Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Renkum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Renkum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Renkum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Renkum of directe omgeving.

76 klanten uit Renkum bevelen een bij Casius in Renkum aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Renkum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van woning, een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, huis bouwen, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, nieuw huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, uitbouw achterzijde, vloerverwarming en badkamer renovatie, het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder, dubbelzijdige nokverhoging realiseren, een aan- en opbouw realiseren, kelder nieuwbouw Almere, dakop- en uitbouw inclusief balkon realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Renkum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Renkum:

Een dakopbouw realiseren op een garage of bestaande uitbouw

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Ik heb de keuze om een opbouw te realiseren op een (vrijstaande) garage of op de reeds bestaande uitbouw tegen de woning aan. De opbouw moet casco worden opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw op de garage zou ongeveer 6 bij 3 meter groot worden. De opbouw tegen de woning zou 4 bij 4 meter groot worden. Waar de opbouw het best tot zijn recht komt bespreek ik graag met de vakman. De opbouw moet waarschijnlijk een hout constructie en een plat dak hebben.

Opbouw op plat dak

Wij Hebben een drive-in woning. Hier willen we eventueel een houtskelet dakopbouw laten plaatsen en zijn erg benieuwd naar de kosten. Graag ontvangen we van u een vrijblijvende offerte. Wij willen dit eventueel bij de hypotheek innemen. Het gaat om een dakopbouw op plat dak. De maten van de buiten muren zijn volgens de tekeningen 10,30 m bij 4,90 meter. We willen in de opbouw graag aan beide kanten een kunststof kozijn laten plaatsen met 1 draaikiep raam en 2 vaste ramen. Ook de afwerking aan de buitenkant willen we graag van kunststof. Aan de binnenkant zouden we graag 2 kamers laten maken. Hiervoor hebben we dan 2 keer een deurpost met deur voor nodig. Ook willen we graag de (open) trap laten plaatsen. We horen graag van u wat u voor ons kunt betekenen. Zou u er ook bij kunnen vermelden in welk tijdsbestek we moeten denken voor het plaatsen en de levering, en of dit inclusief vergunningsaanvraag is en het gebruik van hulpmiddelen? In overleg casco of afgewerkt.

Muziekstudio bouwen in de tuin

Wij hebben een tuinschuurtje van 4,8 bij 2,8 meter met een betonnen vloer, enkel steense muur en een plat dak (hout). Nu zouden wij daar graag een muziekstudio van bouwen. Hiervoor moet de schuur geluidsdicht geïsoleerd worden zodat de buren geen last van ons hebben. Ook isolatie tegen de kou is nodig. Wij horen heel graag of dit mogelijk is, hoeveel ruimte we dan nog binnen over houden en wat de kosten hiervan zijn.

Stenen schuur slopen en afvoeren

Dubbele schuur van stenen, enkelsteens en met plat dak, slopen en afvoeren. Afmeting: 360 bij 440 cm. Elektra haal ik los, moet wel blijven voor de nieuwe schuur (van hout). Daarom ook de fundering behouden. Samen met de buren willen we graag een vrijblijvende offerte ontvangen.

Woning schoonmaken i.v.m. rooklucht van vorige bewoners

In het huis wat we op het oog hebben is vele jaren gerookt. Ik weet dat het bij deze offerteaanvraag in principe om rookschade bij brand gaat, maar wellicht hebben jullie ook ervaring met rookschade door roken. De huidige eigenaar heeft de muren al geschilderd, maar wellicht de originele rooklucht niet goed verwijderd. We ruiken het nu in ieder geval vooral bij de muren zelf. Wat zouden de kosten zijn om de benedenverdieping, en dan met name de woonkamer, hal en keuken, volledig rookvrij te maken? Het gaat om ongeveer 40-50 m² woonoppervlak. De bovenverdieping is rookvrij gebleven. Even voor de volledigheid: als er meer informatie over het huis nodig is hoor ik het graag zelf. Het wordt een lastige situatie voor ons als de makelaar onverwachte vragen zou krijgen.

Aanbouw realiseren

Aanbouw van 6 x 4 meter of 8 x 4 meter met aan achterzijde raampartij. zie foto ! Plat dak Deze ruimte zal bestaan uit 2 ruimtes. 1 bijkeuken van 2 x 4 andere ruimte wordt keuken. Of geheel wordt woonkamer met kantoor. En wat zal dit gaan kosten als er een opbouw op komt, geheel of gedeeltelijk.

Kelder onder woning op zandgrond maken

Ik wil graag een kelder van 10 x 5 meter. Het betreft een 2 onder 1 kap woning met een brede oprit naast de woning. De woning staat op zandgrond.

Draagmuur deels slopen

Het betreft het verwijderen van een gedeelte van een draagmuur tussen de keuken en de woonkamer om een half open keuken te verkrijgen. De gehele muur is 4 meter en er zal een gedeelte van 1 meter breed en 2 meter hoog verwijderd moeten worden. Hierna moet er ook een steunbalk geplaatst worden. Op dit moment is er al een opening in de muur aanwezig van ongeveer 1 meter breed en 2 meter hoog. De afwerking mag separaat vermeld worden.

Asbestplaten verwijderen van plafond

Het betreft het verwijderen van asbestplaten in een plafond van de garage, 25 m2. De platen zijn eerst op de balken gespijkerd en vervolgens zijn er op de naden latjes overheen gespijkerd. Eventueel zijn er meerdere buren die hierin interesse hebben.

Schoorsteen aanpassen of verwijderen

Wij willen graag onze open haard vervangen. Deze lijkt wel dragende schacht te zijn. Hier gaan we dan een houtkachel/inbouwhaard voor in de plaats zetten. De schouw loopt helemaal door tot aan het dak. Er zal uiteindelijk een renovatiepijp in moeten.

Woning op houtworm laten onderzoeken

Wij zijn voornemens om een huis te kopen waar sporen van houtwormen zijn geconstateerd in de houten trap. Graag hebben wij inzicht in de mogelijke kosten van een scan en eventueel de verwijdering/herstel van de houtworm.

Sauna bouwen

Sauna

Aanbouwen aan het woonhuis

Aannbouwen aan een bestaande woning een hal met toilet en kast (9 m2), uitbreiding van de woonkamer (16 m2) en een slaapkamer (15 m2). In de slaapkamer een deur naar de tuin en drie ramen, in de woonkamer twee openslaande deuren en belendend glas. In de hal een voordeur, en twee ramen. Boven de hal een kamer in de kap die aan de huidige kap moet aansluiten. Het gaat om een aanbouw met een deel op de begane grond en daar een "verdieping"op.

Kelder laten bouwen

Een nieuwe kelder maken. Ongeveer 8 x 4,5 meter of 11,5 x 4,5 meter. Klant is nog in oriënterende fase, er zijn nog geen tekeningen enz.

Zolderverdieping verbouwen

Het betreft het isoleren en afwerken van ons zolderdak en de wanden. De ruimte is ongeveer 6 bij 9 meter. De afwerking doen wij verder zelf. Daarnaast dient de keukenvloer betegeld te worden, 5 m2, en het kozijn van de voordeur vervangen of gerepareerd.

Nieuwe schuur laten bouwen

Ik ontvang graag een indicatie voor het afbreken van een oude schuur en het bouwen van een nieuwe schuur met de afmeting van 4 meter breed en 5.20 meter diep. Eventueel zal er een kelder gebouwd moeten worden van 2 bij 2 meter. De nieuwe schuur dient te worden gemetseld met een puntdak en zal geïsoleerd en moet aangesloten moeten worden op de bestaande garage. De nieuwe bouw zal moeten worden gemeld bij de gemeente, er zal geen vergunning aangevraagd hoeven worden. Er is een foto beschikbaar.

Vliering op zolder laten maken

Ik wil een vliering laten plaatsen boven 2 slaapkamers en een stukje boven de hal. In de hal zal ik dan een vaste trap plaatsen. De vakman zal in eerste instantie 2x een doorloop zagen in een niet dragende (zachte, denk iets van gipsbeton) muur. Eventueel kan kan hij daarna de vliering aanleggen. Het gaat om 2x een stuk van 2500 x 3180, oversteek, en 1x stuk van 2130 x 6500. Van vurenhouten balken om de 50 cm, met Underlayment platen erop. Graag ontvang ik een offerte waarbij de aanleg van de vliering separaat vermeld wordt.

het uitbreiden van de woning op de ...

het uitbreiden van de woning op de eerste verdieping met als doel het vergroten van 2 slaapkamers en het creeeren van een badkamer

Het gaat om de kelder: Kelder vloer ...

Het gaat om de kelder: Kelder vloer uitgraven, verdiepen, nieuwe vloer, kozijnen zetten, wellicht fundering aanpassen. Daarnaast verplaatsen openhaard in woonkamer.

Dakbedekking van de platte daken van ...

Dakbedekking van de platte daken van keuken en schuur dienen waarschijnlijk vervangen te worden, mogelijk ook van garage. Schuur en garage vertonen tekenen van lekkage. Mogelijk ook binnen in de schuur herstel/vervanging nodig van (enkele) balken. Alle drie de daken behoeven nieuwe boeiboorden. Deurpost van achterdeur dient vervangen te worden. Alle kozijnen en buitendeuren en boeiboorden moeten worden geschilderd. Het betreft 8 kozijnen en 2 deuren/deurposten, boeiboorden rond schuur, uitgebouwde keuken en garage.

Het gaat om het vervangen van een ...

Het gaat om het vervangen van een bestaand golfplatendak op twee schuren van ongeveer 2,5 bij 4 meter ieder. De golfplaten zijn van asbest en kunnen door onszelf verwijderd worden. daarna willen wij graag dat het bedrijf de steunbalken vervangt en nieuwe eternieten golfplaten aanbrengt. Ook de dakgoot moet vervangen worden. Dit is is aan de achterzijde van de schuuren over een lengte van ongeveer 8 meter. Rondom zitten nu boeiborden van watervast triplex die ook aan vervanging toe zijn. Graag willen wij een prijsindicatie c.q. offerte ontvangen. Wij zijn twee gezinnen.

We zoeken een ontwerper die met ons ...

We zoeken een ontwerper die met ons meedenkt om in onze nieuw te bouwen bijkeuken een praktische en handige woonkeuken te realiseren. Het bouwen doen we in eigen beheer, het gaat dus puur om het bedenken en op paier zetten van een ontwerp. Behalve een keuken moet er in de nieuwbouw ook plek zijn voor de wasmachine,droger,jassen,schoenen en andere huishoudelijke apparaten.

een aluminium serre van 350 cm diep en ...

een aluminium serre van 350 cm diep en 650 cm breed de serre wordt verbonden aan een bestaande achtergevel en een zijgevel van de bestaande woning in de zijwand van de serre willen wij een deur en in de lange wand willen wij twee hef schuifdeuren of een hefschuifdeur vanaf de bestaande zijgevel de hoogte is 260 cm aflopend naar 240 cm

Er dient een stuk aan het bestaande huis ...

Er dient een stuk aan het bestaande huis gebouwd te worden waarbij bestaande muren weggehaald moeten worden zonder dat de bovenverdieping schade oploopt. Er moet een fundering gemaakt worden, veel glaswerk aangebracht worden en platdak gemaakt worden. In huis dient verwarming te komen, en elektra. Verdere afwerking in overleg

Wij willen een extra kamer op het ...

Wij willen een extra kamer op het bestaande terras laten bouwen 15-20 vierk. meter. daarvoor moet op de begaande grond ook het een en ander uitgebouwd worden. De woonkamer e.d. wordt uitgebouwd met zo'n 15 vmeter. Het bestaande dak van deze dertiger jaren woning graag doortrekken.