Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor balkonvloer vernieuwen:

Balkonvloer vernieuwen

Betreft een betonnen balkon van ca. 6 bij 1. 5 meter. De balkonvloer moet worden gecoat en de loden opstaande rand tegen de gevel dient te worden vervangen.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkonvloer vernieuwen uit heel Nederland:

Balkonrot

Balkon met betonrot repareren Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor de reparatie van een betonnen balkonvloer op de 1e verdieping van een woning. Er is aan de onderzijde van het balkon sprake van betonrot. Aan de achterzijde willen we de vloer vernieuwen van het balkon. Het balkon is ongeveer 2 meter. We wonen in Brunssum (Limburg) en wensen offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Balkonvloer vernieuwen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een ongeveer 7 m2 open balkonvloer. Nu liggen er 88 30 x 30 cm oude dreen tegels met grind deklaag. Ik wil de oude tegels verwijderen en afvoeren en vervangen door nieuwe. Er is een lift etage.

Balkon en terrasvloer renoveren

Ik woon in een oude bovenwoning waar ik een balkon/terras heb op het dak van de onderbuurman. Het loopt om de hoek, de maat daarvan is 230 x 200 cm en 280 x 250 cm. Op het zinken dak is bitumen geplaatst, daarop een zandachtige laag en daarop een laag cement. Op dat cement liggen kleine Mosa tegels waarvan de poreuze voegen kalk afscheiden en langzaam verdwijnen. De balkonvloer ligt goed op afschot. Ik wil dit graag laten opknappen door een vakman die hier verstand van heeft. Ik wil niet het hele dak laten vernieuwen maar een oplossing zonder complete sloop van de huidige situatie. Volgens mij is de cementlaag namelijk nog prima. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarbij uw advies en prijsopgave.

Balkonvloer vernieuwen

We willen ons balkonvloer vernieuwen. Op dit moment liggen er hardhouten vlonderdelen op het balkon.Deze dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dienen er kunststof/composiet vloerdelen geplaatst te worden. De afmeting van het balkon is 5 meter x 1,5 meter. Plus 3 treden trap. Gaarne ontvang ik een advies/vrijblijvende offerte.

Balkonvloer vernieuwen

Ik wil mijn balkon laten vernieuwen, hier zitten een aantal scheuren in het beton. Waarschijnlijk zit er ook een luchtbel in het beton. Afhankelijk van de kosten zou ik ook graag een coating willen laten aanbrengen. De afmeting is ongeveer 6.0 meter x 1,5 meter en het is op de 2e verdieping.

Bitumen op balkonvloer aanbrengen

De balkonvloer van ongeveer 1.5 m2 wil ik graag vernieuwen. De oude bitumen laag dient te worden verwijderd en een nieuwe laag geplaatst. In de hoek zit een water doorvoer. Het is 30 jaar oud, verder nog goed maar tijd voor preventief onderhoud.

Balkonvloer vernieuwen

Vloer van loopdekdelen leggen op balkon van circa 10.50 x 2.00 meter, op verhoging van balken als onderleggers. Materiaalkeuze in overleg. Verhoging in totaal circa 17 cm. Ombouw voor airco installatie maken van hetzelfde materiaal en plaatsen. Schuifdeurpui op balkon demonteren en opnieuw (verhoogd) terugplaatsen.

Sloop bestaande balkonhekwerk en kast op ...

Sloop bestaande balkonhekwerk en kast op het balkon. Plaatsen nieuw hekwerk en 'bevloeren' van balkonvloer. Zo nodig maken/vernieuwen afwatering balkon.