Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor escape room bouwen:

Escape room bouwen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het bouwen/ontwikkelen en bedenken van een escape room. Wij zijn een multifunctioneel centrum in Zieuwent met onder andere een sportschool, restaurant, bowling, speedsoccer en een sporthal. De ruimte waar wij een escape room willen realiseren is 12 bij 16 vierkante meter.
Onze klant uit Zieuwent (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor escape room bouwen uit heel Nederland:

Akoestisch isoleren

Een aantal ruimtes van een escape room (500 m2) moeten geïsoleerd worden. Cellulose leek mij een goedkope oplossing. Het gaat om een aantal deelprojecten. - Nieuwe ruimte: Plafond, zijwand, achterwacht akoestisch isoleren. Hier wordt een spel gespeeld, met mogelijk luidruchtige spelers. - Ontvangstruimte escaperoom: Hier is veel beton te vinden, vloer, muren, plafond. Lastig een gesprek te voeren, hier zijn we op zoek naar geluidabsorptie om weerkaatsing te voorkomen. - Bestaande ruimte escapespel: Ook hier zit veel beton, eveneens geluidabsorptie.

Elektra aanleggen voor een Escape Room

Ik ben een Escape Room aan het bouwen. Deze moet de eerste week van december open. Hier wil ik graag een aantal elektrische onderdelen en spellen in verwerken. Dit wil ik graag uiterlijk de laatste week van november laten doen. Ik verwacht een aantal dagen werk met het uitdenken van de technieken en het aanleggen hiervan. Voorbeelden zijn; magneetsystemen waardoor er een deur of luik open gaat, licht en geluidtechnieken. Lampen aansluiten, het aan- uitzetten van rookinstallatie in oven. Het beste is om even op locatie te komen kijken en samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Elektra aanleggen voor een Escape Room

Voor onze Escape Room willen wij graag een 2 offertes hebben: 1. Leveren van voedingen vanaf de verdeelkast met voedingskabels naar de gymzaal op de eerste verdieping. De voedingen moeten worden afgemonteerd op 4 lasdozen. Bij de verdeelkast moeten de kabels af worden gemonteerd naar 4 aparte eindgroepen. ? 2. optie 1 + 4 voedingskabels aanbrengen in de ruimte, 12 x 8 meter. De ruimte wordt verdeeld in 2 kamers. 2 voedingskabels in de ene ruimte en 2 voedingskabels in de andere ruimte. Kunt u na 15. 30 uur bellen?

Escaperoom bouwen

Wij beheren een pand dat eigendom is van de gemeente en willen daar een escape room laten bouwen. In dit pand zijn diverse kantoorruimtes daarvoor geschikt of de kelder. Wij zitten nog in de ontwerpfase maar willen techneuten graag met ons laten meedenken en een kostenberekening laten verzorgen voor het realiseren van de escape room. Er moeten veel leidingen worden gelegd voor camera's, verlichting etc. Verder moet de indeling worden gerealiseerd. Het zou fijn zijn als we in contact kunnen komen met mensen die hier ervaring mee hebben.

Elektro / mechanica bedenken, installeren en testen

T.b.v. de opzet van een escape room (in Sittard) zijn we op zoek naar een electro technicus die hierbij de electronica weet te verbinden met de printplaat (raspberry pi) middels een schakelbord (relais). De electronica bestaat uit lampen/leds, slotmechanisme en andere toepassingen welke custom gemaakt moeten worden (bijvoorbeeld een shakermotor of spoelen welke voor "knal" effecten zorgen). Er is reeds veel voorwerk gedaan en technische specificaties zijn beschikbaar. Z.s.m. beginnen in locatie Sittard. Er zijn op 22 oktober al groepen gepland. Voor die tijd willen we e.e.a. nog uitvoerig testen.