Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor 2 schouwen verwijderen en afvoeren :

2 schouwen verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een prijsopgave voor het verwijderen en afvoeren van 2 schouwen, zowel in de keuken als in de woonkamer.
Onze klant uit Hoogezand (Groningen) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 schouwen verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Schouwen verwijderen

We hebben een aannemer nodig om vier schouwen te verwijderen in ons huis in Amsterdam (1+2 hoog). Het schoorsteengedeelte is 103x26x267 cm en het schouwgedeelte 142x46,5x267 cm. We willen in ieder geval de schouwen verwijderd hebben. Mocht het bij de aannemer kunnen, willen we ook de muur erachter gestuct en de vloer aangelegd. Schoorsteengedeelte bij de buren op 3+4 hoog is aan de linkerkant verwijderd, aan de rechterkant niet. We willen graag dat iemand langskomt om de situatie verder te beoordelen.

Schouwen verwijderen

We willen graag 4 schouwen verdeeld over 2 verdiepingen van 2 verschillende schoorstenen laten verwijderen. Het gaat alleen om de schouwen en de rookkanalen, de schoorsteen op het dak moet intact blijven. Wij wonen op de eerst en tweede verdieping, het is niet bekend of de overige bewoners in het pand gebruik maken van het rookkanaal. Wij zijn op zoek naar iemand die kan beoordelen of het überhaupt mogelijk is. We weten namelijk niet hoe de schoorsteen er van binnen uitziet.

Marmeren schouwen verwijderen, verhuizen en installeren

Er moeten 2 zwart marmeren schouwen verwijderd worden in Geertruidenberg (Noord Brabant) en bij voorkeur ook weer geplaatst worden in Amsterdam. Graag een offerte voor het verwijderen, vervoer en installeren. Graag met een omschrijving hoe er met eventuele breuk om wordt gegaan.

Verwijderen van een schouw

Graag wil ik een offerte voor het verwijderen van 2 maal een schouw op de begane grond. Bij 1 moet het rookkanaal blijven bestaan voor een allesbrander bij de ander gaat het om een oude schouw met rookkanaal in de keuken. Het gaat om een huis uit 1950. Ik zoek een betaalbare mogelijkheid om de schouwen te verwijderen.

Schouwen verwijderen

Ik wil 3 schouwen verwijderen, daarna het plafond, dak en de vloer weer heel maken inclusief de muur stuken. Ik wil daarna ook dat de vakman het puin afvoert. De afmetingen: 1 Schouw in woonkamer rond (30 cm * 70 cm * 3 meter) 2 Schouwen in slaapkamers (30 cm * 80 cm * 2,5 meter)

Schouwen verwijderen uit het appartement

- Slopen/verwijderen van 2 schouwen - Afvoeren puin - Ondersteuning(steunbalk) plaatsen voor de schoorsteen op het dak - Na verwijderen wanden stucen - Gat in de grond die door de schouw ontstaat vullen/gelijkmaken. Betreft een appartement op de 4de verdieping.

Schouwen verwijderen

Ik zou graag 3 schouwen willen verwijderen op de eerste verdieping van mijn appartement. De schouwen worden niet meer gebruikt. Naast de schouwen dienen ook de kanalen verwijderd te worden en net onder het plafond afgesloten. Het afvoeren van het puin en het afwerken van de wanden zullen wij zelf gaan uitvoeren.

Schouwen laten verwijderen

Kunt u mij een offerte toesturen voor het verwijderen van een weetal schouwen op de begane grond. Inclusief het rookkanaal. Het plafond dichtmaken. Plus eventuele afwerking. Afmetingen per schouw: 280 cm hoog x 92 cm breed x 26 cm diep.

Schouwen verwijderen

Graag zou ik meer informatie willen ontvangen over het verwijderen van 3x 2 schouwen verdeeld over 3 appartementen. Op welk termijn zou het kunnen plaatsvinden? Op welke manier wordt dit gedaan? Kan dit stofvrij worden gedaan? Hoelang zal dit in beslag nemen? Wordt dit en zo ja op welke manier afgewerkt? Ik hoor het graag van u.

Verwijderen schoorstenen en schouwen

Graag willen we een offerte voor het verwijderen van 3 schoorstenen met schouwen over 3 woonlagen in een appartement in Oud West (bouwjaar 1906). In totaal moeten er 7 schouwen verwijderd worden: 3 op 2-hoog, 2 op 3-hoog en 2 op 4-hoog. Op 3-hoog is 1 schoorsteen in gebruik voor een houtkachel vandaar dat er op 3 en 4 hoog maar 2 schouwen verwijderd moeten worden.