Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Groningen.

526 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, vrijstaande woning bouwen, schuur bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen, grote verbouwing/renovatie aan te kopen woning, uitbouw zijkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Groningen:

dinsdag 30 juni 2020

Serre aan achterzijde woning

Door de storm van afgelopen zaterdag is mijn serre kapot gegaan. Nu heb ik gebeld met de verzekering en die geven aan dat ik een offerte kan laten maken en zullen zij overgaan tot de vergoeding. Het betreft een serre van 240 bij 400 cm.
maandag 29 juni 2020

Uitbouw achterzijde huis

Goedendag, wij willen graag onze huidige tuinkamer aan de achterzijde van het huis vervangen door een uitbouw. De huidige tuinkamer is 5 meter breed en 4 meter diep. Ook ligt er al een betonnen vloer. De nieuwe uitbouw heeft dezelfde maatvoering. Daarnaast willen we graag een schuifpui over de complete breedte en een 2-tal lange ramen. In bijgaande schets is een uitgewerkt. Zie uit naar uw reactie. Wij hebben geen materiaal.
zaterdag 27 juni 2020

Garage bouwen aan de woning

We zouden graag een geisoleerde garage aan onze woning met in de nieuwe garage een deurdoorbraak in de draagmuur van de woning naar de keuken en achterkant garage een deur naar de tuin. We zouden de garage iets breder willen hebben dan normaal 3.88 breed en 6 meter lang en we zouden graag een geïsoleerde grote sectionaal deur (zie tekening) willen hebben aan de voorkant.
maandag 22 juni 2020

Garage ombouwen tot kapsalon

Wij willen de garage ombouwen tot kapsalon. Hiervoor moet gebeuren: wc riolering aanbrengen, wanden (hout) voor afscheiding incl isolering. Isoleren plafond. Garage deur vervangen door houten kozijn met entree. Waterleidingen plaatsen (warm en koud op bestaande cv) stroompunten realiseren.
zondag 21 juni 2020

Huis sleutelklaar laten bouwen

We hebben een stuk grond in Blauwestad Groningen en willen een vrijstaand huis laten bouwen voor €150000-€200000 sleutelklaar (gasloos, zadeldak & bijkeuken of garage) Vookeur voor hoogbouw, maar ook geïnteresseerd in andere opties. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.
donderdag 18 juni 2020

Dubbele nokverhoging

Graag willen we ons dak verhogen d.m.v een dubbele nokverhoging, het zou gaan om een lengte van ongeveer 6m (?) De voorkeur zou uitgaan naar een prefab. Op dit moment hebben we een dakkapel maar graag willen we een volledige ruimte creëren. Als vb een aantal foto’s meegezonden, met tekening van de huidige situatie.
zondag 14 juni 2020

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw van 6,00 meter bij 1,50 a 2,00 meter diep. Vermoedelijk moet er geheid worden (of schroefpalen?). Graag advies van de vakman. Voorkeur gaat uit naar antraciet schuifdeuren waarvan 1 deur met een kattenluik.
vrijdag 5 juni 2020

Uitbouw achterzijde van 48 m2 met nieuwe keuken en nieuwe badkamer

We hebben aan de achterzijde een bestaande aanbouw van 24 m2, deze willen we laten slopen en verwijderen en een nieuwe uitbouw laten plaatsen van 48 m2. De huidige houten vloer op de BG moet dan ook meteen geheel vervangen voor een betonnen vloer. In de nieuwe uitbouw moet ook een keuken en een badkamer komen.
vrijdag 5 juni 2020

Vrijstaande stenen garage realiseren

Mijn dochter heeft een groot tuinoppervlak en ik wil daar een vrijstaande steengarage laten bouwen van 6 m lang 3 m breed en 2,4 m hoog. Het is bouwgrond, ik denk dat er geen vergunning vereist is. Een fundering is nodig, ik denk een betonplaat, heipalen niet nodig. Graag inclusief deuren en elektra, exclusief isolatie. Elektra is al naar de plek gelegd, de afvoeren van het dak is ook geregeld.
donderdag 4 juni 2020

Aanbouw achterzijde, verbinding met bestaande garage

Wij willen graag de bestaande garage achter de woning verbinden door middel van een aanbouw met opbouw. De bestaande garage is 9 meter breed, en 5 meter diep. De te bouwen ruimte tussen de garage en het huis is ook 9 meter breed en 5 meter diep. Op dit stuk moet een bovenverdieping komen, die boven verbonden wordt met het huis. De garage moet ook aangepast worden met twee doorgangen naar de nieuwe aanbouw. Elektra moet over het geheel worden aangelegd, net als vloerverwarming, water. Stucwerk optioneel. Een extra aparte offerte waarbij slechts een laag van de aanbouw wordt berekend, zou fijn zijn om te vergelijken.
maandag 25 mei 2020

Hekwerk en dakterras aanleggen

Ik heb 2 dakterassen nodig. 1 van 20m2 1 van 25m2 Werk dient met een hoogwerker gedaan te worden. beide terassen bevinden zich op de 3e etage in Gronigen. de tegels dienen zo onderhoudsvrij te zijn en extra lang mee te gaan. Het hekwerk, sterk en niet roestend.
maandag 18 mei 2020

Badkamer helemaal renoveren

Ik wil graag mijn badkamer compleet renoveren. Alles moet er eerst eruit worden gehaald en daarna opnieuw worden ingericht. Eventueel via de vakman de badkamermeubels aanschaffen. Alles blijft op dezelfde plaats, er hoeven dus geen leidingen verlegd te worden. Wel graag een inloop douche i.p.v. douchebak. Het gaat om een badkamer van 9 m2. Deels betegeld worden, graag de wanden stucen. Badkamer gelegen op de eerste verdieping.
zaterdag 16 mei 2020

Vloer met fundering voor een uitbouw

De maten zullen worden : 6,5 mtr x 3,5 mtr + 2,5 mtr x2,5 mtr een (L) vorm. Met geïsoleerde vloer. De rest van de uitbouw doe ik zelf.
woensdag 6 mei 2020

Betonplaat storten voor een tuinhuis

Ik ben op zoek naar een aannemer die een betonplaat kan storten ten behoeve van een tuinhuis. De gewenste maat is 2988 x 2908 x 250 mm.
woensdag 6 mei 2020

3 Dakramen zolder plaatsen

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben voor 3 dakramen voor op zolder (tuimel denk ik ) van kunststof. Afmetingen ongeveer 78x140. Graag incl montage, afwerking & afvoeren afval. Hiervoor dienen dus 3 daten in het dak gemaakt te worden. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.
dinsdag 5 mei 2020

Badkamer: tegels, badkuip, douche, wasmeubel, evt toilet schuifdeuren plaatsen + extra's

Wij willen graag onze badkamer (ca. 4 x 2 m2) vernieuwen (tegels, badkuip, douchecel, wasmeubel, evt toilet), openslaande deur vervangen door Skantrea schuifdeur. 2 schuifdeuren maken van bestaande deuren naar slaapkamer en studeerkamer. Extra's: inkoop en plaatsen van 3 nieuwe Skantrea deuren; beneden toilet waskraan vernieuwen, wandtegels vervangen (standaard toilet van 1,5 m bij 1,5 bij 2.20 m hoog); TV Meubel op maat maken en bekleden met tegels en toegangsluikjes.
dinsdag 5 mei 2020

Uitbouw achter huis realiseren

Graag laten wij een uitbouw van 4,6 meter breed en 3 meter diep realiseren aan de achterkant van ons nieuwe huis. Wij zijn bezig met de aankoop, de overdracht zal volgend jaar maart plaatsvinden, door de bouw van het nieuwe huis van de huidige bewoners van ons nieuwe huis. Wat wij willen voor de uitbouw is: gemetselde muren aan de zijkant, een gesloten dak met lichtkoepel 2x van 90x90 cm en een kunststof schuifpui naar de tuin. Fundering is nodig, graag 2 heipalen. Van anderen hebben wij begrepen dat zij de grond hebben laten uitgraven en een fundering hebben laten storten, maar wij denken dat het beter is om heipalen te laten slaan doordat wij in een gebied zitten waar wel eens aardbevingen voorkomen. Wij hebben al gekeken en heipalen kosten rond de 1500 euro, dit moet te doen zijn. De binnenafwerking hoeft niet perse, wij hebben een kennis die zelf in de bouw zit. Stroom moet er eventueel in, maar dit ligt eraan of onze kennis dit ook kan doen. Buiten zit al een stroompunt waar eventueel stroom van afgetapt kan worden. Er is geen vergunning nodig. Wij hebben onderzoek gedaan naar houtbouw, prefab, opgemetselde muren met epdm dak en schuifpui achter en 2 schuifdeuren. Als wij het invullen op internet hebben wij wel het idee alsof er 5000 euro verschil in zit en eigenlijk zouden wij een iets gespecificeerdere indicatie willen hebben, zodat wij rekening kunnen houden met de kosten. Er hoeft niet perse iemand voor langs te komen.
dinsdag 5 mei 2020

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil een vrijstaande woning laten bouwen van 140 vierkante meter. Ik ben bezig met de aanschaf van een kavel. Ik heb tekeningen van iemand en mijn woning wil ik er ongeveer ook zo uit te komen laten zien, maar met wat aanpassingen. Er komt een begane grond met eerste verdieping en een vliering erboven met vlizotrap. Een kruipruimte van 60-70 cm hoog. Goede isolatie en gemetselde gevels. Schuin dak vanaf eerste verdieping. Ik wil graag het prijsverschil weten tussen casco en compleet. Op de eerste verdieping komen een badkamer en 3 kamers. De ketel moet of op de vliering komen of in een aparte ruimte. Op de tekeningen die ik heb staan ook een bijkeuken en een garage, maar dit zou ik niet willen hebben. Ik durf niet te zeggen welke fundering nodig is.
woensdag 22 april 2020

Erker zijkant vrijstaande woning

Keuken vergroten zodat eethoek er in kan. 4 x 3 x 3 Voorkant 4x zijkanten 3 m. Graag met afwerking aan de binnenkant. Voordeligste optie aub aangezien het alleen voor een eettafel is bedoeld.
dinsdag 21 april 2020

Uitbouw realiseren

Uitbouw maken aan de woning van breedte 3,75 m diepte 3 m plat dak, openslaande deuren. Sierlijst zelfde als de woning. We weten wat het moet worden, nu moeten we alleen nog aannemers hebben. Voor onszelf hebben we een schets. Er moet een deel woonkamer aan komen. Een vergunning is nodig, deze kunt u regelen of wij, dat is om het even. De uitbouw willen wij van steen. Een fundering is nodig, waarschijnlijk moeten er 3 palen in gezet worden en een fundering gestort worden, zodat deze niet gaat verzakken. Schilderwerk kan ik zelf, stucwerk en leidingen en elektra graag wel meenemen, net als de verwarming. De woning heeft een houten vloer, de vloer van de uitbouw mag van beton zijn.
zondag 12 april 2020

Fundering + vloer nieuwe garage laten storten

Voor een nieuw te bouwen garage van 7 bij 3 meter wil ik een fundering en vloer in één keer laten storten. De nieuwe garage komt tegen de woning aan en overlapt het voorste gedeelte van de oude garage. Graag zou ik de kosten en een eventuele datum van u willen weten.
maandag 6 april 2020

Fundering maken voor uitbouw achterzijde

Wij hebben een huis uit 2015 gekocht waar we graag zelf een stuk achter bij aan bouwen van 18 m2. We hebben een vakman nodig die heipalen / buizen kan plaatsen eventueel inclusief de plaatsing van fundering (nader af te stemmen). De tekeningen hebben we allemaal al en kunnen we delen.
woensdag 1 april 2020

Uitbouw achterzijde van het huis

Wij willen onze woonkamer vergroten met een uitbouw, de woonkamer vinden wij namelijk echt te klein. Het huis is nog leeg tot 20 April, niet dat wij verwachten dat het voor die tijd gebouwd kan worden. Wij hebben een hoekhuis en de woning naast ons heeft al een uitbouw, dus 1 muur staat er al. Wij denken dat de uitbouw 2/ 2,5 m bij 5 m wordt. Wij gaan ervan uit dat er geen vergunning nodig is (tot bepaald aantal meter vergunningsvrij uitbouwen). Of een fundering noodzakelijk is, laten wij het beste aan de vakman over. De aanbouw willen wij het liefste van metselwerk, het moet in ieder geval geen serre worden. De oplevering graag casco. Graag ontvangen wij offertes voor deze uitbouw.
dinsdag 31 maart 2020

Uitbouw achterzijde, verbouwing bijkeuken, dakopbouw bijkeuken

We zoeken een architect/aannemer die ons helpt bij de realisatie van: - een vergunningsvrije uitbouw - een vergunningsvrije dakopbouw (op plat dak) - de aanpasing van bijkeuken tot leefkamer Het gaat om een twee-onder-een-kap woning uit 1938. Hiervan krijgen wij per 1 juni de sleutels. De uitbouw zal op de begane grond aan de achterzijde gerealiseerd moeten worden met afmetingen van ongeveer 4x4 meter en nieuwe doorgangen bieden naar zowel de keuken als de bijkeuken. Hierdoor levert deze aanbouw een aanzienlijke vergroting van de leefruimte op. De dakopbouw moet op het platte dakgedeelte van de bijkeuken gerealiseerd worden als kleine badkamer (douche en wc) voor de slaapkamer die zich aansluitend onder het schuine dakgedeelte van de bijkeuken bevindt. Behalve beide aan/opbouwen willen we de begane grond van de bijkeuken omvormen tot leefruimte door de enkelsteens muren te isoleren en van een glazen pui te voorzien, een vloer aan te leggen, de ruimteindeling aan te passen en een vaste trap te plaatsen naar de verdieping erboven. Op deze kamer boven de bijkeuken willen een dakkapel van circa 3-4 meter en een deur naar de nieuw te bouwen douche en wc. We hebben al ideeën over het ontwerp en materiaalkeuze van de uitbouw, zie hiervoor de bijgevoegde foto als uitgangspunt. We zoeken nog een architect/aannemer die ons in elk geval aan het begin van het proces bijstaat, slimme ontwerpsuggesties kan doen en mogelijk ons ook tijdens het gehele proces begeleidt. Graag zouden we van u, op basis van bovenstaande omschrijving, de foto’s via onderstaande link en het onderstaande programma van eisen, een globale offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Een/twee (video)gesprekken over wensen van verbouwing/programma van eisen - Toetsen op vergunningsvrij bouwen - Het digitaliseren van de bestaande situatie - Ontwerpen van de gewenste situatie - Opstellen kostenindicatie en planning - Technische omschrijving maken
zondag 29 maart 2020

Uitbouw woonkamer met 3.5 bij 2 meter

Woonkamer is 5.20 x 4.20 meter. Deze zouden we met 2 meter willen uitbouwen, waarschijnlijk niet over de hele breedte maar waarschijnlijk iets van 3.50 meter. Dus een uitbouw van 3.5 x 2 meter. De gevel moet wel opengebroken en ondersteund worden. Het deel waar nu de achterdeur zit, kan blijven staan. Wat zouden de kosten ongeveer kunnen zijn als we uitgaan van de voordeligste mogelijkheid? Wat kost het met en zonder afwerking? We hebben een beperkt budget.

Partners

Partners van Casius