Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor muur laten doorbreken in huis:

Muur laten doorbreken in huis

Ik wil een muur laten doorbreken tussen mijn woonkamer en de keuken. Het gaat om een muur van ongeveer 2,20 meter lang en 2,60 meter hoog en de muur is dragend (staat onder de muur van de slaapkamer boven). De muur is ongeveer 13 cm dik. Ik wil graag dat er een profiel geplaatst wordt en wordt afgewerkt. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval kan apart op de offerte zou worden gezet.
Onze klant uit Velp (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur laten doorbreken in huis uit heel Nederland:

Garage bij de woonkamer betrekken

Wij willen de garage van 6.72 bij 3 meter voor een gedeelte van 4.28 bij 3 meter graag betrekken bij de woonkamer. Doorbreken van dragende muur bij 3 moet worden geïsoleerd ook het plafond onbehandeld. Electra aanwezig maar moet doorgetrokken naar het niet gebruikte gedeelte t.b. v wasmachine/droger e. D alsmede de afvoer hiervoor. Tussenwand plaatsen van 3. 00 bij 2. 70. Groot raam met kunststofkozijnen in muur van 3 meter. Bouwtekening aanwezig moet nog geplaatst worden. Gaat nu vooral om wat het eventueel gaat kosten.

Draagmuur doorbreken en andere werkzaamheden

Wij willen graag de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer doorbreken. Het gaat hier om een muur van circa 2,6 m lang en 2,65 m hoog. Daarnaast willen we de bestaande deur in de keuken dichtmaken. Bij dit alles willen we in de keuken het stucwerk vernieuwen (huidige keuken blijft erin) en willen we het stucwerk in de gang vernieuwen. Daarnaast willen we de (kleine) badkamer vernieuwen. Dit houdt in, nieuw tegelwerk voor zowel vloer als wanden, nieuwe verwarming en plaatsen van wastafelmeubel en kraan. Details zijn zichtbaar op de foto's. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Gipswand verwijderen, leidingen verleggen en convector afdoppen

29 juni aanstaande krijgen wij de sleutel van ons nieuwe appartement. Wij willen een gipsmuur doorbreken (ongeveer 8,5 m2) om zo de woonkamer te vergroten met een eetkamer. In het midden komt er een keuken. In deze muur zit ook nog een waterleiding en elektriciteit, die moeten worden verlegd. Aan de muur die moet worden weggebroken zit ook een convector, deze kan worden verwijderd en afgedopt. Deze moet denk ik ook worden om gelust vanwege het gesloten systeem?

Garage bij het huis betrekken

Aangebouwde garage 6. 72 bij 3. 00 langs de zijkant van mijn huis daarvan willen wij graag een gedeelte van 4. 28 bij 3. 00 betrekken bij onze woonkamer doorbreken van dragende muur 4. 28 dat gedeelte van de garage zal moeten worden geisoleerd bestaat uit cementen dekvloer,wanden metselwerk gevoegd (kalkzandsteen onbehandeld,plafond onbehandeld. Electra aanwezig maar moet doorgetrokken worden naar het gedeelte wat niet gebruikt wordt als woonruimte plus afvoer doortrekken voor wasmachine/droogtrommel. Tussenwand plaatsen. Groot raam in muur van 3 meter.

Draagmuren laten doorbreken

Graag wil ik 3 dragende muren verwijderen en opvangen met 3 H profielen van 4200 mm (HEB220), 1800 mm (HEA140), HEA 2200 mm, (HEA140), zie verdere uitwerking in de bijlage. Dit project is op de 2e etage. Graag ontvang ik een offerte voor het uitvoeren hiervan over 2 a 3 maanden. Omgevingsvergunning is reeds goedgekeurd. Muur 1 afmeting: 4 meter x 2.60 meter Muur 2 afmeting ongeveer 210 meter x 2.60 meter Muur 3 afmeting: 160 x 2.60 meter

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik wil een draagmuur doorbreken tussen keuken en woonkamer. Het is bakstenen muur van ongeveer 3,5 meter breed en ongeveer 3 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte inclusief constructieberekening, vergunningsaanvraag bij gemeente Den Haag, de afwerking van de muur en het afvoeren van het puin. De houten vloer moet worden behouden.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Ik wil graag de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer doorbreken. Het is een stuk van ongeveer 280 cm lang en ongeveer 270 cm hoog. Ik wil de muur zo veel mogelijk weg en er een draagbalk voor in de plaats hebben. Het puin mag graag opgeruimd worden door het bedrijf dat de muur doorbreekt.

Meterkast verplaatsen

Ik wil de meterkast 1 meter verder verplaatsen, zodat ik de muur tussen de keuken en woonkamer kan doorbreken voor een open keuken. De ruimte waar de meterkast nu staat is in deze muur meegenomen waardoor ik hem niet volledig kan openbreken.

Draagmuur doorbreken

Graag ontvangen wij een offerte voor 2 doorbraken in een bestaande binnenmuur, inclusief de levering en plaatsing van een stalen balk en het afvoeren van het vrijgekomen puin. De eerste doorbraak komt in steen dragende muur. De doorbraak is ongeveer 2 meter breed en de muurhoogte is 3,2 meter. De tweede doorbraak komt in een halfsteens ondersteunende muur. Deze doorbraak is ongeveer 3,2 meter breed en de muurhoogte is eveneens 3,2 meter. Beide doorbraken moeten op de eerste etage van onze woning gerealiseerd worden. Medio maart verwachten wij de reeds ingediende bouwaanvraag en op dat moment weten we ook de exacte afmetingen van de benodigde stalen ondersteuningsbalken. Aanvang april zou er gestart kunnen worden met de werkzaamheden. Tijdens de bouwwerkzaamheden staat er een materiaallift voor de deur waarmee het vrijgekomen puin kan worden afgevoerd. Een puincontainer kan op de straat voor de woning worden geplaatst.

Dragende muur doorbreken

We willen een muur doorbreken, wij zijn niet 100% zeker of het een dragende muur betreft. De muur tussen de woonkamer en keuken willen we graag laten doorbreken en een doorgang in laten zetten van ongeveer 3 meter breed bij 2,5 meter hoog. Er zit stucwerk op beide kanten van de bakstenen muur. Materiaal graag afvoeren. Ook graag een kostenplaatje voor het afwerken.

Partners

Partners van Casius