Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest verwijderen uit een garageplafond:

Asbest verwijderen uit een garageplafond

Er is waarschijnlijk asbest aanwezig in de plafond van de garage. Lengte van het plafond is 6,67 en breedte is 2,90 meter. Hoeveel gaat het kosten om het te verwijderen en vervoeren (slopen). Het huis wil ik graag kopen en ik wil een prijs weten voor hoeveel ik ervoor kwijt ben.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest verwijderen uit een garageplafond uit heel Nederland:

Asbest verwijderen uit rookkanaal

Momenteel is het rookkanaal van de openhaard aan de binnenzijde dichtgemaakt. Deze willen we weer openbreken, maar ik vermoed dat daar asbest in het rookkanaal zit verwerkt. Dit moet verwijderd worden. De schoorsteen zit aan de buitenzijde van het huis en is een meter of 6 hoog.

Asbest verwijderen en golfplaten daken plaatsen

Betreft asbestsanering + aanbrengen golfplatendak op tweetal schuren

Asbest rioolpijp verwijderen

Ik wil een stuk asbest afvoerbuis van de wc in de schuur verwijderen. Deze is 50 cm lang, 20 cm breed en deels in een stuk beton. De vakman dient het materiaal af te voeren.

Restauratieplan maken voor verbouwen rijksmonument

Het restaureren van een rijksmonument er moet een omgevingsvergunning aangevraagd worden en besproken met de gemeente wat wel en niet kan en mag. Het gaat meer op opknappen dan radicaal verbouwen ook word het pand verduurzaamd om te kunnen wonen. De volgende punten zijn van belang: Dak compleet vervangen, achterzetramen plaatsen, voorzetwanden plaatsen voor isolatie. Tussenwanden plaatsen, keuken , badkamer, biomassakachel, complete cv installatie, asbest verwijderen bij bijgebouwen, Het gaat dus om een grote verbouwing/verduurzaming van een bestaand pand. Graag horen wij wat e mogelijkheden en de kosten zijn

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Oude betonpannen verwijderen en afvoeren. Dan folie en nieuwe panlatten met nieuwe sneldek betonpannen. Dit alles omdat ze 45jaar oud zijn en ik wil zonnepanelen gaan leggen.

Asbest verwijderen en draagbalken vervangen

Ik wil een asbest dak van mijn schuur verwijderen en vervangen en dan ook de draagbalken vervangen. Het oppervlak is ongeveer 20 m2.

Asbest platen van stallen vervangen

We hebben 3 stallen waar nu nog asbest op zit en dit moet vervangen worden. Er is een stal van 25 bij 36 meter, een stal van 15 bij 25 meter en een kapschuur van 15 bij 20 meter. De stallen zijn allemaal goed te bereiken. Er is nog geen inventarisatie rapport aangevraagd. Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden zijn voor het verwijderen en afvoeren van de platen.

Schuur ophogen en plat dak plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een plat schuurdak met overkapping met een totale oppervlakte ongeveer 2x5 meter en afvoer van regenwater. Op dit moment zitten er golfplaten met asbest op het dak, deze kunnen wij eventueel zelf van te voren verwijderen. Het dak loopt nu een beetje schuin, dus de stenen muur zal ook iets opgehoogd moeten worden om een plat dak te kunnen plaatsen.

Nieuw hellend pannendak aanbrengen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om ongeveer 130 m2. Door storm zijn veel pannen kapot. Onder de pannen zit asbest dakbeschot. We zitten er aan te denken om asbest te verwijderen, dak te isoleren en nieuwe pannen erop.

Asbesthoudende ventilatiebuis verwijderen

Verwijderen asbest ventilatiebuis in woning. (buis van circa 1,5 meter tussen toilet en buitenmuur). Inclusief afvoeren.

Partners

Partners van Casius