Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor boerderij strippen en renoveren:

Boerderij strippen en renoveren

Ik heb een boerderij op het oog wat ik helemaal wil laten strippen en renoveren. Ik ben benieuwd waar ik aan moet denken qua kosten.
Onze klant uit Winterswijk (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boerderij strippen en renoveren uit heel Nederland:

Monumentale boerderij geheel verbouwen

Boerderij van 321 m2 met 3 verdiepingen geheel strippen en opnieuw alles opbouwen.

Constructietekening en -berekening maken

Bij onze boerderij staat een bijgebouw waar wij een woning van aan het maken zijn. Het strippen is al gedaan en nu willen we een nieuw (geïsoleerd) dak gaan plaatsen. Hiervoor zullen we de twee bestaande spanten vervangen (inclusief gordingen). Wij zouden dus graag een constructieberekening willen ontvangen voor de te gebruiken materialen. - Gebouw 10 x 10 meter; - Nokhoogte circa 520 cm (dak start op circa 250 cm); - Wens met hout te werken; - Huidige spanten met 4 metalen pijlers ondersteund (met betonnen voet) doorsnee circa 12 cm; - Er worden een paar wanden geplaatst die als extra ondersteuning kunnen dienen. - Dakbedekking waarschijnlijk unidek platen met dakpannen. Graag vernemen wij of dit voldoende is voor een offerte. Indien mogelijk ontvangen we ook graag de levertijd. Alvast bedankt.

Stolpboerderij geheel verbouwen

Ik heb een oude stolpboerderij van 9 bij 10 meter uit bouwjaar 1910. Ik wil deze boerderij volledig laten strippen waarbij alleen de beganegrondvloer en de muren blijven staan. Dit betekent dat ook de verdiepingsvloer en het gehele pannendak inclusief de sporen en dakbalken verwijderd moeten worden. Daarna moet er een nieuw dak worden geplaatst met een dakkapel. Er moet een nieuwe verdiepingsvloer in en op die verdieping moeten 3 slaapkamers en een toiletruimte worden gemaakt. Op de begane grond moet er een woonkamer, keuken, bijkeuken, toilet en een badkamer worden gemaakt. Ik maak graag een afspraak voor een bezoek met bedrijven die dit totaalproject aan kunnen. De volgende stap is daarna het opmaken van een globale prijsindicatie.

Boerderij strippen en verbouwen

Ik wil een boerderij strippen en volledig opnieuw van binnen op bouwen, beneden en boven, inclusief 2 badkamers en een keuken, woonoppervlak 150 m2 en inhoud 510 m3.