Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest verwijderen uit een garageplafond:

Asbest verwijderen uit een garageplafond

Er is waarschijnlijk asbest aanwezig in de plafond van de garage. Lengte van het plafond is 6,67 en breedte is 2,90 meter. Hoeveel gaat het kosten om het te verwijderen en vervoeren (slopen). Het huis wil ik graag kopen en ik wil een prijs weten voor hoeveel ik ervoor kwijt ben.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest verwijderen uit een garageplafond uit heel Nederland:

Schoorstenen slopen

Het slopen van twee schoorstenen op de zolderverdieping en het verwijderen van een pijp (vermoedelijk asbest) die door één van de schoorstenen naar de badkamer een verdieping lager loopt.

Asbest dakbeschot verwijderen

Wij hebben een woning te Delden aangekocht. In het dakbeschot van deze woning zijn hechtgebonden asbestplaten verwerkt. De afmeting van de woning is circa 9 x 6 meter. Het is een pannendak dus het oppervlak daarvan is wat groter. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het verwijderen van dit dakbeschot.

Schoorsteenpijp verwijderen

Betreffend huis heeft 2 schoorsteenpijpen waar asbest in verwerkt zit. Van 1 kachel gaat de pijp via gat in de binnenmuur langs de buitenmuur omhoog.

Betonvloer en asbest plafond verwijderen

Graag komen wij zo snel mogelijk met jullie in contact over het verwijderen van een betonnen vloer en asbestplaten in het plafond (220 m2).

Asbest plafondplaten verwijderen

Het verwijderen van asbestplafond platen en enkele wandpanelen. Totaal ongeveer 65 m2 plafond en ongeveer 5 m2 wand. Het plafond bevindt zich in een garagebox onder een woonhuis. Je kan er vanaf de straat gewoon voor komen en alles is op een niveau. Werkhoogte is circa 2,5 à 3 meter. Het betreft een garagebox te Alkmaar. Het gaat alleen om het slopen.

Asbest verwijderen

De schuur ligt op een perceel dat ik aan wil kopen. Ik wil graag eerst een kostenindicatie over het verwijderen van de asbest. Het is de bedoeling dat de schuur daarna ook wordt gesloopt. Het is een oude varkensstal met lege mestputten eronder van 350 m2.

Asbest ventilatiepijp verwijderen

Verwijderen van een asbest (cement) ventilatiepijp van 1.5 meter

Asbest verwijderen uit schoorsteen op vliering

Heer/mevrouw, ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van asbest uit een schoorsteen op de vliering. En wat het kost om het het puin te ruimen?

Asbest leien verwijderen en vervangen door kunststof leien met zonnepanelen

Het hele dak moet vervangen in verband met het asbest in de leien. Hiervoor moet dus kunststof leien voor in de plaats komen. Daarnaast wil ik zonnepanelen laten installeren. Het dak is ongeveer 200 m2.

Asbest dak verwijderen

Schuur dak 60m2

Partners

Partners van Casius