Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Groningen.

532 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, complete dakopbouw garage, achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak, kelder bouwen, casco pand verbouwen tot cafetaria, dakopbouw plat dak, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Groningen:

vrijdag 14 juni 2019

Fundering stabiliseren

Ik ben op zoek naar iemand voor het stabiliseren van de fundering in de hoek van het pand, van buitenaf met balk of palen. Het is een hoek van 5 meter en 8 meter.
zondag 9 juni 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van circa 6 bij 3 meter. Een gedeelte daarvan moet bijkeuken worden, circa 1,5 bij 3 meter. Staat nu ook een aanbouw (zie foto 3 en 4). Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is, dat laat ik graag aan jullie over. Compleet opleveren is in overleg. Er moet wel een fundering in komen, elektra, stucwerk en het moet van hout gemaakt zijn.
donderdag 6 juni 2019

Een opbouw op een uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die op een bestaande uitbouw een opbouw kan realiseren. De opbouw moet 650 bij 400 cm groot worden en aan de binnenzijde afgewerkt zijn. De opbouw moet een houten skelet hebben. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet op het houten dak van de bestaande uitbouw komen. Er is nog geen vergunning aanwezig. Het betreft een vrijstaande woning.
vrijdag 31 mei 2019

Schuimbeton storten

Wij willen graag een mantelzorg woning neerzetten. Dit zou goed willen op schuimbeton wat wij hoorden.De oppervlakte is ongeveer 9 meter bij 6,5 meter. Wat zou dat gaan kosten?
woensdag 29 mei 2019

Een serre voor een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die tussen mijn woning en een vrijstaande stenen berging een serre kan maken met één zijkant en de bovenkant van glas. Ik zie graag aluminium kozijnen terug in de serre en de serre moet casco worden opgeleverd. De serre moet 3 bij 3 meter groot worden.
woensdag 22 mei 2019

Betonrot in de kruipruimte herstellen

Ik zoek een aannemer die beton herstel kan uitvoeren in de kruipruimte. Na een bouwkundig inspectie is er schade aan beton in de kruipruimte geconstateerd. Het betreft een kwaaitaalvloer in een vochtige kruipruimte. Nu wil ik graag een offerte laten maken wat de reparatiekosten zullen zijn. Het gaat om een oppervlakte van 46 m2.
dinsdag 21 mei 2019

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Ik zoek een aannemer die zo snel mogelijk een dubbelzijdige nokverhoging kan realiseren. De buren hebben dit reeds gedaan dus een vergunning zou geen probleem moeten zijn. Graag vernemen wij wat de kosten zijn en wat hier bij komt kijken. Onze voorkeur gaat uit naar kunststof casco en zelf afwerken. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning. De zolder is 689 bij 630 cm groot. Het gaat om een schuin pannendak.
donderdag 16 mei 2019

Uitbouw achterzijde van slaapkamer

Wil een complete, stenen uitbouw voor een extra slaapkamer in de tuin van 4,5 bij 3 meter. Er moet ook geheid worden, en het moet van steen zijn. Verder moet er elektra in en moet er gestuct worden. Er is een vergunning nodig, en die ga ik nog aanvragen. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 8 mei 2019

Vloerbalken vervangen

Ik wil de verrotte vloerbalken in de schuur laten vervangen. Het is een schuur van ca 100 m2. De vloer bestaat uit houten steenschotten die op houten balken liggen. Een aantal balken is aangetast/ verrot.
woensdag 8 mei 2019

Voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken

Graag zou ik voor een woonproject in Groningen een offerte aanvragen. Deze zal voor 6 woningen zijn. Er moet ruimte zijn voor de trap , slaapkamer en douche ,toilet. Opbouw zo 4 keer 6 meter. Op een plat dak van beton. Dit moet het worden: - 4 bij 5 meter - Hout skeletbouw - Compleet opgeleverd - Leidingen - Elektra - Trappen - Gestuct en helemaal afgewerkt
zaterdag 4 mei 2019

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik wil graag een uitbouw van 5 meter breed en 1,5 meter diep voor 2 verdiepingen, begane grond grotere woonkamer, 1e verdieping grotere badkamer en slaapkamer. De vergunning moet ik nog aanvragen. Verder weet ik nog niet of het compleet opgeleverd moet worden. Er moet misschien een stukje gestuct worden, er moet elektra in komen, er moet een fundering in komen en het moet van glas en trespa gemaakt worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 1 mei 2019

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil graag een casco uitbouw van 4 x 3 meter. Doorbreken achterwand (hout/kunststof). Muur met buren doortrekken. Verder zo veel mogelijk glas en openslaande deuren de tuin in. Vloer vanuit woonkamer doortrekken, incl fundering met vloerverwarming. En elektra.
dinsdag 30 april 2019

Uitbouw realiseren

We gaan verhuizen en willen uitbouwen. Hal, wc en 2 slaapkamers. Zie foto achterkant van het huis. De houtgekleurde achterdeur moet de deur naar het halletje worden. Uitbouw wordt dan 4x6 meter. Vergunning is niet nodig. Bij voorkeur wensen wij een complete oplevering, inclusief leidingwerk, elektra etc.
donderdag 25 april 2019

Voor- en achtergevel opnieuw bekleden

Ik zoek een gevelspecialist die mijn voor en achtergevel opnieuw kan bekleden. Het gaat om werk aan de begane grond en eerste verdieping. Momenteel is de gevel bekleed met aluminium. Naast het vervangen van de bekleding hoeft de gevel niet geïsoleerd te worden. De gevels zijn goed bereikbaar.
zaterdag 20 april 2019

Draagmuur verwijderen

Ik zou graag een draagmuur van 3 meter willen verwijderen om de keuken bij de woonkamer aan te trekken.
woensdag 3 april 2019

Plat dak opbouw afmaken/uitbreiden

Ik zoek een aannemer die mijn bestaande dakopbouw kan uitbreiden over de gehele oppervlakte van de woning. Het zou dan gaan om 50 m2 wat er bij gebouwd moet worden. Ik bespreek graag met de vakman de mogelijkheden.
zondag 24 maart 2019

Asbest verwijderen

Ik zoek een asbestsaneerder voor het verwijderen van asbest. Bij een bouwtechnische keuring (aankoopkeuring) is er onder de vloer in de keuken een kapotte asbestpijp met losse stukjes asbest gevonden. De ruimte is zon beetje 10 m2 en ik wil het graag gesaneerd hebben voor het betrekken van de woning. De asbest is bereikbaar vanuit de kruipruimte.
dinsdag 5 maart 2019

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een draagmuur laten verwijderen van mijn woonkamer de afmetingen zijn 2.30 meter bij 2.50 meter. Er zitten geen leidingen in de muur. Ik wil dat het puin wordt afgevoerd.
zaterdag 2 februari 2019

Marmeren ombouw schouw verwijderen en later terug plaatsen

In de woonkamer gaat de oude (onder) vloer vervangen worden. Dit houdt in dat de marmeren schouw, gedeeltelijk gebroken, gedemonteerd dient te worden. Nadat de nieuwe vloer ligt, wil ik de originele schouw op dezelfde plaats terug.
woensdag 30 januari 2019

Deur dichtmetselen

Ik wil een deur dichtmetselen. Mocht het niet te duur worden kan hij ook direct een nieuwe deur in een andere (dichte) muur maken. De afmeting is ongeveer 90 cm bij 2 meter.
vrijdag 25 januari 2019

Casco uitbouw achterzijde

Wij zijn bezig met een andere woning en als dat allemaal doorgaat willen we gelijk wel een stukje aanbouwen zal ongeveer 2 bij 3 zijn weet de exacte afmetingen nog niet. Maar er staan zeg maar al 2 muren.
woensdag 16 januari 2019

Houten vloer en plafond vervangen door schuimbeton

Ik wil mijn houten vloer vervangen door schuimbeton en op mijn eerste etage (hoogste etage) is het plafond van hout en dat zou ik graag ook willen veranderen naar beton (wel stevig genoeg voor misschien in de toekomst een etage erop te kunnen bouwen). Het huis is 80 m2.
dinsdag 8 januari 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag zo spoedig mogelijk een uitbouw van 8 x 3.30 realiseren aan de achterzijde van mijn woning. Vergunning niet nodig. Geen prefab methode. Compleet opgeleverd.
zondag 6 januari 2019

2 schouwen verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een prijsopgave voor het verwijderen en afvoeren van 2 schouwen, zowel in de keuken als in de woonkamer.
woensdag 2 januari 2019

Schoorsteen dichtmaken en houtkachel verwijderen

We gaan verhuizen in februari en in dat huis zit een houtkachel. Wij willen die laten verwijderen en de schoorsteen laten afsluiten. Het puin moet afgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius