Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer schuur storten en egaliseren:

Betonnen vloer schuur storten en egaliseren

Wij willen in ons schuur beton laten storten inclusief bekisting. In eerste instantie wil ik zelf wat voorwerk doen. Er liggen nu wat stenen en ik wil wat zand weghalen. Daarna moet de bekisting er nog in, als dit zou kunnen zou ik graag willen weten hoeveel dit kost. Afmeting: 2,4 m x 3,6 m. Het liefst zo simpel mogelijk.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer schuur storten en egaliseren uit heel Nederland:

Aanleg vloerverwarming droog systeem

Graag zou ik een prijsindicatie krijgen voor de aanleg van een vloerverwarming in een droog systeem: - Tussenwoning met een houten constructieve vloer - Nieuwe uitbouw met een betonnen vloer (er is speling in hoogte t.o.v. de bestaande houten vloer). - Het betreft de begane grond (hal, toilet, woonkamer), circa 53 m2 (37 m2 bestaand deel, 15 m2 nieuwe uitbouw). - Beschikbare hoogte is circa 3-4 cm, exclusief afwerkvloer. - Het systeem wordt indien mogelijk aangesloten op de huidige cv-ketel, Intergas Kombi Kompakt HR 28/24. - Afwerkvloer betreft een gelijmde lamelparket (vloer moet dus vlak en gereed zijn voor de afwerkvloer). - Rekening houden met verdeling van de woning in twee zones. Zone 1: vloerverwarming begane grond, Zone 2: slaapkamers en badkamer op de verdiepingen.

Droog vloerverwarming systeem aanleggen als hoofdverwarming

Wij willen vloer verwarming als hoofdverwarming laten aanleggen. We denken aan een droog systeem. Het betreft een vrijstaande woning met een vloeroppervlakte van 65 m2 (huiskamer/keuken en hal) waar nu nog verschillende vloerafwerking aanwezig is. Er is een houten vloer aanwezig in het huiskamer deel. Voor de rest weet ik het helaas nog niet, omdat wij de sleutel pas in maart ontvangen. Vanaf dan kan ik definitief beoordelen of het een betonnen of een houten vloer is. De vloer wordt door onszelf vlak gemaakt.

Vloer egaliseren en eventueel deuren inkorten

Graag de betonnen vloer egaliseren beneden in de woonkeuken. Eventueel 2 tussendeuren iets inkorten. Totaal oppervlakte is 22 vierkante meter.

Het verplaatsen van meerdere wandcontactdozen

Er moeten drie wandcontactdozen verticaal verplaatst worden. Nu zitten ze op circa 1.30 meter en ik wil ze op 20 cm boven de vloer hebben. Het betreft een betonnen muur. Graag ontvangen we een prijsopgave. Eind februari willen we graag beginnen.

Tuinhuis verwarmen met stralingspanelen om als kantoor te gebruiken

Het betreft een nieuw gebouwd houten tuinhuis met betonnen vloer dat geïsoleerd en afgewerkt is. We willen het gaan gebruiken als kantoor aan huis. Afmeting: 4x 6 x 2.97 meter. Het is de wens dit met stralingspanelen te verwarmen.

Aanbrengen tonzon bodemfolie

Ik ontvang graag een offerte voor het aanbrengen van bodemfolie (Tonzon) onder een betonnen geïsoleerde vloer. Oppervlakte is 50 m2. Diepte kruipruimte 60 cm. Het is een ruimte. Deze folie moet ook bestand zijn tegen radongas. Er staat geen water in de kruipruimte, er ligt vanuit de bouw aangebracht zand wat in de winter vochtig wordt en dat geeft weer de nodige condensatie. Mijn bedoeling is om dit met deze folie op te lossen.

Muurtje metselen onderbouw serre

Ik ga een serre aanbouwen van 3 x 4 m en ik wil een bak daaronder hebben. De tuin is lager dan waar de serre komt. Dat stukje verschil moet gemetseld worden. Er is al een betonnen plaat gestort en je kan er goed bijkomen. De ruimte tussen de plaat en onderkant vloer is +/- 40 cm. Dus 2 muurtjes van 4 m x 0,40 cm hoog en 1 van 3 m x 0,40 cm hoog. Ik weet niet of het handiger is om eerst de muren te metselen, of dit pas na het plaatsen van de serre te doen.

Fundering uitbouw woning

Wij willen een uitbouw realiseren van het huis. Daarbij is paalfundering gewenste met een betonnen constructieve vloer en wapening. De aanbouw zal ongeveer 4,8 m bij 4 m worden. We zijn met de vergunning bezig. Het gaat om de fundering en wapening, de rest komt later. Graag willen wij in april beginnen.

Een trapgat en vaste dichte trap naar zolder maken met aftimmeren

Trapgat maken in betonnen vloer en plaatsen vaste dichte trap boven trap naar 1e verdieping incl. aftimmeren trapgat en plaatsen trap hek. Tevens vlizotrap verwijderen en gat vlizotrap dicht maken met beton met wapening incl. afvoeren afval. Voor aanvang werkzaamheden zal ik een WABO-aanvraag en constructierapport indienen bij de gemeente Groningen. Na goed keuring gemeente zal klus waarschijnlijk ergens April uitgevoerd kunnen worden. Voor aanvang werkzaamheden zal CV installatie vervangen worden en verplaatst door een installateur zodat deze niet in de weg zit als de vaste trap naar zolder wordt geplaatst. Zie foto's in de bijlage voor een indicatie van de uit te voeren werkzaamheden. Ik ben in afwachting van uw offerte.

Betonnen vloer schilderen

Ik wil een bestaande betonnenvloer van 60 m2 laten schilderen. Het is een kantoorruimte. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.

Partners

Partners van Casius