Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verzakte betonnen vloer liften en opvullen:

Verzakte betonnen vloer liften en opvullen

De recreatiewoning heeft een oppervlakte van 5 x 8 = 40 m2. Over de lengte van 8 meter, is de woning ongeveer 8 cm verzakt. De woning is gebouwd op veen. Het is een dikke betonplaat met bewapening, zover ik het kan bekijken. De vloer hoeft alleen maar opgetild te worden en de ontstane ruimte opvullen.
Onze klant uit Steendam (Groningen) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verzakte betonnen vloer liften en opvullen uit heel Nederland:

Verzakte fundering van een aanbouw herstellen

Onze uitbouw is aan het verzakken, staat wel op een betonnen plaat maar opgemetseld met kalksteen niet onderheid. Kan niet geheid worden i.v.m. minimale ruimte, dus zou schroefpalen moeten worden en dan iets opgevijzeld moeten worden. Uitbouw is 1.20 meter, diep en 3.50 meter. Breed. Vaste grond zit op ongeveer 14 meter. Is aan de voorkant van het huis maar groot materieel kan het niet goed bereiken.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Op de begane grond willen wij vloerverwarming aanleggen (totaal 25 m2). Nu is het een houten vloer, met verschillende onderlagen: deels beton met waarschijnlijk zandcement toplaag, deels houten bodem met dikke dwarsbalken en deel een een vage en verzakte betonvloer. Deels zit er een kelder onder de vloer, deels kruipruimte. De houten bodemvloer (9 m2) en de vage betonvloer (11 m2) moeten vervangen worden door een strakke betonnen vloer (mogelijk broodjesvloer). Waar kruipruimte is (20 m2 in totaal) willen we de vloer isoleren. Daarop willen we vloerverwarming aanbrengen. De huidige houten vloer willen we vervangen door een tegelvloer.

Fundering onder verzakte muur maken

Wij zijn gaan kijken bij een huis wat te koop staat: Een muur zit nog geen goede fundering onder en daardoor is de muur verzakt. Voor de rest zijn wel de houten palen vervangen door betonnen. Op zich willen we graag bieden op het huis mits deze muur te maken is en de kosten voor ons te dragen. Kunt u een schatting van dergelijke kosten maken? De muur is ongeveer 10 meter lang.

Verzakte kunststof serre herstellen

Kunststof serre is verzakt van ongeveer 15 vierkante meter is aangebouwd en er zit een plavuizen vloer. Deze is niet beschadigd omdat er een betonnen vloer gestort is en daar is hij op gebouwd. Dit huis moet nog worden aangekocht wij willen alleen weten of het kan om deze weer wat omhoog te krijgen

Verzakte betonnen garagevloer vlak maken

De huidige vloer ligt vast aan de zijkanten en is in de midden verzakt. Dit om dat er denk ik geen bewapening in zit. Middels gaasmatten en beton de vloeren met elkaar verbinden en vol storten tot weer een vlakke vloer. Dit is een L vloer totaal ongeveer 30 m2 en zal gemiddeld 10 cm dik worden.

Terras in tuin slopen en afvoeren

Wij zijn aan het kijken voor een nieuwe woning en de woning op het oog heeft een verzakte betonnen terras. We zouden graag informeren naar geschatte kosten om deze te slopen. Dan kunnen we deze kosten meenemen in de onderhandelingen van de woning. Ik schat de totale oppervlakte op 30-35 m2. De dikte zal rond de 10-15 cm dik zijn en gezien de grote scheuren zal er weinig tot geen wapening in zitten. Zou graag 2 schattingen willen ontvangen van met en zonder wapening gerekend. Ook inclusief de afvoer van het sloop materiaal. Vanuit de tuin zal via de garagedeur door de garage het materiaal naar de afvalcontainer. Graag hoor ik van u! En wellicht hebben we binnenkort een klus voor u!

Verzakte stenen schuur herstellen

Onze stenen schuur met puntdak is al enige jaren verzakt naar 1 hoekpunt toe. De schuur staat op een stenen muurtje, gelijk ons jaren '30 huis. De ondergrond is zand. Ik vermoed dat er eerst een gewapende betonnen vloer nodig is om vanuit het lage punt te kunnen vijzelen op 1 paal. Graag uw advies en offerte hiervoor.

Verzakte schuur herstellen

Wij hebben in onze tuin een halfsteens gemetselde schuur van 250 x 290 cm die op een betonnen plaat zonder fundering staat. De schuur helt momenteel al 7 cm naar voren en wij willen deze graag weer waterpas laten stellen. We weten niet of dat mogelijk is. We maken daarom graag een afspraak met een vakman en ontvangen zijn advies en een prijsopgave voor de herstelkosten.

Verzakte betonnen garagevloer repareren

Het betreft een offerte aanvraag voor een reparatie aan een betonnen garagevloer van 7.50 x 3.50 meter. Deze is verzakt, maximaal plus minus 10 centimeter en vertoont scheurtjes. De betonnen vloer is gestort op zand in 1999.

Verzakte schuur recht zetten

Ik heb een schuur van 3,5 x 2 meter die op een betonnen plaat staat. De hele schuur is 3 cm verzakt, aan de ene kant meer dan aan de andere hoek. Ik wil graag een globale indicatie ontvangen voor de herstelkosten en horen hoe dat in zijn werk gaat.