Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Groningen.

528 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen, uitbouw met kelder bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, bouw en nieuwbouw of verbouwing in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Groningen:

donderdag 11 januari 2018

Golfplaten met asbest verwijderen

Ongeveer 25 m2 golfplaten verwijderen en afvoeren, makkelijk bereikbaar.
woensdag 10 januari 2018

Betonnen fundering aanleggen

Een betonnen fundering aanleggen voor een schuur van 7mx3m,
zondag 7 januari 2018

Rotte vloerbalken vervangen

Per 1 maart krijgen mijn partner en ik de sleutels van onze nieuwe woning. Bij de bouwkundige keuring is gebleken dat een aantal houten balken onder de vloer door verrotting zijn aangetast bij de oplegging. Dit heeft te maken met vocht in de gemetselde fundering. Ik ben op zoek naar informatie met betrekking tot het vervanging van de betreffende balken. De balken zijn 4 meter breed, en zijn goed toegankelijk vanuit de kelder (1,80 meter hoog) en de kruipruimte (1,50 meter hoog). Ik wil graag weten wat de kosten zijn van een grondige inspectie en eventuele vervanging van deze balken. Het gaat me in eerste instantie om een globale inschatting van de kosten. Een inspectie ter plekke is mogelijk op 1 of 2 maart, omdat we de sleutel pas op 1 maart krijgen.
vrijdag 29 december 2017

Verbouwing van de 1e verdieping

Wij zijn vier studenten van de opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool te Groningen. Momenteel zitten wij in het tweede blok van het tweede leerjaar en voor het project van dit blok moeten wij een recreatieplan schrijven voor een vakantiepark. Op het vakantiepark staat een gebouw waarvan de begane grond veel bezocht is maar de eerste verdieping geen publiek trekt. De eerste verdieping heeft een soort U-vorm waardoor je vanaf de eerste verdieping een groot gedeelte van de begane grond kunt zien. Voor ons adviesplan adviseren wij een verbouwing waardoor de gehele eerste verdieping afgesloten wordt van de begane grond. De U-vorm die er nu is zal dus doorgetrokken worden tot een groter geheel. Het gaat hier om een oppervlakte van zo'n 40m2. Veel specificaties over het pand hebben wij niet maar wij hopen dat u ons een beeld kan geven over wat ongeveer de kosten hiervoor kunnen zijn. Wij horen graag van u en danken u alvast voor de medewerking.
dinsdag 26 december 2017

Lekkage uitbouw verhelpen, wisselschakeling maken en een dorpel

Ik heb bij de aanbouw van ons huis (kleine) lekkage. De oorzaak is niet bekend. Het is een aanbouw met een plat dak en er moet waarschijnlijk even een trespaplaat verwijderd worden om de oorzaak te kunnen vinden. Waarschijnlijk los dakleer. In een uitgebouwde zolder moet een wisselschakeling worden gemaakt. De dorpel van onze badkamerdeur moet verhoogd of vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 20 december 2017

Prefab kelder

Graag een prijsopgave voor 2 stuks standaard kelder zonder dek. Afmetingen ongeveer 4 x 3 m en 2,45 hoog. Ik wil graag dat er twee kelders
zondag 17 december 2017

Opbouw op een plat dak bouwen

Wij willen een verdieping op een plat dak laten plaatsen van 5.10 bij 8.60 meter. De ruimte zal worden gebruikt als slaapkamer en er zal een bergvliering moeten komen. De elektra en verwarming moet worden doorgetrokken en de wanden behangklaar opgeleverd. Wij zijn er nog niet uit op de opbouw een puntdak moet krijgen of een rechte opbouw met balkon. De vergunning is nog niet aangevraagd.
zaterdag 9 december 2017

Tuinkamer uitdiepen en grondwaterbestendig maken

IK wil 3 schuurtjes van 3ml. X2mbrx2mh in mijn tuin verbouwen tot een atelier van 7mbrx5ml x 3 mh verbouwen. IK wil daarbij de kruipruimte uitdiepen tot max 1m. ( ik wil niet verlengen omhoog) Ik zit op slappe grond, maar de schuurtjes hebben een degelijke fundering ( jaren 30 bouw) Is dit goed uit te voeren ( grondwaterbestendig ) en wat kost het.
zaterdag 9 december 2017

Vloer van tuinschuur een meter verdiepen

Ik heb in mijn tuin in de tuin 3 schuurtjes van 2 bij 3 meter met een hoogte van 2 meter. Deze wil ik verbouwen tot atelier. Ik wil vervolgens een kleine kelder van 80 cm tot 100 cm diepte laten maken. Ik wil wil maximaal 1 meter de grond in (60 of 80 cm is ook al fijn). Vraag, is dit mogelijk en wat kost het om de 1 meter de grond in, grondwater bestendig te maken? Ik zit op slappe grond. Er is een goede fundering van de bestaande schuurtjes.
dinsdag 5 december 2017

Nokverhoging op een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1972 en krijgen daarvan op 15 maart de sleutel. De nokhoogte van de woning is op de zolder 190 cm en we overwegen daarom om de nok over de gehele breedte te laten verhogen. Afhankelijk van de prijs willen wij dat enkel- of dubbelzijdig laten uitvoeren. Er staan foto's en plattegronden van huis op Funda. In de straat is al een woning waar een dergelijke nokverhoging op zit. Omdat wij nu onze financiering nog moeten afronden en deze wellicht nog kunnen uitbreiden met een bouwdepot, willen we graag op korte termijn een offerte ontvangen.
maandag 4 december 2017

Schoorsteen van jaren '30 woning verwijderen

Schoorsteen verwijderen. De schoorsteen bevindt zich in een jaren 30 bovenwoning. De bovenwoning bestaat uit 3 lagen.
donderdag 23 november 2017

Betonvloer verwijderen uit voormalige koestal

Voormalige koestal voorzien van betonnen vloer met diverse niveaus moet verwijderd tbc creëren woonruimte: 30 cm schuimbeton en vloerverwarming. Plafondhoogte thans: 2. 30. Oppervlakte ca 150 m2. Prijs graag inclusief afvoeren puin/grond.
woensdag 22 november 2017

Fundering metselen voor HSB aanbouw

Voor onze hsb aanbouw moet in totaal 70m2 metselwerk worden uitgevoed(fundering) dit kan en mag vuilwerk zijn uitgevoerd als half steens.
dinsdag 21 november 2017

Convectorput verwijderen en dicht maken

In verband met de installatie van de vloerverwarming, hebben wij een convectorput die dicht gemaakt moet worden. De werkzaamheden zijn; het verwijderen en afdoppen radiator in de convector put en het dichtmaken van de convector put met een cementvloer zodat infrezen vloerverwarming makkelijk kan. De convectorput is ongeveer 5 meter lang.
zondag 19 november 2017

Bouwen op een plat dak

Voor mijn opleiding Master Architectuur ontwerp ik 10 tiny houses bovenop het dak van een groot warenhuis. Ik ben hierbij benieuwd waarmee ik rekening moet houden, qua belastingen, et cetera. Graag vraag ik u tips en een globale berekening.
zaterdag 18 november 2017

Sloop van een dubbele carport

Op een dubbele carport met 3 houten wanden en een dak met asbesthoudende golfplaten is een boom gevallen. De carport is total-loss en moet gesloopt worden. De asbestplaten zijn door de val van de boom deels gebroken. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor afbraak van de carport en afvoer van alle materialen inclusief de vloertegels. De grond van de carport moet schoon en asbestvrij worden opgeleverd. De oppervlakte van de carport is ongeveer 30 m².
zondag 12 november 2017

Houten huis / atelier laten bouwen

Ik wil een houten huis bouwen Met sip panelen Vloer oppervlakte is 5 bij 9 meter Grondsoort is klei Hoogte is 5 meter
zaterdag 11 november 2017

Dakopbouw op de woning realiseren

Dakopbouw
woensdag 8 november 2017

Betonrot balkons herstellen

Betonrot herstellen: Het gaat om twee -met de bovenburen gezamenlijke- balkons. Oppervlakte circa 3.5 x 1 meter.
zondag 5 november 2017

Fundering met heipalen maken

Voor onze nieuwbouw woning zijn we op zoek naar een bedrijf dat de fundering op palen kan plaatsen. Voor afmetingen en constructietekeningen zie bijlages. De werkzaamheden moeten ongeveer tegen februari gaan plaatsvinden, maar het mag eventueel ook later.
donderdag 2 november 2017

Garage laten bouwen

Graag een offerte voor een nieuwbouw garage. Het project mag ergens in het voorjaar van start gaan.
woensdag 1 november 2017

Waterschade herstellen

Ik heb schade aan het plafond en de muur door waterschade. Dit komt door hoosbuien - waarschijnlijk ook lood op het dak vervangen/repareren, deze schade doet zich voor in de hal aan de achterzijde van de woning. Goed bereikbaar.
zondag 29 oktober 2017

Schuimbeton storten in gang en een kast

In een gangvloer van ongeveer 22 vierkante meter (11 x 2 meter) en een kast 3 x 2 meter wil ik schuimbeton laten storten. In de woonkamer is er (8 jaar terug) al beton gestort. Voorbereidingen zoals plastic aanbrengen doen we zelf. Er is geen haast mee, ergens volgend jaar uitvoeren.
donderdag 26 oktober 2017

Draagmuur verwijderen

Er moet een draagmuur verwijderd worden om de keuken bij de woonkamer te betrekken. Dit willen we graag op een goede en veilige manier laten doen. Daarna dient er een keuken geïnstalleerd te worden. De te overspannen lengte is afhankelijk van de mogelijkheden. De muur is in totaal 3,42 En loopt van een binnenmuur tot een buitenmuur.
donderdag 19 oktober 2017

Opbouw maken op het platte dak van een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Wij willen daarop graag een prefab dakopbouw laten maken van ongeveer 7 x 6 meter. De binnenzijde laten wij ook graag geheel afwerken. We hebben een bouwtekening van onze woning maar nog niet voor de opbouw. We zoeken een bedrijf dat voor ons de tekening kan maken zodat we de vergunning kunnen aanvragen en ook een offerte kan verzorgen. We maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken. We willen de klus graag binnen 6 maanden laten afronden.

Partners

Partners van Casius