Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor muur laten doorbreken in huis:

Muur laten doorbreken in huis

Ik wil een muur laten doorbreken tussen mijn woonkamer en de keuken. Het gaat om een muur van ongeveer 2,20 meter lang en 2,60 meter hoog en de muur is dragend (staat onder de muur van de slaapkamer boven). De muur is ongeveer 13 cm dik. Ik wil graag dat er een profiel geplaatst wordt en wordt afgewerkt. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval kan apart op de offerte zou worden gezet.
Onze klant uit Velp (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur laten doorbreken in huis uit heel Nederland:

Dragende muur slopen

Draag muur doorbreken van 10 cm dik en 4,3 m lang. + een balk plaatsen. Wat zijn hier ongeveer de kosten van.

Draagmuur doorbreken

Het doorbreken van een muur van 10 cm dik en 4,3 meter lang en 2,6 meter hoog. Er moet een balkje geplaatst worden op de stukken muur die blijven staan.

Zagen van verschillende muren

Het betreft een oude woning.Wij willen graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor het volgende: 2 buitenmuren uitzagen voor het plaatsen van nieuwe buitendeuren 100 cm x 210 cm. 2 binnenmuren metselen voor het plaatsen van binnendeuren. En een muur tussen de keuken en woonkamer doorbreken met een afmeting van 350 cm x 230 cm.

Muur uitzagen en latei plaatsen

Ik wil een draagmuur doorgebroken hebben van de woonkamer naar de keuken. Dit van ongeveer 215 cm hoog en 200 cm breed. Er is al een doorgang naar de keuken in de vorm van een open kast. Deze doorgang is ongeveer 172 hoog en 135 breed. Het gaat er dus om dat deze doorgang verhoogd en verbreed wordt. Vermoedelijk zal er een balk/latei geplaatst moeten worden ter ondersteuning? Het is een huis uit de jaren 70 waarbij van de boven liggende verdieping de vloer beton gegoten is en de muren van de kamers er boven rusten op deze onderliggende muur. Het gaat hierbij puur om het doorbreken en ondersteunen van de muur. De afwerking doen wij zelf. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant gooit zelf het vuil weg.

Muur doorbreken en latei plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het doorbreken van mijn zijgevel over een breedte van 3 meter en het plaatsen van een draagbalk om later een kozijn te kunnen plaatsen. Muur bestaat uit gemetselde wand in combinatie met een wand van kalkzandsteen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval doet de klant zelf.

Doorbreken draagmuur en plaatsen steunbalk

Ik wil graag een dragende binnenmuur gedeeltelijk doorbreken. Op de muur steunt een betonnen vloer, en de opening te creëren zal 1.80 meter breed zijn. Zonder afvoeren.

Dragende muur in keuken doorbreken

Ik wil mogelijk een dragende muur in de keuken doorbreken. Een muur van ongeveer 2.00 x 2.50 meter. Er is reeds een doorgang, echter deze zou ik graag groter willen maken. De doorgang hoeft niet helemaal tot aan het plafond. Tevens bevindt zich in deze muur een schakelaar voor de verlichting in de keuken.

Dragende muur slopen

De muur tussen de keuken en de woonkamer doorbreken en al het puin afvoeren. Breedte doorgang circa 2 meter. De hoogte circa 2.50 meter, tot het plafond. Het plafond is van hout. De draagbalk zou daaronder geplaatst moeten worden. Graag de afwerking erin meenemen. Er moet nog een tekening en berekening gemaakt worden.

Draagmuren doorbreken

Ik zou graag een prijsindicatie krijgen over het doorbreken van 2 draagmuren door jullie bedrijf. Het betreft 2 muren op de begane grond waar een muur op de eerste verdieping opstaat. Daar boven ligt een plat dak. - Muur 1 (waar het speelgoedkeukentje tegen staat) We zouden we graag een zelfde gat hebben als de deur en dan aan de andere kant. De muur is 3. 16 lang en 24 cm dik. Als je het over de lengte bekijkt zou het dan zo worden: 30 cm muur - 83 cm opening - 90 cm muur - 83 cm opening - 30 cm muur. Onze buren met het zelfde huis hebben dit ook en die hebben voor de stevigheid boven de beide deuren (gaten) een soort draagsteen  liggen (kom even niet  op de naam). - Muur 2 (met de houtkleurige deurpost) Hier mag het rechtse stukje blijven staan, en dan de rest het liefst weg. Maar mocht het een stuk handiger zijn kan ook eventueel aan de linkerzijde een stukje muur voor de draagbalk blijven staan. Deze muur is 14 cm dik. Als je vanaf het rechter muurtje de rest  weggehaald is er een opening van 2. 60 (deze word eventueel kleiner dan er een klein stukje muur blijft staan aan de linkerkant  als dat handiger is voor de ijzeren balk/latei). Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren, bij voorkeur binnen nu en een aantal weken. In de offerte had ik graag een berekening voor de 2 doorbraken zonder afwerking. We houden van een ruwe look en willen er zelf verder mee aan de slag gaan. Ik hoop graag wat van u te horen.

Appartement laten verbouwen

Offertes graag in het Engels. ik wil mijn appartement laten verbouwen. Het gaat om: stuckwerk op de wand, verplaatsing/ dicht maken van een deur en van een toilet. Een muur doorbreken tot deur. Verven van het heel appartement, eventueel ook parket plaatsen (72m2) in het heel huis

Partners

Partners van Casius