Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verzakte betonnen vloer liften en opvullen:

Verzakte betonnen vloer liften en opvullen

De recreatiewoning heeft een oppervlakte van 5 x 8 = 40 m2. Over de lengte van 8 meter, is de woning ongeveer 8 cm verzakt. De woning is gebouwd op veen. Het is een dikke betonplaat met bewapening, zover ik het kan bekijken. De vloer hoeft alleen maar opgetild te worden en de ontstane ruimte opvullen.
Onze klant uit Steendam (Groningen) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verzakte betonnen vloer liften en opvullen uit heel Nederland:

Verzakte kunststof serre herstellen

Kunststof serre is verzakt van ongeveer 15 vierkante meter is aangebouwd en er zit een plavuizen vloer. Deze is niet beschadigd omdat er een betonnen vloer gestort is en daar is hij op gebouwd. Dit huis moet nog worden aangekocht wij willen alleen weten of het kan om deze weer wat omhoog te krijgen

Verzakte betonnen garagevloer vlak maken

De huidige vloer ligt vast aan de zijkanten en is in de midden verzakt. Dit om dat er denk ik geen bewapening in zit. Middels gaasmatten en beton de vloeren met elkaar verbinden en vol storten tot weer een vlakke vloer. Dit is een L vloer totaal ongeveer 30 m2 en zal gemiddeld 10 cm dik worden.

Terras in tuin slopen en afvoeren

Wij zijn aan het kijken voor een nieuwe woning en de woning op het oog heeft een verzakte betonnen terras. We zouden graag informeren naar geschatte kosten om deze te slopen. Dan kunnen we deze kosten meenemen in de onderhandelingen van de woning. Ik schat de totale oppervlakte op 30-35 m2. De dikte zal rond de 10-15 cm dik zijn en gezien de grote scheuren zal er weinig tot geen wapening in zitten. Zou graag 2 schattingen willen ontvangen van met en zonder wapening gerekend. Ook inclusief de afvoer van het sloop materiaal. Vanuit de tuin zal via de garagedeur door de garage het materiaal naar de afvalcontainer. Graag hoor ik van u! En wellicht hebben we binnenkort een klus voor u!

Verzakte stenen schuur herstellen

Onze stenen schuur met puntdak is al enige jaren verzakt naar 1 hoekpunt toe. De schuur staat op een stenen muurtje, gelijk ons jaren '30 huis. De ondergrond is zand. Ik vermoed dat er eerst een gewapende betonnen vloer nodig is om vanuit het lage punt te kunnen vijzelen op 1 paal. Graag uw advies en offerte hiervoor.

Verzakte schuur herstellen

Wij hebben in onze tuin een halfsteens gemetselde schuur van 250 x 290 cm die op een betonnen plaat zonder fundering staat. De schuur helt momenteel al 7 cm naar voren en wij willen deze graag weer waterpas laten stellen. We weten niet of dat mogelijk is. We maken daarom graag een afspraak met een vakman en ontvangen zijn advies en een prijsopgave voor de herstelkosten.

Verzakte betonnen garagevloer repareren

Het betreft een offerte aanvraag voor een reparatie aan een betonnen garagevloer van 7.50 x 3.50 meter. Deze is verzakt, maximaal plus minus 10 centimeter en vertoont scheurtjes. De betonnen vloer is gestort op zand in 1999.

Verzakte schuur recht zetten

Ik heb een schuur van 3,5 x 2 meter die op een betonnen plaat staat. De hele schuur is 3 cm verzakt, aan de ene kant meer dan aan de andere hoek. Ik wil graag een globale indicatie ontvangen voor de herstelkosten en horen hoe dat in zijn werk gaat.

Verzakte bijkeuken herstellen of herbouwen

Aan de achterzijde van onze woning is door de vorige eigenaar een kleine bijkeuken gebouwd met de binnenmaat 160 x 260 cm. De bijkeuken is verzakt en we denken dat er een plaatfundering zonder palen onder zit. Op die betonnen plaat staat een bijkeuken in HSB met veel glas. We willen hier graag een vakman naar laten kijken en ons laten adviseren over herbouw. We denken erover om zelf de bijkeuken te slopen, met behoud van de funderingsplaat als dat mogelijk is. We willen een herbouw met gemetselde muren, een deur en twee ramen. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Doorgezakte lateien vervangen

Ik zou graag een aantal betonnen lateien willen laten vervangen omdat deze zijn doorgezakt of de oplegging is doorgezakt (binnen zit gruis achter het behang). Het zijn lateien boven raampartijen van max. 2.50 meter breed. Allen op de eerste verdieping. 1 stuks in de voorgevel (goed bereikbaar). 2 stuks in de achtergevel, boven een aangebouwde veranda/serre (minder goed bereikbaar). De houten raamkozijnen in de achtergevel zijn een aantal jaren geleden door kunststof kozijnen vervangen. Het verzakte metselwerk betreft 2 tot 3 lagen. Het totaal aantal steenlagen boven de latei tot bovenkant gevel (onder het dak) bedraagt minimaal 9 (misschien 10). Wellicht dat vervanging door een stalen latei te overwegen is. Graag prijs indicatie. Het betreft de woning van mijn alleenwonende moeder. Zelf woon ik in Zeeuws Vlaanderen. Een bezichtiging daarom bij voorkeur op zaterdag morgen 16 juli zodat ik er zelf bij kan zijn.

Verzakte schutting rechtzetten

In de achtertuin heb ik een betonnen schutting staan, die verzakt is en opzij hangt. Graag laat ik de schutting weer recht zetten en daar waar nodig repareren. De lente van de schutting is ongeveer 22 meter lang. Via de achtertuin van de buren is de schutting goed bereikbaar. Er is een foto beschikbaar.