Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Groningen of directe omgeving.

2926 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, serres van appartementencomplex vervangen, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Groningen:

Bouwen op een plat dak

Voor mijn opleiding Master Architectuur ontwerp ik 10 tiny houses bovenop het dak van een groot warenhuis. Ik ben hierbij benieuwd waarmee ik rekening moet houden, qua belastingen, et cetera. Graag vraag ik u tips en een globale berekening.

Betonrot balkons herstellen

Betonrot herstellen: Het gaat om twee -met de bovenburen gezamenlijke- balkons. Oppervlakte circa 3.5 x 1 meter.

Schuimbeton storten in gang en een kast

In een gangvloer van ongeveer 22 vierkante meter (11 x 2 meter) en een kast 3 x 2 meter wil ik schuimbeton laten storten. In de woonkamer is er (8 jaar terug) al beton gestort. Voorbereidingen zoals plastic aanbrengen doen we zelf. Er is geen haast mee, ergens volgend jaar uitvoeren.

Draagmuur verwijderen

Er moet een draagmuur verwijderd worden om de keuken bij de woonkamer te betrekken. Dit willen we graag op een goede en veilige manier laten doen. Daarna dient er een keuken geïnstalleerd te worden. De te overspannen lengte is afhankelijk van de mogelijkheden. De muur is in totaal 3,42 En loopt van een binnenmuur tot een buitenmuur.

Opbouw maken op het platte dak van een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Wij willen daarop graag een prefab dakopbouw laten maken van ongeveer 7 x 6 meter. De binnenzijde laten wij ook graag geheel afwerken. We hebben een bouwtekening van onze woning maar nog niet voor de opbouw. We zoeken een bedrijf dat voor ons de tekening kan maken zodat we de vergunning kunnen aanvragen en ook een offerte kan verzorgen. We maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken. We willen de klus graag binnen 6 maanden laten afronden.

Draagmuur slopen

Slopen draagmuren appartement en eventueel plaatsen constructie/slopen badkamer en keuken. Betreft appartement op 5 hoog in hartje centrum. De werkplek is goed bereikbaar allen is het wat lastiger om de auto te parkeren. de afvoer van het van het afval moet worden meegenomen in de offerte.

Betonrot aan balkon herstellen

Het betreft een balkon aan de achterzijde van een appartement waarvan de bewapening is gaan roesten, dat zie je door een pleisterlaag heen. Het balkon is ongeveer 2 x 1 meter, op de eerste verdieping van het pand. Graag ook het balkon op de tweede verdieping bekijken. Ik heb een foto van van het balkon op de eerste verdieping.

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Door een lekkage op mijn zolderverdieping zijn er plafonds, muren en een laminaatvloer op de 1e verdieping van mijn woning beschadigd. Ik ontvang graag uw offerte voor de herstelwerkzaamheden. Ik heb die nodig voor mijn verzekeringsclaim. Zodra de verzekering akkoord gaat, wil ik de werkzaamheden laten uitvoeren.

Betonrot op een balkon herstellen

Het gaat om 3 balkons die betonrot hebben. Die moeten gerepareerd worden. Een van de 3 balkons heeft een kleine plek aan de onder kant (ongeveer 0,75 x 0,75). De 2 anderen zijn al verder. Andere plekken weten wij niet de afmeting van.

Prefab dakopbouw op plat dak

Ik wil graag een prefab dakopbouw op mijn platte dak

Muur tussen keuken en woonkamer verwijderen

We willen de muur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen. We krijgen de sleutel eind oktober en eind november moeten we verhuizen. We willen de muur voor de verhuizing laten verwijderen. Graag ontvangen wij een offerte voor de muurdoorbraak. De werkplek is goed bereikbaar,

Vinyl met asbest verwijderen

Verwijderen van 22,7 m2 vinyl, risicoklasse 2a in halletje met toilet, keuken en gang naar slaapkamers.

Uitbouw achterzijde woning

Een uitbouw aan de achterzijde van onze woning. Het gaat om 5 meter breed en 2 meter diep. Met een grote schuifdeur. Dak schuin af laten lopen met ramen.

Asbest verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van asbest, risicoclasse 2a van 22,7 m2 in het halletje met toilet, de keuken en de gang.

Kruipruimte isoleren, vloerverwarming en dekvloer aanbrengen

Ik wil de kruipruimte gaan isoleren met schuimbeton. De oppervlakte is 60 m2, laagdikte: 50 cm schuimbeton en dan vervolgens vloerverwarming er op en een dekvloer. Graag ontvang ik een totaalprijs. Ik verwijder zelf de oude vloer en maak de kruipruimte leeg. De werkplek is goed bereikbaar.

Houten vloer door schuimbeton vervangen

Ik wil de houten vloer van de huiskamer vervangen voor schuimbeton, ongeveer 80 m2. Diepte van de kruipruimte tussen 50-60 cm. Tevens wil ik graag dat de vloer verwijderd wordt. Tevens aanleggen vloerverwarming. Hierna afdeklaag aanbrengen.

Scheur in binnenmuren repareren

Ik wil de scheur van ongeveer een meter en een van 30 cm in binnenmuur laten repareren.

Verdieping opbouwen

Wij willen graag een vrijblijvende offerte ontvangen zodat wij een in zicht hebben wat het ons gaat kosten om er een verdieping boven op te zetten. De afmeting zal waarschijnlijk zijn 5 x 8 meter. Aan de voorzijde komen er ramen en aan de achterzijde ramen en een deur naar het balkon toe. De schoorsteen/ventilatie moeten verlengt worden.Verder dient de waterleiding te worden doorgetrokken en de afvoer voorbereid. Ook de elektra dient volledig te worden doorgetrokken. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van de wanden voor 2 slaapkamers en 2 radiatoren. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Niet dragende muur slopen

Slopen van een niet dragende muur. Zit wel elektriciteit in. Zo'n 5 meter lang en 2 meter hoog (schatting).

Muur doorbreken en deur dichten

Wij willen de muur tussen de woonkamer en keuken (geen draagmuur) van ongeveer 2,5 meter laten verwijderen. Van de hal naar de keuken zit er dan nog een deur in de keuken die zijn functie verliest, die willen we dan vervolgens gedicht hebben. Het betreft houten kozijnen. Deze deur mag gewoon permanent dichtgemaakt worden. Wij krijgen per 1 oktober krijgen wij de sleutel, vanaf dat moment zo snel mogelijk.

Muur uitbreken en deur dichtmaken

Ik Wil graag de muur naar de keuken doorbreken en de deur dicht laten maken

Muur laten slopen

Ik wil graag een muur eruit laten slopen (zo'n 4 a 5 meter lang). Het is geen dragende muur. In de woonkamer.

Draagmuur slopen, balk en kolommen plaatsen

Het betreft het slopen van een draagmuur van 5 meter breed en 2.50 meter hoog. Hierna dient er een steunbalk geplaatst te worden die door 2 kolommen ondersteund wordt. Het puin dient te worden afgevoerd.

Deuropening verhogen en deurkozijnen aanpassen

Graag ontvang ik een prijsindicatie. Het aanpassen van 2 hardhouten deurkozijnen (binnen). Nu is de opdekdeurmaat 201,5 x 83 cm maar wil een standaard opdekdeur van 231,5 x 83 cm. De bovendorpel zal dus 30 cm naar boven geplaatst moeten worden. Boven het kozijn zit een raam (glas) die in de nieuwe situatie minder hoog wordt. Wellicht kunt u ook een nieuwe (kleiner) gewoon helder glas plaatsen boven deze deuren. Bij voorkeur zonder al te veel breekwerk. Ik wil zelf naar de nieuwe kozijnen kijken. Op verzoek kan ik meer foto's maken van het kozijn en de bovendorpel en naar u e-mailen. Graag zie ik uw reactie met belangstelling tegemoet.

Fundering maken voor uitbouw

Wil graag ongeveer weten wat de kosten zijn voor een uitbouw van 10 vierkantemeter uitbouw, alleen de fundering. Bedoeling is dat we 2 meter uitbouwen en 5,30 meter breed tussen twee bestaande muren van woningen in. De buren hun woning is dus al uitgebouwd. Wat zijn hier de kosten van. De achtergevel en het dak word al verzorgd.