Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Groningen.

518 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Groningen:

zondag 12 november 2017

Houten huis / atelier laten bouwen

Ik wil een houten huis bouwen Met sip panelen Vloer oppervlakte is 5 bij 9 meter Grondsoort is klei Hoogte is 5 meter
zaterdag 11 november 2017

Dakopbouw op de woning realiseren

Dakopbouw
woensdag 8 november 2017

Betonrot balkons herstellen

Betonrot herstellen: Het gaat om twee -met de bovenburen gezamenlijke- balkons. Oppervlakte circa 3.5 x 1 meter.
zondag 5 november 2017

Fundering met heipalen maken

Voor onze nieuwbouw woning zijn we op zoek naar een bedrijf dat de fundering op palen kan plaatsen. Voor afmetingen en constructietekeningen zie bijlages. De werkzaamheden moeten ongeveer tegen februari gaan plaatsvinden, maar het mag eventueel ook later.
donderdag 2 november 2017

Garage laten bouwen

Graag een offerte voor een nieuwbouw garage. Het project mag ergens in het voorjaar van start gaan.
woensdag 1 november 2017

Waterschade herstellen

Ik heb schade aan het plafond en de muur door waterschade. Dit komt door hoosbuien - waarschijnlijk ook lood op het dak vervangen/repareren, deze schade doet zich voor in de hal aan de achterzijde van de woning. Goed bereikbaar.
zondag 29 oktober 2017

Schuimbeton storten in gang en een kast

In een gangvloer van ongeveer 22 vierkante meter (11 x 2 meter) en een kast 3 x 2 meter wil ik schuimbeton laten storten. In de woonkamer is er (8 jaar terug) al beton gestort. Voorbereidingen zoals plastic aanbrengen doen we zelf. Er is geen haast mee, ergens volgend jaar uitvoeren.
donderdag 26 oktober 2017

Draagmuur verwijderen

Er moet een draagmuur verwijderd worden om de keuken bij de woonkamer te betrekken. Dit willen we graag op een goede en veilige manier laten doen. Daarna dient er een keuken geïnstalleerd te worden. De te overspannen lengte is afhankelijk van de mogelijkheden. De muur is in totaal 3,42 En loopt van een binnenmuur tot een buitenmuur.
donderdag 19 oktober 2017

Opbouw maken op het platte dak van een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Wij willen daarop graag een prefab dakopbouw laten maken van ongeveer 7 x 6 meter. De binnenzijde laten wij ook graag geheel afwerken. We hebben een bouwtekening van onze woning maar nog niet voor de opbouw. We zoeken een bedrijf dat voor ons de tekening kan maken zodat we de vergunning kunnen aanvragen en ook een offerte kan verzorgen. We maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken. We willen de klus graag binnen 6 maanden laten afronden.
woensdag 18 oktober 2017

Achterwand woning en balkon herstellen

Wij wonen in een drive-in woning. Deze woning heeft aan de voor- en achterzijde een uit hout opgetrokken wand met daarin de kozijnen verwerkt. Aan de achterzijde is de onderste ligger die op een loodslab ligt en waarop de wand en daarop de kozijnen zijn opgebouwd verrot. Deze balk/ligger moet worden vervangen en waarschijnlijk zijn de onderkanten van de staanders ook aangetast. In de wand is isolatie gebruikt en dit is waarschijnlijk asbestplaat met daarop piepschuim geplakt. Aan de binnenzijde van de woning is een convector geplaatst die eenvoudig van de wand afgeschroefd kan worden. Deze wand is betimmert met schroten die kunnen vervangen worden door wandplaten. (zie foto's) De buitenzijde is beplankt met kunststof en is eenvoudig te verwijderen het kunststof kan weer gebruikt worden. De isolatie moet eigenlijk ook anders.Graag zou ik een prijsopgave willen hebben van het herstel van deze wand. Eveneens aan de achterzijde is een balkon gebouwd. Hiervan zijn 2 liggers aangetast door zwam. 4.30 meter x 27 centimeter x 7 centimeter Lariks. Op de liggers zijn kunststof vlonderplanken geplaatst. Door de naden lekt regenwater. Graag zouden wij de 2 liggers hersteld of vervangen zien. Graag willen wij de vloer waterdicht hebben. Ook hiervan willen we een prijsopgave ontvangen.
woensdag 18 oktober 2017

Draagmuur slopen

Slopen draagmuren appartement en eventueel plaatsen constructie/slopen badkamer en keuken. Betreft appartement op 5 hoog in hartje centrum. De werkplek is goed bereikbaar allen is het wat lastiger om de auto te parkeren. de afvoer van het van het afval moet worden meegenomen in de offerte.
dinsdag 17 oktober 2017

Betonrot aan balkon herstellen

Het betreft een balkon aan de achterzijde van een appartement waarvan de bewapening is gaan roesten, dat zie je door een pleisterlaag heen. Het balkon is ongeveer 2 x 1 meter, op de eerste verdieping van het pand. Graag ook het balkon op de tweede verdieping bekijken. Ik heb een foto van van het balkon op de eerste verdieping.
dinsdag 17 oktober 2017

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Door een lekkage op mijn zolderverdieping zijn er plafonds, muren en een laminaatvloer op de 1e verdieping van mijn woning beschadigd. Ik ontvang graag uw offerte voor de herstelwerkzaamheden. Ik heb die nodig voor mijn verzekeringsclaim. Zodra de verzekering akkoord gaat, wil ik de werkzaamheden laten uitvoeren.
zondag 15 oktober 2017

Verlijmde asbest vloer verwijderen

Ik wil de verlijmde asbest vloer verwijderd hebben. De vloer heeft een totale oppervlakte van 16 m2. Ik heb hier en daar toplaag eraf getrokken maar de onderlaag is verlijmd. Het materiaal kan eventueel door de vakman afgevoerd worden.
dinsdag 10 oktober 2017

Gewapende betonvloer storten in een werkplaats

Ik ga een werkplaats in gebruik nemen voor mijn autobedrijf. Ik wil daar een gewapende betonvloer laten storten en vlinderen. Het gaat om een vloer van 128 m² en 15 cm dik op een zandbodem. Er is een grote toegangsdeur van 320 cm hoog en 4 meter breed. Die deur ligt 25 meter vanaf de weg. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
zaterdag 7 oktober 2017

Betonrot op een balkon herstellen

Het gaat om 3 balkons die betonrot hebben. Die moeten gerepareerd worden. Een van de 3 balkons heeft een kleine plek aan de onder kant (ongeveer 0,75 x 0,75). De 2 anderen zijn al verder. Andere plekken weten wij niet de afmeting van.
vrijdag 6 oktober 2017

Asbest dakplaten verwijderen

Ik wil de asbest daken van twee losstaande schuren verwijderen. De afmetingen van deze schuren zijn 7,60 bij 1,93 en 7,60 bij 2,15 meter. De goot is 2 meter hoog en de nok 3,25 meter hoog. Beide zijn dus vrijstaand en ik kan eventueel ook helpen met afvoeren.
donderdag 5 oktober 2017

Prefab dakopbouw op plat dak

Ik wil graag een prefab dakopbouw op mijn platte dak
dinsdag 3 oktober 2017

Muur tussen keuken en woonkamer verwijderen

We willen de muur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen. We krijgen de sleutel eind oktober en eind november moeten we verhuizen. We willen de muur voor de verhuizing laten verwijderen. Graag ontvangen wij een offerte voor de muurdoorbraak. De werkplek is goed bereikbaar,
maandag 2 oktober 2017

Asbest verwijderen van schuur

Het betreft het verwijderen van asbest platen op de schuur. De oppervlakte is 400 m2 en de platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.
maandag 2 oktober 2017

Vinyl met asbest verwijderen

Verwijderen van 22,7 m2 vinyl, risicoklasse 2a in halletje met toilet, keuken en gang naar slaapkamers.
zaterdag 30 september 2017

Schuimbeton storten

Heb een vloer in heiligelee die opgevuld moet worden met schuimbeton. En deze is 12 meter lang 4. 50 breed en moet 40 cm omhoog
vrijdag 29 september 2017

Uitbouw achterzijde woning

Een uitbouw aan de achterzijde van onze woning. Het gaat om 5 meter breed en 2 meter diep. Met een grote schuifdeur. Dak schuin af laten lopen met ramen.
vrijdag 29 september 2017

Fundering plaatsen

Voor het plaatsen van een prefab woning zou ik graag een offerte willen ontvangen voor het maken van een beton fundering,. De woning zal 8 x 12 meter worden in zeerijp waar wij een aarbeving bestendige woning uit China zullen gaan bouwen. Het gewicht van de hele woning is 5 ton staal met eps cement platen.
vrijdag 29 september 2017

Schoorstenen verwijderen en dak aanhelen

Dag Ik heb 2 schoorstenen die ik wil laten verwijderen en dak pannen herstellen Alleen op het dak niet in huis Is denk ik 6 tot 8 meter hoog

Partners

Partners van Casius