Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Haren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Haren heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Haren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Haren of directe omgeving.

268 klanten uit Haren bevelen een bij Casius in Haren aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Haren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Haren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Haren:

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van circa 6 bij 3 meter. Een gedeelte daarvan moet bijkeuken worden, circa 1,5 bij 3 meter. Staat nu ook een aanbouw (zie foto 3 en 4). Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is, dat laat ik graag aan jullie over. Compleet opleveren is in overleg. Er moet wel een fundering in komen, elektra, stucwerk en het moet van hout gemaakt zijn.

Voor- en achtergevel opnieuw bekleden

Ik zoek een gevelspecialist die mijn voor en achtergevel opnieuw kan bekleden. Het gaat om werk aan de begane grond en eerste verdieping. Momenteel is de gevel bekleed met aluminium. Naast het vervangen van de bekleding hoeft de gevel niet geïsoleerd te worden. De gevels zijn goed bereikbaar.

Asbest verwijderen

Ik zoek een asbestsaneerder voor het verwijderen van asbest. Bij een bouwtechnische keuring (aankoopkeuring) is er onder de vloer in de keuken een kapotte asbestpijp met losse stukjes asbest gevonden. De ruimte is zon beetje 10 m2 en ik wil het graag gesaneerd hebben voor het betrekken van de woning. De asbest is bereikbaar vanuit de kruipruimte.

Nieuwe deur in garage maken

Wij willen een nieuwe deur laten plaatsen in een enkelsteens zijmuur van de garage.

Afvoerkanaal van asbestcement verwijderen

In de woonkamer staat nog een afvoerkanaal van asbestcement van 1,5 meter lang voor de rookgasafvoer van de oude gashaard. De schouw is reeds om de pijp verwijderd. Deze staat dus vrijwel los in de woonkamer.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Woonhuis met aan de zijkant een aanbouw met houten vloer (woonkamergedeelte). De keuken heeft een betonnen vloer. Tussen deze twee ruimtes staat een draagmuur. Nu zouden we hier een ruime doorgang in willen hebben. Deze is tussen de 3,5 m en 4 m breed en 2,1 m hoog. Graag een prijs van het gehele traject. Berekening, tekeningen, indienen, uitbreken, draagbalk en afvoer van materiaal. De afwerking doe ik zelf. Uitvoeradres is in Haren. Achterberghof 10.

Fundering aanleggen voor schuur

Betonnen fundering met vorstrand en vloer voor een schuur van 4,5 x 6 m.

Schoorsteen verwijderen

Ik wil graag onze schoorsteen laten verwijderen en het dak herstellen met dakpannen. De schoorsteen is ongeveer 90 cm x 90 cm, 1 meter hoog, baksteen, er komen drie dakranden bij elkaar. Hij wordt gedeeld met de buren - die akkoord zijn. De schoorsteen heeft geen functie meer. Beneden is het rookkanaal al grotendeels verwijderd. We hebben momenteel (harde wind, regen) veel last van lekkage.

Stuk van draagmuur verwijderen

Een stuk van 1.20 breed van een draagmuur extra verwijderen. De muur tussen de woonkamer en de keuken. Er zit nu een deuropening en die moet breder worden. De hoogte kan gelijk blijven.

Fundering maken voor een tuinkantoor

Ik wil een tuinkantoor/atelier laten bouwen van 11 bij 4 meter met een stevige betonnen vloer/fundering vanwege enkele zware apparaten. De ondergrond is zand. De tuin is goed bereikbaar. Er staat nu nog een garage die verwijderd moet worden. Graag 2 offertes, één met en één zonder het slopen van de garage.

Uitbouw achter een rijtjeshuis bouwen

Het gaat om een uitbouw van ongeveer 6.50 meter breed en 4 meter diep.

Fundering maken voor een blokhut

Graag ontvang ik een vrijblijbvende offerte voor het maken van een fundering voor een blokhut van 450cm x 350 cm Het hout van de blokhut is 40 mm dik

Beton storten voor oprit en terras

Ik wil in mijn achtertuin een betonnen ondervloer met wapening. De afmeting is circa 9,5 x 7 meter. De huidige betegeling (grindbetontegels) moet worden opgetild, afgevoerd en overtollige grond verwijderd en afgevoerd. De achtertuin is bereikbaar via een smalle pad langs het huis. Een meter of 15 vanaf de straat.

Zandcementvloeren verwijderen

Graag offerte voor het verwijderen van een tegelvloer gelegd in zand/cement. In de keuken, gang en bijkeuken, circa 25 m², ongeveer 3 cm dik. En het verwijderen van een zand/cement vloer ongeveer 2 cm dik in de garage. Dat is ongeveer 18 m².

Muur laten slopen

Het slopen van een muur van ongeveer 2 meter breed. Onbekend of het om een draagmuur gaat maar vermoedelijk niet.

Houten vloer vervangen door schuimbeton

Onze huidige vloer bestaat uit hout met daar bovenop parket en is in goede staat. De ruimte wordt door radiatoren verwarmd. De wens is om de houten vloer te vervangen door schuimbeton (ongeveer 50 cm) gecombineerd met een hoofd vloerverwarming. De oppervlakte van de vloer bedraagt ongeveer 45 m2. Het verwijderen van de vloer en eventueel op hoogte brengen met zand zal ik zelf doen. Graag zie ik uw prijsopgave met belangstelling tegemoet.

Betonrot in de kruipruimte herstellen

Na een bouwkundig inspectie is er schade aan beton in de kruipruimte gevonden. Het betreft een Kwaaitaalvloer in een vochtige kruipruimte. Nu wil ik graag een offerte laten maken wat de reparatiekosten zullen zijn. Ik huur het huis momenteel en overweeg deze te kopen. Na contact ontvang ik u graag om de situatie te beoordelen.

Aanbouw en dakopbouw plaatsen

Wij zijn bezig met het aanschaffen van een woning. Nu willen wij graag de woning vergroten met een aanbouw van 5 bij 7 meter en een opbouw van 5 bij 7 meter. Beide mogen wind dicht opgeleverd worden, daar ik zelf dakdekker ben zal ik er voor zorgen dat het waterdicht gaat worden. Wij hebben een indicatie nodig voor de aanvraag van de hypotheek.

Renovatie woning

Binnen enkele weken krijgt mijn zoon de sleutel van zijn nieuwe woning. Hier willen wij de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: Een draagmuur tussen de woonkamer en keuken moet worden verwijderd. Daarbij moet een stalen balk worden geplaatst en afgewerkt. In de woonkamer moet een kozijn worden geplaatst met openslaande tuindeuren. Daarvoor moet ook een muurtje worden verwijderd. Een kozijn met binnendeur in de keuken moet worden verwijderd. De opening moet worden gedicht en afgewerkt. De wanden in de woonkamer, keuken en één slaapkamer boven moeten gestukadoord worden.

Muurdoorbraak en keukenrenovatie

1. Het betreft het doorbreken van een dragende muur, waar vermoedelijk een H-balk geplaatst dient te worden. Het muuroppervlak bedraagt circa 2,3 x 3,5 meter. Graag inclusief afwerking: dusdanig dat we zelf nog slechts hoeven te schilderen; 2. Het dichten van de huidige deuropening van hal naar keuken (middels gasbeton?) en afwerken (stuc?); 3 eventueel het verleggen van gas/water/licht tbv een nieuwe keukenindeling; 4. mogelijk de nieuwe keuken ook zetten. Over de indeling van de nieuwe keuken willen we graag een advies. Per 1 november hebben we de sleutel van de woning. In overleg met de huidige bewoner kan voor november een bezichtiging gedaan worden.

Bijkeuken renoveren

Ik wil graag de bijkeuken/berging bij de keuken betrekken. De bijkeuken/berging is ongeveer 2.5 meter breed en 4 meter lang. Er moet waarschijnlijk geïsoleerd worden en een grote kozijn geplaatst worden. Wat zijn de kosten hier ongeveer van dat de bijkeuken helemaal klaar is?

Balustrade van balkons vervangen

Het gaat om het volgende: VVE pand, 3 laags waarvan 2 met balustrade die vervangen moet worden. Totale balustrade lengte 90 meter. 5 planken boven elkaar. Het gaat om de balustrade aan de voorkant (kant van de voordeuren). Materiaal keuze: groen werzalit indien mogelijk, anders duurzaam hout, moet wel in kleur (groen). Boven op de bovenste plank moet een strip komen voor de regen als dat kan. Nieuwe bouten & moeren voor het bevestigen. Als voorbeeld zijn er foto's beschikbaar. De balustrade moet nodig vervangen worden, omdat dit in de afgelopen 40 jaar niet is gebeurd.

HEA240 balk plaatsen

Voor een uitbouw moet ik een balk plaatsen: HEA 240 met een lengte van 6 meter.

Balkonrenovatie: balkon herstellen

Graag vrijblijvende offerte voor herstel balkon waar nodig. Balkon 1 meter bij 6 meter. Het balkon vertoont aan 1 zijde scheur van circa 80 cm langs de rand aan de onderkant van het balkon. En de coating/verf op vloer balkon laat los. Betonnen vloer die geschilderd is.

Woonkamer verbouwen

Wij willen graag vloerverwarming in de woonkamer. We hebben een jaren '20 huis en willen de oude vloer en balken verwijderen. Daarna zou het met schuimbeton opgevuld moeten worden en geschikt gemaakt moeten worden voor vloerverwarming. De oppervlakte is 35 m2. Tevens willen we de dubbele schouw verbouwd hebben tot 1 gashaard. Mogelijk dat die schouw dragend is voor de woonkamer dat kan ik niet beoordelen. De 4 radiatoren verdwijnen dan dus hiermee. Mogelijk komen hier nog andere werkzaamheden uit voort.