Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Terwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Terwolde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Terwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Terwolde of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Terwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, moderne villa onderkelderen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, uitbouwen achterzijde woning, prefab uitbouw of ruimte onder woning realiseren, dakopbouw, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of bouw en nieuwbouw in Terwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Terwolde:

Chalet waterpas stellen

Wij hebben een chalet gekocht in L-vorm en de schuifdeuren van de kasten blijven open schuiven. Met een waterpas hebben wij gekeken en het blijkt, dat het aangesloten stukje (het onderste streepje van de L) niet waterpas is. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Huis met kelder bouwen

Ik wil een nieuwe woning bouwen met een kelder. Het vloeroppervlak is 128 m2. De inhoud zal 800 m3 zijn. De woning moet casco geleverd worden. Ik heb al een vergunning, dus we kunnen snel beginnen. Er staat nog een woning op en die ga ik slopen.

Veldschuur bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor het bouw van een veldschuur (100 m2), incl betonvloer maar excl. Vliering. Vergunning is al verleend dus op korte termijn te realiseren.

Huis verbouwen

Huis

Kelder storten in het werk

Kelder storten met de buiten werkse maten 6,45 x 11,10 meter, met een diepte van 2,60 binnen maat. incl. kanaalplaatvloer van 15 cm. De graafwerkzaamheden worden zelf gedaan. Bronbemaling op diesel wel mee nemen in de prijs. Doorgang door de vloer middels sparing in kanaalplaten, wellicht aangepaste kanaalplaten plaatsen. Trap en afwerking neem ik voor eigen rekening net als de doorvoer voor afvoer van het riool. Reken- en tekenwerk is aanwezig.