Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw aan de achterzijde aanbouwen:

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Uitbouw aan achterzijde 2,5 meter diep en ongeveer 6 meter breedte. Het betreft een hoekhuis van 3 onder 1 kap woning uit 1929.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw aan de achterzijde aanbouwen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde woning.

Ik wil aan mijn hoekwoning eventueel maximale uitbouw. Hoogte 280, breedte 530, diepte 400

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van onze woning. Afmeting 5,25 x 3 meter.

Achterzijde woning aanbouwen

Graag ontvang ik van u een reële offerte voor een uitbouw aan de achterzijde van een woning, alleen op de begane grond. Vermoedelijk moet deze geheid worden. Het gaat om een uitbouw van 6 meter x 2,5 meter inclusief doorbreken van bestaande buitenmuur, schuin pannen dak voorzien van 2 (misschien 3) velux kunststof dakramen of een daklicht, verplaatsen van de bestaande kunststof ramen en deuren. Isoleren, afwerken, stroom, stucwerk en betonnen vloer gelijk met de oorspronkelijke woning, klaar voor het aanleggen van vloerverwarming/vloer. De aankoop van de woning hangt er vanaf. De situatie is te bekijken via Funda en het gaat om Neptunuslaan 3 Heerhugowaard. Achterom is goed bereikbaar. Graag ontvang ik uw reactie spoedig!

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde maten 5 x 2,5 meter met openstaande deuren. Heipalen zijn al geslagen. Fundering moet nog komen.

Uitbouw/serre achterzijde

Wij willen graag een betaalbare aanbouw laten maken aan onze achtergevel (6 meter breed x 4 meter de tuin in). In verband met de veranderende regelgeving zou met de werkzaamheden aangevangen moeten zijn, nu zou ik voor één januari een bouwtekening moeten inleveren bij de VvE. Graag zou ik vernemen of u in deze een rol voor zichzelf ziet weggelegd. Zo ja, dan zou ik graag een vrijblijvende offerte van u ontvangen. Er zal ook geheid moeten worden, want de tuin is rommelig en de vlonder moet ook weggehaald moeten worden. Bovenop de heipalen wil ik een bodem van houten balken plaatsen.

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen graag een uitbouw laten realiseren. De maat wordt 2,5 bij 6,5 meter. Binnenzijde werken we waarschijnlijk zelf af. Het gaat dus om de buitenzijde en de aanleg van de fundering.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij willen een aanbouw realiseren van 4 meter diep bij 6 meter lang. Ondergrond is veengrond. Wij willen de bestaande ramen en deuren hergebruiken in de nieuwe uitbouw. Het moet 2,6 meter hoog worden aan de binnenzijde. De uitbouw moet casco geleverd worden maar wel met elektriciteit.

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij willen ons woonkamer laten uitbouwen. Deze uitbouw moet 5 bij 4 meter worden. Ik wil dit graag gemetseld hebben. Ik wil elektra getrokken hebben naar de uitbouw. De uitbouw dient voor de rest casco geleverd te worden.

Uitbouw aan de garage bouwen

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van de garage plaatsen van 3 bij 5 meter. Deze moet van prefab zijn. Er moet elektriciteit naar de uitbouw toe getrokken worden. Ik wil als het kan dat het casco geleverd wordt.

Partners

Partners van Casius