Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor een opbouw op een uitbouw realiseren:

Een opbouw op een uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die op een bestaande uitbouw een opbouw kan realiseren. De opbouw moet 650 bij 400 cm groot worden en aan de binnenzijde afgewerkt zijn. De opbouw moet een houten skelet hebben. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet op het houten dak van de bestaande uitbouw komen. Er is nog geen vergunning aanwezig. Het betreft een vrijstaande woning.
Onze klant uit Harkstede (Groningen) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een opbouw op een uitbouw realiseren uit heel Nederland:

Opbouw in houtskelet op uitbouw

We willen een opbouw in houtskelet op het betondak van een uitbouw (welke origineel tijdens de bouw geplaatst is). Het gaat om circa 24 m2.

Dubbele nokverhoging en uitbouw BG achterzijde

Ivm dubbele gezinsuitbreiding willen wij graag een dubbele nokverhoging met opbouw met plat dak op de nu schuine achterzijde van het dak, en achterzijde woning op begane grond een uitbouw. De bouwtechnische tekeningen zijn gemaakt en de vergunning bij de gemeente is aangevraagd, voor 13 juli 2020 zullen zij met een beslissing komen. We zouden erg graag willen weten of dit iets voor jullie is en zo ja, wat de kosten zijn. Tevens zouden we dit project op korte termijn willen laten uitvoeren met een deadline van midden september 2020.

Dakopbouw extra verdieping

Wij willen met een aantal buren in de straat een opbouw realiseren. Opp. 9 meter diepte en 4,5 meter breed. Het gaat om 4 woningen een volledige opbouw en 3 woningen een uitbouw van een bestaande opbouw. Zelfde architectuur als de buren, is verplicht.

Uitbouw op de garage

Wij willen graag een casco-uitbouw op de garage van onze 2-onder-1 kap woning uit de jaren-70. De opbouw moet 6,00 meter x 6,00 meter worden, dit is ook de maatvoering van de garage. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Opbouw op bestaande (originele) uitbouw aan achterzijde tussenwoning ter uitbreiding 1e verdieping

Wij willen ongeveer begin 2021 (in overleg met de planning van de vakman) aan de achterzijde van ons huis een opbouw op de reeds aanwezige uitbouw. Dit om onze 1e verdieping te vergroten met een slaapkamer en een berging. De huidige uitbouw beneden is 3 meter dieper dan de 2 verdiepingen erboven. De woning is circa 6 meter breed. (zie foto). De nieuwe uitbreiding heeft dus alleen betrekking op de 1e verdieping. Aan 1 zijde hebben de buren zelfs een rechte achtergevel die ook nog doorgaat t/m hun 2e verdieping. Vergunning voor bij ons alleen de 1e verdieping moet dus geen probleem zijn, deze is echter nog niet aangevraagd.

Uitbouw zijkant hoekwoning en Opbouw op bestaande uitbouw achterzijde

Ik wil aan onze hoekwoning een uitbouw aan de zijkant van de woning. Wij denken aan circa 3 meter breed (ongeveer net zo breed als de oprit) en circa 6 meter lang. Er is een bestaand lang en smal zijraam in de buitenmuur waar we de doorgang naar de uitbouw willen hebben. Ook willen we aan de achterzijde van de woning de bestaande dakkapel op de 1e verdieping verwijderd hebben en op de bestaande uitbouw van de begane grond een opbouw creeren om de 1e verdieping te vergroten. Er ontstaat dan een rechte achtergevel ipv het nu schuin aflopende pannendak. De vergunning(en) hiervoor zijn nog niet aangevraagd. Maatvoeringen liggen nog niet vast, wij staan open voor advies/alternatieven van een Aannemer.

Opbouw realiseren

Wij wensen deze uitbouw naar voorbeeld vd buren. Zie foto. De opbouw moet casco opgeleverd worden en moet een houten constructie hebben. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Ik heb eventueel ook een document met maten en tekeningen.

Opbouw prefab op uitbouw

Wij willen gaan uitbouwen en daarop een opbouw laten plaatsen. De uitbouw hebben we de tekening en berekeningen al klaar mbt stalen balken enz. Nu willen we weten wat een extra opbouw op de uitbouw kost. Wat zijn de maten waar we uit kunnen kiezen. Mvg

Betonvloer met isolatie voor uitbouw

Voor onze uitbouw aan de achterzijde zijn we op zoek naar een aannemer die de geïsoleerde vloer met vorstrand wil doen. De palen worden 22 juli geboord, begin september willen we starten met de opbouw. Er is een achterom in de vorm van een brandgang. Voor de woning kan niet geparkeerd worden aangezien wij aan een dichtgetegeld plein liggen.

Dak uitbouw 2e verdieping

Wij willen een (dak)opbouw/uitbouw realiseren aan de voorkant van de woning, op de 2e verdieping, zoals dat bij de buren op de foto ook te zien is. De afmeting van deze extra kamer wordt ongeveer 5,60 meter x 3,40 meter. Vergunning is nog niet geregeld maar gezien reeds bestaande situatie bij meerdere buren is dit slechts een formaliteit.

Partners

Partners van Casius