Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sellingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Sellingen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Sellingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Sellingen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Sellingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, complete dakopbouw garage, achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak, kelder bouwen, casco pand verbouwen tot cafetaria, dakopbouw plat dak, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Sellingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sellingen:

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag zo spoedig mogelijk een uitbouw van 8 x 3.30 realiseren aan de achterzijde van mijn woning. Vergunning niet nodig. Geen prefab methode. Compleet opgeleverd.

Kelder bouwen in de tuin

Wij willen in onze tuin een HSB vakantiehuisje gaan bouwen en zijn ons daarbij aan het oriënteren of we daar een kelder onder kunnen laten maken van ongeveer 6 x 12 meter en 260 tot 270 cm hoog. De uitvoering van de kelder maakt mij niet zoveel uit, het mag ook prefab zijn. Ik wil voor de kelder graag vrijblijvend een richtprijs ontvangen.

Asbest golfplaten op de schuur verwijderen

De dakplaten waar asbest in zit wil ik laten verwijderen. Het gaat om 150 m2 golfplaten op de schuur. De nokhoogte is 6 a 7 meter en het dak begint op 2 meter aan de achterzijde, aan de voorzijde op 3 meter. Optioneel ook nieuwe platen aanbrengen.

Renoveren van een woning

Trap vernieuwen en afwerken / alle plafonds vernieuwen / goten vernieuwen / deur dichtmetselen / badkamer maken / vloeren leggen. vooral timmer- installatiewerk.

Keuken moet uitgebreidt worden met een ...

Keuken moet uitgebreidt worden met een bijkeuken. Afvoer voor wasmachine en vaatwasser. Muur tussen keuken en bijkeuken moet eruit. Grootte van de uitbouw 2.5 x 5 meter. Verwarming aanleggen.