Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

Tapijt verwijderen in meerdere kamers

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 13 oktober de sleutel. Wij willen daar 130 tot 150 m² tapijt laten verwijderen en afvoeren. Het tapijt ligt verdeeld over 6 kamers; in 3 kamers is een betonnen ondergrond en in 3 andere kamers een houten vloer. Ook de lijmresten laten we graag verwijderen. De gestoffeerde trap blijft even buiten deze klus. We zoeken een bedrijf dat hier op maandag 16 oktober mee kan starten, met afronding van de klus op 17 oktober. We ontvangen graag uw offerte.

Zolder verbouwen van een woonboerderij

Wij hebben een twee-onder-een-kap woonboerderij gekocht en krijgen daarvan op 10 oktober de sleutel. We willen daar de zolder helemaal laten verbouwen. Er zijn nu 4 dakramen aanwezig en wij willen die laten vervangen door een grotere maat van ongeveer 118 x 78 cm van hout. Er moet een scheidingswand worden geplaatst. Die wand moet aan beide zijden worden behangen. De nokhoogte van die wand is 5 meter, de breedte op de vloer is 9,5 meter. Een betonnen wand met dezelfde afmeting moet wit geschilderd worden. Elektra moet worden uitgebreid en aangelegd naar de zolder. Ook moet er een waterleiding worden verlegd. Er staan foto's van de woning op Funda onder 'verkocht'. Wij ontvangen graag uw offerte.

Geul frezen in betonvloer

In een schuur moet in een betonnen vloer een geul gevreesd worden voor het afvoer van water bij hondenkennels. Sleuf moet ongeveer 10 - 15 cm breed zijn en c.a. 5 cm diep. Gaat om 2 van deze sleuven. Eentje van ongeveer 20 meter lang en de ander van ongeveer 15 meter. Maar de opties hierin zijn bespreekbaar. Het gaat namelijk om een voormalige koeienstal waar wij hondenkennels in laten plaatsen. We willen dat het water goed weg kan lopen. Graag zouden wij het voor 1 september klaar willen hebben want dan komen de honden er in. Opdracht ligt in de plaats Ens.

Houten vloer vervangen door betonnen vloer

Houten vloer begane grond vervangen door betonnen vloer, inclusief vloerverwarming, circa 30 m2. Het betreft een jaren '60 woning. Prijs inclusief alles. Optioneel is voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Betonvloer storten voor een tuinkamer

Wij willen een betonvloer laten storten voor een tuinkamer, het gaat om 22.5 vierkante meter. Er ligt nu zand, er moet een betonnen vloer in komen inclusief isolatie en folie. Er moet denk ik ongeveer 15 cm afgegraven worden. De ruimte is goed van buitenom te bereiken, ook met groter materieel. Tegen die tijd zit er een dak boven. Als het kan graag uitvoeren na 15 september.

Sleuf frezen in betonnen vloer

Het is een particuliere opdracht. We willen een WC verleggen van de ene kant van het huis naar de andere kant, op de begane grond. Het huis is gebouwd op een grote betonnen plaat. Zoals het er nu naar uit ziet, is er geen kruipruimte waarin gewerkt kan worden. Ik wil daarom verkennen of het mogelijk is om een sleuf te frezen waar een afvoer voor een WC in gelegd kan worden. Dus 110 mm + ongeveer 4 cm afschot. De lengte van de sleuf zou ongeveer 4,5 meter zijn, over de breedte van het huis. De betonnen plaat heeft waarschijnlijk een zachtere toplaag van 4 cm, en een harde en dikke betonnen onderlaag met stalen matten er in. Is het mogelijk om hierin een sleuf te maken van genoemde diepte?

Gaten in betonnen vloer boren

Ik wil graag 2 gaten (rond) 150 mm, 1 gat (rond) 50 mm en 2 gaten (rond) 20 mm in betonnen vloer boren.

Laminaat leggen in een nieuwbouw appartement

Momenteel wordt mijn nieuwbouwappartement gebouwd en ik wil daar na de oplevering graag laminaat met ondervloer en plakplinten laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 80 m² op een betonnen vloer met vloerverwarming. De materialen heb ik al gekocht. Ik heb een bouwtekening en een offerte van het laminaat die aan u toegestuurd kunnen worden. Ik heb een voorkeur voor de legdatum 02 en 03 november a.s. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloer egaliseren

Wat zijn ongeveer de kosten voor het egaliseren van twee betonnen vloeren Woonkamer en slaapkamer 60 m2 ongeveer Woning staat ( leeg )

Betonnen vloer storten

Momenteel hebben we een houten vloer op balken. Er zit een kruipruimte onder van ongeveer 30 cm. Helaas hebben we last van optrekkend vocht en zitten er aan te denken om beton te storten. Dit icm tempex blokken aangezien we best een stukje moeten ophogen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 60 m2. De klus heeft best wel spoed! De vloer ligt namelijk nu gedeeltelijk open, we hebben schimmel onder de vloer en we wonen hier met twee kleine kinderen.

Partners

Partners van Casius