsindicatie van geven? Als het nodig is kan ik tekeningen opsturen.