Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Limburg.

679 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw realiseren, uitbouw achterzijde, onderkelderen bestaand huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Limburg:

donderdag 14 februari 2019

Trapgat en vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder toe plaatsen. Daarvoor moet een trap(gat) gemaakt worden. Ik weet niet hoe groot het gat moet worden. Ik heb nu een vlizo trap die weg moet.
woensdag 13 februari 2019

Avegaarpalen boren voor een nieuwe woning

Ik ga een nieuwe woning bouwen, een bungalow in één bouwlaag. Fundering in schroefmortelpalen Avegaar, 21 stuks, lengte 7 meter, 300 mm. De kavel is 335 m2. De bungalow moet ongeveer 12 bij 14 meter worden.
dinsdag 12 februari 2019

Aanbouw realiseren

We willen een gemetselde aanbouw realiseren van 5 m breed en 3 m diep en 3 m hoog. Ik wil een beton vloer met vloerverwarming, schuifpui van 3 meter met hor en geïsoleerde muren die vlak gestuct zijn. Ook wil ik tegelwerk op de vloer en wat elektra erin.
dinsdag 12 februari 2019

Verzakking tuinhuis herstellen

Achter in onze tuin staat een tuinhuis. Afmetingen 4 x 5 meter met punt dak en bitumen dak, van hout dus. Dit tuinhuis staat er al ongeveer 10 jaar en in deze periode is het tuinhuis heel langzaam aan 1 kant (vanuit de hoek) verzakt. Hiermee is het hele tuinhuis iets schuiner gekanteld naar voor te komen staan richting die hoek. Hiermee zijn ook de wanden iets uit lood en niet sluitende dubbele deuren. Het huisje is gebouwd op aangebracht geel zand, daarop grote betonbielzen, waarop het huisje is geplaatst. Ik kan me voorstellen dat voor een goede indicatie en advies eerst een nadere analyse op locatie gewenst is, wat natuurlijk mogelijk is.
dinsdag 12 februari 2019

Kozijnen en ramen vervangen

Momenteel heb ik enkel glas ramen en houten kozijnen en aangezien ik sowieso het glas wil vervangen door HR++ wil ik ook bekijken wat het mij dan kost om gelijk de kozijnen (in kunststof) te vervangen. Het gaat om totaal 42 ramen, maar ik weet niet hoe groot de kozijnen zijn.
zondag 10 februari 2019

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Ik wil een draagmuur van circa 3 meter laten verwijderen. Draagvlak moet over hele breedte huis +-7 meter. Muur wordt zelf gesloopt het gaat voor opvangen en plaatsen van draagbalk.
vrijdag 8 februari 2019

Uitbouw achterkant

Ik wil graag een uitbouw van 6 meter bij 3 meter. Ik weet nog niet wat ik er wel en niet in wil hebben dus ik wil graag dat de vakman mij hierover adviseert . Er moet in ieder geval elektra in. Graag ontvang ik hier een offert voor.
vrijdag 8 februari 2019

Eterniet dakbeschot verwijderen

Ik moet mijn pannendak gaan vernieuwen, daaronder ligt een dakbeschot van 64 m2 eterniet platen. Dat moet verwijderd worden. Er is asbest geconstateerd. Daarom moet het verwijderd worden.
maandag 4 februari 2019

Balkonrot

Balkon met betonrot repareren Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor de reparatie van een betonnen balkonvloer op de 1e verdieping van een woning. Er is aan de onderzijde van het balkon sprake van betonrot. Aan de achterzijde willen we de vloer vernieuwen van het balkon. Het balkon is ongeveer 2 meter. We wonen in Brunssum (Limburg) en wensen offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!
zaterdag 2 februari 2019

Asbest verwijderen uit de tuin

Ik heb 4 golfplaten (3m2 per plaat) achterom staan. Ik zoek een asbestsaneerder die deze platen op kan halen.
donderdag 31 januari 2019

Uitbouw achterzijde woning, voor een keuken

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning voor een keuken van 4,5 bij 5 meter. Ik wil een openslaande deur hebben. Ik wil een gemetselde uitbouw. Ik wil een plat dak. De afwerking inclusief water en elektra moet ook geregeld worden.
donderdag 31 januari 2019

Uitbouw realiseren

Ik wil een uitbouw van ongeveer 6 bij 3,5 meter realiseren. Ik wil een gemetselde uitbouw die casco wordt afgeleverd. Ook wil ik een schuifpui hebben.
woensdag 23 januari 2019

Damwand plaatsen aan slipway

Voor op ons werfje in zijn wij op zoek naar een bedrijf die een stuk stalen damwand aan onze slipway kan vernieuwen. De afmetingen zijn ongeveer 32 meter in lengte. Het water is aan het diepste punt ongeveer 2 meter diep. Er is momenteel een soort van damwand aanwezig maar die is nergens recht. In de bijlage een schets van het scenario.
zondag 20 januari 2019

Aansluiting voor een houtkachel willen laten maken

Ik zou graag de schoorsteen die in het huis zit open willen laten maken en een aansluiting voor een houtkachel willen laten maken. Er zit een schoorsteen op het huis die doorloopt tot het plafond in de woonkamer en die is volgens mij dicht, deze graag openmaken en een afvoer naar buiten maken voor een houtkachel. De lengte zal ongeveer 8-9 meter zijn. Er heeft voorheen een gaskachel gezeten maar ik weet niet of het aan de binnenzijde dichtgemaakt is toen en de buis er nog in zit.
dinsdag 15 januari 2019

Sparing maken in dragende muur voor dubbele deur

Voor een opdracht van Zuyd Hogeschool moeten wij als projectgroep, als onderdeel, een plan hebben voor een dubbele deur die twee ruimten verbindt. Wij zoeken daarom naar een offerte en uitleg over hoe dit in zijn werk gaat. Wij zullen u, als u ons kan helpen, dan ook aanbevelen bij de opdrachtgever. De deur gaat er namelijk hoe dan ook komen. Ik hoop graag iets van u te horen. De muur is ommenabij 4 bij 5. Als u een schatting kan geven zonder bezichtiging zou dit erg gelegen komen. Wij horen het graag.
dinsdag 15 januari 2019

Inloopdouche plaatsen

De oude douche moet verwijderd worden en in de plaats ervan een inloopdouche plaatsen indien mogelijk. Als dat niet mogelijk is halen we het bad eruit en komt op de plek van het bad de inloopdouche. Er moet zo min mogelijk aan gedaan te worden. Ik wil geen deuren of schuifdeuren. De tegels kunnen aangepast worden.
maandag 14 januari 2019

Fundering leggen voor uitbouw

Ik wil een fundering laten leggen voor een uitbouw van 6x9 mtr. begane grond. Verlengen woonkamer. Geen verdieping.
maandag 14 januari 2019

Draagmuur verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die de draagmuur tussen de woonkamer en de keuken kan verwijderen. Ook moet de draagmuur berekend worden en stalen balk worden geplaatst. Het door te breken stuk is 2.70 x 2.50 meter.
donderdag 10 januari 2019

Draagmuur weghalen tussen woonkamer en keuken

Ik ben op zoek naar iemand die de draagmuur tussen de woonkamer en de keuken kan verwijderen. Ook moet de draagmuur berekend worden door evt. stalen balk. Daarbij moet worden gesloopt 3.10 m breedte en 2.50 hoog=7.75 vierkante meter.
woensdag 9 januari 2019

Serre aanbouwen

Aluminium Serre van 8×4 m HR+++ glas met gemetselde spouwmuren aan de zijkanten kleur antraciet grijs. 2 a 3 (weet niet wat de mogelijkheden zijn) schuifpuien. Muur en fundatie zorg ik zelf voor. Vergunning nodig? Niet nodig Complete oplevering? Ja
zondag 6 januari 2019

Traptreden vast lassen

De lasnaad van de traptredesteun van mijn metalen trap is gescheurd. Hhierdoor is de traptreden ietwat verzakt. ik wil de tredesteun weer waterpas vast gelast zien.
zondag 6 januari 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 6 x 3,50 meter. Tussen de haag en de openslaande deur zit een stuk van 3.50 meter. Hier willen wij een uitbouw inclusief veel licht middels een 3 delige schuifpui en verplaatsing huidige berging naar achterzijde garage. Wij willen naast toegang naar de tuin via de schuifpui ook een doorgang via een deur naar buiten kozijnen allen aluminium inclusief HR++ glas. Hierdoor willen wij een mooie leefkeuken creëren. Garage moet inpandig blijven. Indien mogelijk een lichtstraat model lessenaar. Er is geen vergunning nodig voor deze werkzaamheden.
zaterdag 5 januari 2019

Opbouw woonkamer

Wij hadden graag een prijsopgave voor een opbouw van 25 m2 met spitsdak. Metselwerk en casco oplevering. Er is geen vergunning voor nodig.
vrijdag 4 januari 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van 5x3 meter voor plaatsing keuken. Op het dak moet een balkon komen. Kozijn met deur hebben we hiervoor reeds. Indien er een vergunning voor nodig is dan besteed ik dat bij voorkeur uit aan de aannemer. Prefab behoort tot de mogelijkheden.
woensdag 2 januari 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van circa 6,50 × 3,50 meter aan de achterzijde van onze woning realiseren. De uitbouw komt in plaats van de bestaande tuinkamer. De nieuwe uitbouw moet goed geïsoleerd kunnen worden. Ik wil een houtskelet uitbouw die volledig afgewerkt moet worden.