Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wapenveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wapenveld heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wapenveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wapenveld of directe omgeving.

12 klanten uit Wapenveld bevelen een bij Casius in Wapenveld aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wapenveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in Wapenveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wapenveld:

Binnen renovatieproject bij een woonboerderij

Ik zoek een aannemer voor het renoveren van een woonboerderij. Het gaat om het vervangen van de houten vloer (broodjesvloer), dit betreft 70 m2. Daarnaast het creëren van een spouwmuur met isolatie. Ook gaat het om het vernieuwen van het leidingwerk en elektra. Daarnaast ook het creëren van een extra slaapkamer op verdieping en plafond met zolder.

Fundering voor een nieuwbouwwoning maken

Graag ontvangen wij een offerte voor de fundering van onze nieuw te bouwen woning. Er zijn berekeningen aanwezig en kunnen via de mail toegestuurd worden. De oppervlakte van de fundering zal 12 bij 14 meter gaan worden. Het zal gaan om een strook fundering met daarop kanaalplaten.

Dakbeschot met asbestplaten verwijderen

Ik zou graag willen weten wat het kost om ons asbest dakbeschot door jullie te laten verwijderen. (Zit onder de dakpannen en panlatten). Ik schat het oppervlak op ongeveer 20 m². Er is nog geen inventarisatierapport. Ik zou graag een volledige offerte zien.

Beton laten storten en vlinderen

Het gaat om het storten en afwerken van een vloer voor een nieuw te bouwen garage. Er is niet met een vrachtwagen/betonwagen naast te komen, er zal dus met een pomp moeten worden gewerkt. Verder gaat het om 13 kubieke meter beton en vlinderen vlak maken. De oppervlakte is 55 m2.

Waterschade aan de binnenmuur herstellen

Door een lekkage in de cv opstelling is er vocht in de muur van onze slaapkamer gekomen. Over de gehele lengte van de muur en van onderen circa 30 cm omhoog. De lekkage is inmiddels opgelost door Nefit zelf maar wij zitten nog met de gevolg schade. Het behang is losgekomen van de muur en het stucwerk achter het behang is losgekomen. Graag ontvangen wij online een offerte voor het verwijderen van het behang, herstellen van de muur en het opnieuw behangen van de muur (behang is aanwezig). De afmeting van de muur is circa 230 x 400 cm. Wij wonen in Wapenveld (Gelderland).

Fundering storten voor HSB woning

Wij gaan zelf een huis bouwen en zoeken een partij om de fundering te storten. Wij doen graag zoveel mogelijk voorwerk zelf om kosten te besparen. Dus zoeken we een partij die samen met ons wil werken. Op basis van de tekening word bepaald wat er gedaan moet worden en wij zouden graag een controle krijgen voordat er daadwerkelijk gestort word. Uiteraard word deze tijd betaald. Daarna het storten en vlak maken van de fundering willen we wel laten doen. Hier kunnen we wel eventueel meehelpen. Graag ontvang ik al een voorlopige offerte die ons een indicatie geeft van de kosten. Deze offerte hebben we nodig voor de bank. Het gaat om een vloeroppervlakte van 150 m2 er komt een houtskeletbouw woning op met 1,5 verdieping en daarop het schuine dak. De tekening is nog niet af maar buitenmuren blijven hetzelfde.

Asbest pijp uit rookkanaal verwijderen

Ik heb een woning met een rookkanaal van asbest. Deze wil ik eruit hebben en de schoorsteen intact laten, zodat er een RVS binnenpijp in geplaatst kan worden. Het betreft een vrijstaande woning uit 1969, het rookkanaal loopt door twee verdiepingen en er zit een kleine knik van ongeveer 15 graden in. Graag ontvang ik een offerte.

Slopen van een woning

Wij hebben een mogelijkheid om een nieuw huis te laten bouwen. Het gaat om een woning met een oppervlakte van 147 m2. Voor welk bedrag (ongeveer) kunt u dit huidige pand slopen?

Betonvloer storten voor een gebouw

Voor het storten van een vloer in een gebouw van ongeveer 100 m2, hebben wij rond de 22 kuub beton nodig. Het gaat om het leveren en storten, het verwerken doen wij zelf.

Dragende muur door draagbalk vervangen

Muur verwijderen en evt draagbalk plaatsen. Het betreft ongeveer 3.5 meter breed. Achterdeur en raam vervangen voor openslaande tuindeur van kunststof.

Een dragende muur laten verwijderen

Graag offerte voor het verwijderen van een dragende muur van +/- 3,5 meter, inclusief eventueel leidingen en bekabeling van de keuken. Ook moet er een draagbalk geplaatst worden. Uitvoering in onderling overleg, wel voor 1 juli 2015 klaar ivm verlaagd tarief.

Aftimmeren van de zolder en dakraam vervangen

Ik wil mijn zolder graag afgetimmerd/geïsoleerd hebben en een iets groter dakraam geplaatst. Er zit nu een algemeen en klein dakraam in.

Uitbouw plaatsen

We willen graag een uitbouw van 6 bij 5 meter laten realiseren. Uitbouw aan de woonkamer. Woonkamer heeft een groot raam en die kan er uit. We willen graag een plat beloopbaar dak. Openslaande deuren of een schuifpui. Er hoeft niet geheid te worden, gewoon een betonnen broodjesvloer. Casco oplevering. Denk gewoon gemetselde muren.

Aanbouwen slaapkamer, douche, toilet

Wij willen een slaapkamer aanbouwen op de begane grond met daarbij ook ruimte voor douche, toilet en ruimte voor wasmachine en droger. Afmeting slaapkamer + douche/wasmachine/droogruimte ongeveer 3,5 bij 5 meter. Tekeningen zijn nog niet aanwezig, wel nodig voor de vergunning. Graag advies en uitvoering van/door één bedrijf.

Alles en geheel nieuwe installatie ...

Alles en geheel nieuwe installatie : water, gas, elektra, cv met vloerverwarming; Betreft een vrijstaande woning. Dus moet water, gas, electra, CV en vloerverwarming helemaal aangelegd worden.