Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Velp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Velp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Velp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Velp of directe omgeving.

232 klanten uit Velp bevelen een bij Casius in Velp aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Velp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Velp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Velp:

Dak verhogen

Het gehele dak is 12 x 4 meter. We willen het totale dak 50 centimeter ophogen, zodat we er kunnen staan, met evt een dakraam erin. Het is een zadeldak.

Opening maken in dragende muur

In een bestaand huis uit 1885 wil ik graag een opening maken in de gang. Dit is een dragende muur en de opening dient de breedte te krijgen van de gang. Het is een dragende muur, maar er loopt verder geen muur boven, enkel een houten vloer (van de verdieping erboven) en vervolgens het dak. De hoogte van de opening moet nog even afgestemd worden (bij voorkeur zo hoog mogelijk; bijv 2,10m). Op de plattegronden is aangegeven waar de muur zit, en de foto is een impressie van de gang (echter de verkeerde kant van de gang op) Hoe eerder het mogelijk is, hoe beter :)!

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag 6 bij 2 meter uitbouwen. Het moet casco opgeleverd worden zonder elektra, wel stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Er is geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Het repareren/vervangen van een afdakje

Ik zoek een partij die het afdakje boven mijn voordeur kan vervangen. Momenteel is dit een houten dakje met boeidelen. Dit zou ik graag laten vervangen door een duurzame oplossing, kunststof bijvoorbeeld.

Een garage onder een woning realiseren

Ik wil graag een kostenindicatie weten van de kosten voor het bouwen van een kelder/garage onder onze woning. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning. Daarnaast wil ik graag begrijpen of het veel geld scheelt als de garage deels onder het huis zit en voor 2/3 onder de tuin naast het huis. De garage zou 3 bij 6 meter groot moeten worden.

Erker aanbouwen

Ik wil graag een erker aan de voorzijde van mijn woning 3 meter x 1 meter laten plaatsen. Er is een vergunning nodig en ik ben bereid om deze aan te vragen. De complete oplevering is in overleg. Ik hoor graag wat de prijzen hiervoor zijn.

Verzakking van het tuinhuis herstellen

Wij hebben in oktober op de plaats van ons oude tuinhuisje een nieuw (veel zwaarder) tuinhuis met overkapping laten plaatsen, echter deze verzakt aan 1 kant steeds verder. Hij heeft een houten onderbalk. Op de grond hadden wij grindtegels geplaatst en daarop is het houtenframe geplaatst. Dit verzakt nu helaas flink. Het tuinhuisje is 660 bij 335 cm.

Kelder uitgraven van kruipruimte vrijstaande woning

Onder bestaande woning uit 1924 met spouwmuur een kelder uitgraven van kruipruimte 75 cm bij een fundering op staal diepte 90 cm. Formaat 4,5 x 8 meter.

Uitbouw realiseren achter de woning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 500 bij 300 cm groot worden. Met een dicht dak en kunststof kozijnen. Het moet woon-klaar worden opgeleverd. Het moet plaatsvinden aan de achterzijde van de woning plaatsvinden welk bereikbaar is door de woning heen. De uitbouw moet van hout.

Zijgevel van hoekhuis uitbouwen

Wij willen een stenen uitbouw aan de zijkant van de woning van 3 meter breed en 1,80 meter diep. Voor en achterkant van de uitbouw hebben een kozijn van 1.20 m breed en dat kozijn loopt tot de vloer (HR++ glas). De lange zijde (parallel aan woning) heeft geen muuropening. Het betreft een nieuwbouwwoning (nog te bouwen) die op palen gebouwd wordt. Waarschijnlijk zal er ook fundering nodig zijn.

Dakopbouw op garage maken

Wij willen, in ons nieuwe woning, graag een dakopbouw laten plaatsen. Het stuk garage dat uitsteekt heeft een plat dak, Waarvan een deel, 1.05 bij 2.04 meter, fungeert als balkon voor de badkamer. Dit 'balkon' willen we dan aan de badkamer toevoegen. In de achtermuur komt dan een groot raam.

Renovatie badkamer

Wij willen in onze badkamer het bad vervangen door een inloopdouche. Wij willen waarschijnlijk ook alle tegels verangen en tot aan het plafond doortegen.

Afzinkkelder maken achter woning

Te maken: (afzink)kelder aan de achterzijde van mijn woning. Oppervlakte kelder 5,5 x 4 (bxd) meter De hoogte moet minimaal stahoogte zijn. De woningbreedte is 4 meter en de opritbreedte is 3 meter. Grondwatervrij. Is er al een kelder aan de achterzijde van de woning. Vanuit die kelder wil ik een doorgang naar de nieuwe kelder laten maken, als dat mogelijk is. Graag maak ik met u een afspraak om dit verder te bespreken.

Uitbouw aan achterzijde woning

Aan de achterzijde van de woning wil ik een uitbouw van 2.40 bij 2.40 meter laten bouwen. Er zal een muur naar de keuken moeten worden doorgebroken en worden opgevangen. De uitbouw zal een plat dak krijgen met aan de achterzijde een raampartij. Verder mag het casco opgeleverd worden.

Muur laten doorbreken in huis

Ik wil een muur laten doorbreken tussen mijn woonkamer en de keuken. Het gaat om een muur van ongeveer 2,20 meter lang en 2,60 meter hoog en de muur is dragend (staat onder de muur van de slaapkamer boven). De muur is ongeveer 13 cm dik. Ik wil graag dat er een profiel geplaatst wordt en wordt afgewerkt. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval kan apart op de offerte zou worden gezet.

Vloerluiken in bestaande parketvloer maken

In onze woning ligt een parketvloer. Om in de kruipruimtes te kunnen komen heb ik in totaal 3 vloerluiken nodig (1 x keuken 2 x woonkamer). De vloer is destijds over de houten vloer gelegd, waarmee ook geen rekening is gehouden met de vloerluiken. Ik heb geen idee wat zoiets moet gaan kosten en ben benieuwd naar de offertes. Alvast dank voor de reactie. Met vriendelijke groet.

Dakterras op de aanbouw maken

Wij willen graag in ons nieuwe koopwoning een dakterras laten aanleggen. Wij gaan er vanuit dat er draagbalken moeten worden gebruikt maar weten dit niet zeker. Graag met een waterleiding aan het terras. De afmetingen zijn: 4,80 x 4,70.

Betonrot deel balkon en luifel boven deur

Uit een bouwkundig rapport komt naar voren dat er betonrot zit in balkon (kleine deel) en de luifel boven de voordeur. De woning heb ik in Mei aangeschaft en deze vertoont nu al sporen. Gister is hier ook een deel van afgebroken. Ik heb alle aanvullende informatie maar helaas nu even niet voor handen. Wanneer u contact opneemt kan ik u dit geven. Ik wil graag een offerte, in eerste instantie voor de verzekering maar het probleem moet uiteindelijk zeker opgelost worden.

Stalen balk plaatsen in een dragende (buiten)muur

We willen de muur tussen de woonkamer en de bestaande uitbouw doorbreken. Betekent dat dit de oude buitenmuur is. De opening is nu 1,2 meter, maar deze moet 3 meter worden. De stalen balk heeft een lengte van maximaal 3,6 meter. Beide zijden blijft 40 cm muur staan. (zie foto, rechts 'staat' al). Als eerst de stutpalen door u geplaatst kunnen worden kan ik zelf de muur weghalen. Mijn vader en ik kunnen ondersteunen met het plaatsen van de balk.

Appartement opknappen

Ik wil graag een appartement op laten knappen: - Het plaatsen van een tussenwandje/gemetseld wandje met deur in de slaapkamer, de slaapkamer is 5.10 bij 2.70 meter; - Het bouwen van een berging in een reeds bestaand vertrek-> Er moet een wand (betonblokken) van 2.10 meter geplaatst worden, ook hier zal een deur in moeten komen; - Betegelen van de badkamer (vloer en wand). Het vloeroppervlak is 4.86 m2, aanbrengen van nieuw toilet/douchecabine, wastafel en kraan. Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden; - Deur plaatsen als scheiding tussen de woonkamer en de gang; - Electra ombouwen/aanleggen voor nieuwe keuken (plan voorhanden). - Er moet ook een muurtje gemetseld worden in een slaapkamer.

Erker bouwen aan een tussenwoning

Wij willen aan de voorzijde van onze tussenwoning een erker laten aanbouwen. Wij hebben inmiddels al een tekening en een omgevingsvergunning. Nu komen we graag in gesprek met aannemers, zodat hiervoor een offerte gemaakt kan worden. We hebben geen haast met de uitvoering, dat kan in overleg worden ingepland.

Betonvloer uit een pand slopen

Er dient een betonvloer uit een pand gesloopt te worden. De oppervlakte hiervan is 100 m2. De vloer dikte varieert van voorin 4 cm oplopend naar 18 cm. De voorzijde van het pand is 6 meter breed en is goed toegankelijk over een breedte van 3 meter. Het afvoeren van het puin dient separaat vermeld worden.

Opening in draagmuur vergroten en H-balk plaatsen

Wij hebben een eengezinswoning gekocht, waarvan de overdracht op 30 december gaat plaatsvinden. Aan de woning is een aanbouw gebouwd. In de vroegere buitenmuur, - nu een dragende binnenmuur tussen de woonkamer en de woonkeuken-, zit al een kozijn met een deur. Ik wil die opening graag laten vergroten, zodat de overspanning 2 deuren breed gaat worden. Er moet daarbij ook een draagbalk worden geplaatst van ongeveer 2,5 meter. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Draagmuur laten slopen

Draagmuur woonkamer/ keuken 3 meter x 248 cm hoog

Polycarbonaat terrasoverkapping plaatsen

Er staat nu een overkapping met golfplaten die ik graag vervangen wil hebben door gladde polycarbonaat platen met strips. De globale maten zijn 3.40 x 3.75 meter.