Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Winschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Winschoten heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Winschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Winschoten of directe omgeving.

83 klanten uit Winschoten bevelen een bij Casius in Winschoten aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Winschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, stolpboerderij fundering en verbouwen, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Winschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Winschoten:

Schuimbeton storten

Heb een vloer in heiligelee die opgevuld moet worden met schuimbeton. En deze is 12 meter lang 4. 50 breed en moet 40 cm omhoog

Particuliere bouw van een vrijstaande woning

Ik heb tot eind januari een optie op een bouwkavel en wil daar graag een vrijstaande woning laten bouwen. Ik beschik inmiddels over tekeningen en het bijbehorende beeldkwaliteitsplan. Ik wil graag een offerte ontvangen voor deze bouw, die op zijn vroegst eind januari kan starten.

Verbouw of renovatie van een boerderij

Graag vrijblijvend advies en offertes voor het verbouwen of renoveren van de boerderij. Wij hebben water in de kelder staan, dat moet eruit. Vanaf dat moment gaan we de schade bepalen en dat oplossen (in het woongedeelte). Dan hebben we een dak van het woonhuis en van het schuurgedeelte. De keuze is: Kapconstructie vervangen of repareren. De schuur is heeft een woongedeelte van minimaal 350 m2. De schoorstenen zullen verwijderd moeten worden en vervangen worden door lichtgewicht schoorstenen. Verder willen we graag dat u langskomt om te kijken wát er allemaal dient te gebeuren. We zijn op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het verbouwen van boerderijen.

Houtskeletbouw woning bouwen

Graag zou ik prijzen ontvangen van een aannemer die gespecialiseerd is in houtskeletbouw. Wij zijn voornemens een woning te laten bouwen van ongeveer 120 m2 en laten ons graag adviseren over de mogelijkheden.

Eenvoudige overkapping plaatsen

Ik wil een eenvoudige overkapping voor de zon. Liefst een die heel goedkoop is, mag niet duurder zijn dan 300 euro.

Serre laten bouwen

Ik wil een offerte aanvragen voor een serre.

Volledige woningverbouwing

Wij zijn bezig met het aankopen van een dijkwoning. De woonoppervlakte is 100 m2 en heeft 1 woonlaag en een kelder. Wij zouden graag de keuken verbouwen en 2 slaapkamers ombouwen naar een woonkamer inclusief het inmeten en plaatsen van een kunststof schuifpui. Ook zal er een balkon geleverd en geplaatst moeten worden. Graag maken wij een afspraak met een vakman om bovenstaande te bespreken en mogelijkheden te bespreken.

Vrijstaande woning met fundering slopen

Ik overweeg om een vrijstaande woning aan te kopen, die ik vervolgens wil laten slopen, inclusief de funderingen. Daarna wil ik er een nieuwe woning bouwen. Graag ontvang ik een grove indicatie van de sloopkosten en het afvoeren van de afvalmaterialen. De woning is uit bouwjaar 1930 en al volledig verbouwd. Het is mij onbekend of er nog asbest aanwezig is. Er is een kelder onder de woning, die mag buiten beschouwing worden gelaten in de berekening. De woning is gedocumenteerd op Funda.

Bedrijfspand centrum Winschoten gebruiksklaar maken

Het gaat om het gebruiksklaar maken van een bedrijfspand. Per 1 oktober nemen wij een huurpand over. Binnen moeten een aantal niet ingewikkelde klussen uitgevoerd worden, zoals bijvoorbeeld wanden opnieuw betimmeren. Want per 1 november gaat de winkel open. Per 2 of 3 oktober aanvang. Voorkeur is 2 man gedurende ruim 2 weken. Graag willen we vakmannen die ook verstand van elektriciteit hebben (en klein beetje installatie).

Schuur verbouwen tot woning

Offerte voor verbouwen schuur tot woning

Appartement renoveren

Volledige renovatie binnen in een appartement. Betreft kamer, keuken, badkamer, toilet en 2 slaapkamers en een hal. Werkzaamheden, verouderde electriciteitsbedrading wat op de wanden gemonteerd is, vervangen en wegwerken in de wanden. Keukenplafond, badkamerplafond, toiletplafond (hout) verwijderen en in oorspronkelijke staat herstellen (beton). Kleine badkamer en klein toiletje compleet vernieuwen d.w.z. helemaal strippen en opnieuw betegelen en nieuwe sanitair aanbrengen. Na reparatie wanden en plafonds moet alles wit gespackt worden. Gaskachel in de kamer verwijderen en nieuwe verwarming aanleggen met verwarmingselementen door de hele woning. Nieuwe keuken monteren. Verder alle kleinere werkzaamheden, zoals houtwerk binnenin repareren/vervangen en schilderen. De kozijnen zijn van kunststof en zijn verder goed. Vloeren zijn ook goed. Klant weet geen maten, maar zijn allemaal kleine ruimtes. Voor meer aanvullende informatie en/of vragen kunt u mij via de mail benaderen.

Geheel woonhuis laten renoveren

Wij hebben een optie op een woning en willen deze in zijn geheel laten verbouwen. Dit betekent: nieuwe keuken, badkamer, toilet, vloeren (laminaat), wanden egaliseren, stucen en schilderen, plafonds stucen, schilderwerk binnen en buiten en waarschijnlijk de boeiboorden vervangen. Kortom, het huis wordt in zijn geheel gestript (doen wij zelf) en opnieuw ingericht. Graag ontvangen wij een indicatie van de totale prijs. Materialen zoals keuken, badkamer et cetera schaffen wij zelf aan. Het is een vrijstaande woning uit 1930. Het is mogelijk om de woning te bekijken.

Dak isoleren

De slaapkamer op de zolder dient geïsoleerd te worden en afgewerkt met gipsplaten. De zijkanten hoeven niet gedaan te worden daar dit al gedaan is. De precieze afmeting is niet bekend.

Aanbouwen serre 4x3m

Serre 4x3m aanbouwen met plat dak, kunststof kozijnen en schuifpui.

Monteren Velux dakraam

Het inbouwen van een Velux dakraam.

Algehele verbouwing muv badkamer

Het is een klein arbeidershuisje met een goede badkamer. Ik wil graag de rest eruit zowel boven als beneden. Aan de binnenkant isoleren beneden en boven. Boven 1 grote slaapkamer van maken (direct onder het dak). Beneden de rest van de kleine kamertjes eruit halen en wordt 1 grote kamer met keuken (moet ook worden geplaatst). Achter muur grote terras deuren.

Het vervangen van 4 verwarmings buizen ...

Het vervangen van 4 verwarmings buizen door de vloer. (huidige gegalvaniseerde buizen zijn aan het doorroesten bij doorvoer plaats, begane grond - kruipruimte) Het aanpassen van waterafvoer leidingen in de kruipruimte. Het opnieuw kitten van het bad in de badkamer (driehoekig bad). Het leggen van een TV kabel (deze kabel ligt nu los door de gang) in de kruipruimte, hiervoor twee doorvoeren in vloer maken 1 in de huiskamer en 1 in de meterkast, de te overbruggen afstand is 5 meter.

We willen graag een slaapkamer ...

We willen graag een slaapkamer realiseren d.m.v scheidingswanden. Achter deze scheidingswanden moet een bergingsruimte komen. Het liefst m.b.v. schuifdeurtjes bereikbaar. Tevens dient er een deur geplaatst te worden en zal de plafond afgetimmerd dienen te worden.

Door lakkage heb ik in de voor en ...

Door lakkage heb ik in de voor en achterkamer allemaal vlekken in mijn plafond mijn plafond is van zachtboord en het plafond laat op 1 plek los. De lekkage is inmiddels verholpen. Gaat enkel om de restauratie van het plafond.

Schilderen van 2 plafonds, 1x kamer ...

Schilderen van 2 plafonds, 1x kamer 12,63 m2, 1x keuken 7,75 m2. 1 radiator, muren in 1 gang, 6,12 m2, muren in keuken, bedekt met schroten, 7,75 m2. schilderen van 7 deuren en plinten in 2 kamers. behangen van 3 kamers, 12,63 m2, 20,65 m2, 11,93 m2. NB: het moet voor 17 juli afzijn! Mijn klusser heeft me laten zitten! Ik verhuis nl. vanwege nieuwe baan naar Winschoten vanuit Enschede, en de verhuizing kan niet worden uitgesteld.

Wij willen ongeveer 4 m naar achter ...

Wij willen ongeveer 4 m naar achter uitbouwen met punt. De fundering moet worden aangelegt, ik kan eventueel zelf zorgen dat de fundering word gegraven. De dakbeddekking zal moeten worden aangeschaft dit ligt er aan wat we doen met de orgineele pan. Beglazing en kozijnen is 1 ding en zal ook gedaan moeten worden door aanemer. Metselwerk idem. Stap 1 is dus een tekening van de uitbouw voor de vergunning.

huis nog niet gekocht.eerst offerte. ...

huis nog niet gekocht.eerst offerte. zolder=niet geisoleerd.wel beloopbaar.oude stroomleidingen(opvloer)= vervangen. sl.kamer 1,2,3 + badkamer =kozijn vervangen+dubbel glas. sl.kamer 2='trap-kast' verfraaien. plafonds=oud. ws. bekleden m. gipsplaten. deuren (3) =schuren+verven. trapopgang=schuren/bijwerken/verven. hal=deuropening metselen. muur aansmeren/stucken. deuren (2) schuren/verven/bijwerken. kamer=kozijnen opknappen/vervangen+dubbel glas. oude schoorsteen verfraaien.=gedeelte wegbreken. verwarmingsbuizen wegwerken.tuindeuren vervangen/opknappen + dubbel glas.suite deuren schuren/verven. halletje=betegelen.muren aansmeren+sauzen.deuren(3) schuren/verven.schuur=scheidingsmuur metselen+ deur inmaken.muren stucken+aansmeren.dak repareren/vernieuwen (±20m2).goten=vervangen.voordeur=verv

Ben met verbouwing van mijn jaren ...

Ben met verbouwing van mijn jaren 30/40-woning bezig. Op de begane grond heb ik een rood stenen achtergevel en een scheidingswand van rood baksteen tussen woonkamer en halletje. Deze achtergevel en de stenen scheidingswand (aan beide zijden) wil ik graag gestuct hebben en gespact (juiste spelling weet ik niet precies). Op dit moment zit er nog 40 jaar oud regelwerk op; dit verwijder ik uiteraard alvorens het stucwerk plaats kan vinden. Tevens zoek ik een metselaar die voor mij een gipsbetonblokken wandje op kan trekken in de scheidingswand, waar zich op dit moment een deur bevind (oude entree naar woonkamer). Hierbij gaat het om niet meer dan +/- 2 m2, een klein klusje derhalve. Dit moet echter wel gebeuren voordat er een stucadoor mee aan het werk kan, wat voor de hand ligt.

Ben mijn jaren 30-woning aan het ...

Ben mijn jaren 30-woning aan het verbouwen. Ben zelf bezig de 1e verdieping te renoveren. Ik zoek nog iemand die voor mij de wandjes en het plafond in de woonkamer op de begane grond kan aftimmeren. Tevens wil ik graag de verdiepingsvloer van onderaf geisoleerd hebben. Qua isolatie gaat het om uren en materiaal. Qua aftimmeren van de wanden en plafond puur om manuren ex..materiaal.

Heb een jaren 30-woning gekocht, ...

Heb een jaren 30-woning gekocht, voorgevel verkeert in slechte staat van onderhoud. Gele steen met zwarte aanslag daarop. Zoek iemand die dit voor mij kan reinigen, met voegenreiniger of zandstralen van de gele steen. Eventueel gevolgd, indien noodzakelijk, door opnieuw invoegen van de voeg. Stenen moeten vervolgens geimpregneerd worden, indien nodig. Ook wil ik graag de spouw geisoleerd hebben.