Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor een garage onder een woning realiseren:

Een garage onder een woning realiseren

Ik wil graag een kostenindicatie weten van de kosten voor het bouwen van een kelder/garage onder onze woning. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning. Daarnaast wil ik graag begrijpen of het veel geld scheelt als de garage deels onder het huis zit en voor 2/3 onder de tuin naast het huis. De garage zou 3 bij 6 meter groot moeten worden.
Onze klant uit Velp (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een garage onder een woning realiseren uit heel Nederland:

Een vrijstaande garage in de achtertuin bouwen

Ik zoek een aannemer die voor mij een garage kan bouwen in mijn achtertuin. De garage moet vrijstaand, 4 bij 8 meter en uit steen en hout bestaan. Er is geen omgevingsvergunning voor nodig. Het moet achter een twee-onder-een-kap-woning gebouwd worden. Er zijn nog geen bouwtekeningen aanwezig.

Uitbouw achterzijde woning

Wij hebben een hoekwoning met garage (waarvan de garage tegen de garage van de buren staat) en wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van 9 meter breed (dit is ook de breedte van de woning en de garage samen). De garage steekt momenteel ongeveer 1,10 meter voorbij de achtergevel van de woning. Zie tekening. We willen 4 meter de tuin in dus het gaat om een uitbouw van circa 33 m2. Er moet een lichtstraat in komen en de uitbouw moet worden verdeeld in een ruimte van 4,20 meter breed en een ruimte van 4,80 meter breed. Tevens vloerverwarming. Achterpui moet uitgevoerd worden in een kunststof Harmonica-schuifpui in 5 delen waarvan de middelste een loopdeur is. Achterpui moet dus ook volledig tegen 1 wand "opengevouwen" kunnen worden. Momenteel staat er nog een glazen overkapping tegen de achtergevel maar die wordt voortijdig weggehaald en verplaatst.

Nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl

Wij hebben reeds een kavel in ons bezit. Graag prijsindicatie nieuwbouw vrijstaande notariswoning van 11 meter breed x 9 lang. De buitengevels in wit met zwarte aluminium kozijnen. Woning dient voorzien te zijn van een vide, en beneden 1 slaapkamer met open badkamer met inloop-douche en boven 2 slaapkamers en 1 badkamer. Lage zolder is voldoende want hoeft alleen als berging te dienen dus mag met vlizotrap uitgevoerd worden. Eventueel de keuken verlengen met uitbouw van 2 meter x 6 meter. In ieder geval keramische dakpannen en aan de voorzijde 2 of 3 kleine dakkapellen. Tevens een garage van 7,00 meter x 3,50 meter.

Garage bouwen

Wij gaan binnenkort tekenen voor onze woning en willen graag een de garage uitbouwen 5 X 10 met plat dak. We zijn in gesprek met de gemeente over een vergunning.

Uitbouw achterzijde

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een uitbouw realiseren van 4,88 meter breed en 4,00 meter diep. 1 zijde is de huidige garage. Graag uitgevoerd met dubbele openslaande deuren in hout. Huidige achtergevel moet doorgebroken worden. Graag Casco-Houtskeletbouw.

Een recent aangekochte woning uitbouwen

Wij hebben al een tekening door een bouwconstructeur laten maken, echter is op die tekening de berging erbij getrokken (uitbouw is hier over de hele breedte meegenomen). Dit is voor ons niet noodzakelijk. Wij wensen alleen een uitbouw achter de bestaande woonkamer. Lengte van de uitbouw 3 meter (buitenmuur), waardoor je binnen overhoud +/- 2.70m en +/- 5,5 meter breed. Tevens hoeven wij de schuifpui niet over de hele breedte, mag gewoon standaard worden teruggeplaatst. Op deze tekening is de schuifpui wel over hele breedte meegenomen. In de bestaande bouw (woonkamer) dient een deur te worden gemaakt, zodat we inpandig naar de berging/garage kunnen.

Garage bouwen aan de woning

We zouden graag een geisoleerde garage aan onze woning met in de nieuwe garage een deurdoorbraak in de draagmuur van de woning naar de keuken en achterkant garage een deur naar de tuin. We zouden de garage iets breder willen hebben dan normaal 3.88 breed en 6 meter lang en we zouden graag een geïsoleerde grote sectionaal deur (zie tekening) willen hebben aan de voorkant.

Uitbouw achterzijde

Wij willen aan de achterzijde een uitbouw van 4,00 meter breed en 3,50 meter diep. Achterzijde prima toegankelijk ivm vrijstaande woning. Het gaat om de ruimte tussen de garage en een gemetselde tuinmuur. Wellicht kan de tuinmuur onderdeel worden van deze uitbouw. Wij willen ook graag een lichtkoepel erin en een radiator. Het huidige achterkozijn met enkele deur graag overzetten.

Bouw van losse garage

We willen graag onze huidige losstaande houten garage laten vervangen door een stenen garage met fundering. De huidige garage laten wij zelf weghalen en afvoeren. Wij denken aan 4,00 meter breed en 6,00 meter lang. We willen de garage graag in dezelfde stijl als onze woning. De steensoort die voor het huis zijn gebruikt, zijn Accentsteen LT-060, Gevelsteen NT-045.

Verbouwing 2-onder-1-kap woning

Wij zijn bezig met het aankopen van een 2-onder-1 kap woning in Lijnden. Van de naastgelegen carport willen wij een geïsoleerde garage laten maken, het trapgat naar het souterrain verplaatsen (betonnen vloer) en huidige trapgat dichtmaken. Tevens van 4 vaste grote raamkozijnen aan de achterzijde de middelste 2 wijzigen in openslaande deuren. Keukenvoorbereiding aanleggen vlgs. tekening van keukenzaak. En huidige badkamer verbouwen (mogelijk zelfs verplaatsen) en op de zolderverdieping een 2e badkamer aanleggen. Graag een indicatie van een aannemer die dit allemaal zelfstandig kan uitvoeren.

Partners

Partners van Casius