Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deuropening zagen in een stenen draagmuur:

Deuropening zagen in een stenen draagmuur

Ik ga een nieuwe badkamer maken, en wil de badkamer vergroten door een muur van 30 cm dik met spouw door te breken. Ik wil deze van 2 kanten laten slijpen, hoogte is circa 2.40, en daarna de muur wegbreken. In verband met dikte 30 cm zal er 4x geslepen moeten worden. Aan 1 zijde zo dicht mogelijk tegen de rand (10 cm als dit kan), graag opgeven hoeveel van de kant mogelijk is.
Onze klant uit Wijchen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuropening zagen in een stenen draagmuur uit heel Nederland:

Gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen

Wij zijn voornemens een vaste trap naar de zolder te plaatsen, een deuropening laten maken, een gat openen en het dichtstorten van de bestaande gat. Dit allemaal rond april/mei (uitloop juni) 2019.

Latei plaatsen en openingen zagen

In de muur (zie foto's) moet een deur plus kozijn komen met daarnaast een raam. Deur komt op plaats bestaand raam. Klus omvat: - plaatsen van een latei (in overleg: boven deur + raam of alleen raam) - zagen van de deuropening - zagen van de raamopening Exacte afmetingen nog te bepalen, vermoedelijk (breedte x hoogte) deur: 1100x2100 (of 1950, indien alleen boven raam een latei wordt geplaatst) raam: 600-800 x

Deuropening in binnenmuur maken

Ik wil in de huiskamer een binnendeur met kozijn plaatsen naar de kelder. Het materiaal is reeds voorhanden. Ik zoek dus iemand die voor mij alleen een deuropening kan zagen/frezen in een enkelsteens binnenmuur. Graag een opening van 73 cm breedte bij 2 meter hoogte. Het is geen draagmuur. Er zitten nog wel steenstrips opgeplakt.

Sleuven frezen in beton

In ons nog te betrekken woning willen wij stopcontacten verplaatsen van ongeveer 150 naar ongveer 30 centimeter boven de vloer. Het exacte aantal stopcontacten is nog niet bekend maar in ieder geval 5. Het aanleggen van de leidingen, dozen en electra doen we zelf. Het betreffen betonnen muren. Daarnaast graag sleuven in de vloer frezen voor het aanleggen van UTP en Coax kabels. Het uitzagen van één zijde van een deuropening. Het houtenkozijn word verwijderd maar de betonmuur springt in (wordt breder na het houten kozijn en dit graag gelijk zagen). Kunt u ons een prijsindicatie geven voor deze werkzaamheden.

Deuropening zagen en kozijn met deur plaatsen in een betonnen muur

Wij willen een deur laten plaatsen van de keuken naar de garage. Er moet een deur opening gezaagd worden.

Deuropening uit draagmuur zagen

Het uitzagen van een standaard deuropening voor het plaatsen van kozijn bij een draagmuur en advies over andere draagmuren.

Deuropening zagen in dubbele kalkzandsteenmuur

Ik ga in oktober of november een renovatieklus starten in een woning. Ik wil daar een doorgang laten zagen in een dubbele kalkzandsteen muur. Het gat moet ongeveer 100 cm breed en 218 cm hoog worden. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Verbouwing van een woning

Verbouwing van de trapopgang een woning: * het vergroten en meteen daarmee iets opschuiven van een bestaand trapgat. Ongeveer 2 m2 VBI 1e verdieping betonvloer zagen; * het inmeten, leveren en plaatsen van een dichte vuren trap met 1/4 draai onder, incl. 2 traphekjes boven en 1 leuning, wit gegrond; * het zagen van deuropening in 1/2 steensmuur en plaatsen kozijn + deur (naast een andere deur); * Aanbrengen en afwerken (stuken) van 3 wanden Y-tong (2 onder de nieuwe trap en 1 in verlengde). In totaal circa 22 m2. Het sloopwerk en afvoer wordt van tevoren door opdrachtgever gedaan. Er zijn foto's. Kunt u een richtlijn voor de kosten geven? We krijgen over drie weken pas de sleutel van de woning.

Deuropening in de muur laten zagen

Ik wil een deur in een bestaande dubbelsteens buitenmuur plaatsen. Afmetingen deuropening: 120 breed en circa 220 cm hoog. Het gat zal waarschijnlijk iets groter moeten zijn. De buitenkant is schoon metselwerk. De binnenkant is van witte bakstenen. Ik wil graag een offerte voor de complete klus: gat maken en kozijn plaatsen. Er zijn 3 foto's van de gevel waar de deur in moet komen.

Deuropening in de muur laten zagen

Wij hebben 2 bedrijfspanden in Bergschenhoek waartussen een opening voor een deur moet komen. Een opening van 88 x 216 cm. De muur lijkt gemaakt te zijn van kalkzandsteen blokken. De muren zijn 15 cm dik. Het gat moet op de eerste verdieping komen waar al een ingericht kantoor is. Het is dus van belang dat er zo min mogelijk (liefst geen) stof gemaakt wordt. Is dit mogelijk en wat zijn dan de kosten?