Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

Gedeelelijk verwijderen betonnen vloer van weggehaald schuurtje in de tuin

In mijn achtertuin stond een schuur. Die heb ik weggehaald en vervangen door een hoge tuinkast. De betonnen vloer ligt er echter nog. Die moet eruit, met uitzondering van de achterste meter (waar de kast op staat). Het is belangrijk dat deze rand heel blijft / recht wordt afgehakt vanwege de verankering van de -zware- kast. Ook moet het puin worden afgevoerd. Zou u hiervoor vrijblijvend een offerte willen geven? Bvd/ hartelijke groet Matthieu Elvers

Plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen en daarna egaleren 45 vierkante meter in schiedam op betonnen vloer icl puin meenemen.

Het betegelen van 2 balkons

Dit betreft balcons op de 2e étage. Grootte ca. 4 x 2. 5 meter met betonnen vloer en 1 ronde hoek.. Lijmen of plakken is dus noodzakelijk. Tegels wel gezien maar nog niets gekocht. Formaat 45 x 45 x 1. 8 cm.

Meterkast verplaatsen

Wij hebben een huis gekocht waarbij we graag de meterkast (gas, water, elektra) willen verplaatsen. De meterkast zit nu naast de keuken, we willen deze graag naar de hal verplaatsen. Er is geen kruipruimte (en betonnen vloer), wel een verlaagd plafond erboven. Daarbij zouden we ook graag de meterkast uitgebreid hebben met meer groepen (1 aardlekschakelaar erbij). Graag horen we de mogelijkheden en geschatte kosten. Evt. kunnen we foto's opsturen.

Fundering en/of betonnen vloer voor tuinhuis maken

Voor het plaatsen van een tuinhuis in Heeswijk-Dinther willen we graag twee prijzen weten. 1. Prijs voor maken en storten van een fundering (33 meter) voor een houten tuinhuis. Wanden van het tuinhuis beslaan 33 meter in 3 blokken verdeel (aaneensloten). 2. Prijs voor maken van fundering en vloer (12 cm dik). Fundering zie onder 1. Vloer oppervlakte 34 m2. Voorbereidende graafwerkzaamheden kunnen grotendeels door onszelf plaats vinden.

Nieuwe betonnen keldervloer glad maken

In oktober is onder onze woning een kelder/souterrain gemaakt, deze is 70 m2 groot en als een waterdichte bak gestort. Er hoeft dus niets beschermt te worden, geen sparingen, geen gaten, geen aangrenzende ruiten. Plat gezegd, egaline storten, en uitvlakken. De vloer is 100% waterpas, bij oplevering, maar denk dat een laag van 1 cm noodzakelijk is gezien de ruwheid van de vloer.

Laminaat Xtra Breed wit geolied eiken leveren en leggen

Ik wil graag circa 50 m2 "Laminaat Xtra Breed wit geolied eiken" laten leveren vanuit Gamma Zwijndrecht en laten leggen door een vakman. Dit betreft kliklaminaat. Ook wil ik het bestaande laminaat wat er nu ligt laten verwijderen en afvoeren. De "zilveren" folie ondervloer uit 2009 kan blijven liggen? Graag advies daarover. Het betreft de gehele begane grond van een eengezinswoning uit 1988 (betonnen vloer) en omvat woonkamer (incl. Kast onder trap), open keuken en hal. Tevens maximaal 30 meter aan hoge plinten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer voor VVE laten egaliseren

In opdracht van een Vve: Een lange gang met betonnen vloer egaliseren. In de gang ligt deels linoleum dat ernstig is beschadigd en verbrokkeld. Dat moet eerst worden verwijderd. Verder is het beton op meerdere plaatsen gescheurd en gebroken. De totale oppervlakte beslaat ongeveer 40 m2. Het pand bevindt zich in de binnenstad van Utrecht. Graag uw reactie.

Fundering voor een uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 3 meter bij 8 meter. Hiervoor dient de vakman de fundering te maken. Voor de fundering zijn 5 heipalen nodig van 4 a 5 meter diep en er dient een betonnen vloer gestort te worden. De fundering is vergunningsvrij en er is al een goedkeuring van de Vve. Graag zou ik een offerte hiervoor ontvangen.

Zwevende betonnen vloer maken

Ik zou graag een offerte aan willen vragen voor de benodigde bouwmaterialen om een zwevende betonnen vloer te storten. Het oppervlak waar het om gaat is 3,55 meter x 7,24 meter. Ik hoor graag zsm van u.

Partners

Partners van Casius