Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

Betonnen vloer storten

Ik heb een huis in de Fortuinstraat in Delft gekocht. Daar blijkt een zeer slechte houten vloer in te zitten, met houtrot in de vloerdelen en balken. Ik wil de vloer vervangen door een betonnen vloer. De 'kruipruimte' onder de vloer is ongeveer 25 cm diep, daaronder lijkt zand te liggen. De totale oppervlakte is ongeveer 20 vierkante meter.

Keukenvloer verwijderen

Ik wil graag ongeveer 10 vierkante meter betonnen keukenvloer laten verwijderen op dinsdag 20 december aanstaande. Dat is de enige dag dat het gedaan kan worden. De volgende dag komt er vloerverwarming. In de keuken is de vloer wat hoger dan de houten vloer. De vloer is ongeveer 6 jaar oud. Ik denk dat het beton is.

Schuur bouwen

Schuur bouwen inclusief betonnen vloer. Wanden van rabatdelen. Maten 5.50 lengte en 3 breedte. Hoogte hangt af van de wettelijk eisen van gemeente. Ook wil ik graag een dakgoot. 2 deuren, scheidingswand in het midden. Graag willen wij dat er iemand bij ons langskomt om een juiste offerte op maat te maken. Een vooraf verstuurde offerte aan de hand van bovengenoemde gegevens zal nooit goed werken, aangezien dit maatwerk is. Dus graag bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

Betonnen vloer coaten

Ik heb een nieuwbouwappartement met een betonnen vloer en vloerverwarming. Deze zou ik graag willen laten coaten met een transparante toplaag. Afmeting: 43 m2.

Ondervloer, laminaat en plakplinten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in drie rechthoekige ruimtes, samen 54 m2. Inclusief ondervloer en plakplinten. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden, de ruimtes zijn voorzien van kale betonnen vloeren.

Fundering voor een tuinhuis maken

Ik wil graag een fundering met een betonnen vloer voor een serre van 7 x 4 meter laten maken. Ik wil de fundering graag laten ondersteunen met palen of iets anders om er voor te zorgen dat dit niet gaat verzakken. De glazen serre plaats ik zelf.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

Ik wil graag 53 m2 laminaat gelegd hebben inclusief ondervloer en plinten (11 stuks van 2.40 meter). De ondergrond is een betonnen vloer. Er is lekkage geweest en er staat een bouwdroger in. Bij Praxis schaf ik weer laminaat aan. Kunt u een offerte mailen?

Vloer egaliseren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten egaliseren van +- 60 m2 aan vloer. De vloer zit in verschillende ruimtes namelijk: de hal, de woonkamer, aanbouw en keuken. De woonkamer, aanbouw en keuken zijn 1 open ruimte echter met verschillende ondergronden. Er ligt een plavuizen vloer in de hal en woonkamer, een betonnen vloer in de aanbouw en een terrazzo vloer in de keuken. Er zitten nu kleine hoogte verschillen tussen de ruimtes.

Partners

Partners van Casius