Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

Garage aanbouwen

Wij willen de garage aanbouwen bij het huis. De bestaande berging valt hier dan in en de bestaande schuur ook. Bij beide zit een betonnen vloer in. De maten van de aanbouw, 5.50 meter x 6 meter. Dit is inclusief de bestaande schuur en berging. Apart zou ik graag weten wat het kost om een houten vloer te vervangen voor beton. Het betreft de keuken en eetkamer. Ong 4.50 * 7 meter totaal.

Dubbele pivoterende deur leveren en plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leveren en eventueel plaatsen van dubbele taatsdeuren van de vloer tot aan het plafond in een appartement ongeveer 2.80 tot 3 meter hoog. We hebben betonnen verdiepingsvloeren. Ik wil graag stalen kozijnen met glaswerk.

Schuur ombouwen tot horeca keuken

Ik heb een vrijstaande schuur in de tuin van ca. 3 x 3 meter. Deze wil ik graag ombouwen tot een horeca keuken voor catering. Er moet een keuken ingebouwd worden. Er is elektra aanwezig (1 punt) dus er moet meer komen, ook gas en water moet nog aangelegd worden. Gas en water kan doorgetrokken worden vanaf het huis. De keuken zal ik zelf gaan kopen en plaatsen. Het gaat eerst om de voorbereidende werkzaamheden, daarna de plaatsing van de keuken. Wat er gebeuren moet: - Betonnen vloer egaliseren; - Giet vloer erin; - Wanden en dak isoleren; - Afwerking met HACPP platen (Hygeine); - Water afvoer voor wasbak; - Goede afzuigkap horeca en ventilatie; - Koeling, verwarming etc. - Elektra, gas, water en licht punten. Per maart krijgen wij de sleutel van het huis en de schuur.

Houten vloer door geïsoleerde betonvloer vervangen

Ik wil graag in de woonkamer de houten vloer door een betonnen vloer laten vervangen. Ook wil ik graag vloerverwarming aan laten brengen. De woonkamer is ongeveer 25 m2 groot.

Stevige betonnen vloer leggen

In de Jordaan in Amsterdam heb ik een opslag van 100 m2. Hier ligt momenteel een oude (betonnen) vloer in bestaande uit twee delen (twee soorten beton) met een overgang richel. Deze wil ik volledig egaal maken over de gehele ruimte. Verder moet het een stevige ondergrond zijn waar pompwagens + 1000 kg gewicht gemakkelijk overheen kunnen zonder schade. Er hoeft maximaal 1-2 cm gestort te worden (de deur moet wel open kunnen blijven gaan). Ik zou de vloer graag afwerken met betonverf (kan ik zelf doen). Voor meer informatie kunt u ook bellen en kan ik eventueel een foto meesturen. De locatie is gemakkelijk bereikbaar, ook met kleine vrachtwagen.

Vloerverwarming met afdekvloer leggen

Wij hebben in onze woning een nieuwe Nefit trendline c5 cv-ketel met traditionele verwarming met radiatoren. Wij willen dit graag wijzigen en vloerverwarming laten leggen in ongeveer 40 m² vloeren op de begane grond in de woonkamer, keuken, gang en toiletruimte. Er zijn geen hoogteverschillen in de vloer. We wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1978 met een betonnen vloer met 'broodjes systeem'. Er is ongeveer 5 cm ruimte voor het nieuwe systeem. De houten vloer die nu op de betonvloer ligt zullen wij zelf verwijderen. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken en ontvang dan graag uw advies en prijsopgave voor het plaatsen van de vloerverwarming op isolatiematten e/o infrezen. Er moeten 2 radiatoren worden verwijderd. We willen 1 radiator in de woonkamer handhaven. De vloer moet worden geëgaliseerd en daarna zullen wij er zelf pvc kliklaminaat op leggen. Wij hebben een voorkeur voor de maand juni voor de uitvoering van deze klus.

Funderingsplaat op staal maken

Wij willen graag een betonnen vloer met borstwering realiseren ten behoeve van de plaatsing prefab houten huisje, inclusief opgemetselde borstwering. De fundering zal 12 meter lang en 4 meter breed moeten worden. Graag ontvangen wij uw opgave van de benodigde systeem/oplossing en prijsopgave.

Nieuwe laminaattegels aanbrengen

Ik wil nieuwe laminaattegels van 15 bij 90 cm op de vloerverwarming in het toilet, gang, huiskamer en keuken laten leggen. In totaal is het 53 m2. Een betonnen vloer met cementdekvloer. De parketvloer die er nu ligt, halen we zelf weg. Optioneel kunt u mee aanbieden om de vloerverwarming te leggen. De vloerverwarming moet als hoofdverwarming gaan werken. Er moeten vijf groepen gemaakt worden. De vloerverwarming hoeft niet onder een deel van de keuken en onder de open haard te komen. De vloerverwarming zal circa 50 m2 zijn.

Nieuwe vloer aanbrengen in een roeivereniging

Voor de studentenvereniging waarvan ik het onderhoud verzorg, ben ik op zoek naar een nieuwe vloer voor de kroegzaal. De huidige vloer, geheel van hout, heeft zijn beste tijd gehad en staat op enkele plaatsen bol. De vloer wordt gemiddeld 4 avonden per week gebruikt, waarvan gemiddeld 2 keer intensief. Per jaar zijn er ongeveer 10 tot 15 feesten waarbij er op de vloer grote hoeveelheden vloeistof terecht kunnen komen en dus moet de vloer hier enigszins tegen bestand zijn. Ik zou graag uw advies willen voor dit project. De huidige vloer is van hout gelegd met een dunne schuim ondervloer op een betonnen ondergrond. Er zit in het midden van de vloer wel een afvoer, maar het vocht komt hier natuurlijk nauwelijks terecht. De betonnen vloer is voorzien van vloerverwarming. De vloer is 110 m2.

Muur en dak laten slopen

Bij een woning met aangebouwd bedrijfspand wil ik een deel van het bedrijfspand afbreken en hiervan een tuin maken. Hiervoor moet ongeveer 130 m2 dak worden verwijderd en ongeveer 100 m2 betonnen vloer. Vermoedelijk ligt zand onder de vloer, dat wil ik ook tot een halve meter diep laten afvoeren. De aanbouw zal voor ongeveer 2/3 moeten verdwijnen. Het gedeelte te verwijderen vloer is kleiner daar ik rondom het te blijven stuk een voetpad aan wil leggen dus daar kan het beton blijven. Het gaat om inschatting van de kosten te krijgen, exacte m2 nog te bepalen.

Partners

Partners van Casius