Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Groningen.

523 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw eigen ontwerp, prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Groningen:

dinsdag 25 februari 2020

Fundering voor woonkeuken

Achter ons huis willen wij van de stenen schuur (enkelsteense) een woonkeuken maken. De schuur zal geheel gesloopt worden om met lichtere materialen weer op te bouwen. De huidige fundering (steen)wil ik weer gebruiken en de vloer vol storten met schuimbeton. Het doel is een verwarmde vloer met tegels te maken. Het gaat om een oppervlakte van 5 bij 6 meter
maandag 24 februari 2020

Vervangen kozijnen en ramen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van mijn kozijnen en ramen. Het betreft het vervangen van een dakkapel op de 3e verdieping. De afmetingen zijn:118 cm x 390 cm. Op dit moment bestaat het kozijn uit 5 kleine ramen, waarvan er 1 open kan. Het gaat uit
zondag 23 februari 2020

Opbouw plat dak

Graag willen wij een opbouw op ons plat dak realiseren wat er ongeveer zoals op onderstaande site is te zien uit ziet. Wel met meer lichtpartijen aan de achterzijde.
donderdag 20 februari 2020

Vrijstaande stenen garage realiseren

Mijn dochter heeft een groot tuinoppervlak en ik wil daar een vrijstaande steengarage laten bouwen van 6 m lang 3 m breed en 2,4 m hoog. Het is bouwgrond, ik denk dat er geen vergunning vereist is. Een fundering is nodig, ik denk een betonplaat, heipalen niet nodig. Graag inclusief deuren en elektra, exclusief isolatie. Elektra is al naar de plek gelegd, de afvoeren van het dak is ook geregeld. Begin juni wil ik graag beginnen.
woensdag 19 februari 2020

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde huis. Ongeveer 3x6m. We kunnen zelf ook het een en ander realiseren. Maar de grootste dingen willen we uitbesteden Geen fundering aanwezig deze zal moeten komen, wel een prefab casco oplevering.
donderdag 13 februari 2020

Een casco uitbouw maken achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een aanbouw kan realiseren tegen de achterzijde van mijn twee-onder-een-kap-woning aan. De uitbouw moet 550 bij 350 cm groot worden; casco worden opgeleverd en zijn voorzien van houten kozijnen/schuifpui. De uitbouw moet een hout skelet hebben.
donderdag 6 februari 2020

Opbouw op garage om extra slaapkamer te creëren

We denken na over verhuizen of verbouwen. We zouden afhankelijk van de kosten en mogelijkheden het liefst verbouwen. We denken aan een dakopbouw van de garage (plat dak). Zodat we daar een extra slaapkamer kunnen creëren. Het plat dak heeft een oppervlakte van 7 mtr x 3,5 mtr onze vragen zijn: Wat zijn de mogelijkheden Wat is haalbaar Wat zijn de kosten
dinsdag 28 januari 2020

Uitbouw achter/ zijkant woning

Wij willen een uitbouw aan onze woning realiseren. De maat is ongeveer 7 x 3 meter. De uitbouw komt op de plek waar normaal de garage staat. We hebben een bijkeuken, deze heeft 2 deuren voor als wij later een garage nog wilden bouwen, maar wij willen uitbouwen en een zitkamer maken. Wij weten niet of er een vergunning nodig is. Van welk materiaal wij de uitbouw willen weten wij nog niet, we hopen op advies van u. Of er een fundering moet komen weten wij niet. Graag de oplevering compleet, inclusief elektra en stucwerk. Wanneer bent u beschikbaar?
dinsdag 28 januari 2020

Kelder bouwen

We willen een geïsoleerde, casco kelder laten bouwen van 50 m2. De kavel is nu nog leeg. We hebben nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 27 januari 2020

Verzakte fundering van een aanbouw herstellen

Onze aanbouw van 4 bij 6 meter is vier cm verzakt graag zou ik een offerte krijgen van de te verrichte werkzaamheden om het verzakken te stoppen. De aanbouw staat niet op palen, het is een tempex bekisting dat op het harde zand is geplaatst. Ik wil het graag laten uitvoeren, maar dit hangt wel een beetje af van de kosten.
zondag 26 januari 2020

Uitbouw slaapkamer realiseren + dragende muur uitbreken

Ik overweeg een uitbouw van de slaapkamer te laten realiseren. Het formaat van de uitbouw is circa 2,30 breed en 2,20 m lang. Uiteraard geïsoleerd. Er is volgens mij geen vergunning nodig, maar moet dit nog checken. Uitbouw komt op het terras, dus het moet er mooi uit zien, graag advies wat voor materiaal het beste gebruikt kan worden. Of er een fundering nodig is weet ik niet, dit laat ik aan u over. Graag een prijs van een casco- en een complete oplevering. Verder heb ik in het huis heb ik nog een stukje muur tussen keuken en woonkamer dat ik wil laten uitbreken. Het is een dragende muur. Muur zelf is ongeveer 2 breed bij 2.50/ 3 m hoog.
woensdag 22 januari 2020

Extra verdieping bouwen

Ik wil een 10 x 12 meter opbouw laten plaatsen. Oplevering casco, zonder elektra en stucwerk en een houten constructie. Ik heb de vergunningen en bouwtekeningen al binnen. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 20 januari 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw realiseren over de volledige breedte van de woning (485 binnenmaat) en 240 cm diep. De uitbouw moet van steen of hout zijn, en moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Uitbouw realiseren

De uitbouw liefst houtskeletbouw als in de bijgeleverde foto. Met aan een lange kant grote ramen tot aan de grond. Afmetingen 14 x 6 m. Max 3.30 meter hoog. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is.
maandag 13 januari 2020

Prefab of houtskelet woning bouwen

Ik wil een levensloop woning met een oppervlakte van ca 150 m2 op en kavel van 860 m2 laten bouwen. Jaren 30 stijl. De woning moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een houten of prefab constructie. Verder wil ik 1 slaapkamer op de beneden verdieping, 2 of 3 slaapkamers op de bovenverdieping, 1 badkamer, 1 keuken, 1 woonkamer, en 2 toiletten. Ik zit nog in de oriënterende fase en heb dus nog geen bouwtekeningen en vergunningen.
dinsdag 7 januari 2020

Schuur verbouwen woonboerderij

Oude schuur (416 m2) met koegang en hooizolder in slechte staat, ik wil het graag verbouwen tot 6 of 8 appartementen. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunningen aangevraagd. Ik wil graag dat u langs komt om alle opties te bespreken.
dinsdag 7 januari 2020

Vloer van het balkon renoveren

Mijn balkonvloer is voorzien van plavuizen in cement gelegd, deze zitten niet al te vast meer. Wij willen deze graag verwijderd hebben en de vloer egaliseren en daarna verven of met pvc bekleden. Het balkon is ongeveer 8.00 x 1.70 meter en gelegen op de tweede etage. Er is een mogelijkheid om onder het balkon een container te plaatsen, op de parkeerplaats. Graag zou ik het voor de zomer klaar willen hebben.
dinsdag 7 januari 2020

Uitbouw zijkant huis

Ik zou graag een uitbouw willen om mijn keuken te vergroten. De maten zijn 3,5m diep en 3,5m breed. Er is geen vergunning nodig. Constructie keuze graag in overleg, verder wil ik een complete oplevering .
vrijdag 20 december 2019

Zoldervloer egaliseren

Zolder op 2e verdieping. Bereikbaar met vaste trap. Oppervlakte is ongeveer 25 a 27 m. Nu nog grove betonlaag als vloer, deze wil ik geëgaliseerd hebben zodat ik later een laminaatvloer kan leggen. Ik heb nog wel een paar vragen zoals: * bikken jullie uitstulpingen ook eerst eruit? * is het nu te koud voor zo'n klus? Er is geen verwarming op de zolder. Wel een raam.
zaterdag 7 december 2019

Nieuwbouw loft of schuurwoning bouwen

Graag een offerte voor een nieuw te bouwen huis, conform uw maat villa. Volgens regels moet de epc 0,0 zijn, lage dakgoot 3,5 meter. Natuurlijke materialen. Type: schuurwoning/ loft woning. We hebben een serieuze optie op een kavel. Dank alvast!
woensdag 4 december 2019

Handsonderingen rapport opstellen

Wij laten prefab een schuur (10 x 7,5 meter) bouwen. We laten de bouwplek tot aan het vaste uitgraven (zandlaag zit ongeveer een halve meter diep). De gemeente wil bewijs zien dat het vaste stevig genoeg is om de schuur op te bouwen. Onze constructeur heeft aangegeven dat daartoe de conusweerstand van de grond minimaal 2 MPa moet zijn. Volgens de constructeur zijn 3 handsonderingen voldoende. Wij zoeken een bedrijf dat voor ons die handsonderingen kan doen en van de uitkomsten daarvan een rapportje maakt.
dinsdag 3 december 2019

Deur maken en afhangen

Vooraf inmeten deur; • Deur op maat (voor offerte kan u uitgaan van ongeveer gangbare maat); • Hang en sluitwerk (driepuntssluiting); • Veiligheidscilinder en een veiligheidsbuitenschild met kerntrekbeveiliging; • SKG 3 sterren keurmerk; • Anti-inbraakstrip; • Locatie Groningen (inpandige berging); • Houten kozijn (inbraakbestedig); • Deur in grondverf en 2 lagen lak (kleur n.t.b.), kwaliteit Sikkens o.g.
maandag 2 december 2019

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Draagmuur verwijderen plus plaatsen draagbalk inclusief constructietekening voor eventuele aanvraag vergunning. De muur is ongeveer 403 cm breed en 245 cm hoog. Er zit een (Deur)opening in de muur. De muur staat tussen de woonkamer en keuken. Aan de keukenzijde zit elektra, dus ook in de muur. Oude keuken wordt van te voren helemaal verwijderd. Puin moet worden afgevoerd of in container dat het wordt opgehaald.
maandag 25 november 2019

Fundering bedrijfsvoering

Ik ben op zoek naar meer informatie betreft een fundering leggen voor mijn startende bedrijf. Het gaat om een fundering waar een structuur van 25 x 20 x 4/6.20 op komt te staan dat een draagkracht moet hebben van 2500 kg /m2. Ik weet niet goed of een zandbodem + betonplaten, of een volledig gestorte vloer op heipalen nodig is en zoek daarom naar meer informatie.
zondag 24 november 2019

Nieuwe woning bouwen

Ik wil graag een 2 onder 1 kap woning van 6,5 x 11,5 m per woning bouwen. De voorkeur is rechte muren op de eerste etage. Op de tweede etage een puntdak. Offerte voor casco en compleet. Indien mogelijk prefab. begane grond: bijkeuken van 2 bij 2,80 kantoor van 2 bij 2,80 hal met trapopgang plus toilet 3,30 bij 2,80 1e verdieping : hal 3,30 bij 2,80 grote slaapkamer 4 bij 6,5 2 slaapkamer van 4 bij 3,25 vlizotrap richting zolder. tegenover trapopgang badkamer 3,5 garage 3,5 bij 6.

Partners

Partners van Casius