Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rheden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rheden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rheden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rheden of directe omgeving.

46 klanten uit Rheden bevelen een bij Casius in Rheden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rheden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe gezinswoning bouwen, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, een uitbouw maken achter een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Rheden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rheden:

Zachtboard plafonds vervangen door gipsplaten

Ik wil graag van 3 ruimtes het zachtboard plafond laten vervangen door gipsplaten. De ruimtes zijn: 6.25 m2 6.25 m2 13 m2 Gipsplaten aanbrengen en afwerken met plinten totaal meters plint ca. 34

Meerdere dakopbouwen realiseren

Mijn buren en ik willen allebei een dakopbouw van plus minus 24 vierkante meter. We hebben navraag gedaan en als het goed is, is een vergunning niet nodig. De overbuurman heeft tekeningen van zijn dakopbouw. Deze is wel met metselwerk, wij willen mogelijk prefab. Deze tekeningen zouden gebruikt kunnen worden en anders laat ik ze elders regelen. Het dak zou sterk genoeg moeten zijn, het is van beton. Het doel is de uitbreiding van de slaapkamer. We willen graag weten wat een casco oplevering zou kosten of wat een complete oplevering zal kosten. Graag elektra en stucwerk. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw achterzijde en oude slopen

Wij willen een uitbouw van 6 x 4 meter met openslaande deuren, daarnaast aan beide zijde ramen. Er is nu een aanbouw van 2,5 x 3 meter en daarnaast is een bijkeuken van 2 x 2 meter met een achterdeur. De oude aanbouw is ongeveer gebouwd in de jaren 70 en deze zou gesloopt moeten worden. Doorbraak zit er al in de uitbouw. Er zit een balk, maar wij verwachten dat er aan de bijkeuken kant ook een balk geplaatst moet worden. In de uitbouw willen we aan de linkerkant de bijkeuken hebben met de achterdeur, dan ook van 2 x 2 meter. Het overige gedeelte daar willen we openslaande deuren van ongeveer 2 - 2,5 meter en aan beide zijdes een raam op ongeveer 80 cm hoogte. Binnenkant willen we volledig afgewerkt, stucwerk en elektra ook. Ook willen we een lichtstraat van 2 x 1 meter. We willen alles met vloerverwarming dus een cv ketel is niet nodig. Fundering onder de aanbouw nu is waarschijnlijk beton. Wat er voor de nieuwe nodig is, weet ik niet. Ik vermoed dat het zandgrond is. Qua constructie zijn we benieuwd naar de kosten voor een houten en een prefab constructie. Is het mogelijk om beide te vermelden op de offerte? De vergunning is waarschijnlijk niet nodig.

Zolder isoleren, stucen en andere klussen

Ik heb nog een aantal klussen liggen die ik gedaan wil hebben: - Nieuw plafond (gipsplaten) in kleine slaapkamer (ongeveer 2x2 meter) - isoleren van (gedeelte) zolder - indien nodig stucen van de muur kleine slaapkamer - ophangen rolgordijnen huiskamer - afhankelijk van kosten/ budget wil ik ook mijn toilet opknappen > nieuwe wc pot, aanleggen klein kraantje, deels betegelen ? Deze klus alleen als er nog geld over is, na het plafond slaapkamer en isoleren zolder. Indien mogelijk in de offerte kosten van het eerste gedeelte en de toilet apart. Totaalprijs is ook prima, maar dan wel specificatie. M.u.v. de rolgordijnen heb ik de materialen nog niet in huis.

Een fundering realiseren voor een uitbouw

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren ten behoeve van een uitbouw aan de achterzijde van een tussenwoning. De fundering moet ongeveer 2,5 bij 6 meter groot en geschikt zijn voor een gemetselde uitbouw. Daarnaast moet er een gesmeerde cementvloer op de fundering komen.

Uitbouw aan de achterzijde van het huis plaatsen

Wij willen een uitbouw realiseren van ong 2. 40b x 3. 30d x 2. 40h

Fundering met bewapening aanleggen

Graag zou ik vrijblijvend een prijsopgave ontvangen voor het maken van een fundering van beton C30/37 met de dimensies 550 cm (b) x 350 cm (l) x 50 cm (d) met bewapening. Bewapening mazen 20 cm x 20 cm x 10 mm vlechtijzer. De locatie is een plek waar waardevolle spullen getransporteerd worden. Er is per dag een tijd slot van 4 uur waarin er gewerkt kan worden. Na die 4 uur moet de fundatie zodanig afgedekt worden dat er zware wagens overheen kunnen rijden. Het is ook mogelijk om de klus in een keer in het weekend uit te voeren. Er zijn mogelijkheden dat er een langdurige werkrelatie uit voort kan bloeien.

Aanbouw van twee verdiepingen maken

Wij willen een aanbouw realiseren van 4 meter breed en 6 meter diep, met openslaande deuren en een vaste buitendeur. Boven op de aanbouw moet nog een dakopbouw komen van dezelfde afmetingen. Ik heb een voorbeeld tekening die ik u per email toe kan zenden. Ik wil graag water en elektra in de aanbouw hebben. Ik wil dit gemetseld hebben met een betonnen binnenkant. In de tekening wordt duidelijk hoe ik het precies wil hebben.

Draagmuur en schouw verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van een draagmuur van 3 m2 en een gewone muur van 3 m2 om een woonkeuken te creëren. In de draagmuur zit een schouw die er ook uit moet. Het rookkanaal in deze schouw is alleen op de begane grond aanwezig. Na het verwijderen van de muren dient de vakman het puin af te voeren, een steunbalk te plaatsen en de muren af te werken. Er zal een constructieberekening gemaakt worden.

Fundering maken voor een mantelzorgwoning

Wij willen een fundering maken voor een mantelzorgwoning. De oppervlakte zal 11.30 x 5.80 meter zijn en 15 cm diep. Het zal gaan om bewapende betonplaten.

Woning volledig slopen

Graag ontvang ik een grove prijsindicatie voor de volledige sloop van een vrijstaande stenen woning (bg, 1e verdieping en vliering).

Nieuwe broodjesvloeren plaatsen

Ik wil graag mijn huidige vloer vervangen door een broodjesvloer. Het verwijderen van beide oude vloeren verzorgen we zelf. Het betreft 2 vloeren: 1. Vloer van 6.5 x 8.7 = 57 m2. 2. Vloer van 7.5 x 6.5 = 49 m2. Graag zo spoedig mogelijk uw offerte hiervoor.

Serre plaatsen met openslaande deuren

Ik wil een serre laten plaatsen van 2 x 6 meter met 2 openslaande deuren en een deur in het keukengedeelte.

Zolderetage laten isoleren, raam plaatsen en elektra verleggen

De zolder moet geïsoleerd worden en er moet een klein zolderraam geplaatst worden, verder elektra verleggen.

Slopen binnenmuur

Ik zou graag ruwweg een vrijblijvende offerte willen hebben voor het verwijderen van een binnenmuur. Of deze dragend is weet ik nog niet. Het gaat om een woning een Rhedens huisje die wij eventueel willen kopen uit 1880. Het gaat om de binnenmuur tussen de woonkamer en de hal. De muur is 4 meter breed en 2.50 meter hoog. Misschien kunt even kijken.

Optrekken gemetselde aanbouw inclusief fundering

Voor een mogelijke woning in aankoop ben ik oriënterend aan het bekijken wat de kosten zullen zijn van een casco aanbouw. De aanbouw dient een fundering van 1 meter diep te hebben, 2 muren opbouw kalkzandsteen blokken 2.5 meter hoog en 2.5 meter breed. Voorgevel aanbouw totaal 6 meter breed waarin een schuifpui van 2.2 meter breed en 2 meter hoog. Hiervan is de buitenzijde schoonmetselwerk En een achterdeur met zijraam. Ook het beton storten van de vloer 2.5 meter bij 6 meter.

Prefab kelder bij de woning plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een prefab kelder, hetzij onder een uitbouw of waar normaliter de auto geparkeerd staat. Dan heb ik het over ongeveer 15 m2. Het zal worden gebruikt als kantoorruimte. Ik hoor graag van u.

Verbouwing van en in de woning

In ons nieuwe huis willen we: * op zolder: huidige isolatie dak weghalen, houtwormbehandeling, 2 nieuwe dakramen, nieuwe isolatie dak + vloer plaatsen, elektra aanleggen, 2 kamers en berging intimmeren, stucen, trapombouw, trapleuning; * 1e verdieping: stuken 3 slaapkamers + dubbel glas zetten in 2 ramen; * woonkamer: raam vervangen, schouw weghalen, kachel+pijp plaatsen, stucen * keuken: spoelbakken vervangen Op 10 december mogen we van de huidige bewoners met een aannemer rondlopen om een offerte op te kunnen maken. We willen starten met de verbouwing op 1 februari. 15 Maart moet het af zijn.

Betonvloer storten voor de garage

Ik heb een garage gebouwd en wil hier graag een betonnen vloer in storten. Het betreft een garage van 315 cm bij 620 cm, 19,5 m2 dus. Ik wil hier graag een betonvloer van 10 cm in hebben liggen.

BESTAAND DAKKAPPEL MOET WORDEN VOORZIEN ...

BESTAAND DAKKAPPEL MOET WORDEN VOORZIEN VAN NIEUWE BETIMMERING AAN BEIDE ZIJDEN OOK MOETEN DE BOEIBORDEN WORDEN VERNIEUWD + EVT.DE PLATTE DAKBEDDEKKING ? HET DAKKAPPEL IS ONGEVEER 2 METER BREED. HOUT MATERIAAL IS IN MIJN BEZIT ( RED CEDER) GRAAG ONTVANG IK EEN OFFERTE.

Ons huis in Rheden is in 1958 gebouwd. ...

Ons huis in Rheden is in 1958 gebouwd. We willen de hele benedenverdieping laten stucadoren. De keuken en bijkeuken moeten worden verbouwd tot een grote woonkeuken. Een extra tussendeur moet worden geplaatst. Mogelijk ook een extra toilet en enige rioleringen.

Zolder: aftimmeren/isoleren, aanbrengen ...

Zolder: aftimmeren/isoleren, aanbrengen dakvensters, verplaatsen doorgang. Overig: aanbouw/uitbouw woonkamer en keuken. Beglazing: dubbele beglazing aanbrengen.

jaren 30 huis met aangebouwde ...

jaren 30 huis met aangebouwde garage.Badkamer is nu beneden.Boven willen we een badkamer plaatsen,in een deel van de garage de keuken en wat nu badkamer en keuken is word uitgebreide badkamer en rommelhok.Hiervoor hebben we nog niet alle plannen klaar en willen graag wat op tekening om te kunnen kiezen en wat meer duidelijkheid te krijgen. we krijgen de sleutels in okt 2005 en hebben nog geen exacte maten tot die tijd.

Offerte voor uitbreiding van de ...

Offerte voor uitbreiding van de woonkamer met uitbouw of serre van ong. 6 bij 4 meter. Uitbreiding van twee kamers (totaal ongeveer 8 bij 6 meter), in het verlengde van de bijkeuken. Alles gelijkvloers. Carport van ongeveer 5 bij 3,50 meter.

Dakkapel maken van ca. 5 m breed in ...

Dakkapel maken van ca. 5 m breed in bestaand pannendak. Raveling aanbrengen. Kozijn wordt geleverd in hardhout met draai/kiepramen. Zoveel mogelijk (hard)hout. Plat dak met overstek. Aftimmering binnen doe ik zelf.