Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor sparing in de muur laten maken:

Sparing in de muur laten maken

Offerte per gat. Sparing gat rond 370 mm. Binnen- en buitenmuur. Buitenmuur is van baksteen. Binnenmuur is van beton 220 mm. Het betreft schoon werk in de woonkamer.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sparing in de muur laten maken uit heel Nederland:

Sparing maken in dragende muur voor dubbele deur

Voor een opdracht van Zuyd Hogeschool moeten wij als projectgroep, als onderdeel, een plan hebben voor een dubbele deur die twee ruimten verbindt. Wij zoeken daarom naar een offerte en uitleg over hoe dit in zijn werk gaat. Wij zullen u, als u ons kan helpen, dan ook aanbevelen bij de opdrachtgever. De deur gaat er namelijk hoe dan ook komen. Ik hoop graag iets van u te horen. De muur is ommenabij 4 bij 5. Als u een schatting kan geven zonder bezichtiging zou dit erg gelegen komen. Wij horen het graag.

Sparing in muur groter zagen

Wij willen weten wat zou kosten om in een muur een kleine opening te laten uit zagen. Waar het dus eigenlijk om gaat is dat het gat van de keukendeur iets wordt vergroot.

Verbouwing in een appartement

Ik zou graag mijn woning willen verbouwen met onderstaande resultaten. Aanbouw of Serre aanbouw: aangrenzend aan mijn woonkamer heb ik een kleine buitenruimte (dakterras) welke ik graag wil betrekken middels een aanbouw of serre aanbouw. Hiernaast wil ik tevens de muur naast mijn buitenruimte openbreken omdat hier rookkanalen inzitten welke ik wil vervangen voor een nieuwe rookkanaal zodat ik hier een open Hout Haard van kan maken. Lengte van rookkanalen zijn circa 3M, hierboven is er geen bovenwoning maar ernaast is de aangrenzing van mijn Boven dakterras. Afmetingen buitenruimte is circa 1. 85M breed en circa 2. 50M lengte, hoogte van circa 2. 35M mogelijk gelijk met appartement. Huidige raamshutters van mijn raam wil ik hergebruiken in nieuwe situatie. Plafond van aanbouw/serre mag deels glas zijn en op resterende deel wellicht 2 zonnepannelen plaatsen. Keuken Afzuigkap circa 15-20cm hoger hangen en houten keukenplanken ophangen na het betegelen met bakstenen. Keukenplanken inclusief led verlichting. Naast keukenblok wellicht een kleine wijnkoelkast (inbouw) installeren/plaatsen. Trappenhal Witte muur betegelen met bakstenen. Voegen grijs of wit. Toilet Geluidsisolatie activiteiten aan muren en eventueel toilet deur uitvoeren. Slaapkamer deur Sparing maken in muur voor schuifdeur systeem, huidige deur hergebruiken. Ensuite Badkamer Huidige opening ensuite badkamer dichtmaken en muur ernaast doorbreken voor doorgang ensuite voorzin van glazen schuifdeur (melk wit) badkamer dus als het ware de ensuite opening omwisselen. In mijn badkamer een verticale ligbad plaatsen samen met inbouwnis voorzien led verlichting. Inloop douche blijft intact, echter het installeren van een regendouche hoofdkraan en handkraan. In muur ook hier een inbouwnis voorzien van led verlichting. Optioneel een kleine houten wastafelblad monteren inclusief een waskom hierop. Ook hier wederom een inbouwnis met led verlichting. Badkamer is circa 1. 55M lang en 1.65

Deursparing maken

Wij zijn van plan om een doorgang vanaf onze woonkamer naar de garage te maken. Hiervoor dient er een sparing gemaakt te worden voor een deur met de afmetingen 211,5 x 93 cm, exclusief kozijn. In de woonkamer ligt een houten vloer welke behouden moet blijven, de betonmuur is gewapend en aan de garagekant is nog een bakstenen muur aanwezig. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot het zaagwerk. Tevens zouden wij graag een offerte (of richtprijs) willen ontvangen voor de werkzaamheden inclusief verwijderen en afvoeren van de muurdelen.

Opening maken in niet dragende muur

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat een sparing kan maken in een muur in ons huis in Amsterdam. Het gaat om de wand tussen de keuken en de eetkamer (nu slaapkamer op bijgevoegde plattegrond). We willen een opening maken van ongeveer 130 cm breed en 210 cm hoog om de twee kamers met elkaar te verbinden. Het is geen dragende muur. Er is ons geadviseerd een beton latei aan te brengen als de muur wordt opengebroken.

Sloopwerkzaamheden

(opdracht is in de buurt van Haarlem Zuid). 1. Het slopen van een deel van een draagmuur tussen woonkamer en keuken, sparing met balk inzetten. Breedte sparing 1.90 m, breedte muur 3.23 m. Bouwplannen van fundering enz op aanvraag voor het berekenen van staalbalk. 2. Slopen van keuken 2.29 x 3.23 m -- deze ligt tegen de muur die gesloopt wordt. Kan het muursloopwerk daarna door jullie netjes afgewerkt worden --- dingens als stucwerk bekleding van balk, muur, houten sier om doorgebroken muur? Zoniet, wie zou u aanraden hiervoor? 3. Slopen van schoorsteen. Boven dak en binnenshuis. Netjes aanhelen daarna -- nogmaals, door u, of anders wie raadt u aan hiervoor? Het betreft een bungalow met platte dak, zie foto's: schoorsteen-buiten. Jpg schoorsteen-binnen1. Jpg en schoorsteen-binnen2. Jpg 4. Badkamer slopen. Betreft wastafel, douche, badkuip, betegeling, geen toilet (toilet zit in een aparte ruimte). Badkamer is ongever 5 vierkante meter in oppervlakte. Kunt u de vloer egaliseren en stuccen daarna of raadt u iemand anders hiervoor?

Tuinmuur metselen

Het betreft het metselen van een tuinmuur van 11 meter, 1.80 meter hoog met rollaag. De muur moet halfsteens worden en er is een fundering aanwezig. De muur maakt één hoek en heeft een sparing voor tuinpoort. Verder moeten er 4 penanten, 2 voor tuinpoort, 2 voor versterking lange zijde gemaakt worden. Voegen optioneel. Ik verzorg materialen en opperen

Draagmuren slopen

Ik wil graag de wand tussen keuken en woonkamer doorbreken. Sparing 200 cm breed. Ook wil ik de achtergevel naar de tuin doorbreken. Sparing 240 cm breed. Betreft een benedenwoning. Situatie: bakstenen muur 13 cm dik, gevel steens muur. Houten balklaag, benedenhuis met erboven maisonnette woning, bouwjaar 1939. Werkzaamheden door u uit te voeren: - Muur tijdelijk ondersteunen; - 4 x verticale zaagsneden; - 2 x Stalen balk leveren en plaatsen. Graag offerte met, en zonder leveren, plaatsen stalen balken. Ik wil ook graag de vergunning aan laten vragen door u.

Gat boren en monteren van luchtafvoer van ventilatie badkamer

Voor mijn woning ben ik op zoek naar vakman die een gat in de zijgevel kan boren voor de luchtafvoer van de ventilatie in de badkamer (verleggen van een bestaande dakdoorvoer naar geveldoorvoer ventilatie). Het gaat om het boren van een gevel sparing van 110 mm en het monteren van een flexibele luchtslang van 110 mm. Daarnaast moet het gevelrooster nog gemonteerd worden. De dikte van de muur is 30 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Kozijn plaatsen in een gibo- of gasbetonblokken

In een bestaande GIBO muur (niet dragend) moet de huidige sparing/doorgang worden dichtgemaakt. In de muur van circa 4 meter lang moet op een andere plek een bredere sparing/doorgang komen (1.20 meter breed). Er is geen deurkozijn nodig, maar strakke afwerking met stucwerk. Muur moet netjes afgewerkt worden (stucwerk sausklaar). Vuilafvoer kan eventueel door opdrachtgever worden gedaan. Werkzaamheden vinden bij voorkeur plaats in de week van 3 tot 7 juli. Het gaat om een nieuw gekocht huis dus eventuele bezichtiging van het huis kan vanaf 1 juli. Wel al foto's beschikbaar van de betreffende muur.

Partners

Partners van Casius