Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Limburg.

667 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw eigen ontwerp, prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

donderdag 27 februari 2020

Draagmuur verwijderen

Graag willen wij een draagmuur verwijderen, en hier het liefst een houten draagbalk terug plaatsen (als dit niet mogelijk is bespreken we het dan wel verder). Het gaat om een muur van +- 2,80 m lang, waarin 2 deuren zitten, dus er is nog maar een stuk muur van +-0,90 m en een stukje van +- 0,15 m lang. Hierboven ligt een zolder zonder muren erin, en verder niets.
woensdag 26 februari 2020

Aanbouw voorzijde huis

Wij zijn bezig met de koop van een klein huisje, waarvan we graag aan de voorzijde de woonkamer zouden willen uitbreiden. De woning is aan de voorzijde 7,6 m breed en we willen hem 4 meter diep maken. Zijkanten gemetseld gecombineerd met houten skelet en raamwerk. Het moet casco opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk. Open plafond geen tweede verdieping. De vergunning is nog niet aangevraagd. Ik heb een foto bijgevoegd om een idee te geven van hoe we het ongeveer zouden willen hebben. Ik hoor graag van u.
woensdag 26 februari 2020

Geen standaard aanbouw achterzijde woning

Graag laat ik een aanbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren, cf. tekening/ inclusief doorbreken muren en plaatsen draagbalken. Het is geen standaard aanbouw. Het geheel zal worden gefundeerd op staal middels een vorstrand. De vergunning is er. De aanbouw zou rond 5 bij 5 m worden. De aanbouw wil ik of van metselwerk of kunststof, graag advies. Graag prijs van een casco- en een complete oplevering.
woensdag 26 februari 2020

Groter dakraam plaatsen en ruimte ombouwen tot slaapkamer en tussenwand plaatsen

Ik wil mijn dakraam vergroten door een grotere dakraam zo dat er meer dag licht binnen kan kommen. Het is nu 43 x 52 cm. Ik wil een raam van ongeveer 1 x 1 meter. Het oude raam wil ik houden. Kozijnen graag van kunststof. Dan wil ik de zolder ook verbouwen tot slaapkamers. Er moet een tussenwand van 3 meter komen en de wanden moeten afgetimmerd worden met gipsplaten. Vloer leggen en schilderen doe ik zelf. De ruimte is ongeveer 5 x 2 meter.
maandag 24 februari 2020

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik wil graag aan de achterkant van mijn woning uitbouwen. De maten zijn 3,5 x 5,2 meter.
zondag 23 februari 2020

Aanbouw realiseren

Willen graag een aanbouw realiseren 3,5 bij 8 diep. Bestaand uit veel glas werk. Rechter kant op de foto daar willen we onze nieuwe keuken maken. En we zouden graag dat het zo gemaakt word dat er in de toekomst een opbouw gerealiseerd kan worden. Zou graag hierover een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Complete oplevering. Het realiseren van fundering. Graag een prefab optie en een metselskelet. Wij laten alvast een tekening hiervoor opstellen.
zondag 23 februari 2020

Kelderbouw

Wij willen graag weten wat de kosten zijn om een casco kelder te bouwen van 11 m bij 14 m (dit is de buitenmaat van de woning) incl. Bronbemaling e.d. De woning dient nog gebouwd te worden. De vergunning is al aangevraagd.
zaterdag 22 februari 2020

Woning bouwen

Wij onderzoeken de mogelijkheden om een vrijstaande casco + woning te laten bouwen. We hebben een kavel op het oog. Hierbij stellen wij een maximum prijs 150.000 euro. Wij staan open voor verschillende bouwvormen, materiaalkeuze enzovoort. Hebben een lichte voorkeur voor moderne, duurzame woning.
donderdag 20 februari 2020

De kruipruimte nu 150 cm laten verdiepen tot kelder

Onder onze nieuwe woning willen wij een kelder laten bouwen. Er is al een kruipruimte van ongeveer 150 cm hoogte.
donderdag 20 februari 2020

Verplaatsen van een Romneyloods in Maastricht

In de tweede helft van dit jaar verplaatsen we een Romneyloods van 200 m2 en 5,5 meter hoog naar een andere locatie in Maastricht. Graag offerte voor: -afbreken Romneyloods -transport naar nieuwe locatie (ongeveer 5 km) -opbouwen van de Romneyloods
woensdag 19 februari 2020

dak opbouw, aanbouw nok verhoging

Een dak opbouw op plat dak 3m bij 10 m houten prefap platdak. Een aanbouw zijkant rechts huis 3.3m bij 6.7m houten met achterzijden opslaande deuren. Nok verhoging 6m bij 2m Optioneel met 2de verdieping prefap offerte casco en afbouw appart. En een garage 30 vierkante meter afbeken.
dinsdag 18 februari 2020

Gemetselde berging

Ik wil een gemetselde berging laten bouwen tegen de bestaande gemetselde garagemuur. Halfsteens (eventueel met isolatie). Aan de straatzijde een grote deur, aan de tuinzijde een 'normale' deur. Beide zonder ramen. Afmetingen: lengte 700 cm, breedte straatzijde: 280 cm, breedte tuinzijde 190 cm. Hoogte: 260 cm. Ik heb een fundering nodig, maar wat voor soort wil ik graag naar laten kijken. Ik heb ook een betonnen vloer nodig. Ik ga informeren of een vergunning nodig is. Plat dak, eventueel met isolatie.
maandag 17 februari 2020

Puin uit de spouwmuur halen

We willen graag de spouwmuur gaan isoleren maar omdat er puin in de spouw zit moet deze eerst schoongemaakt worden. Muur is ongeveer 10 m lang. De muur grenst aan een pad van ongeveer 1,20 meter breed, deze is goed bereikbaar. Het puin zit onderin. Voor de isolatie heb ik al iemand. Voor de winter zou ik het graag klaar hebben.
zaterdag 15 februari 2020

Bitumen dak vervangen, zink plaatsen en loodslabben schoorsteen vernieuwen

Het bitumendak van onze dakkapel is 20 oud en aan vervanging toe. Daarnaast zijn de zinken zijwanden van de dakkapel te vernieuwen. Verder zijn de zinken slabben aan de schoorsteen te vernieuwen en willen we bij deze gelegenheid het dak laten inspecteren op beschadigde pannen en deze laten vervangen (reserve-dakpannen zijn beschikbaar). Zie foto's
zaterdag 15 februari 2020

Aanbouw met vloerverwarming

Ik wil een aanbouw plaatsen met vloerverwarming aanbouw wordt 6m breed en 3.55m diep
vrijdag 14 februari 2020

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een aanbouw aan onze woning met een oppervlakte van 35 m2. Constructie van hout en compleet afgewerkt. Inclusief fundering, (uitgraven, beton storten, isoleren.) Voor deze klus is geen vergunning vereist.
zondag 9 februari 2020

Asbest in badkamer en toilet (oude vinyl) verwijderen

Badkamer boven (L-vormig en 4 m2) en toilet beneden (1,2 m2) zijn beide voorzien van een oude vinyl vloer waarin waarschijnlijk asbest is verwerkt. Graag beide vloeren verwijderen en afvoeren.
zondag 9 februari 2020

Houten uitbouw achterzijde huis

Wij willen een uitbouw realiseren achter het huis, waar nu een overkapping is. De maat zal ongeveer 4,5 diep bij 6 meter breed zijn. Het is de bedoeling dat hier een houten uitbouw terecht komt met een plat dak. Met een schuifpui. Het is mij niet helemaal duidelijk wat er allemaal zal moeten gebeuren om dit te realiseren dus graag ga ik in overleg met een metselbedrijf om dit te realiseren.
zaterdag 8 februari 2020

Uitbouw achterzijde realiseren en een lichtstraat en lichtkoepel plaatsen

Het gaat om het creëren van 35 m2 extra aanbouw. De pui en achterdeur zijn uit 2015, deze kunnen in de nieuwe aanbouw geplaatst worden. In de grote eetkamer willen we een lichtstraat van ongeveer 3 meter en in de speelkamer van de kinderen willen we een lichtkoepel. De afmeting maakt niet uit, het gaat om een gesloten lichtkoepel. Voor de aanbouw is geen vergunning nodig. We willen een complete oplevering en een gemetselde constructie. We hebben nu tegels liggen, deze halen we zelf weg. Wat voor fundering nodig is zou beoordeeld moeten worden.
zaterdag 8 februari 2020

Serre of uitbouw realiseren

Wij willen een huis kopen, dit is 90% zeker dat dit doorgaat. Daar zouden wij een serre of een uitbouw willen realiseren van 5 x 6 meter. Een vergunning is waarschijnlijk wel nodig. We willen dan een complete oplevering, ook met vloerverwarming. We willen vloerverwarming dat aangesloten kan worden op een cv-ketel. We denken aan laminaat of vloertegels. Als het een serre wordt dan willen we aluminium. Wordt het een aanbouw dan willen we een constructie dat goed isoleert, maakt het niet veel uit, dan de goedkoopste constructie.
zaterdag 8 februari 2020

Opbouw vanaf breedplaat vloer

Ik wil graag een opbouw van 6,88 x 8,10 m met zadeldak nok hoogte 4,20 m + vloer goothoogte 1,50 m + vloer. De opbouw hoort bij een nieuw te bouwen woning, dus de vergunning word al geregeld. Het moet een complete, houten opbouw worden met elektra en stucwerk aan de binnenkant. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 8 februari 2020

Balkon op palen maken achterzijde drive-inn woning incl openslaande deuren

Ik wil graag aan de achterkant van mijn omgekeerde drive-inn woning een balkon op palen maken. Via de woonkamer wil ik graag openslaande deuren naar dat balkon, dit is al een aanbouw en daarom is er geen gevel die ondersteund moet worden. De afmeting van dit balkon zal 480cm x 300cm moeten worden, daaraan zal een trap geplaatst moeten worden om via het balkon naar de tuin te kunnen. Zie foto.
zaterdag 8 februari 2020

Dakterras plat dak maken

Graag zouden wij een duurzaam en onderhoudsarm dakterras willen realiseren. Het betreft een oppervlak van 50m2 waar ook een hekwerk omheen moet komen. Dit zouden we graag op korte termijn willen aanleggen. Zie foto
woensdag 5 februari 2020

Dakopbouw

Wij hebben een huis op t oog zie afbeelding, maar t heeft een slaapkamer te weinig. We vroegen ons daarom af of t mogelijk is een dakopbouw te plaatsen (mag dit altijd of is er een vergunning nodig?) en wat de kosten hiervan ongeveer zij. (Ruim geschat). Het zou waarschijnlijk 7 bij 5 m. Graag een houten opbouw. Ik vermoed dat er geen vergunning nodig is. Liefst een complete oplevering. Er liggen zonnepanelen op t huidige dak zouden die dan verplaatst kunnen worden of hoe werkt dat? Alvast bedankt!
maandag 3 februari 2020

Uitbouw achterzijde huurhuis

Wij hebben momenteel een huurhuis met een serre, wij zouden graag in plaats hiervan een uitbouw voor willen. De meters zijn 5,5 x 3,80. De oude serre moet verwijderd en afgevoerd worden, en daarna willen we een complete uitbouw met elektra, stucwerk en fundering laten plaatsen. We weten nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden, daar willen we graag wat meer advies over. Wij horen graag van u.

Partners

Partners van Casius