Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Winterswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Winterswijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Winterswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Winterswijk of directe omgeving.

77 klanten uit Winterswijk bevelen een bij Casius in Winterswijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Winterswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, stolpboerderij fundering en verbouwen, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in Winterswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Winterswijk:

Canexel chalet repareren of vernieuwen

Guten Tag. Ich habe auf De Twee Bruggen in Winterswujk-Miste ein Doppel-Chalet von Wanders, Baujahr 2004, mit einer Canexel-Verkleidung. Auf der Wetterseite sind erhebliche Beschädigungen an der Verkleidung. Ein Garantieanspruch von Canexel ist bereits genehmigt. Ich denke das hier entweder ein Austausch oder eine komplette Erneuerung notwendig ist. Können Sie mir hier helfen?

Asbestplaten verwijderen

Auto-afdakje (circa 18 m2) met wat asbestplaten eerst verwijderen. Als dit goed gelukt is dan is er ook nog een hellend dak van de bergplaats (circa 18 m2) en garagedak (ook circa 18 m2). Alle materialen moeten ook afgevoerd worden.

Kelder aanleggen onder de woning

Er is al een onderbouwing van 1.60 meter diep en er moet nog een meter dieper fundament onder komen en dan de vloer storten. De oppervlakte van de kelder is 20 x 6 meter.

Kelder bouwen

Kelder van 15 x 6 x 3 storten in bestaand huis.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Wij willen graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Hiervoor dient een nieuw trapgat gemaakt te worden in een houten vloer, de vlizotrap verwijderd te worden en het ontstane gat gedicht. Klant is reeds bezig voor een vergunning van een dakkapel op zolder! Misschien beiden mogelijk?

Opbouw maken op de garage

We willen een opbouw realiseren op de garage. De maten zijn 3500 x 6100 mm. Er is een foto van de voorgevel toegevoegd. We zouden graag de ingang via de eerste verdieping willen laten verlopen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Kelder onder de woning

Ik ben zelf begonnen met het realiseren van een kelder onder mijn woning. De kelder word 6 x 12 meter groot met een diepte van 2.2 meter. Ik ben zelf al begonnen met uitgraven en ondermetselen en ik kom nu na 1.4 meter uit op het grondwater. Het overige werk wil ik graag uitbesteden.

Aanbouw maken

Ik wil graag een aanbouw laten maken. Ik wil graag een wand van 290 x 260/230, een wand 320 x 230 cm met een deur in het midden, geheel voorzien van glazen overkapping, rond om 50 cm borstwering. Ik wil graag een kunststof frame waar glas in komt. Er hoeft geen fundering gemaakt worden, dit doen we zelf.

Boerderij strippen en renoveren

Ik heb een boerderij op het oog wat ik helemaal wil laten strippen en renoveren. Ik ben benieuwd waar ik aan moet denken qua kosten.

Frans balkon laten vergroten

Ik heb een Frans balkon en wil dat vergroten naar een groter balkon waar ik lekker op kan zitten. Er zijn dus al balkon deuren aanwezig. De grote van het balkon moet 1 meter diep bij 4 meter breed worden. Graag u prijs

Betonvloer met vloerverwarming storten

Het betreft een offerte aanvraag om de houten vloer te laten vervangen voor een betonvloer met vloerverwarming. Het betreft een woning met een kruipruimte van ongeveer 55 centimeter diep. De vloer is ongeveer 50 m2 groot. De woning is ingericht.

Asbest uit dakbeschot verwijderen

We hebben een bijkeuken badkamer waarvan het dak 6+3 m2 is daar zit asbestdakbeschot onder. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn als de pannen verwijderd word, een nieuw dakbeschot geplaatst en de pannen weer terug gelegd.

Houtworm in kozijnen bestrijden

We hebben in twee kozijnen gaatjes zitten (zijn niet eerder opgevallen - houtworm), en willen deze graag beoordeeld en indien nodig behandeld hebben.

Plafond boerderij laten verbouwen

Wij willen een boerderij kopen, maar er moet verbouwd worden. Er is op de begane grond een plafond onder de binten gemaakt, ongeveer 35m2. Wij willen het plafond eruit en dat de binten weer zichtbaar worden en dat daardoor de hoogte toeneemt. Op de binten zal dan een nieuwe vloer gemaakt moeten worden. Tevens moet er een nieuwe trap van de begane grond naar de eerste verdieping gemaakt worden. In eerste instantie willen we een indicatie van de kosten. Mogelijk kunt u met ons mee tijdens een volgende bezichtiging van de boerderij?

Zolder splitsen en kamertje aftimmeren

Op zolder willen wij graag een tussenmuur plaatsen zodat er een kamer ontstaat. De wand zal ongeveer 5 meter breed worden en 2,50 meter hoog. In deze wand dient een kozijn met een deur geplaatst te worden. Er zal ook een lichtpunt geplaatst moeten worden. De verdere afwerking zal ik zelf verzorgen.

Gemetselde garage bouwen

Wij willen een gemetselde garage bij onze woning laten bouwen van 3 tot 3,5 meter breed en 5 tot 6 meter lang. Er moet een puntdak op komen en een loopdeur met raam aan de lange zijde. Aan de voorzijde moeten openslaande garagedeuren worden gemaakt. Er hoeft geen vloer in, maar er moeten gewone tuintegels in worden gelegd. Er moeten zolderbalken in, waar we dan zelf een zolder op zullen maken. We willen een zo goedkoop mogelijke uitvoering.

Kelder bouwen en afwerken

Prijs kelder 9,50x hoog met doorgang trap naar boven en enkele ontluchtingen. Zijn er ook prijzen voor de afwerking van de kelder?

Woning verbouwen en loods met kantine bouwen

Wij breken de bestaande schuur af en daarvoor in de plaats komt een in dezelfde vorm een kantine/koetsenloods. U dient de fundering, gevels, dak, vloeren en zolder te maken. Buitenzijde isoleren en raampartijen plaatsen. Schuin dak maken, de pannen zijn aanwezig. De schuur is 8 x 8 meter, aangebouwd aan de woning. Twee muren met een puntdak. Alleen begane grond en bergzolder, het dak loopt vanaf de bovenzijde van de begane grond. Tevens gaan we de indeling van de woning aanpassen. Onder meer draagmuren slopen en ondersteunen. Het is een boerderij met dubbele bewoning. Het voormalige deel gaat een slaapkamer met badkamer worden. Geïnteresseerd? Bel mij om een afspraak te maken. De bouwaanvraag ligt momenteel bij de gemeente.

Woning herinrichten

Nieuwe inrichting in onze woning: nieuwe muren, deuren en plafond vervangen. Plafond is 100 m2, vernieuwen en stuken. 3 muren zetten met deuren erin en daarna stuken. En ook nog vijf deuren vernieuwen waaronder de voor- en achterdeur.

Ik zou graag en offerte willen van een ...

Ik zou graag en offerte willen van een veranda: 3700 breed 3000 diep 2500 hoog aan wand en 2200 op twee palen met schoren 'Dak van polytileen platen met alu profielen materiaal eiken, hardhout of alu. mvg.

Hallo, Ik wil voor onze stacaravan een ...

Hallo, Ik wil voor onze stacaravan een overdekte veranda hebben. Oppervlakte is ongeveer 9x3m. Een schets heb ik al gemaakt. Zelf zie ik een beetje op tegen de bouw hiervan. Het moet namelijk wel stevig zijn, maar het is en blijft voor een camping.

Nieuwbouw woonboederij in Winterswijk

Nieuwbouw woonboederij in Winterswijk

Gestucadoorde woning huis met 3 ...

Gestucadoorde woning huis met 3 verdiepingen waar 6 appartementen in komen en op de grond een winkel/kantoor. Tekeningen zijn aanwezig. Aannemer voor uitvoering.

Wij willen een nieuwbouwhuis in ...

Wij willen een nieuwbouwhuis in boerderijstijl. "inwonende ouders" willen een eigen gedeelte, wij gezin met 3 kinderen

uitbreiding van de keuken, aanbouw van ...

uitbreiding van de keuken, aanbouw van 2,2 meter, voorzien van terrasdeuren en deur van keuken naar garage.