Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Limburg.

676 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, uitbouw aan achterzijde realiseren, diverse verbouwwerkzaamheden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of renovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

maandag 23 april 2018

Gewapende betonvloer in de aanbouw storten

Ik wil graag een nieuwe gewapende betonvloer laten aanleggen in een bestaande aanbouw. De aanbouw bereikbaar via de poort naast het huis (kan met slangen gewerkt worden). Het betreft een oppervalkte van plusminus 24-25 m2 (zit een schuine hoek in). Graag ontvang ik een offerte voor dit werk. Het uitgraven van de ruimte doe ik zelf.
maandag 16 april 2018

Veranda aan stacaravan laten maken

Graag een offerte voor een veranda aan een stacaravan. Circa 7,30 meter breed en 2,50 meter diep. Hoogte circa 2 meter. Doorzichtig PVC dak. Balustrade van 75-80 cm hoog met verticaal hout met ruimte ertussen. Eventueel aan de binnenkant doorzichtig plexiglas. Natuurlijk ook ruimte voor het op/afstapje.
woensdag 11 april 2018

Balkon met roestige wapening renoveren

Balkon renoveren, bewapening 2 plekjes geroest
dinsdag 10 april 2018

Draagmuren verwijderen en draagbalk plaatsen

We willen 2 draagmuren verwijderen, een is 190 cm breed en de ander 200 cm breed, beiden zijn 260 cm hoog. Een van de draagmuren loopt over in een (ongebruikte) schouw van 90 cm breed, deze dient ook verwijderd te worden. Uiteraard dienen draagbalken geplaatst te worden. Zonder afvoeren van materialen.
woensdag 4 april 2018

Balkon repareren

Het balkon bevat scheurtjes die inmiddels door de gehele constructie lopen. Het gaat om ongeveer 7 vierkante meter.
zaterdag 31 maart 2018

Plaatsen van een stalen balk

Ik wil graag een draagmuur verwijderd hebben en om dat te doen moet er een stalen balk geplaatst worden en dat wil ik door de vakman laten uitvoeren.
woensdag 28 maart 2018

Garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen

Ik wil graag bij mijn 2 onder 1 kap woning gaan bouwen. Hiervoor zal de garage die achter in de tuin staat verplaatst moeten worden naar de zijkant van de woning. Deze stenen garage is 3.25 bij 5.50 meter groot. Daarna wil ik aan de achterzijde van de woning een uitbouw plaatsen van 5 meter lang en 8 meter breed. Deze ruimte dient de woonkamer te verlengen. De wanden en het plafond moeten worden gestuukt, elektra en verwarming aangelegd en de huidige kozijnen dienen opnieuw gebruikt te worden. Verder heb ik het idee om onder de aanbouw een kelder te plaatsen. Hiervoor zal er dan een trap in de aanbouw naar beneden geplaatst moeten worden. Voor de afmetingen zou ik graag advies willen ontvangen van de vakman. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.
maandag 26 maart 2018

Woning verbouwen en aanbouw plaatsen

Ik wil mijn woning laten verbouwen en tevens een aanbouw aan de achterzijde laten maken. Mijn woning is gedateerd van 1955. Door een architect en bouwkundige zijn er al tekeningen gemaakt hoe het eruit moet gaan zien.
zaterdag 24 maart 2018

Waterschade herstellen aan plafonds en wanden

Ik wil de waterschade aan het plafond laten herstellen. Er zit een gat in het plafond van 30 bij 60 cm ongeveer. Eerst moet een gipsplaat geplaatst worden en erna moet er gestukt worden.
vrijdag 23 maart 2018

Dakopbouw op plat garagedak

Wij willen graag een dakopbouw op ons garagedak realiseren van 5 bij 3 meter, waarin een vergroting van de badkamer en een 4e slaapkamer zou moeten komen. Gezien ons huis vrijstaand geschakeld is, zal in deze opbouw een voor-en achterpand en dak nodig zijn. Zijwanden voor deze opbouw betreft dan onze eigen muur en de muur van de buren. De elektra en verwarming dient te worden doorgetrokken naar de nieuwe slaapkamer en de wanden schilderklaar gemaakt. De gehele badkamer, oude deel en uitbreiding, dient te worden betegeld en het sanitair aangesloten. Het zal dan gaan om een douche, ligbad, designradiator, toilet en wastafel. Er dient een vergunning aangevraagd te worden.
vrijdag 23 maart 2018

Diverse lekkageschades verhelpen

Gaarne muren opnieuw met latex behandelen. Kunststof schrotenplafond gedeeltelijk herstellen. Vochtplekken, veroorzaakt door lekkage, bewerken.
donderdag 22 maart 2018

Garage afbreken en fundering maken

De oude garage zonder fundering en gemaakt van betonplaten moet worden afgebroken. Daarna moet er een fundering worden gemaakt voor een nieuwe garage. Afmetingen 9,5 x 3 m.
zondag 18 maart 2018

Woning laten verbouwen

Ik wil mijn nieuwe woning laten verbouwen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: slopen: badkamer, 2de toilet, muur uit bijkeuken. Werkzaamheden: stucken muren ca. 130 m2, plafonds ca. 92m2, nieuwe badkamer betegelen en toilet muren ca. 29m2, vloeren betegelen badkamer en toilet ca. 13m2, plaatsen 2 nieuwe hangtoiletten, inloopdouche en wastafelmeubel, houten vloer leggen in woonkamer en slaapkamers ca. 74m2. Wij wonen nu nog in Spanje maar gaan in Ulestraten wonen en de overdracht is op 17 april a.s. Wij verhuizen eind juni naar Nederland, maar willen alles tussen 17 april en eind mei laten doen.
zondag 18 maart 2018

Aanbouw aan de praktijk

Een aanbouw van ca 80 m2.
woensdag 14 maart 2018

Zolderverdieping verbouwen tot kamers

In mei kunnen we ons nieuwe huis betreden. Er zijn enkele klussen die gedaan moeten worden maar ons hoofdproject is de zolder ombouwen tot 2 slaapkamers. In de bijlage ziet u de documenten. Graag een complete offerte inclusief materialen en manuren.
woensdag 14 maart 2018

Dak op terrasoverkapping plaatsen

Plaatsen van polycarbonaat platen op bestaand schuin aflopend houten frame
dinsdag 13 maart 2018

Tuinhuis opknappen

Ik heb een achthoekig thuishuis waarvan de onderkant van de deur en een aantal planken aan de onderkant zijn verrot en moeten worden vervangen.
maandag 12 maart 2018

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Graag had ik eens dat u kwam kijken voor een offerte voor het plaatsen van 1 balk van 6,10 meter, 1 x 4,60 meter, en 1 x 5,10 meter. Eveneens had ik graag dat u naar de balken in de kelder keer het gaat hier om 3 kleinere balkjes van +/- 1,40. Het pand is een bestaand woonhuis van 1919. De eerste 2 balken zijn voor de hal, de 3e voor woonkamer/keuken deze muur is tevens een draagmuur. Mij zou vandaag of donderdag aanstaande uitkomen.
zaterdag 10 maart 2018

Moderne vrijstaande woning laten bouwen

Ik overweeg een bouwkavel te kopen en een moderne vrijstaande woning te laten bouwen. Ongeveer 150 m2. Graag zou ik een globale prijs daarvan weten. Ik moet namelijk snel beslissen of ik de aankoop van een andere woning door laat gaan of niet, Voorbeeld woning (als 2 kapper)
vrijdag 9 maart 2018

Garage van opbouw voorzien

Afmeting garage 6 x 3 meter. Zoveel mogelijk glas. Als een soort tuinderskas. Om planten te kweken en extra ruimte. Zit aan slaapkamer zoontje vast.
donderdag 8 maart 2018

Uitbouwen aan achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde. Linkerkant staat een gargae rechterkant de aanbouw van de buren. Achtergevel dient uitgebroken te worden. Achterkant aanbouw komt schuifpui. Grove maten van de aanbouw breedte 5. 5m diepte 2 m
woensdag 7 maart 2018

Balkon renoveren

Het betreft een renovatie (betonrot) van mijn balkon van circa 4 meter x 1 meter aan de voorzijde van mijn woning. Het pand dateert uit 1957. De uit te voeren werkzaamheden betreffen de aanpak van betonrot aan de randen, zorgen voor goede afwatering middels afwateringsketting en de bovenzijde balkon voorzien van een geschikte beschermende betoncoating. Balkon zit aan de voorkant van de woning op de eerste verdieping. Het is een half vrijstaande woning.
maandag 5 maart 2018

Gat in beton zagen voor een vaste zoldertrap

Op dit moment hebben wij een vlizotrap naar zolder. Deze trap wil ik graag vervangen voor een vaste trap. Hiervoor zal er in de betonnen vloer een gat gezaagd moeten worden. Het oude trapgat moet worden gedicht en de vaste trap geplaatst.
donderdag 1 maart 2018

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Een muur verwijderen waarin nu een boog zit als doorgang tussen eetkamer en aangebouwde keuken. Hier een balk plaatsen.
maandag 26 februari 2018

Deuropening maken in binnenmuur

Ik wil een deuropening in een niet dragende binnenmuur maken en het kozijn en deur er in monteren.

Partners

Partners van Casius