Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wijchen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wijchen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wijchen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wijchen of directe omgeving.

363 klanten uit Wijchen bevelen een bij Casius in Wijchen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wijchen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van woning, een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, huis bouwen, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, nieuw huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, uitbouw achterzijde, vloerverwarming en badkamer renovatie, het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder, dubbelzijdige nokverhoging realiseren, een aan- en opbouw realiseren, kelder nieuwbouw Almere, dakop- en uitbouw inclusief balkon realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Wijchen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wijchen:

Uitbouw achterzijde

Graag vragen wij een offerte op voor de uitbouw van onze nieuwe woning. We gaan er per 1-7-19 in en de werkzaamheden dienen direct (of vlak erna) aan te vangen. De afmeting van de uitbouw is 5,45*3m (obv funda plattegrond) de-lingert-5250/. Vergunning is niet nodig en het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en metselwerk. Ik weet nog niet zeker of ik er een fundering in wil dus dat wil ik nog even overleggen. Qua uitstraling dient de uitbouw gelijk te zijn aan de huidige metselstenen. De uitbouw komt tegen een bestaande aanbouw aan. (garage, zie foto's) We willen ook vanuit de uitbouw een deur naar de bestaande garage. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Deuropening zagen in een stenen draagmuur

Ik ga een nieuwe badkamer maken, en wil de badkamer vergroten door een muur van 30 cm dik met spouw door te breken. Ik wil deze van 2 kanten laten slijpen, hoogte is circa 2.40, en daarna de muur wegbreken. In verband met dikte 30 cm zal er 4x geslepen moeten worden. Aan 1 zijde zo dicht mogelijk tegen de rand (10 cm als dit kan), graag opgeven hoeveel van de kant mogelijk is.

Draagmuur deels slopen en stalen balk plaatsen

Voor mijn recent gekochte woning van 1966 wil ik de draagmuur van ongeveer 5 m2; 2 meter breed bij 2.50 meter hoog tussen de keuken en de woonkamer doorbreken om een open hoek-keuken te maken. Omdat ik hier een hoekkeuken wil plaatsen wil ik niet de volledige muur eruit slopen, maar 60 cm. over houden om de hoekkeuken later mooi in weg te werken. Inclusief puinafvoer. Ik krijg de sleutel in mijn bezit na 15 juni en wil hier dan zo snel mogelijk mee beginnen.

Uitbouw bouwen volgens een bouwtekening

We zijn aan het onderzoeken of het haalbaar is een gefundeerde (5 stalen buispalen van 8 meter) uitbouw in H-vorm te realiseren. De uitbouw is ongeveer 3.5 meter breed x 4 meter lang. Het dak steekt een stuk uit, zodat we een overdekt terras krijgen. 3.5 meter breed x 8 meter lang. De achterwand is 7 meter lang. De pui (hout of aluminium) wordt circa 4 meter en daarachter terras. (H-vorm). Welk soort verwarming we willen is nog optioneel. Ik heb eventueel een bouwtekening beschikbaar.

Fundering voor tuinkamer

Wij willen een tuinkamer op kleigrond laten plaatsen. Daarvoor hebben we een fundering nodig die 750 kg per staander en 390 kg per strekkende meter onder de glazen schuifdeuren moet kunnen dragen. We krijgen 3 staanders en 11 meter schuifdeuren. Tuinkamer wordt 3,5 bij 7 meter. Aan welke kosten moeten we denken?

Verwijderen van de schoorsteen en dak dichten

Wij willen de schoorsteen op het dak en het rookkanaal op zolder laten verwijderen en het dak laten dichten. Het puin dient te worden afgevoerd en de verdere afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Veranda in tuin bouwen

Veranda laat bouwen in de tuin

Betonnen vijvervloer slopen

Ik heb een gewapende betonvloer van 8 m2 dikte tussen de 15 à 20 cm die ik gesloopt wil hebben. De vloer ligt 1 meter onder maaiveld op de leem laag. De muren staan er nog op maar die slopen we zelf. Een speciale offerte is niet nodig. Een globale grove maximale schatting is ook voldoende. Dan kunnen we eerst kijken of het binnen ons budget past. Want het gat moet ook weer dicht. Ik wil eventueel dat de vakman het puin afvoert.

Uitbouw aan voorkant woning realiseren

Wij willen een uitbouw van 1.50 x 6 meter met een deur opening voor een rolstoel

Draagmuur slopen + plaatsen stalen balk

Het betreft het slopen van een draagmuur en plaatsen van stalen balk. Muur ter grote van ongeveer 7.5 m2 . Is tevens buiten muur andere zijde zit de garage. Muur slopen 3 meter breed 2.5 meter hoog. Hier zit nu de keuken die willen we realiseren in de (nu nog) garage. Puin kan door mij zelf afgevoerd worden.

Zwemvijver: beton storten, wanden metselen en waterdicht stuken

Graag wil ik voor een zwemvijver een vloer van beton laten storten en de wanden laten metselen met betonblokken. Het gat graven is al gedaan. Het bovenste deel van de zwemvijver is 6 x 1.5 meter en 1.5 meter diep. Aan een kant is hij minder diep: 60 cm diepte over een lengte van twee meter. Daarna de zwemvijver waterdicht stuken. Wat kost dit?

Uitbouw op garage en gehele lengte van het huis

Wij zijn bezig met de aankoop van een nieuwe woning. Bezichtiging is geen probleem. Uitbouw van de eerste verdieping. Betreft een afmeting van 3.24 meter x 8 meter. Betreft een opbouw op de garage. We willen het woonoppervlak graag vergroten. We willen graag een gemetselde opbouw. We zijn nog niet bezig met de aanvraag voor een vergunning. We willen graag samen met de aannemer kijken of het überhaupt mogelijk is. Tekeningen heb ik opgevraagd.

Prefab betonplaat verwijderen en afvoeren

Achter in mijn tuin staat een schuurtje op een prefab betonplaat van 3000 x 500 x 150 mm. Ik ga volgende week dat schuurtje slopen en wil daarna ook die betonplaat laten slopen en afvoeren. Het is mij onbekend of daar wapening in zit. Er is toegang tot de tuin via een poort aan de zijkant van ons huis. Ik ontvang voor deze sloopklus graag uw offerte.

Doorgang naar de keuken laten vergroten

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1970 en krijgen daarvan naar verwachting eind mei de sleutel. In een uitbouw aan de achterzijde is de keuken gesitueerd. Er is in de woonkamermuur een doorgang met ronde bovenzijde. Wij willen die doorgang graag laten vergroten en aan de bovenzijde doortrekken tot aan het plafond, als dat mogelijk is. Misschien moet er daarbij een draagbalk worden aangebracht. Er staan foto's van de woning op Funda. We zullen zelf de keuken slopen en voor eventuele voorbereidingen kunnen zorgen. We horen graag wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Tweezijdige nokverhogende dakopbouw maken

Wij willen graag over de breedte van 5 meter een dubbele nokverhoging op ons dak laten bouwen. Gelieve uw prijs voor de meest onderhoudsarme materialen met in totaal 4 draaikiepramen, twee aan de voorkant en twee aan de achterkant. Verder het raamwerk gelijk houden met de verdieping eronder. Graag het verschil laten zien qua casco of volledig afgetimmerd. Voor of na de bouwvak moet het uitgevoerd zijn. Vanaf 1 mei kan er gestart worden met het werk.

Draagmuur verwijderen, draagbalk monteren en uitbouw realiseren

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen en de afmeting is 4,00 meter breed en 2,50 diep. Totale breedte van huis is 5,40 meter. Dus er is al een uitbouw van 1,40 meter en fungeert nu als soort berging/ bijkeuken. Deze wil ik nu erbij trekken zodat de totale uitbouw dan over de gehele breedte 5,50 breed en 2,50 diep is. Over deze 5,40 moet dan de draagmuur verwijderd worden en zal er een draagbalk geplaatst moeten worden. Dit zijn alleen de grove werkzaamheden want er zal ook nog zaken als verwarming en elektra en waterleidingen aangepast moeten worden. Tevens zal er een nieuwe keuken geplaatst moeten worden . Schuifpui en extra raam kan van huidige status overgeplaatst worden. Bouw van huis dateert van 1994. We zijn nu een oriënterende fase en willen graag weten wat de eventuele kosten zouden kunnen zijn i.v. m de financiering .

Nokverhoging op de woning

Wij willen wellicht een nokverhoging in een toekomstige woning. Per woonlaag is er circa 60 m2 vloeroppervlak. Vanaf de vloer van de eerste verdieping loopt het dak schuin, in een punt. Een klein deel van het dak steekt nog wat lager uit. Hier willen we een volledige woonlaag creëren. Is dit mogelijk en hoeveel extra ruimte levert het op? Wat zijn de kosten? De woning nog niet gekocht, wel al in onderhandeling.

Vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben een perceel bouwgrond gekocht en de akte van die aankoop zal half januari worden getekend. De grond is al bouwrijp. Wij laten door een architect momenteel een tekening maken voor de bouw van een woning in jaren '30 stijl. Het gaat om een vrijstaande woning van 550 tot 600 m³, uitgevoerd in traditionele bouw met een warmtepompinstallatie, vloerverwarming beneden en radiatoren op de bovenverdieping. Er moet een geïsoleerde garage van 8 x 4 meter worden aangebouwd met een plat dak en carport. De hele woning moet worden voorzien van kunststof kozijnen. In week 51 bespreken we de tekening met de architect. Daarna wil ik graag in gesprek met aannemers en een prijsindicatie laten maken. Ik wil daarin graag aparte posten zien voor de badkamer, het elektra en de afwerking binnen. Er hoeft geen post voor de keuken opgenomen te worden. Ik wil eerst mijn eigen woning verkopen voordat de bouw gaat starten. Ik moet uiterlijk half april de definitieve bouwtekening indienen bij de gemeente. Het heeft mijn voorkeur als de aannemer is aangesloten bij Bouwgarant. Ik wil overigens bij een definitieve offerte een finaal bedrag, zonder extra kosten achteraf.

Aanbouw / uitbouw laten plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen van 5.15 meter breed en 2.50 meter lang. Inclusief binnenafwerking. Kunt u mij een prijsindicatie geven?

Aantasting door houtworm behandelen

Graag zou ik willen dat er gekeken wordt naar de ernst van de aantasting door houtworm. Het zit in een draagconstructie in een opbouw van een garage. De vraag is of ze destijds oude balken hebben gebruikt, dus leven de houtwormen nog? Wat zijn de behandel mogelijkheden?

Uitbouw laten maken

Wij willen een uitbouw laten realiseren. Betreft aanbouw 2.40 meter (13,16 m2): 2.615 meter hoog, 5.40 meter breed, 2.40 meter diep. Bijzonderheden: - betreft nog te realiseren nieuwbouw rijtjeswoning, verwachte oplevering Q2 '17. - één van beide buren doet sowieso een aanbouw, andere nog niet zeker. - vloerverwarming woonkamer moet worden doorgetrokken naar de aanbouw. - graag ontvang ik een offerte met uitgebreide materialenlijst. - vragen of extra info gewenst? Ik hoor het graag!

Erker uitbouwen om keuken te vergroter

In onze wijk zijn keukens (voorzijde huis) bij sommige huizen met de bouw 80 cm uitgebouwd over een breedte van ongeveer 4 meter. Dit is 1 kozijn die er nu inzit die dan naar buiten geplaatst is. Inclusief een plat dak en extra kozijn aan zijkant van uitbouw 1 zijde andere zijde en boven kozijn gewoon steen. Graag offerte voor deze 80 cm, maar ook voor 140 cm, ligt eraan of dit mag van gemeente. Graag afwerking binnenzijde apart vermelden.

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren van 6 x 5 meter op onze woning met platdak. De tekening voor de bouwaanvraag ligt al bij de gemeente ter goedkeuring. Deze tekening kan ik per e-mail toezenden.

Aanbouw van 2 verdiepingen bouwen

Een aanbouw van twee verdiepingen, tot de nok van het bestaande huis, met een afmeting van 3.76 diep en 8.87 breed. Naast de woning komt een aanbouw van alleen begane grond van 2 meter breed en ongeveer 6.50 meter. De twee aanbouwen hebben een open verbinding op de begane grond. De nok hoogte is ongeveer 7 meter.

Fundering voor tuinmuur storten

Wij willen graag een fundering gestort hebben van 40 bij 20 bij 840 cm. Het is voor een enkel steens muurtje tussen 3 penanten. Een sleuf is al gegraven. Het gaat alleen om storten, wapenen en afwerken.