Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kwaaitaalvloer repareren:

Kwaaitaalvloer repareren

Wij hebben ongeveer 3000 m2 kwaaitaalvloeren onderverdeeld in diverse ruimtes, variërend van 12 t/m 2000 m2. Deze zijn als gevolg van gaswinning zwaar beschadigd en dienen derhalve te worden hersteld. Onze vraag is dan ook of u vrijblijvend een offerte kunt maken.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kwaaitaalvloer repareren uit heel Nederland:

Kwaaitaalvloer

Ik heb interesse in een koopwoning waar een kwaaitaal vloer ligt. Voor zover ik het kon zien zijn alle ribben beschadigd en de wapening die bloot ligt aan het roesten. Kruipruimte ligt droog, wel vochtig. De afmeting van de beneden verdieping is 8.50 x 6.20 meter. Graag zou ik willen weten wat het kost deze te laten repareren.

Betonrot repareren

De kwaaitaalvloer is ongeveer 4 bij 4 meter groot. Hier zitten in de balken op verschillende plekken betonrot. Graag laat ik de vloer beoordelen en repareren.

Betonrot repareren in een kwaaitaalvloer

Hoogstwaarschijnlijk zit er betonrot in een kwaaitaalvloer. De bodem is droog doordat 20 jaar geleden schelpen zijn gestort. De vloer is totaal ongeveer 60 m2. De kruipruimte is 60 cm hoog, maar er liggen schelpen in, dus er zal zo'n 30-35 cm overblijven. De kruipruimte heeft gewoon een luik, er zit alleen een stuk waar een balk zit. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het herstellen onder garantie, inclusief certificaat.

Betonrot aan een kwaaitaalvloer

Het repareren van een kwaaitaalvloer van 240 m2 . Er zijn 136 aangetaste elementen.

Betonrot in een kwaaitaalvloer repareren

Ik heb een kwaaitaalvloer waar betonrot in zit. Zeer duidelijk. Het beton is in een vergevorderd stadium afgebrokkeld. Bij een element is een poot helemaal afgebrokkeld. De rest valt mee. De kruipruimte is circa 35 cm hoog. Morgen komt er iemand een inspectierapport maken.

Betonrot in een kwaaitaalvloer repareren

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1977, waar en Kwaaitaal betonvloer in ligt. Er was een rapport beschikbaar, dat de vloer goed was, maar we hebben toch nog een bouwkundige keuring laten verzorgen. Daarbij bleek dat er in een gedeelte van de vloer toch wat betonrot zit. We willen dat graag laten repareren. De kruipruimte is goed bereikbaar.

Kwaaitaalvloer repareren

De woning heeft een kwaaitaalvloer en dient gerepareerd te worden. De woonoppervlakte is ongeveer 120 m2. Er kan ter plekke gekeken worden indien de vakman dit wenst. Een inspectierapport en plattegrond zijn beschikbaar. aangekocht

Kwaaitaalvloer repareren

Nu wil het geval dat ik in onderhandeling ben over een woning. In deze woning bevindt zich een kwaaitaalvloer. Tijdens de bouwkundige keuring kwam naar voren dat er schade aanwezig is aan de vloer en/of ribben. Een nadere inspectie aan de kwaaitaalvloer heeft afgelopen dinsdag plaatsgevonden. Daaruit is naar voren gekomen dat de vloer ernstige schade heeft. De vloer bestaat uit 2 elementen en ieder onderverdeeld in 15 ribben,als ik het goed omschrijf. Alle 30 ribben zijn beschadigd. Het rapport heb ik niet in mijn bezit, daar ik niet de opdrachtgever was. Totaal oppervlakte ongeveer 47 m2. Graag zou ik een prijsindicatie op willen vragen bij uw bedrijf voor zowel het repareren van de kwaaitaalvloer, als wel het vervangen van de kwaaitaalvloer. Ik hoop u voldoende informatie verstrekt te hebben voor het geven van een prijsindicatie, zodat ik deze kan gebruiken in mijn onderhandeling met de verkopende partij en wellicht opdracht tot uitvoering door uw bedrijf. Graag zie ik uw reactie spoedig tegemoet! Als bijlagen vindt u enkele bouwtekeningen, enkele pagina’s uit het algemene bouwkundige rapport en wat foto’s van de inspectie afgelopen dinsdag.

Kwaaitaalvloer repareren in de kelder

Het gaat om het herstellen van een kwaaitaal vloer. Het beton laat los van de staalconstructie. Het gaat om een oppervlakte van 50 m2.