Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Groningen of directe omgeving.

2990 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel, bungalow bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Groningen:

Vervangen kozijnen en ramen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van mijn kozijnen en ramen. Het betreft het vervangen van een dakkapel op de 3e verdieping. De afmetingen zijn:118 cm x 390 cm. Op dit moment bestaat het kozijn uit 5 kleine ramen, waarvan er 1 open kan. Het gaat uit

Opbouw plat dak

Graag willen wij een opbouw op ons plat dak realiseren wat er ongeveer zoals op onderstaande site is te zien uit ziet. Wel met meer lichtpartijen aan de achterzijde.

Vrijstaande stenen garage realiseren

Mijn dochter heeft een groot tuinoppervlak en ik wil daar een vrijstaande steengarage laten bouwen van 6 m lang 3 m breed en 2,4 m hoog. Het is bouwgrond, ik denk dat er geen vergunning vereist is. Een fundering is nodig, ik denk een betonplaat, heipalen niet nodig. Graag inclusief deuren en elektra, exclusief isolatie. Elektra is al naar de plek gelegd, de afvoeren van het dak is ook geregeld. Begin juni wil ik graag beginnen.

Opbouw op garage om extra slaapkamer te creëren

We denken na over verhuizen of verbouwen. We zouden afhankelijk van de kosten en mogelijkheden het liefst verbouwen. We denken aan een dakopbouw van de garage (plat dak). Zodat we daar een extra slaapkamer kunnen creëren. Het plat dak heeft een oppervlakte van 7 mtr x 3,5 mtr onze vragen zijn: Wat zijn de mogelijkheden Wat is haalbaar Wat zijn de kosten

Kelder bouwen

We willen een geïsoleerde, casco kelder laten bouwen van 50 m2. De kavel is nu nog leeg. We hebben nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw slaapkamer realiseren + dragende muur uitbreken

Ik overweeg een uitbouw van de slaapkamer te laten realiseren. Het formaat van de uitbouw is circa 2,30 breed en 2,20 m lang. Uiteraard geïsoleerd. Er is volgens mij geen vergunning nodig, maar moet dit nog checken. Uitbouw komt op het terras, dus het moet er mooi uit zien, graag advies wat voor materiaal het beste gebruikt kan worden. Of er een fundering nodig is weet ik niet, dit laat ik aan u over. Graag een prijs van een casco- en een complete oplevering. Verder heb ik in het huis heb ik nog een stukje muur tussen keuken en woonkamer dat ik wil laten uitbreken. Het is een dragende muur. Muur zelf is ongeveer 2 breed bij 2.50/ 3 m hoog.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw realiseren over de volledige breedte van de woning (485 binnenmaat) en 240 cm diep. De uitbouw moet van steen of hout zijn, en moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Graag ontvang ik een offerte.

Zoldervloer egaliseren

Zolder op 2e verdieping. Bereikbaar met vaste trap. Oppervlakte is ongeveer 25 a 27 m. Nu nog grove betonlaag als vloer, deze wil ik geëgaliseerd hebben zodat ik later een laminaatvloer kan leggen. Ik heb nog wel een paar vragen zoals: * bikken jullie uitstulpingen ook eerst eruit? * is het nu te koud voor zo'n klus? Er is geen verwarming op de zolder. Wel een raam.

Nieuwbouw loft of schuurwoning bouwen

Graag een offerte voor een nieuw te bouwen huis, conform uw maat villa. Volgens regels moet de epc 0,0 zijn, lage dakgoot 3,5 meter. Natuurlijke materialen. Type: schuurwoning/ loft woning. We hebben een serieuze optie op een kavel. Dank alvast!

Deur maken en afhangen

Vooraf inmeten deur; • Deur op maat (voor offerte kan u uitgaan van ongeveer gangbare maat); • Hang en sluitwerk (driepuntssluiting); • Veiligheidscilinder en een veiligheidsbuitenschild met kerntrekbeveiliging; • SKG 3 sterren keurmerk; • Anti-inbraakstrip; • Locatie Groningen (inpandige berging); • Houten kozijn (inbraakbestedig); • Deur in grondverf en 2 lagen lak (kleur n.t.b.), kwaliteit Sikkens o.g.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Draagmuur verwijderen plus plaatsen draagbalk inclusief constructietekening voor eventuele aanvraag vergunning. De muur is ongeveer 403 cm breed en 245 cm hoog. Er zit een (Deur)opening in de muur. De muur staat tussen de woonkamer en keuken. Aan de keukenzijde zit elektra, dus ook in de muur. Oude keuken wordt van te voren helemaal verwijderd. Puin moet worden afgevoerd of in container dat het wordt opgehaald.

Fundering bedrijfsvoering

Ik ben op zoek naar meer informatie betreft een fundering leggen voor mijn startende bedrijf. Het gaat om een fundering waar een structuur van 25 x 20 x 4/6.20 op komt te staan dat een draagkracht moet hebben van 2500 kg /m2. Ik weet niet goed of een zandbodem + betonplaten, of een volledig gestorte vloer op heipalen nodig is en zoek daarom naar meer informatie.

Draagmuur verwijderen en constructie berekening maken

Wij willen de draagmuur verwijderen tussen de keuken en de woonkamer. Deze willen we graag afgewerkt hebben. De muur is L-vormig. De afmeting van de muur is ongeveer 2 meter een de lange zijde en aan de korte zijde 1,20 meter. De constructietekeningen moeten nog gemaakt worden.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij willen een complete prefab uitbouw aan de achterzijde van onze woning. De afmetingen zijn 2 meter diep en 5,70 meter breed. In de offerte mag verder worden opgenomen: wanden stucen, vloerverwarming, afgewerkte plafond, elektra werkzaamheden. Er hoeft geen vergunning te worden aangevraagd.

Vide in slaapkamer bouwen

We willen eventueel een vide laten plaatsen in een slaapkamer. Met betrekking tot materiaal- en arbeidskosten laat ik mij graag informeren. Afmetingen zijn bespreekbaar, de ruimte biedt meerdere mogelijkheden.

Gashaard verwijderen en plafond dichten

Wij willen graag de gashaard uit ons nieuwe huis laten verwijderen. Deze haard is er ingezet door een van de vorige bewoners, dus wij weten niet precies welke materialen ze hebben gebruikt en hoe de muur erachter eruit ziet. We krijgen de sleutel pas op 15 november, dus we kunnen voor die tijd ook niet even kijken. De haard en de ombouw zijn ongeveer een meter breed en lopen van vloer tot plafond (zie foto). We willen in ieder geval dat de gasleiding goed wordt weggewerkt, het plafond wordt afgedicht en dat indien nodig de muur en het plafond mooi worden afgewerkt. Het liefst zouden we een afspraak maken voor vrijdag 15 november eind van de middag (vanaf kwart over 4) of zaterdag 16 november in de ochtend om de boel even te bekijken, en dat weekend willen we het liefst ook de werkzaamheden uit laten voeren.

Opvijzelen houten zomerhuis

Ons zomerhuis is verzakt na hoge waterstand, wij staan aan een groot meer. Het huis staat op ijzeren U-balken en de rechterhoek is 7 cm naar voren gekanteld naar het water toe. Dit willen we weer recht hebben. Het is een oppervlakte van 55 vierkante meter. Het huis staat op veengrond.

Extra verdieping op woning bouwen

Wij willen graag een extra verdieping op de huidige woning. Of het dak sterk genoeg is durf ik niet met zekerheid te zeggen. De afmeting zou ongeveer 5 x 5 meter moeten worden. Een vergunning is nog nodig, dit laten we graag door de vakman regelen. Over de constructie laten we ons graag adviseren. We willen graag een complete oplevering, we willen zo weinig mogelijk zelf doen. Graag inclusief elektra en stucwerk. Graag ontvangen we een offerte.

Schoorsteen en inbouwkast verwijderen en stucwerk muren

In mijn koopwoning uit 1911 wil ik graag de schoorstenen op drie slaapkamers laten verwijderen, er bevindt zich ook nog een stuk op het dak (niet direct toegankelijk), inbouwkasten dienen ook verwijderd te worden om een strakke muur te krijgen. Schoorsteen is 13 cm diep, 80 cm breed en 270 cm hoog. Volgens mij geen dragende functie. Als dat mogelijk is de muur graag weer doortrekken en stucen. Afvoeren zou ik zelf eventueel kunnen doen, maar wel graag prijs op offerte vermelden als ik het laat afvoeren. Graag tijds- en kostenindicatie.

Betonnen vloer schuur storten en egaliseren

Wij willen in ons schuur beton laten storten inclusief bekisting. In eerste instantie wil ik zelf wat voorwerk doen. Er liggen nu wat stenen en ik wil wat zand weghalen. Daarna moet de bekisting er nog in, als dit zou kunnen zou ik graag willen weten hoeveel dit kost. Afmeting: 2,4 m x 3,6 m. Het liefst zo simpel mogelijk.

Een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw

Wij hebben ieder een kavel en willen samen een 2-onder-1-kap bouwen binnen ons budget. De woning moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering (heipalen), per huis 2 verdiepingen , 2 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 kantoorruimte, 1 veranda aan de voorkant, 1 garage. Ik heb nog geen bouwtekeningen, alleen een schets van de indeling. Ik weet nog niet hoeveel vierkante meters de woningen moeten worden. De kavel is 417 m2.

Nieuw balkon laten plaatsen

We willen een balkon laten bouwen aan onze woonkamer (op de eerste verdieping). Afmetingen: circa 2.10 x 1.30 meter (wat is een gebruikelijke breedte?) Of we een vergunning nodig hebben weten we niet. Materialen: staal in combinatie met een (duurzaam) houten vloer. Het balkon kan rusten op twee kolommen. De deur naar het balkon en het gat in de gevel daarvoor kunnen we eventueel door een ons bekend bouwbedrijf laten doen. Ik zou dan ook graag een offerte ontvangen waar het balkon en de toegangsdeur los van elkaar gespecificeerd worden. Bijgevoegd een foto van de gevel, de deur zal het meest rechtse raam vervangen. Beide buren hebben al een balkon.

Nieuwbouw woning realiseren

Ik wil een nieuwbouw huis bouwen van 8 x 11,2 meter. Ik wil een notaris woning met lage kap. Ik wil drie dakkapellen voor en achter. Het moet casco opgeleverd worden. Glas hoeft niet geplaatst. Elektra en stucwerk is afhankelijk van de prijs, zou dit apart vermeld kunnen worden op de offerte? Er zouden heipalen de grond in moeten. De constructie wil ik van hout. Ook moet er isolatie komen: in de spouwwand C.2. In de dakplaten van 235 mm met een RC waarde van 6.3. Vergunning en bouwtekeningen moeten ook gemaakt worden/ geregeld. Maar dat zou ik zelf eventueel ook kunnen regelen. Graag ontvang ik een offerte inclusief btw-prijs.

Opbouw woning

We willen graag een verdieping op ons huis laten plaatsen. We hebben een plat dak. We denken aan een prefab opbouw van 40 m2. HSB of anders, daar zou ik graag meer informatie en advies over willen. Het dak is beloopbaar, bewapend beton. Het is een tussenwoning. De buren hebben het nog niet gedaan. Voor is de woning goed bereikbaar, achterom is via een redelijk breed voetpad.

2 deuren afhangen

1 deur is bij de ophanging (scharnier) afgeknapt, pinnen zijn half in de deur blijven zitten. Andere deur is is deur naar de keuken en moet vervangen worden, en dan afgehangen. Nieuwe deur is nog niet aangeschaft. Graag offerte voor repareren en afhangen deur 1 en kosten afhangen nieuwe deur 2.