Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor een op zand gestorte vloer vervangen:

Een op zand gestorte vloer vervangen

Slopen en afvoeren in een oude boerderij een op zand gestorte betonvloer(en). Ongeveer is het vloer oppervalk 80 m2. Plafond zit al op 2.24 meter. Er dient ook een stukje uitgegraven te worden in verband met de nieuw te plaatsen geïsoleerde vloer.
Onze klant uit Ravenswaaij (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een op zand gestorte vloer vervangen uit heel Nederland:

Beneden woning deels onderkelderen

Ik ben geïnteresseerd in het (deels) onderkelderen van mijn woning. Het betreft een bestaande benedenwoning uit 1930 - Hoofddorppleinbuurt - met een oppervlak van 70 m2, welke ik voor circa 60% wil onderkelderen. De kelder wil ik aan de achterzijde van de woning situeren zodat het mogelijk is om koekoeken te plaatsen voor het benodigde daglicht en de natuurlijke ventilatie. Het te onderkelderen deel heeft een oppervlak van 6 meter breed en 7 meter diep. De huidige kruipruimte heeft een vrije hoogte van 80 cm (onderkant vloer tot zand) en is kurk droog. De kelder wil ik als volwaardige leefruimte gebruiken voor 2 slaapkamers en een badkamer. Van gestorte vloer tot plafond, 2,20 m aan vrije hoogte overhouden. De woning dateert uit 1930 en is gefundeerd. Ik ben benieuwd naar de totaal te maken kosten, welke (bouw) methode toegepast wordt en wat de mogelijkheden zijn om in de voorkant van woning te blijven ten tijde van de werkzaamheden. Indien hierover vragen zijn, verneem ik dit graag.

Nieuwe betonvloer met wapening en isolatie

Het gaat om het achterhuis van een boerderij, hier ligt een op het zand gestorte vloer en deze dient te worden verwijderd. Hier na moet het vlak gemaakt worden en daarna isolatie wapening en een betonvloer aanbrengen. Voor die tijd worden nog enkele afvoeren en installaties voorbereid. Daarna wil men vloerverwarming in de dekvloer verleggen. Wat kosten deze werkzaamheden als het om 110 m2 gaat?

Woonkamervloer vervangen

Wij hebben onlangs een oude woning in Zoetermeer gekocht die in de loop der tijd redelijk verzakt is. De originele houten woonkamervloer is zo’n veertig jaar geleden vervangen door een op het zand gestorte betonnen vloer. Door de verzakking is het hoogteverschil tussen voor en achterkant ongeveer 12 cm. Wij willen de betonnen vloer laten weghalen, waarna we het zand kunnen uitgraven, isolatie kunnen aanbrengen en een nieuwe vloer kunnen storten. Het huis staat op zand. Kunt u een offerte maken voor het verwijderen van de vloer, waarbij redelijk voorzichtig te werk gegaan moet worden om schade aan de rest van de woning te voorkomen? Eén deel moet helemaal weggehaald worden, van een ander deel zou waarschijnlijk alleen de afwerkvloer verwijderd moeten worden. De afwerkvloer is ca. 3,5 tot 4 cm dik, de betonlaag is ongeveer 13 cm. Er zit waarschijnlijk weinig wapening in de vloer. De oppervlakte bedraagt ca. 35 vierkante meter. Graag ontving ik uw advies. Ik wil in contact komen met een aannemer die ook bouwkundig is onderlegd.

Vloeren door VBI-renovatievloeren vervangen

In mijn woning zijn in het verleden in sommige ruimten de houten vloeren vervangen door op zand gestorte betonvloeren zonder kruipruimte. Onder de voormalige gang is nog een houten vloer met kruipruimte aanwezig. Ik wil alle vloeren laten verwijderen en laten vervangen door een VBI renovatievloer, met een geventileerde kruipruimte van 60 cm diep. Dit betreft 55 vierkante meter: 10 x 4,5 (woning) plus 5 x 2 (aanbouw).

Vervangen betonnen vloer

Wat kost het om een op zand gestorte betonnen vloer van ongeveer 40 m2 te vervangen door een nieuwe goed geïsoleerde betonnen vloer? We hebben last van vocht. Meest effectief lijkt me om een geïsoleerde vloer ervoor in de plaats komt.

Enkelsteens garage isoleren

Enkelsteens garage isoleren. De garage is 7 meter lang en 3 meter breed. Zowel de wanden als de vloer moet worden geïsoleerd. Het is een gestorte vloer op zand. Graag zo isoleren, zodat er zo min mogelijk ruimte verloren gaat. Voor gebruik kantoor.

Vochtige muren in de woning

Muurverf laat los. We zijn nu aan het verbouwen, de radiatoren zijn van de kant gehaald en sleuven gefreesd voor elektra en geconstateerd dat de muur op twee plekken boven de (op zand gestorte) beton vloer toch wel vochtig is. Het is een jaren '30 huis maar 5 jaar geleden opnieuw geïsoleerd en nieuwe muur omheen gezet, dus wij weten niet waar het weg kan komen, misschien injecteren? Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter, de onderste meters vanaf de vloer.

De vloer in huiskamer en woning is aan ...

De vloer in huiskamer en woning is aan vervanging toe. Ik wil een op zand geïsoleerde en gestorte vloer, inclusief vloerverwarming. Het verwijderen van de houten en voor een klein gedeelte betonnen vloer hoort bij het karwei. Gaat om 43m2. 6 tot 8m2 betreft een betonnen vloer. Oud huis uit 1932.

Een oude schuur van 7.6 meter bij 6.3 ...

Een oude schuur van 7.6 meter bij 6.3 meter,muren van 3.8 meter en nok hoogte van 7 meter.Schuur is nu een ruimte maar de bedoeling is dat er een verdieping in komt.Gedeelte van de muren is vakwerk en dat moet blijven staan maar 1/3 van de muren moeten vervangen worden.Het dak moet geheel worden vervangen en geisoleerd worden.Het nieuwe dak moet worden aangesloten met een t-splitsing aan bestaande daken.Begane grond vloer is nu zand maar moet er moet een gestorte vloer komen.Er is geen werk aan stroom/gas en water en afvoer.

Vrijstaande stal/schuur in onze ...

Vrijstaande stal/schuur in onze achtertuin 6x8 meter met schuin pannendak. Verbouwen tot kantoor, zolder wordt ook verblijfsruimte. Nu: gestorte betonnen fundering, eensteens metselwerk, rest hout met houtworm, bgg heeft geen vloer (betontegels op zand?), paar lage betonnen muurtjes/voederbakken, cv vanuit huis aanwezig. Gewenst afwerkingsniveau normaal gevel bij voorkeur verhogen (nu ca 2.20 m). Zolder 1 ruimte met brede dakkapel of 2 kleinere. Overal voldoende cv-radiatoren. Beneden 2 kamers waarvan 1 klein, toilet, pantry, entree.