Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor serre dak door een vast dak vervangen:

Serre dak door een vast dak vervangen

Huidige situatie is een stenen serre met 2 open slaande deuren en kozijn waarbij het schuin lopende dak bestaat uit aluminium profielen en polycarbonaat platen, bij het laagste punt is een goot gemonteerd over de lengte van de serre. Dit zal moeten worden vervangen door een vast dak met EPDM dakbedekking en stadsuitloop naar HWA afvoer. Serre afmetingen is ongeveer 3 meter x 5.5 meter. Tevens afval afvoeren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Wehl (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor serre dak door een vast dak vervangen uit heel Nederland:

Uitbouw met serre

Wij willen graag een uitbouw aan de zijkant van de woning met daaraan, aan de achterzijde een serre. Dit moet met een schuifpui. Ik weet niet wat voor type aanbouw ik precies zou willen en laat me graag adviseren. Ik wil nog geen water of elektra leidingen naar de serre toe getrokken hebben, maar misschien verandert dat nog. De aanbouw moet een plat dak krijgen.

Houten achterpui vervangen of opknappen

Wij willen graag een harmonicadeur of een schuifpui. Betreft een opening van 5630 mm breed en de hoogte is 2800 mm hoog. Hier zit nu een serredak boven. Ook zou ik dit dak willen laten vernieuwen. De serre is nu van hout en glas. Ik zou graag de verschillende mogelijkheden met de vakman door willen lopen.

Uitbouw met staal en glas achter woning

Ik zou een kleine uitbouw willen van ca 260 cm breed en 2 00 cm diep met veel glas in dak en nieuwe achterpui met dunne stalen kozijnen (industrieel/ klassiek stijl) Serre -achtig, maar met doorbraak bestaande achterpui. 1 zijwand dicht, de andere sluit aan op een bestaande uitbouw.

Serre aanbouwen

Ik wil een serre uitbouw realiseren. Dit door vouwdeuren te plaatsen (2,80 breedte) en 1,5 meter schuin aflopend dak te plaatsen van glas. Daarnaast het uitbreken van een muurtje en het leggen van een vloer. Ook afwerking details (plaatsen radiator + stopcontact) laat ik graag aan u over.

Dak vervangen van serre

Dak van de serre dient geheel vervangen te worden. Huidige dak heeft problemen: lekkage, schimmel, hout rot. Wij willen het huidige dak laten vervangen door een groene dak vanwege de uitstraling en die bij de omgeving past. Er is een vergunningaanvraag ingediend bij de gemeente. Wij willen alvast een offerte. Voor de boom in het midden is een kapvergunning aangevraagd zodat het niet storend is voor het dak tijdens de werkzaamheden. Het dak is ongeveer 43 m2.

Dak geheel vervangen door groen dak

Het gaat om ongeveer 43 m2. Het dak dient geheel vervangen te worden door een groen dak dat voldoet aan alle veiligheidseisen en die mooi past bij de omgeving. Het glas van de serre hoeft niet vervangen te worden. De vergunningaanvraag is ingediend bij de gemeente. We zouden alvast een offerte willen ontvangen.

Bestaande serre renoveren

Wij willen graag onze bestaande serre laten renoveren. Hij is ongeveer 5 bij 2,5 meter er zit nu een kantel/kiep deur in die willen wij laten veranderen naar open slaande deuren. Het is een aluminium serre en wat wij graag uitgevoerd willen hebben is onder andere: een ander dak, deuren en isolatie. Verder in overleg wat er nog meer mogelijk is binnen ons budget. Alleen reageren als u bent aangesloten bij een vakorganisatie als Bouwgarant.

Serre bouwen

Ik ben mij aan het oriënteren op de bouw van een serre achter mijn woning. Ik wil een aluminium of kunststof serre van ongeveer 6 meter breed en 2,5 meter diep. Op het dak wil ik ofwel een lichtstraat ofwel polycarbonaat platen. Ik wil graag advies ontvangen en een prijsopgave. Ik maak graag even een afspraak.

Serre met fundering aan achterkant huis

Wij willen een tuinkamer/serre laten aanbouwen aan de achterkant van het huis+ fundering. De zijkanten dienen van hout te worden en de voorzijde van glas dat volledig open kan.Voor het dak zou ik graag 2 opties horen. Een dak van glas en een geïsoleerd dak met lichtkoepels. De ruimte zal 6 bij 2.50 meter worden of 6 bij 3 meter. Daar het een rijksmonumentaal pand is dienen wij ons aan diverse regels te houden.

Rubbers vervangen van een serredak

Wij hebben aan onze woning een 25 jaar oude serre met een dak van liggers en polycarbonaat kanaalplaten. De serre is 550 cm breed en 250 cm diep. Binnenkort gaat de schilder hier aan de slag en daarbij moeten de kanaalplaten van de serre af om hem ruimte te geven. Ik wil dan ook direct de rubbers die aan de binnenzijde en buitenzijde van het serredak aanwezig zijn laten vernieuwen. De huidige rubbers zijn vergaan. Ik ben op zoek naar een vakman voor het leveren en plaatsen van de rubbers en hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius