Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tolkamer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Tolkamer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Tolkamer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Tolkamer of directe omgeving.

12 klanten uit Tolkamer bevelen een bij Casius in Tolkamer aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Tolkamer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, een vrijstaande woning realiseren op een perceel, een vrijstaande woning met stal realiseren, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, een vrijstaande woning realiseren, slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Tolkamer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tolkamer:

Dakkapel realiseren

Dakkapel van 4.50 lang tbv 2 slaapkamers Houten kozijnen. Totaal 6 ramen, waarvan 2 draai/kiep ramen. Schuin dak komen rode dakpannen op. Het moet casco opgeleverd en prefab zijn.

Balkonvloer met betonrot herstellen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het repareren (boven en onderzijde) van mijn balkon van een jaren 60 woning. Bij elkaar circa 2 m2 (2.20 x 1 meter). Het balkon bladdert af en heeft wellicht betonrot. Graag ook de duur van de reparatie aangeven alstublieft.

Nieuwe doorgang in het huis maken

Ik wil graag een bestaand deurgat dichtmaken. Ook wil ik graag een verwarming verplaatsen en een nieuwe opening in bestaande muur maken (er staat geen muur boven) en afwerken stucwerk. Graag ter plaatse alles bekijken.

Onderslagbalken vervangen of behandelen

Ik heb net een woning aangekocht. In het bouwkundig rapport stond aangegeven dat er 1 onderslagbalk in de kelder vervangen dient te worden en 2 stuks moeten worden behandeld tegen roest. Graag maak ik een afspraak met een vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Aanbouw maken

Een aanbouw van 5 bij 5 meter realiseren. Er staat momenteel een serre op een fundering van 3 mtr lang en 5 mtr breed. De schuifdeuren van de serre willen wij gebruiken voor de uitbouw. Serre moet verwijderd worden. In de serre ligt tevens vloerverwarming, maar het is niet onze intentie deze door te leggen door het gehele huis + aanbouw. Wat voor een soort fundering er momenteel ligt onder de serre kan ik helaas niet vertellen. Afbouw of casco in overleg. Gemetselde wanden en een plat dak. Vanaf 7 oktober kan er begonnen worden.

Dakkapel zijwangen en nok renoveren of vervangen

Vervangen/renoveren van de zijwangen van twee dakkapellen. Vervangen/renoveren nok aan de zijkant van het huis (hout).

Betonnen vloer met isolatie

Wij willen graag een prijsindicatie voor het uitdiepen (enkele centimeters) en het storten van een betonnen vloer in ons souterrain. Betreft in totaal ongeveer 22 vierkante meter. U levert alle materialen zoals beton, isolatie enz.

Vaste trap naar zolder plaatsen Hierdoor ...

Vaste trap naar zolder plaatsen Hierdoor moet een wand vd slaapkamer worden gesloopt. Deze slaapkamer wordt badkamer.Zolder isoleren.betimmeren vd te maken nieuwe overloop en stucen vd steenwand. Slaapkamer wordt een badkamer met wc, inloopdouche en dubbele wastafel. plaatsen van nieuwe badkamerwand (ivm plaatsen van de trap) met deur. Aanleg leidingen voor de badkamer vanaf begane grond. Gaskachel in de woonkamer verwijderen. (niet nodig ivm c verwarming)

Bestaande berging en overkapping bij de ...

Bestaande berging en overkapping bij de woning betrekken. Momenteel zijn ze van hout, uiteindelijk zal alles gemetseld moeten worden.. Zodoende kan de keuken naar de nieuwe locatie verplaatst worden. De huidige keuken verdwijnd en de ruimte zal bij de woonkamer betrokken worden. Hele uitbouw metselwerk en goed geisoleerd. De gehele vloer van voor (entree) tot achter (achterdeur) willen we uitvoeren met plavuizen. Indien mogelijk en financieel haalbaar zullen alle buitenkozijnen ook geschilderd moeten worden.