Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Groningen of directe omgeving.

2957 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Groningen:

Rotte vloerbalken vervangen

Per 1 maart krijgen mijn partner en ik de sleutels van onze nieuwe woning. Bij de bouwkundige keuring is gebleken dat een aantal houten balken onder de vloer door verrotting zijn aangetast bij de oplegging. Dit heeft te maken met vocht in de gemetselde fundering. Ik ben op zoek naar informatie met betrekking tot het vervanging van de betreffende balken. De balken zijn 4 meter breed, en zijn goed toegankelijk vanuit de kelder (1,80 meter hoog) en de kruipruimte (1,50 meter hoog). Ik wil graag weten wat de kosten zijn van een grondige inspectie en eventuele vervanging van deze balken. Het gaat me in eerste instantie om een globale inschatting van de kosten. Een inspectie ter plekke is mogelijk op 1 of 2 maart, omdat we de sleutel pas op 1 maart krijgen.

Verbouwing van de 1e verdieping

Wij zijn vier studenten van de opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool te Groningen. Momenteel zitten wij in het tweede blok van het tweede leerjaar en voor het project van dit blok moeten wij een recreatieplan schrijven voor een vakantiepark. Op het vakantiepark staat een gebouw waarvan de begane grond veel bezocht is maar de eerste verdieping geen publiek trekt. De eerste verdieping heeft een soort U-vorm waardoor je vanaf de eerste verdieping een groot gedeelte van de begane grond kunt zien. Voor ons adviesplan adviseren wij een verbouwing waardoor de gehele eerste verdieping afgesloten wordt van de begane grond. De U-vorm die er nu is zal dus doorgetrokken worden tot een groter geheel. Het gaat hier om een oppervlakte van zo'n 40m2. Veel specificaties over het pand hebben wij niet maar wij hopen dat u ons een beeld kan geven over wat ongeveer de kosten hiervoor kunnen zijn. Wij horen graag van u en danken u alvast voor de medewerking.

Opbouw op een plat dak bouwen

Wij willen een verdieping op een plat dak laten plaatsen van 5.10 bij 8.60 meter. De ruimte zal worden gebruikt als slaapkamer en er zal een bergvliering moeten komen. De elektra en verwarming moet worden doorgetrokken en de wanden behangklaar opgeleverd. Wij zijn er nog niet uit op de opbouw een puntdak moet krijgen of een rechte opbouw met balkon. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Tuinkamer uitdiepen en grondwaterbestendig maken

IK wil 3 schuurtjes van 3ml. X2mbrx2mh in mijn tuin verbouwen tot een atelier van 7mbrx5ml x 3 mh verbouwen. IK wil daarbij de kruipruimte uitdiepen tot max 1m. ( ik wil niet verlengen omhoog) Ik zit op slappe grond, maar de schuurtjes hebben een degelijke fundering ( jaren 30 bouw) Is dit goed uit te voeren ( grondwaterbestendig ) en wat kost het.

Vloer van tuinschuur een meter verdiepen

Ik heb in mijn tuin in de tuin 3 schuurtjes van 2 bij 3 meter met een hoogte van 2 meter. Deze wil ik verbouwen tot atelier. Ik wil vervolgens een kleine kelder van 80 cm tot 100 cm diepte laten maken. Ik wil wil maximaal 1 meter de grond in (60 of 80 cm is ook al fijn). Vraag, is dit mogelijk en wat kost het om de 1 meter de grond in, grondwater bestendig te maken? Ik zit op slappe grond. Er is een goede fundering van de bestaande schuurtjes.

Schoorsteen van jaren '30 woning verwijderen

Schoorsteen verwijderen. De schoorsteen bevindt zich in een jaren 30 bovenwoning. De bovenwoning bestaat uit 3 lagen.

Convectorput verwijderen en dicht maken

In verband met de installatie van de vloerverwarming, hebben wij een convectorput die dicht gemaakt moet worden. De werkzaamheden zijn; het verwijderen en afdoppen radiator in de convector put en het dichtmaken van de convector put met een cementvloer zodat infrezen vloerverwarming makkelijk kan. De convectorput is ongeveer 5 meter lang.

Bouwen op een plat dak

Voor mijn opleiding Master Architectuur ontwerp ik 10 tiny houses bovenop het dak van een groot warenhuis. Ik ben hierbij benieuwd waarmee ik rekening moet houden, qua belastingen, et cetera. Graag vraag ik u tips en een globale berekening.

Betonrot balkons herstellen

Betonrot herstellen: Het gaat om twee -met de bovenburen gezamenlijke- balkons. Oppervlakte circa 3.5 x 1 meter.

Schuimbeton storten in gang en een kast

In een gangvloer van ongeveer 22 vierkante meter (11 x 2 meter) en een kast 3 x 2 meter wil ik schuimbeton laten storten. In de woonkamer is er (8 jaar terug) al beton gestort. Voorbereidingen zoals plastic aanbrengen doen we zelf. Er is geen haast mee, ergens volgend jaar uitvoeren.

Draagmuur verwijderen

Er moet een draagmuur verwijderd worden om de keuken bij de woonkamer te betrekken. Dit willen we graag op een goede en veilige manier laten doen. Daarna dient er een keuken geïnstalleerd te worden. De te overspannen lengte is afhankelijk van de mogelijkheden. De muur is in totaal 3,42 En loopt van een binnenmuur tot een buitenmuur.

Opbouw maken op het platte dak van een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Wij willen daarop graag een prefab dakopbouw laten maken van ongeveer 7 x 6 meter. De binnenzijde laten wij ook graag geheel afwerken. We hebben een bouwtekening van onze woning maar nog niet voor de opbouw. We zoeken een bedrijf dat voor ons de tekening kan maken zodat we de vergunning kunnen aanvragen en ook een offerte kan verzorgen. We maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken. We willen de klus graag binnen 6 maanden laten afronden.

Draagmuur slopen

Slopen draagmuren appartement en eventueel plaatsen constructie/slopen badkamer en keuken. Betreft appartement op 5 hoog in hartje centrum. De werkplek is goed bereikbaar allen is het wat lastiger om de auto te parkeren. de afvoer van het van het afval moet worden meegenomen in de offerte.

Betonrot aan balkon herstellen

Het betreft een balkon aan de achterzijde van een appartement waarvan de bewapening is gaan roesten, dat zie je door een pleisterlaag heen. Het balkon is ongeveer 2 x 1 meter, op de eerste verdieping van het pand. Graag ook het balkon op de tweede verdieping bekijken. Ik heb een foto van van het balkon op de eerste verdieping.

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Door een lekkage op mijn zolderverdieping zijn er plafonds, muren en een laminaatvloer op de 1e verdieping van mijn woning beschadigd. Ik ontvang graag uw offerte voor de herstelwerkzaamheden. Ik heb die nodig voor mijn verzekeringsclaim. Zodra de verzekering akkoord gaat, wil ik de werkzaamheden laten uitvoeren.

Betonrot op een balkon herstellen

Het gaat om 3 balkons die betonrot hebben. Die moeten gerepareerd worden. Een van de 3 balkons heeft een kleine plek aan de onder kant (ongeveer 0,75 x 0,75). De 2 anderen zijn al verder. Andere plekken weten wij niet de afmeting van.

Prefab dakopbouw op plat dak

Ik wil graag een prefab dakopbouw op mijn platte dak

Muur tussen keuken en woonkamer verwijderen

We willen de muur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen. We krijgen de sleutel eind oktober en eind november moeten we verhuizen. We willen de muur voor de verhuizing laten verwijderen. Graag ontvangen wij een offerte voor de muurdoorbraak. De werkplek is goed bereikbaar,

Vinyl met asbest verwijderen

Verwijderen van 22,7 m2 vinyl, risicoklasse 2a in halletje met toilet, keuken en gang naar slaapkamers.

Uitbouw achterzijde woning

Een uitbouw aan de achterzijde van onze woning. Het gaat om 5 meter breed en 2 meter diep. Met een grote schuifdeur. Dak schuin af laten lopen met ramen.

Asbest verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van asbest, risicoclasse 2a van 22,7 m2 in het halletje met toilet, de keuken en de gang.

Kruipruimte isoleren, vloerverwarming en dekvloer aanbrengen

Ik wil de kruipruimte gaan isoleren met schuimbeton. De oppervlakte is 60 m2, laagdikte: 50 cm schuimbeton en dan vervolgens vloerverwarming er op en een dekvloer. Graag ontvang ik een totaalprijs. Ik verwijder zelf de oude vloer en maak de kruipruimte leeg. De werkplek is goed bereikbaar.

Houten vloer door schuimbeton vervangen

Ik wil de houten vloer van de huiskamer vervangen voor schuimbeton, ongeveer 80 m2. Diepte van de kruipruimte tussen 50-60 cm. Tevens wil ik graag dat de vloer verwijderd wordt. Tevens aanleggen vloerverwarming. Hierna afdeklaag aanbrengen.

Scheur in binnenmuren repareren

Ik wil de scheur van ongeveer een meter en een van 30 cm in binnenmuur laten repareren.

Verdieping opbouwen

Wij willen graag een vrijblijvende offerte ontvangen zodat wij een in zicht hebben wat het ons gaat kosten om er een verdieping boven op te zetten. De afmeting zal waarschijnlijk zijn 5 x 8 meter. Aan de voorzijde komen er ramen en aan de achterzijde ramen en een deur naar het balkon toe. De schoorsteen/ventilatie moeten verlengt worden.Verder dient de waterleiding te worden doorgetrokken en de afvoer voorbereid. Ook de elektra dient volledig te worden doorgetrokken. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van de wanden voor 2 slaapkamers en 2 radiatoren. Er is nog geen vergunning aangevraagd.