Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Groningen.

529 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, veranda- en serrebouw of bouw en nieuwbouw in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Groningen:

zaterdag 14 september 2019

Extra verdieping op woning bouwen

Wij willen graag een extra verdieping op de huidige woning. Of het dak sterk genoeg is durf ik niet met zekerheid te zeggen. De afmeting zou ongeveer 5 x 5 meter moeten worden. Een vergunning is nog nodig, dit laten we graag door de vakman regelen. Over de constructie laten we ons graag adviseren. We willen graag een complete oplevering, we willen zo weinig mogelijk zelf doen. Graag inclusief elektra en stucwerk. Graag ontvangen we een offerte.
donderdag 12 september 2019

Serre realiseren in aardbevingsgebied

Wij willen een serre aan ons huis bouwen, die verbinding maakt met ons schuurtje, zodat we deze kunnen betrekken bij het huis. De serre wordt dan ongeveer 3 m diep x 6 breed. Omdat de woning in een aardbevingsgebied staat moet deze natuurlijk in een prefab of houten constructie worden geleverd. Daarnaast moet het aan de richtlijnen van aardbevingen bestaan. De oplevering dient casco te worden gedaan en wij zijn bereid mee te helpen met de realisatie hiervan.
woensdag 11 september 2019

Aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen

Wij willen graag een nieuwbouw woning, aardbevingsbestendig laten bouwen. In onze indicatie willen wij de sloop van de huidige woning terugzien inclusief de afvoer hiervan en de neerhaal van de huidige woning. De ideen / dimensies van de woning willen wij graag overleggen met een aannemer. Maar wij willen ten minste 3 slaapkamers boven. Daarnaast moet het gebouwd worden volgens de NTS 2017 aardbevingbestendigheid.
woensdag 11 september 2019

Schoorsteen en inbouwkast verwijderen en stucwerk muren

In mijn koopwoning uit 1911 wil ik graag de schoorstenen op drie slaapkamers laten verwijderen, er bevindt zich ook nog een stuk op het dak (niet direct toegankelijk), inbouwkasten dienen ook verwijderd te worden om een strakke muur te krijgen. Schoorsteen is 13 cm diep, 80 cm breed en 270 cm hoog. Volgens mij geen dragende functie. Als dat mogelijk is de muur graag weer doortrekken en stucen. Afvoeren zou ik zelf eventueel kunnen doen, maar wel graag prijs op offerte vermelden als ik het laat afvoeren. Graag tijds- en kostenindicatie.
dinsdag 10 september 2019

Betonnen vloer schuur storten en egaliseren

Wij willen in ons schuur beton laten storten inclusief bekisting. In eerste instantie wil ik zelf wat voorwerk doen. Er liggen nu wat stenen en ik wil wat zand weghalen. Daarna moet de bekisting er nog in, als dit zou kunnen zou ik graag willen weten hoeveel dit kost. Afmeting: 2,4 m x 3,6 m. Het liefst zo simpel mogelijk.
woensdag 4 september 2019

Opbouw op garage in zelfde stijl als het huis

Wij willen graag een opbouw in de stijl van het huis. Het liefst met een voor- en achtergevel zoals het huis heeft en waarbij het dak half in het huis valt op de hoogte van de zoldervloer. Als dit te duur is of niet kan of mag is een zijbeuk een optie. De garage is goed gefundeerd. De afmetingen van de garage inclusief oversteek ik 7 x 5 meter. De opbouw kan een meter naar voren steken en 8 x 5 meter worden. Bij de bouw van het huis is rekeningen gehouden met de mogelijkheid om vanuit de hal op de eerste verdieping door te breken naar een uitbouw op de garage.
zondag 25 augustus 2019

Uitbouw achterzijde woning

Graag zou ik een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten realiseren. Deze zou 2.5 m diep en 6 m breed worden. Graag met openslaande deuren met zijlichten. Een plat dak met aan de binnenzijde de balken nog zichtbaar. Het hoeft niet gestuct te worden. Momenteel is de achtertuin bestraat, dus dit zou eerst weggehaald worden. Ik weet niet welke fundering er moet komen. De constructie of prefab of metselwerk, maar dit ligt aan de prijs. Ik heb nagevraagd of er een vergunning nodig is, deze is niet nodig. De oplevering ligt aan de prijs.
zaterdag 24 augustus 2019

Nieuwbouw project 2 woningen prefab

Wij willen graag 2 huizen laten bouwen op een kavel daarbij willen wij een prefab woning en zijn wij benieuwd naar de prijzen. Wij zou graag meer informatie over prijzen willen met eventuele voorbeelden hierbij denken wij aan een woning voor 2 personen van minimaal 90 m2 en een woning voor 4 personen van minimaal 120 m2. Extra informatie: De kavel is 1600 m2, er moeten 2 verdiepingen + zolder per huis komen. Per huis 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten. De woningen moeten compleet opgeleverd worden met stucwerk, elektra, en een fundering. Bouwtekeningen zijn nog niet aanwezig. Er is geen vergunning nodig.
woensdag 21 augustus 2019

Een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw

Wij hebben ieder een kavel en willen samen een 2-onder-1-kap bouwen binnen ons budget. De woning moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering (heipalen), per huis 2 verdiepingen , 2 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 kantoorruimte, 1 veranda aan de voorkant, 1 garage. Ik heb nog geen bouwtekeningen, alleen een schets van de indeling. Ik weet nog niet hoeveel vierkante meters de woningen moeten worden. De kavel is 417 m2.
maandag 19 augustus 2019

Fundering tuinhuis maken

Wij willen achter in de tuin een tuinhuis bouwen daar moet een fundering komen van 7 bij 4 meter. Ik weet niet wat voor soort fundering er in moet komen. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 17 augustus 2019

Nieuw balkon laten plaatsen

We willen een balkon laten bouwen aan onze woonkamer (op de eerste verdieping). Afmetingen: circa 2.10 x 1.30 meter (wat is een gebruikelijke breedte?) Of we een vergunning nodig hebben weten we niet. Materialen: staal in combinatie met een (duurzaam) houten vloer. Het balkon kan rusten op twee kolommen. De deur naar het balkon en het gat in de gevel daarvoor kunnen we eventueel door een ons bekend bouwbedrijf laten doen. Ik zou dan ook graag een offerte ontvangen waar het balkon en de toegangsdeur los van elkaar gespecificeerd worden. Bijgevoegd een foto van de gevel, de deur zal het meest rechtse raam vervangen. Beide buren hebben al een balkon.
zaterdag 17 augustus 2019

Nieuwbouw woning realiseren

Ik wil een nieuwbouw huis bouwen van 8 x 11,2 meter. Ik wil een notaris woning met lage kap. Ik wil drie dakkapellen voor en achter. Het moet casco opgeleverd worden. Glas hoeft niet geplaatst. Elektra en stucwerk is afhankelijk van de prijs, zou dit apart vermeld kunnen worden op de offerte? Er zouden heipalen de grond in moeten. De constructie wil ik van hout. Ook moet er isolatie komen: in de spouwwand C.2. In de dakplaten van 235 mm met een RC waarde van 6.3. Vergunning en bouwtekeningen moeten ook gemaakt worden/ geregeld. Maar dat zou ik zelf eventueel ook kunnen regelen. Graag ontvang ik een offerte inclusief btw-prijs.
dinsdag 6 augustus 2019

Opbouw woning

We willen graag een verdieping op ons huis laten plaatsen. We hebben een plat dak. We denken aan een prefab opbouw van 40 m2. HSB of anders, daar zou ik graag meer informatie en advies over willen. Het dak is beloopbaar, bewapend beton. Het is een tussenwoning. De buren hebben het nog niet gedaan. Voor is de woning goed bereikbaar, achterom is via een redelijk breed voetpad.
dinsdag 6 augustus 2019

Het realiseren van een uitbouw achter een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van onze tussenwoning. De uitbouw moet tussen de bestaande bijkeuken en erfgrens gemaakt worden. De uitbouw dient ongeveer 300 bij 400 cm groot te worden. De uitbouw moet gemetseld zijn en dient casco te worden opgeleverd. De fundering en leidingwerk regelen we zelf. Verder zien we graag houten kozijnen/schuifpui en een lichtkoepel terug in de uitbouw. Achter de uitbouw dient er een overkapping gemaakt te worden.
donderdag 1 augustus 2019

Een uitbouw achter een vrijstaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze vrijstaande woning een gemetselde uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 6 bij 4 meter groot worden. Ik zie graag houten kozijnen terug in de uitbouw.
dinsdag 9 juli 2019

Funderingsherstel

Ik heb een verzakking aan mijn fundering in een hoek van 1,5 bij 1,5 meter. Ik wil dit graag laten herstellen. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
zondag 7 juli 2019

2 deuren afhangen

1 deur is bij de ophanging (scharnier) afgeknapt, pinnen zijn half in de deur blijven zitten. Andere deur is is deur naar de keuken en moet vervangen worden, en dan afgehangen. Nieuwe deur is nog niet aangeschaft. Graag offerte voor repareren en afhangen deur 1 en kosten afhangen nieuwe deur 2.
donderdag 27 juni 2019

Dragende muur slopen

Wij zouden graag een dragende muur willen slopen van 2.98 meter lang en 2.66 meter hoog. En willen graag dat het netjes afgewerkt wordt. Wij zijn benieuwd hoeveel dit gaat kosten. Op 5 augustus krijgen wij de sleutel.
zondag 23 juni 2019

Aanbouw serre achterzijde

Ik wil een serre van 4,5 x 3,5 meter, waarvan 1 lange zijde (geheel) en 1 korte zijde gedeelte (2m) bestaande muren. Aangezien het huis voor 90% van kunststof is, gaat mijn voorkeur ook uit naar dit materiaal voor de serre, maar ontvang graag offerte van zowel kunststof als aluminium variant. Oplevering serre is inclusief schuifpui of openslaande deur.
vrijdag 14 juni 2019

Fundering stabiliseren

Ik ben op zoek naar iemand voor het stabiliseren van de fundering in de hoek van het pand, van buitenaf met balk of palen. Het is een hoek van 5 meter en 8 meter.
zondag 9 juni 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van circa 6 bij 3 meter. Een gedeelte daarvan moet bijkeuken worden, circa 1,5 bij 3 meter. Staat nu ook een aanbouw (zie foto 3 en 4). Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is, dat laat ik graag aan jullie over. Compleet opleveren is in overleg. Er moet wel een fundering in komen, elektra, stucwerk en het moet van hout gemaakt zijn.
donderdag 6 juni 2019

Een opbouw op een uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die op een bestaande uitbouw een opbouw kan realiseren. De opbouw moet 650 bij 400 cm groot worden en aan de binnenzijde afgewerkt zijn. De opbouw moet een houten skelet hebben. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet op het houten dak van de bestaande uitbouw komen. Er is nog geen vergunning aanwezig. Het betreft een vrijstaande woning.
vrijdag 31 mei 2019

Schuimbeton storten

Wij willen graag een mantelzorg woning neerzetten. Dit zou goed willen op schuimbeton wat wij hoorden.De oppervlakte is ongeveer 9 meter bij 6,5 meter. Wat zou dat gaan kosten?
woensdag 29 mei 2019

Een serre voor een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die tussen mijn woning en een vrijstaande stenen berging een serre kan maken met één zijkant en de bovenkant van glas. Ik zie graag aluminium kozijnen terug in de serre en de serre moet casco worden opgeleverd. De serre moet 3 bij 3 meter groot worden.
woensdag 22 mei 2019

Betonrot in de kruipruimte herstellen

Ik zoek een aannemer die beton herstel kan uitvoeren in de kruipruimte. Na een bouwkundig inspectie is er schade aan beton in de kruipruimte geconstateerd. Het betreft een kwaaitaalvloer in een vochtige kruipruimte. Nu wil ik graag een offerte laten maken wat de reparatiekosten zullen zijn. Het gaat om een oppervlakte van 46 m2.

Partners

Partners van Casius