Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Harkstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Harkstede heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Harkstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Harkstede of directe omgeving.

45 klanten uit Harkstede bevelen een bij Casius in Harkstede aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Harkstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Harkstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Harkstede:

Uitbouw realiseren

Uitbouw maken aan de woning van breedte 3,75 m diepte 3 m plat dak, openslaande deuren. Sierlijst zelfde als de woning. We weten wat het moet worden, nu moeten we alleen nog aannemers hebben. Voor onszelf hebben we een schets. Er moet een deel woonkamer aan komen. Een vergunning is nodig, deze kunt u regelen of wij, dat is om het even. De uitbouw willen wij van steen. Een fundering is nodig, waarschijnlijk moeten er 3 palen in gezet worden en een fundering gestort worden, zodat deze niet gaat verzakken. Schilderwerk kan ik zelf, stucwerk en leidingen en elektra graag wel meenemen, net als de verwarming. De woning heeft een houten vloer, de vloer van de uitbouw mag van beton zijn.

Een opbouw op een uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die op een bestaande uitbouw een opbouw kan realiseren. De opbouw moet 650 bij 400 cm groot worden en aan de binnenzijde afgewerkt zijn. De opbouw moet een houten skelet hebben. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet op het houten dak van de bestaande uitbouw komen. Er is nog geen vergunning aanwezig. Het betreft een vrijstaande woning.

Opbouw realiseren op een bestaande uitbouw

Graag zouden we een richtprijs ontvangen voor het laten realiseren van een opbouw op een bestaande uitbouw met plat dak. Circa 25 m2.

Achterzijde van de woning uitbouwen

Realiseren uitbouw woning met 2 mogelijkheden afhankelijk van kosten 4,5 bij 3 meter, of uitbouw van circa 9 bij 3 meter. (op foto is achterzijde van woning te zien. Uitbouw waar bij deze woining een sere geplaatst is, of over de gehele achterzijde (bij diverse andere (dezelfde) huizen is een dergelijke uitbouw gedaan, alleen daarvan geen foto-materiaal aanwezig.

Woning slopen en afvoeren

Woning slopen en afvoeren. Het gaat om een kleine woning van ongeveer 100 m2. Voornamelijk begane grond (zoldertje is niet bewoonbaar). Garage staat ook op het erf, deze moet blijven staan.

Stukje muur verwijderen

Er moet een stukje muur uitgezaagd of geslepen worden. Het is geen dragende muur. De muur is 1.50 meter lang (er zit ook een stukje deurpost in).

Draagmuur uitbreken

Draag muur verwijderen. De breedte is 3 meter, de hoogte is 2.5 meter. De zijkanten, plafond en vloer vervolgens afwerken. Ook een niet dragende muur in de kamer verwijderen en afwerken. De muur in de kamer is volgens mij geen draagmuur maar dit weet ik niet zeker.

Garage verbouwen tot slaapkamer

We willen onze garage (aan huis) laten ombouwen tot extra slaapkamer. Hierbij is het de bedoeling, dat er ook een extra wand/muur in de kamer moet worden geplaatst als afscheiding voor een evt te realiseren kleine badkamer/inloopkast. Het betreft een standaard garage. Eventueel foto beschikbaar van vergelijkbaar huis met garage. Klant is nog in oriënterende fase, wil graag advies van de vakman wat mogelijk is. Zodoende weinig details nog.

Patiowoning " houtskeletbouw" in een U ...

Patiowoning " houtskeletbouw" in een U gebouwd ,alles gelijkvloers met een dakhelling van 30graden gedekt met een betonpan Kasko opgeleverd ,glas en waterdicht zonder strijkvloeren i.vm isolatie,verwarming enz: wanden en plavonds niet aangebracht i.v.m electra enz Uitvoering buitenshuis: vanaf grond tot ongeveer 1,50mtr metselwerk rest hout afwerking. Er hoeft niet gehijd te worden maar ongeveer 1,50mtr grondverbetering(sondering en funderingsadvies aanwezig.

- plaatsen 2 dakkapellen (kunststof) - ...

- plaatsen 2 dakkapellen (kunststof) - vernieuwen dakpannen + goten - isoleren schuindak - vernieuwen kozijnen (kunststof) - uitbouw (erker) woonkamer - reinigen buitenmuren + voegen - verwijderen schoorsteen - verwijderen 2 binnenmuren - herstellen muren + vloeren - spacken - verplaatsen septictank + plaatsen IBA systeem